Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ "ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ " ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ

Recommended Posts

Σας ευχαριστούμε!

Ναι οι πόνοι και το ¨πέτρωμα" ήταν κάθε μέρα,πολλές φορές τη μέρα.

Τα prepar παίρνω κι εγώ.Αρχικά ανά 6ωρο και τώρα ανά 8ωρο και θα τα συνεχίσω.

jester κι εγώ γι'αυτό φοβήθηκα,επειδή έχω ακούσει παρόμοιες περιπτώσεις στον 6ο μήνα που δεν έληξαν καλά.Οι συσπάσεις οδηγούν σε τοκετό,εκτός βέβαια από τις συσπάσεις προετοιμασίας της μήτρας η οποίες επίσης συμβαίνουν από τον 6ο και μετά,οι Braxton Hicks..κάπως έτσι.

Τη Δευτέρα θα πάω κι εγώ στη γιατρό για να δούμε το μωρό.

Ξάπλα αναγκαστικά..έχω διαβάσει 3 βιβλία αυτή την εβδομάδα!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

αααααααααααααααχ κοριτσάκια μου πονάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...το Μ.Σάββατο το πρωί άρχισε να με πονάει πολύ η κοιλιά μου από τον ομφαλό και κάτω. Μιλάμε για πολύ πόνο, τι περπατούσα τι όταν ήμουν ξάπλα. Δεν πήρα τηλ. τον γιατρό γιατι σκέφτηκα πως θα είναι από κούραση. Κυριακή του Πάσχα το πρωί τα ίδια κι αφού δεν είχα κοιμηθεί κι όλη την νύχτα τον πήρα τελικά τηλ. Μου είπα να πάω αμέσως στην κλινική, όπου βρισκόταν εκείνη την στιγμή για να με δεί. Μου έκανε κολπικό για να δεί αν έχω διαστολή, ευτυχώς δεν έχω. Με έβαλε στον καρδιοτοκογράφο κι έχω συσπάσεις...ο μπέμπης μου βιάζεται, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Μου έδωσε Pre-par, τα οποία παίρνω ανά 8 ώρες...και σήμερα ακόμη πονάω και την νύχτα πολύ ζόρι ο ύπνος...δεν μπορώ να γυρίσω από τον πόνο.

Από τις κοπέλες που έχουν περάσει τα ίδια ποιά μπορεί να μου πεί παρότι παίρνω τα χάπια πότε θα σταματήσουν επιτέλους οι πόνοι;

Μου είπε πως αν δεν σταματήσουν να τον πάρω τηλ. να πάω μέσα για να μου βάλουνε ορό. :cry:

Εγώ όμως δεν τον ρώτησα...αν δεν με περάσουν πότε; Μετά από πόσες μέρες; Βασικά με πονάει κι όταν πηγαίνω για τσίσα μου και φοβήθηκα μήπως είναι ουρολοίμωξη...δεν με πονάει το πουλάκι, αλλά η κοιλίτσα όταν κάνω τσίσα...αυτό πάλι τί σχέση έχει με τις συσπάσεις;;; ΕΛΕΟΣ :cry::cry:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

αααααααααααααααχ κοριτσάκια μου πονάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...το Μ.Σάββατο το πρωί άρχισε να με πονάει πολύ η κοιλιά μου από τον ομφαλό και κάτω. Μιλάμε για πολύ πόνο, τι περπατούσα τι όταν ήμουν ξάπλα. Δεν πήρα τηλ. τον γιατρό γιατι σκέφτηκα πως θα είναι από κούραση. Κυριακή του Πάσχα το πρωί τα ίδια κι αφού δεν είχα κοιμηθεί κι όλη την νύχτα τον πήρα τελικά τηλ. Μου είπα να πάω αμέσως στην κλινική, όπου βρισκόταν εκείνη την στιγμή για να με δεί. Μου έκανε κολπικό για να δεί αν έχω διαστολή, ευτυχώς δεν έχω. Με έβαλε στον καρδιοτοκογράφο κι έχω συσπάσεις...ο μπέμπης μου βιάζεται, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Μου έδωσε Pre-par, τα οποία παίρνω ανά 8 ώρες...και σήμερα ακόμη πονάω και την νύχτα πολύ ζόρι ο ύπνος...δεν μπορώ να γυρίσω από τον πόνο.

Από τις κοπέλες που έχουν περάσει τα ίδια ποιά μπορεί να μου πεί παρότι παίρνω τα χάπια πότε θα σταματήσουν επιτέλους οι πόνοι;

Μου είπε πως αν δεν σταματήσουν να τον πάρω τηλ. να πάω μέσα για να μου βάλουνε ορό. :cry:

Εγώ όμως δεν τον ρώτησα...αν δεν με περάσουν πότε; Μετά από πόσες μέρες; Βασικά με πονάει κι όταν πηγαίνω για τσίσα μου και φοβήθηκα μήπως είναι ουρολοίμωξη...δεν με πονάει το πουλάκι, αλλά η κοιλίτσα όταν κάνω τσίσα...αυτό πάλι τί σχέση έχει με τις συσπάσεις;;; ΕΛΕΟΣ :cry::cry:

περαστικά βρε σαρδελάκι,εάν ξεκουραστείς θα περάσουν οι πόνοι.κάνε υπομονή και μην αγχώνεσαι :D τον πόνο στα τσίσα πάντως τον είχα και συνεχίζω να τον έχω καμιά φορά.μάλλον είναι από την πίεση του παιδιού

DoUwp3.png

σε πονούσε η κοιλιά σου δηλ. όταν πήγαινες για τσίσα;;; Εφιάλτης μου έχει γίνει η επίσκεψη στην τουαλέτα, ουφ! Και με πονάει αρκετά όταν πάω για τσίσα και δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν τσούζω κι από κάτω...από τους τόσους πόνους δεν ξεχωρίζω πιά τίποτε! :cry:

Πόσες μέρες κάνει άραγε να δράσει το prepar???

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Αμάν κολλητικό είναι? :lol:

Τα χάπια μέσα σε 2 μέρες κάνανε δουλειά σε μένα που τα έπαιρνα αρχικά ανά 6 ωρο και μετά από 4 μέρες ανά 8ωρο.

Ομως δε φτάνουν τα χάπια χρειάζεται και ξάπλα,όταν λέμε ξάπλα εννοούμε εντελώς ξάπλα!!Έτσι γλίτωσα και τον ορό.

Περαστικά και να είσαι ήρεμη γιατί όλα επηρεάζουν τις συσπάσεις.Σημασία έχει που είναι το μωράκι σου καλά και αν θελήσει να βγει νωρίτερα-που δεν το θέλουμε και δεν το εύχομαι φυσικά-θα είναι ένα βιώσιμο υγιέστατο μωράκι γι'αυτό μη στεναχωριέσαι! :lol:

Διαφημίσεις

Α ξέχασα να πω έπαιρνα μισό χάπι,όχι ολόκληρο και μετά την πρώτη εβδομάδα άρχισαν να τρέμουν τα χέρια μου για καμιά ώρα και να έχω τρομερή ταχυκαρδία >112σφ./1΄ Τα σταματησα την Μ.Τετάρτη γιατί δεν τα άντεχα και την Μ.Παρασκευή με ξαναέπιασαν πόνοι και τα ξεκίνησα.Σήμερα θα πάρω το τελευταίο και βλέπουμε.Είμαι όμως τελείως καλά.

Αμάν κολλητικό είναι? :lol:

Τα χάπια μέσα σε 2 μέρες κάνανε δουλειά σε μένα που τα έπαιρνα αρχικά ανά 6 ωρο και μετά από 4 μέρες ανά 8ωρο.

Ομως δε φτάνουν τα χάπια χρειάζεται και ξάπλα,όταν λέμε ξάπλα εννοούμε εντελώς ξάπλα!!Έτσι γλίτωσα και τον ορό.

Περαστικά και να είσαι ήρεμη γιατί όλα επηρεάζουν τις συσπάσεις.Σημασία έχει που είναι το μωράκι σου καλά και αν θελήσει να βγει νωρίτερα-που δεν το θέλουμε και δεν το εύχομαι φυσικά-θα είναι ένα βιώσιμο υγιέστατο μωράκι γι'αυτό μη στεναχωριέσαι! :lol:

ναι ρε γμτ κολλητικό πρέπει να είναι τελικά...όλες με την σειρά μας έπιασε. Η ψυχολογία μου χάλια από χθες γιατι πονάω πολύ. Κι αυτός ο πόνος στην κοιλιά όταν πάω για τσίσα μου έχει βάλει την ιδέα ότι έχω ουρολοίμωξη κι έχω φρικάρει...ακόμη αυτό μου έλλειπε!

Εμένα μου είπα να τα παίρνω ανά 8ώρο...οπότε δηλ. θέλει υπομονή κανά δυο με τρείς μέρες ε; Παίρνεις ολόκληρο χάπι ή μισό; Τα συνεχίζεις ακόμη; Εμένα μου είπε ότι πρέπει να τα παίρνω μέχρι να μπω στον μήνα μου τώρα!

Εσύ πως είσαι τώρα κούκλα;;;

Α ξέχασα να πω έπαιρνα μισό χάπι,όχι ολόκληρο και μετά την πρώτη εβδομάδα άρχισαν να τρέμουν τα χέρια μου για καμιά ώρα και να έχω τρομερή ταχυκαρδία >112σφ./1΄ Τα σταματησα την Μ.Τετάρτη γιατί δεν τα άντεχα και την Μ.Παρασκευή με ξαναέπιασαν πόνοι και τα ξεκίνησα.Σήμερα θα πάρω το τελευταίο και βλέπουμε.Είμαι όμως τελείως καλά.

:D:D:D Μέσα στο μυαλό μου είσαι!!

Εγώ δεν είχα πόνο στην ούρηση,αλλά ίσως φταίει που πιέζεται η κύστη σου από το μωρό.

Γιατί δεν κάνεις αύριο μια γενική ούρων να βεβαιωθείς?

Όσο για την ταχυκαρδία μου το είπε κι ο γιατρός ότι μπορεί να έχω, αλλά να μην σταματήσω σε καμία περίπτωση τα χάπια γιατι δεν θα ήθελε να γεννηθεί από τώρα το μωρό. Μέχρι να μπω στον μήνα μου θα τα παίρνω οπωσδήποτε...

Ααααααααααααααα να πω κι εγώ πως παίρνω μισό χάπι, αλλά ανά 8 ώρες...εμένα με ανησυχεί πολύ ο πόνος της κοιλιάς όταν κάνω τσίσα μου...αγχώθηκα μ΄αυτό!

ναι μάλλον η γενική ούρων είναι η καλύτερη λύση για να μου φύγει αυτό το άγχος...αλλά ποιός πάει να την κάνει αφού δεν μπορώ να βγω από το σπίτι;;; Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Μπα ε; Θα πρέπει να πάω τα ούρα σε ένα εργαστήριο να μου τα εξετάσουν...σωστά;

Διαφημίσεις

Μπορείς να στείλεις κάποιον να σου φέρει ένα ποτηράκι ούρων από το φαρμακείο (τηλεφώνησε στο 1434 να δεις ποια εφημερεύουν στην περιοχή σου) να το γεμίσεις το πρωί που θα σηκωθείς και να το δώσεις (αφού γράψεις με μαρκαδόρο επάνω το ονοματεπώνυμό σου) στον καλό σου αντρούλη ή όποιον άλλο βρεις διαθέσιμο να το πάει στο μικροβιολογικό.

Τα αποτελέσματα βγαίνουν κανονικά σε 2-3 ώρες και για να μην πηγαίνεις θα τους πάρεις τηλέφωνο να σου τα διαβάσουν.Τουλάχιστον τα πυοσφαίρια δηλαδή.

Ως τότε πίνε μπόλικο νεράκι αν είναι τελικά ουρολοίμωξη βοηθάει.

με βοήθησες πάρα πολύ βρε κοριτσάκι, το ξέρεις; Ψιλοφρίκαρα γενικώς με την κατάσταση και το να μείνω ξανά ξάπλα για καμιά 3 εβδομάδες μου φαίνεται βουνό, αλλά θα το κάνω για το νινί μου...

Κοίτα τους 100παλμούς τους χτυπάω εγώ και χωρίς pre-par :lol::lol:

ααααααααααααααααααααα το 1434 έχει αλλάξει πάντως...πήρα χθες τηλ. και νομίζω πως είναι το 14944 τώρα.

Σαρδελάκι μου τι έπαθες πάλι καλό μου ??? :(

Μην μου αγχωνεσαι και μην στεναχωριέσαι όλα καλα θα πάνε . Προσεχε τώρα και καθόλου δουλίτσες ! Ολη μέρα ξάπλα , tv , διάβασμα και αραλίκι . Θα παίρνεις και τα χαπάκια και ολα καλα θα πάνε :)

Μην στεναχωριέσαι πιθανον δεν είναι ουρολοίμωξη αλλα ακολουθησε και τις συμβουλες της gerakina . Συνήθως στην ουρολοίμωξη νιωθεις τσουξιμο κάψιμο και πολλες φορές ανεβάζεις πυρετό , για πόνο στην κοιλιά δεν έχω ακούσει .

Πολλά φιλιά και να προσεχεις πολυ πολυ τον εαυτο σου και το μωρουλινάκι !! :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Σαρδελάκι μου τι έπαθες πάλι καλό μου ??? :(

Μην μου αγχωνεσαι και μην στεναχωριέσαι όλα καλα θα πάνε . Προσεχε τώρα και καθόλου δουλίτσες ! Ολη μέρα ξάπλα , tv , διάβασμα και αραλίκι . Θα παίρνεις και τα χαπάκια και ολα καλα θα πάνε :)

Μην στεναχωριέσαι πιθανον δεν είναι ουρολοίμωξη αλλα ακολουθησε και τις συμβουλες της gerakina . Συνήθως στην ουρολοίμωξη νιωθεις τσουξιμο κάψιμο και πολλες φορές ανεβάζεις πυρετό , για πόνο στην κοιλιά δεν έχω ακούσει .

Πολλά φιλιά και να προσεχεις πολυ πολυ τον εαυτο σου και το μωρουλινάκι !! :D

Κούκλα μου καταρχήν χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου εορτή που είχες χθες. Κάθε σου ευχή να πραγματοποιηθεί και με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

Άσε βρε Λαμπρινή μου, κάθε 2βδομάδες κάτι άλλο παθαίνω ουφ πια! Ναι αύριο πρωί πρωί θα κάνω τσίσα μου, θα τα πάει ο αντρούλης μου σε μικροβιολογικό κέντρο και ο θεός βοηθός.

Τέτοιους πόνους που έχω τώρα και οι κλωτσιές του μπέμπη πια με πονάνε...και από την μέρα που με πιάσανε οι συσπάσεις και πονάω ούτως ή άλλως κάτι τον έχει πιάσει και κλωτσάει ασταμάτητα! Λέτε να μου κάνει σπάσιμο; Πολύ την ταλαιπωρεί την μανούλα του ο μπαγάσας... :lol:

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ σαρδελίτσα μου να χαίρεσαι και συ τον αντρούλη σου :) Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας :)

Οχι μωλε το καλο μωράκι δεν σου κάνει σπάσιμο απλά απο αυτή την εβδομάδα που είσαι και μετά νιώθεις πολύ έντονα το μωρό . Εμάς να δεις τι γινετε ...θα βγει κανα ποδαράκι έξω ..δεν υπάρχει περίπτωση , χαμός ! Φαντάσου και ο γιατρός όταν κάνω καρδ/φο μου λεει "Αθλήτρια θα γίνει η μικρή, πολύ δραστήρια ειναι " :D

Φιλιά και καλά αποτελέσματα να έχεις κοριτσάκι μου ! :)

VgL7.jpgIgLdp2.png

Ευχαριστώ πολύ Λαμπρινούλα μου :wink:

Ααααααααααααααααααα αθλήτρια η μικρή ε;

Καλά ναι όσο μεγαλώνουν τόσο περισσότερο τα νιώθουμε, αλλά τώρα επειδή πονάω πολύ οι κλωτσιές του μπέμπη με ταλαιπωρούνε αρκετά! Δεν πειράζει όμως...αρκεί το νινάκι μου να είναι καλά!

Περαστικούλια sardelaki μου... Μην αγχώνεσαι, θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά. Είμαι σίγουρη για αυτό :):):)

ευχαριστώ κοριτσάκι μου κι εγώ εύχομαι σύντομα να αναρώσω :) γιατι πονάω πολύ η καημενούλα.

Τώρα πάει ο άντρας μου στο μικροβιολογικό κι ελπίζω να με ενημερώσουν σύντομα!

Περαστικά sardelaki.

Σου εύχομαι ολόψυχα να σου πάνε όλα καλά. Να φύγουν οι πόνοι και το μωράκι σου να έρθει στην ώρα του.

Κορίτσια απο αυτές τις συζητήσεις σας πρέπει να σας πω ότι εμείς οι (μικρότερες 22 εβδομάδων) μαθαίνουμε πολλά. Πως να αντιμετοπίσουμε καταστάσεις που μπορεί να μας συμβούν. Ευχαριστούμε πολύ λοιπον γι' αυτό.

Και πάλι περαστηκά και εύχομαι να πάνε όλα καλά για σένα και τον μπέμπη σου. :wink:

xOSvp3.png

γμτ πρέπει να περιμένω μέχρι το απόγευμα για τα αποτελέσματα...ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφ!

peny21gr σε ευχαριστώ πάρα πολύ! :wink: Σου εύχομαι κι εσένα ό,τι καλύτερο και με το καλό το μωράκι σου!

περαστικα βρε sardelaki μου....Μην αγχωνεσαι (οσο μπορεις φυσικα, γιατι κι αυτο ειναι κομματακι δυσκολο) και ξεκουρασου για λιγακι...Να εισαι σε συνεχη επικοινωνια με τον γιατρο σου και μη τα αμελεις αυτα τα πραγματα..

Ευχομαι ολα να κυλησουν ομαλα και να αγκαλιασεις το μπεμπακι σου στην ωρα του...

nenaki μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ...εκτός από υπομονή δεν μου μένει τίποτε άλλο. Θα δω και τα αποτελέσματα των ούρων τι θα δείξουν και βλέπουμε μετά!

sardelaki μου ακόμα πονάς το ίδιο? δεν είσαι καθόλου καλύτερα? πάντως καλά έκανες και πήγες και τα ούρα σου για να σιγουρευτείς. ο δικός μου ο πόνος στην ούρηση ήταν ξεκάθαρα από την κοιλιά,οπότε σίγουρα ήταν από την πίεση του μωρού.

DoUwp3.png

βασικά η υποψία για την ουρολοίμωξη μου μπήκε πιό πολύ όταν θυμήθηκα την κουμπάρα μου. Στον 7.μήνα της εγκυμοσύνης της είχε συσπάσεις, οι οποίες προήλθαν από ουρολοίμωξη. Ας σημειώσω πως ήταν στην Γερμανία κι όταν πήγε στον Γιατρό για πόνους στην κοιλιά το πρώτο που της έκανε ήταν εξέταση ούρων, γιατι λέει είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο συσπάσεις πρίν την ώρα τους να δημιουργούνται από ουρολοίμωξη.

Το βράδυ θα έχω νεότερα από το μικροβιολογικό...αν τελικά τα ούρα είναι ΟΚ θα πρέπει να επικοινωνήσω πάλι με τον γιατρό μου να δούμε τι θα μου πεί. Πόσες μέρες χρειάζεται για να δράσουν πια τα χάπια...και θα ήθελα πολύ να ήξερα γιατι πονάει τόσο πολύ η κοιλιά μου όταν κάνω τσίσα...μα πάρα πολύς πόνος!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...