Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Recommended Posts

Admin. καλημέρα,

από εχθές το απόγευμα δεν έρχονται ενημερώσεις στο e mail για απαντήσεις στις θεματικές ενότητες. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ

Τόνια

Διαφημίσεις

Τόνια μου με πμ στον admin εννοώ. Έτσι το βλέπουν και γρηγορότερα απ' όσο ξέρω. (Δεν έχω βάλει στο προφίλ μου να ενημερώνομαι για τις θεματικές ενότητητες, παρά μόνο για τα πμ)

Διαφημίσεις

ελέγξτε εάν τα εμαιλ σας είναι γεμάτα ή όχι. άλλο ένα μέλος μας ενημέρωσε για αυτό το πράγμα,

κατα πάσα πιθανότητα οφείλεται σε αυτό, ή σε μεγάλη κίνηση του σέρβερ σε αποστολή εμαιλ, μπορεί να στέλνει μέχρι μια ποσότητα καθε λεπτό,

θα το κοιτάξουμε όμως περεταίρω..

απο την διαχείριση.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Εχω το συγκεκριμένο πρόβλημα απο την Δευτέρα ! Δεν μου έρχεται ενημέρωση στο e-mail μου . Εστειλα πμ στους admin αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι γιατί όλα φαίνονται φυσιολογικά ! Το προφίλ μου είναι ενημερωμένο με τις σωστές ρυθμίσεις και το mail box μου δεν είναι γεμάτο ! Μήπως συμβαίνει και σε κανέναν άλλο ? Καμμιά ιδέα ?

καλημερα..

και σε μενα συμβαινει....απο την δευτερα σιγουρα..μπορει και απο το σ/κ...

:cry::cry::cry:

Ακριβώς γιατί Παρασκευή είχα τελευταία ενημέρωση Σ/Κ δεν μπαίνω και ίσως και να συμβαίνει και απο το Σαββατοκύριακο ! :(

• Δημιουργία νέου...