Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Recommended Posts

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΟ.ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ.ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ...ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!

ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ "ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ" ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ,ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΝΙΩΘΩ ΜΑΝΟΥΛΑ.:lol: ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ!!

ΚΑΠΟΙΕς ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ..

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ..

ΣΤΑΓΚΟΥΔΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ..

ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Διαφημίσεις

Kατια να εισαι παντα καλα κι εσυ και ο αγγελος που σε μερικους μηνες θα κρατας χερια σου.Η ευτυχια δεν ειναι αναγκη να μας την χρωσταει καποιος .Η ευτυχια ερχετε αφου πιασεις πατο (σε μενα τουλαχιστον).Ευχομαι η Παναγια η Φανερωμενη να στα φερει πιο καλα απο καλα.Το μεγαλυτερο ομως θαυμα ειναι η στιγμη της γεννας.Τιποτα δεν συγκρινεται με την στιγμη που θα δεις στα ματια σου το αγορακι σου για πρωτη φορα.Εγω σκευτομουν οσο ημουν εγκυος πως οταν γεννηθει το μωρακι μου θα κλαιω,κι ομως δεν εκλαψα.Θαυμασα τη δυναμη της φυσης.Μονο δεος νοιωθεις για ενα πλασματακι τοσο δα. Εκει που εκλαψα ηταν τη στιγμη που μου την ακουμπησαν πανω στο στηθος μου και ανοιξε τα ματακια της και ενω εκλεγε σταματησε και αναστεναξε ευχαριστημενη. Ε αυτο ηταν!!!!!!!!!!Οταν ενιωσα την αναπνοη της στο στερνο μου παγωσα. Ειχα την αισθηση πως εχω ολο τον κοσμο στα χερια μου.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΩ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ.Ολα καλα κοπελαραρα μου θα πανε. Ο θεος και η παναγια κοντα σας!!!!!!!!!!!

Κάτια μου, με το καλό να έρθει η ζωούλα σου!!! Το θέμα δεν είναι τί καλό έχεις κάνει, αλλά άν μπορείς να εκτιμήσεις αυτό που σου δίνεται... κι εσύ το εκτιμάς!!! Το Θεό, κατά τη γνώμη μου πάντα, πρέπει να τον ευχαριστούμε γι' αυτά που μας δίνει!! Δε χρειάζεται να του ζητάμε τίποτα... Ξέρει αυτός και το πού και το πότε...

S5bT.jpgS5bTp2.png

ευχαριστω παρα πολυ βερρα μου!

περιμενω πως και πως τον μπεμπη μου..

κοριτσια μεσα στην εβδομαδα θα παω στην τηνο να εκπληρωσω το ταμμα μου,αν καποια θελει να αναψω ενα κερακι για αυτην και την οικογενεια της ας μου πει τα ονοματα..

Διαφημίσεις

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Κι εγώ είμαι έγκυος! Είναι ένα θαύμα να φέρνεις έναν άνθρωπο σε αυτόν τον κόσμο!

Ας δοξάζουμε τον Θεό για κάθε τι που συμβαίνει στη ζωή μας! Ακόμη και για αυτά που θεωρούμε δεδομενα και τα απολαμβάνουμε! Κάποιοι άλλοι δεν τα έχουν!

Να προσευχόμαστε να μας δίνει υγεία και πιστεύω ότι Εκείνος ξέρει καλύτερα από εμάς τι χρειαζόμαστε και μας τα προμηθεύει πολλές φορές πριν τα ζητησουμε!

Πολλές φορές έχω ζητήσει κάτι μικρό και έχω λάβει πολλαπλάσια...

Δόξα στον Θεό που είμαστε στα χέρια Του και μας φροντίζει!

Ας μας βοηθήσει να φέρουμε στον κόσμο γερά παιδάκια και να μας δώσει σοφία να τα μεγαλώσουμε σωστά αφού Εκείνος μας τα εμπιστεύτηκε!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...