Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΟΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ:(

ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ,ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ.

ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ...!!!ΑΠΟ ΤΩΡΑ?? ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΑΚΟΜΑ!!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ??????

ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!:(

Διαφημίσεις

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά έχεις σκεφτεί την περίπτωση ουρολοίμωξης; Το λέω γιατί κι εγώ είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα και τελικά ήταν ουρολοίμωξη απλά σε αρχικό στάδιο γι αυτό δεν έτσουζε στην ουρίθρα. Θα πρότινα να πας σε έναν γιατρό. Συγνώμη αν σε ανησυχώ.

Διαφημίσεις

εγω νιωθω πονους απο τον 7ο στην δεξια πλευρα και το δεξη ποδι μεχρι και τη μεση μου ο γιατρος μου ειπε οτι το μωρακι μεγαλωνει και μου παταει ενα νευρο!!οταν ποναω πολυ να κανω ενα μπανιο και να ξαπλωνω και αν παλι δεν περασει να παρω μισο πονσταν αναβραζον!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΙΑ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ...

ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ?:?:

Ναι, μόλις σήμερα έγιναν όλα αυτά και μου έδωσε αμοξίλ του ενός γραμμαρίου 2 φορές την ημέρα. Πήρα μια δόση και απόψε θα πάρω και την δεύτερη. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά άρχισαν να περνάνε τα πονάκια.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΕΧΩ..ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΛΕΥΚΑ ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ...ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Η ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ???

ΟΥΦ!ΠΑΛΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ:-(

Δεν το επιρρεάζει κούκλα μου μην αγχώνεσαι. Ετοιμάσου όμως για πόνο. Εγώ έχω πάρει από χθες τρεις δόσεις αμοξίλ και ακόμα πονάω. Δεν έχω τσούξιμο, αλλά πονάω στην μέση, πλάτη, κοιλιά...σχεδόν παντού. Ο γιατρός μου είπε ότι από Παρασκευή θα νιώσω καλύτερα. Να πίνεις ΠΟΛΛΑ υγρά. Σε ξεκίνησαν αντιβίωση;

Διαφημίσεις

οχι ακομα..περιμενει την καλλιεργεια για να δει ακριβως τι μικροβιο ειναι!και εγω τσουξιμο δεν εχω καθολου!

απο πονο αλλο τιποτα!μου φαινεται πιο πολυ θα πονεσουμε τωρα παρα στην γεννα...

Από το πρωί που σηκώθηκα πονούσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Τώρα χαλάρωσα λίγο. Και χθες το απόγευμα δεν είχα πολλούς πόνους ενώ όλη μέρα είχα. Ας ελπίσουμε ότι με κανα δύο δόσεις αντιβίωση ακόμα θα αρχίσει να περνάει. Έχω πιεί απίστευτο νερό και τσάγια. Τι άλλο θα μου συμβεί σε αυτή την εγκυμοσύνη;

δεν περιμενα ποτε οτι θα ανυπομονουσα τοσο πολυ να παρω αντιβιωση..κοριτσια ο πονος δεν υποφερεται..και καλα ολη την ημερα που ψιλοξεχνιεμαι,το βραδυ κοβω φλεβες!εχω δει οτι εχει η τηλεοραση.ασε το νερο..εχω κατασκηνωσει στην τουαλετα.αα!!ξεχασα να σας πω!μεσα σε ολο αυτο το πανηγυρι εχω και μυκητες..αλλες κρεμες απο εκει.ουφ!!με τυρανναει απο τωρα ο γιος μου!!

Κουράγιο, κι εδώ τα ίδια, τώρα χαλάρωσα λίγο και πήγα να κάνω δουλίτσες. Είχα να πλίνω τα πιάτα από χθες. Δίπλωνα στον πόνο. Ευτυχώς όταν κοιμάμαι δεν πονάω, χθες το βράδυ δλδ κοιμήθηκα σχετικά καλά. Όταν σηκώθηκα με πιάσαν οι πόνοι, από καθιστή στο κρεββάτι να σκεφτείς. Ο αντρούλης μου έκανε τα μαθήματά μου και δεν πήγα για δουλειά σήμερα. Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα, δεν αντέχεται!

Διαφημίσεις

λογικα θα εισαι καλυτερα!το ευχομαι δηλαδη!τοσο πολυ αργει να πιασει η αντιβιωση;;παντως εισαι τυχερη που το καταλαβες σχετικα νωρις...

Καλημέρα, ναι είμαι καλύτερα σήμερα και δεν πονάω ακόμα. Από χθες το βραδάκι έχω ελάχιστες ενοχλήσεις. Ο μπέμπης είναι βέβαια πολύ ήσυχος αλλά γενικά όταν δεν νιώθω καλά κι αυτός δεν στριφογυρνάει. Έχω κόψει και τα γλυκά λόγω ενδείξεων ότι πάω για διαβήτη κύησης οπότε που να την βρει την ενέργεια.

Εσύ πως είσαι;

δεν κοιμηθηκα και πολυ καλα το βραδυ.ειχα απιστευτο πονο στα δεξια και μεσα σε ολα ειχε κατσει και ο μπεμπης απο τα δεξια και με πιεζε.ουτε εγω τον νιωθω ιδιαιτερα ζωηρο,μονο το βραδυ πηρε τα πανω του που ηπια μια πορτοκαλαδα.και εμενα μου τα εχει ελαττωσει τα γλυκα λογω κληρονομικοτητας,εχει ο μπαμπας μου διαβητη και φοβαται μηπως κανω και εγω.

Μπράβο katia1984!

Είσαι τυχερή. Εγώ ακόμα με την αντιβίωση, θα παίρνω για 7-8 μέρες. Ο πόνος έχει μειωθεί αλλά ακόμα με ενοχλεί πολύ. Χθες είχα κόσμο στο σπίτι και δεν το κατάλαβα ότι κουράστηκα μέχρι που έπεσα για ύπνο. Μιλάμε κόντεψα να πάθω άπνοια. Η κοιλιά μου έχει φτάσει σε απίστευτα μεγέθη και μου πλακώνει τους πνεύμονες, μαζί με την κούραση ήρθε και έδεσε. Σήμερα δεν έχω σκοπό να κάνω τίποτα. Είπα στον άντρα μου να μου ανοίξει τον καναπέ στην τηλεόραση και να ξαπλώσουμε με ταινίες όλη μέρα. Από αύριο πάλι δουλειά.

νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσες να κανεις!!εγω ευτυχως θα ξεκινησω δουλεια μετατην γεννα και ετσι τωρα απολαμβανω καθησιο!!!εχει μεγαλωσει πολυ η κοιλια σου;;εμενα τωρα πηρε μπρος και αρχιζει και φουσκωνει αρκετα.!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...