Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φρέσκια Εγκυμοσύνη και πολλές σκέψεις...

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!

Μίλησα στον γιατρό μου εχθές και μου επιβεβαιώσε την εγκυμοσύνη μου!

Ωστόσο μου είπε να περιμένω δέκα ημέρες και μετά να τον επισκεφτώ για το υπερηχογράφημα για να δει αν όλα βαίνουν καλώς..

έχω φρικάρει - τι εννοεί? μήπως κάτι δεν πάει καλά στο ενδιάμεσο? Δεν ξέρω γιατί έχω τόση μεγάλη αγωνία και άγχος...

Επίσης από εχθές μου έχουν σταματήσει τα "πονάκια περιόδου"- είναι κακό σημάδι?

Παίρνει καμιά σας φυλλικό οξύ σε χαπάκια? Μου είπε να το ξεκινήσω αλλά ξέχασα να τον ρωτήσω πώς και πότε το παίρνεις (προ φαγητού...) Ουφ! με έχει κατακλύσει το άγχος για το αν θα πάνε όλα καλά...

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Μίλησα στον γιατρό μου εχθές και μου επιβεβαιώσε την εγκυμοσύνη μου!

Ωστόσο μου είπε να περιμένω δέκα ημέρες και μετά να τον επισκεφτώ για το υπερηχογράφημα για να δει αν όλα βαίνουν καλώς..

έχω φρικάρει - τι εννοεί? μήπως κάτι δεν πάει καλά στο ενδιάμεσο? Δεν ξέρω γιατί έχω τόση μεγάλη αγωνία και άγχος...

Επίσης από εχθές μου έχουν σταματήσει τα "πονάκια περιόδου"- είναι κακό σημάδι?

Παίρνει καμιά σας φυλλικό οξύ σε χαπάκια? Μου είπε να το ξεκινήσω αλλά ξέχασα να τον ρωτήσω πώς και πότε το παίρνεις (προ φαγητού...) Ουφ! με έχει κατακλύσει το άγχος για το αν θα πάνε όλα καλά...

καλημερα!

κι εγω στην ιδια φαση ειμαι,27/1 εκανα ενα clearblue το οποιο βγηκε θετικο.την επομενη μερα εκανα χοριακη που εδειξε 18.028!τελευταια περιοδος 24/12.

πηρα το γιατρο τηλ και μου ειπε να παω απο κει 8/2,πολλες μερες αναμονης!!!εχω αγχος και τοοοοσες αποριες...για φυλλικο οξυ δεν μου ειπε κατι,δεν ξερω να σου απαντησω.

οι πονοι περιοδου και σε μενα εχουν σχεδον εξαφανιστει,δεν νομιζω οτι ειναι κακο σε καμια περιπτωση αυτο.

με το καλο!:P

ptDip3.png

Καλημέρα!Και βάλτε με και εμένα στην παρεούλα σας.Πριν από 2 μέρες έμαθα με τεστ και χοριακή ότι είμαι έγκυος.Δεν ξέρω πόσο είμαι αλλά θα μάθω την Τρίτη που θα πάω στον γιατρό.Εχω μεγάλη αγωνία!!!!!!!!

Και εγώ έχω πολλούς πόνους περιόδου και παίρνω utrogestan και buscopan και όσο για το φολικό οξύ παίρνω κάθε μέρα ένα χαπάκι το πρωί που ξυπνάω.Έυχομαι να έχουμε όλες μας μία καλή εγκυμοσύνη!!!!!!

G2Mbp3.png

--------------------------------------------------

Μy boy is 5 years old-my girl is 3 years old!

Κοριτσακια καλημέρα και με το καλό!

Σας είπε να πάτε σε δυο εβδομάδες, γιατί μετά την 6η εβδομάδα ακούγονται οι παλμοί του εμβρύου. Δεν μπορεί να δει και πολλά πράγματα νωρίτερα.

Το φυλλικό ιδανικά απορροφάται μισή ώρα προ φαγητού.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτά τα πονάκια περιόδου, εγώ δεν τα είχα ποτέ!

Κοριτσακια καλημέρα και με το καλό!

Σας είπε να πάτε σε δυο εβδομάδες, γιατί μετά την 6η εβδομάδα ακούγονται οι παλμοί του εμβρύου. Δεν μπορεί να δει και πολλά πράγματα νωρίτερα.

Το φυλλικό ιδανικά απορροφάται μισή ώρα προ φαγητού.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτά τα πονάκια περιόδου, εγώ δεν τα είχα ποτέ!

Και εμένα γιατί μου είπε να παω την Τρίτη:confused::confused::confused:

G2Mbp3.png

--------------------------------------------------

Μy boy is 5 years old-my girl is 3 years old!

Διαφημίσεις

Την Τρίτη, το πιο πιθανό είναι να δει μόνο το σάκο κι ότι είναι ενδομήτριο, αλλά θα ξαναπάς για τους παλμούς, εκτός κι αν η εγκυμοσύνη είναι πιο προχωρημένη.

Αφού όμως σου έχει δώσει χάπια για συσπάσεις, λογικό είναι να θέλει να σε δει. Δεν μπορεί να τα παίρνεις τηλεφωνικά για δυο εβδομάδες!

Καλή εγκυμοσύνη!

Απλα οταν διαπιστωνεις οτι εισαι εγκυος νωρις πιθανον στον υπερηχο να μην φαινεται τιποτα ακομα ή να μην μπορει να ακουσει την καρδουλα του εμβρυου. Μην αγχωνεστε ολα καλα θα ειναι. Καλη εγκυμοσυνη να εχετε. :D

lcWup3.png

αχ το πα εγω οτι το 2010 ειναι γουρλιδικο σε θεματα γονιμοτητας... αντε με το καλο κοριτσια... οσο για τα πονακια περιοδου ηρεμουν καποια στιγμη κι απλα σου ριχνουν κανενα αναμνηστικο που και που...

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

Koritsia vlepo oles anisixoume to idio...Kalo einai auto mallon e?Ki ego tin idia aporia eixa otan mou eipe o giatros tha ta poume kalutera se deka meres..Mallon thelei na akousei tin kardia prota gi'auto.Ki exo mia agoniaaaa...

Euxomai se oles ola na pane kala Andromeda,Eri,Vaso,Mirt kai oses alles prokupsoun :))))))

Εγώ έκανα τεστ εγκυμοσύνης, βγήκε θετικό, την πήρα τηλέφωνο και μου είπε…“Έλα σε μια βδομάδα για να δούμε κάτι, είναι ακόμα νωρίς“

Πήγα και έκανα τον πρώτο υπέρηχο στην 5η εβδομάδα και είδαμε μόνο τον σάκο.

Ξέρετε τι μου είπε;;;

“Δεν σου λέω ακόμα συγχαρητήρια…..έλα μετά τις γιορτές να το ξαναδούμε!!!!“

Πήγα μετά τις γιορτές, ακούσαμε την καρδούλα και όλη την ώρα μου έλεγε είμαι πολύ ευχαριστημένη, μπράβο.

Πρώτα με ξενέρωσε και μετά με άρχισε στα μπράβο…χαχαχα

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Ούτε εγώ έχω πάει ακόμα στο γιατρό, την επομένη εμβδομάδα μάλλον να έχω μπει στην 6η εβδομάδα ώστε να έχει προχωρήσει λίγο η εγκυμοσύνη. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάει σχεδόν αμέσως μόλις το έμαθα για να επιβεβαιώσω ότι ήταν ενδομήτρια, τώρα είναι η τρίτη!

Όποια θέλει μπορεί να έρθει από το καφέ όπου έχει δημιουργηθεί ειδικό θέμα για όσες ελπίζουμε να γεννήσουμε τον Οκτώβρη του 2010. Με το καλό σε όλες!

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Kalimera kai kalo mina se oles!

ouffff- ok den eimai telika mono ego i frikarismeni!!

einai kai afto mia parigoria )))

exo kai mia alli agxomeni skepsi - prepei na taksidepso sto eksoteriko me tin douleia mou se deka imeres kai den ksero an ginetai?

mipos gnorizei kamia an epitrepetai?

παρε το φολικο επειγοντος γιατι ειναι πολυ μα πολυ σημαντικο...

συνηθως 1 την ημερα οποτε θελεις αλλα μην το παραλειψεις...

καλη συνεχεια και καλο κουραγιο

και να του ζητήσεις να σου δώσει χαρτί που να επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη (κράτα και έναν υπέρηχο μαζί σου για καλό και για κακό), για να μην περνάς από τους ανιχνευτές μετάλλων

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

OK - συμβουλές ελήφθησαν

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες..

Αναγκαστικά θα πάω λίγο νωρίτερα για τον υπέρηχο (σε μια εβδομάδα) αφού πρέπει να ταξιδέψω...και ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρει να δει κάτι...

Εύχομαι μια μια να ξεφορτωθούμε τις "αγχωμένες- αγχωτικές" μας σκέψεις... :-)

καλησπέρα και από μένα!!!!είμαι καινουργια και είμαι κ εγώ στην εβδομη εβδομάδα και περιμένω να πάω στον γιατρο την επόμενη εβδομάδα!!!τελικά ειμαστε πολλές νεες εγκυούλες εδω.και εγω παίρνω ένα δισκίο φυλικο οξύ και ενα σιδηρο.επίσης δεν έχω καθόλου αναγούλες η πόνο στο στήθος μόνο πρήξιμο.....εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες μας!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια,

είμαι κ εγώ στην 7η εβδομάδα και πολύ αγχωμένη για όλα!!!

Ξέρει καμία να μου πει τι ακριβώς βλέπουμε στον υπέρηχο όταν πάμε να ακούσουμε καρδούλα; Σε 2 βδομάδες 'έχω το ραντεβού και δν ξέρω αν θα δω σχηματισμένο το μωράκι ή όχι.

Και αν είναι σχηματισμένο θα είμαστε σε θέση να διακρίνουμε το ρινικό οστό ή αυτό το βλέπουμε πιο μετά;

Όπως καταλαβαίνετε δεν ξέρω τι μου γίνεται:-P:-P

Αχ παρακαλώ απαντήστε μου όποια ξέρει:wink:;-):wink:

M1fyp3.png

g5E6p3.png

Γεια σας κι από μένα!:D

Σύμφωνα με τη τιμή της χοριακής μου είμαι ή 3-4 εβδομάδες ή 4-5 εβδομάδες!!Δευτέρα βράδυ θα πάω στο γιατρό για να δούμε αν είναι ενδομήτριο.Όλα καλά να μας πάνε κοριτσάκια!

Δηλ στο καφέ μαζί θα τα λέμε?:cool:

363122t20zgo6mme.gif you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Esperanza πατα στο youtube "το θαυμα της ζωης" κ θα σου βγάλει τέλεια βιντεάκια με κάθε φάση της εγκυμοσυνης κ πως είναι το έμβρυο. Σε 2 βδομάδες που θα πας θα είσαι στην 9η οποτε θα δεις καπως σχηματισμένο το μπεμπε. Το ρινικό οστούν ξερω με σιγουρια οτι φαινεται στην αυχενικη, για πιο νωρις δεν γνωριζω! Αντε με το καλό το μωράκι σου!

Γκρέτα σου ευχομαι με το καλό να δειτε το σακουλάκι με το μωράκι σας!Μαγευτικές κ αξέχαστες στιγμές!:D

Κορίτσια συγχαρητήρια σε όλες!!!!!!!!!! esperanza στην βδομάδα που θα πας δεν θα δεις σχηματισμένο το μωράκι σου, θα το δείς σαν μία σκιούλα, σαν ένα λευκό περιστεράκι, θα ακούσεις την καρδούλα του και αν είσαι τυχερή μπορεί να το δεις να κουνιέται και λίγο (εμένα τότε κουνόυσε την "ουρίτσα" του δηλ. τον τωρινό ποπό του! Το ρινικό οστό το βλέπουν στον υπέρηχο που λέγεται αυχενική διαφάνεια και γίνεται πάνω κάτω την 12η βδομάδα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά για μας και τα μωράκια μας!!!!!!!

cZr8p2.png

gxJ2p2.png

καλησπερα απο αλλη μια....φρικαρισμενη μελλουσα μανουλα(μακαρι να πανε ολα καλα). Νομιζα οτι το αγχος μου θα τελειωνε οταν θα εβγαινε θετικο το τεστ, αλλα διαψευστηκα οικτρα! Ακουω ενα σωρο πραγματα εδω κι εκει, να τρως αυτο, μην κανεις εκεινο, και τελικα περα απο το αγχος εχω κι ενα σωρο αποριες... Απο το τικερακι μου βλεπετε οτι ειμαι 5 εβδομαδων, θα παω γιατρο το Σαββατο αλλα δεν ελπιζω να δω και κατι...

blublu τελειο το βιντεακι του National στο youtube!!δεν το ειδα ολο, ειδα ως την εβδομαδα που ειμαι και θα βλεπω την συνεχεια καθε Κυριακη, σαν σιριαλ!

LQvip2.png

Esperanza πατα στο youtube "το θαυμα της ζωης" κ θα σου βγάλει τέλεια βιντεάκια με κάθε φάση της εγκυμοσυνης κ πως είναι το έμβρυο. Σε 2 βδομάδες που θα πας θα είσαι στην 9η οποτε θα δεις καπως σχηματισμένο το μπεμπε. Το ρινικό οστούν ξερω με σιγουρια οτι φαινεται στην αυχενικη, για πιο νωρις δεν γνωριζω! Αντε με το καλό το μωράκι σου!

Γκρέτα σου ευχομαι με το καλό να δειτε το σακουλάκι με το μωράκι σας!Μαγευτικές κ αξέχαστες στιγμές!:D

Blublu σ ευχαριστώ!!!:D:Dόλες σας ευχαριστώ!

Πήγαμε χθες και είδαμε το σπόρι μας...τον κόκκο ρυζιού μας...το μπασματάκι μας:mrgreen:.Μισό εκατοστό είναι το παιδί μου!...παιδί μου!...αλλά δεν ακούσαμε καρδούλα,δυστυχώς.Οπότε την άλλη βδομάδα πάλι.Διάβασα βέβαια πως ήταν νωρίς,αλλά όπως σωστά επισήμανε κι η ellain...τι άγχος είν' αυτό!Μακάρι να πάνε όλα καλά βρε κορίτσια,σε όλες μας!:D

Καλό βράδυ!!

363122t20zgo6mme.gif you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Κορίτσια όλα καλά και από εμένα,

είδαμε την Δευτέρα τον σάκο και μια "μουντζούρα", είναι μέσα στο κέντρο της μήτρας και όλα ΟΚ.

Ο γιατρός μου είπε να πάω μετά το ταξίδι μου σε καμιά 15αρια μέρες για να ακούσουμε και την καρδιά...

Θετικές σκέψεις και όλα να πάνε καλά για όλες!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...