Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

++ Εσεις πως το αντιμετωπίζετε...?++

Recommended Posts

Λοιπόν...έχω θεμα

ξέρω εχει συζητηθει άπειρες φορές αλλά δεν αντέχω αλλο σήμερα μου την έδωσε και έχω πέσει πολυ...έχω νταλκα!

Ειμαι η πρώτη της παρέας που παντρευτηκε και εχει παιδι...οι κολλητές μου δεν έχουν καν δεσμο τα τελευταια 2 χρονια...

Εχω μεινει μονη μου...με την εννοια οτι δεν βγαινω τοσο συχνα..δηλαδη καθολου πια, αν βγω παω στης μητέρας μου για καφε, ή παω στης μιας κολλητης μου-νονάς της μικρης το σπιτι χωρις ή με την μικρη και οτι συνεπάγεται αυτο..να μην μπορω να πιω καφε! Και ως εκει

Με τον αντρουλη βγαινουμε πολυ σπανια πια γιατι δουλευει πολυ...

Νιωθω πολυ μονη μου, δεν μπορω να λεω τα δικα μου σε εκεινες γιατι δεν με καταλαβαινουν...δεν με νιωθουν..πχ το δικο μου κλου της ημέρας μπορει να ειναι οτι η μικρη άρχισε να λεει το γάλα "λιάλια" αλλά δεν ειναι τοσο σημαντικο ή αρεστο σαν θεμα...και δεν εχω που να τα μοιραστώ εκτος απο το φορουμ,Που αν δεν το ειχα ανακαλυψει θα μου ειχε σαλεψει σιγουρα!

Και σαν να μην μου φτανει η μοναξια που νιωθω...η ζηλεια που δεν μπορω να ακολουθήσω...έχω και την μια απο τις φιλες μου να μην καταλαβαινει γιατι δεν μπορω να βγω μαζι τους την παρασκευη...

(εγώ δεν θελω να βγω την παρασκευη γιατι η μικρη ξυπνάει τουλαχιστον δυο φορες καθε βράδυ και μενει ξυπνια τουλαχιστον μιση ωρα...ε εγώ δεν θελω τον ανθρωπο μου που δουλευει σαν το σκυλι και θα ξυπνησει στις 6 παλι το σαββατο το πρωι να τον ταλαιπωρήσω....τον λυπάμαι! Εκεινος μου λεει πηγαινε αλλα εγω δεν θελω να τον ταλαιπωρω ) Και φτανει στο σημειο να με κρινει οτι δεν θελω να αφησω το μωρο μου, και οτι γερασα και οτι εχω αλλαξει δεν ειμαι η Ελενα που ήξερε..κτλπ Δεν με ρωτάει πως περασα απο τον Ιουνιο εως τον Οκτωβρη που κοιμομουν 4 ωρες την ημερα σπαστα γιατι η μικρη δεν κοιμοταν τα βράδυα και το ξενιχτουσαμε...Δηλαδη δεν με νιωθει...κανεις δεν με νιωθει και για αυτο νιωθω τοσο μονη....

Ολη μερα ειμαι μονη μου με την μικρη, εκτος του τριωρου που παω στο σχολειο να κανω μαθημα στα 5χρονα και στα 6χρονα.....μετά παλι γυρνάω σπιτι η κανω τις δουλειες μου μαζι με την μικρη

Ο αντρούλης μου φευγει στις 6 το πρωι και γυρνάει στις 7 με 8 το βράδυ εξη μερες την βδομάδα...Δεν παραπονιεμαι δικες μου ειναι οι επιλογες της ζωής μου αλλά ...νιωθω μονη ρε παιδι μου δεν ξερω πως να το εξηγησω...

Εχω μια φιλη -που την γνωρισα στην αθήνα μεσω του αντρα μου,ειναι η γυναικα φιλου του-με εκεινη εχω απιστευτο δεσμο και δεσιμο απο την πρωτη στιγμη..οσο ημουν κατω ειμασταν αυτοκολλητες τωρα συμβιβαζομαστε να μιλαμε στο τηλεφωνο καθε μερα δυο και τρεις φορες...Μονο εκεινη με νιωθει καθως εχει ενα γιο μια βδομαδα μικροτερο της Αρτεμις...Εκεινη μου συστησε το φορουμ

Αλλα και παλι νιωθω μονη μου...ειναι σαββατο βραδυ εγω εχω λιωσει στην καρεκλα με το πισι...ο κυριος κοιμαται και ειναι λογικο ειναι χωμα ο καημενος

Αλλα εγω δεν ειμαι καλα...

Δεν ξερω τι με εχει πιασει

Ολες οι μερες μου φαινονται ιδιες, η ρουτινα μου, τιποτα δεν με αφηνει να εχω λιγο προσωπικο χρονο ..χωρο..τιποτα!

Και καθομαι και σκεφτομαι τι εκανα? Ετσι θα ειναι παντα?

Δεν αναζητώ την 20χρονη ανεμελια μου...Ξερω τι μου γινεται και που ειμαι μπλεγμενη...

Δεν ξερω σημερα μου την βαρεσε πολυ..εχω ανυσηχια μεγάλη, ειμαι πολυ απογοητευμενη και αποκαμωμένη,,,,,

Αναζητώ εμενα ουσιαστικα....

Νιωθω χαμενη...νιωθω οτι δεν ειμαι ο ευατος μου πια...

Εσεις πως το αντιμετωπιζετε ολο αυτο?

Διαφημίσεις

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα! Μια που τα κοριτσάκια μας είναι αρκετά (!) κοντά σε ηλικία, μπορώ να πω με ειλικρίνεια πως καταλαβαίνω το τι περνάς!

Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, ένα παιδάκι αλλάζει τελείως τη ζωή μας! Τις πρώτες - πρώτες μέρες ήθελα να μιλάω μόνο στην κολλητή μου. Η μικρή της είναι μόλις δύο μήνες μεγαλύτερη από τη δική μου. Καταλαβαίνεις, μεγαλώνουν σχεδόν μαζί! Όλος ο υπόλοιπος κόσμος δεν υπήρχε για μένα! Από κει κ πέρα με όλες τις υπόλοιπες παρέες έχω απομακρυνθεί αρκετά. Δεν έχουμε ίδια ενδιαφέροντα, δυστυχώς...

Στην αρχή με πείραζε αρκετά... Έχω αρχίσει πλέον να το αποδέχομαι! Αγαπάω την οικογένειά μου, έχω έναν υπέροχο άντρα κ ένα αξιολάτρευτο μωράκι κ δεν αλλάζω κανέναν τους για τπτ στον κόσμο!

Όταν με παίρνει από κάτω, λέω στη μικρή να φωνάξει: ¨Μαμά¨. Ξέρεις κάτι; Το λέει απίστευτα γλυκά! Ξεχνάω τα πάντα!

Καλός είναι κ ο καφές στο σπίτι! Καλή είναι κ η βόλτα στην παιδική χαρά!

eNortjK1UjI2NLYwUrIGXDASmQKd38.png

kalamaraki, μακάρι να ημουν πάνω να σου έκανα παρεούλα...

Η ζωή αλλάζει με ένα παιδί, βασικά αλλάζει απο την στιγμη που μενει εγκυος μια γυναικα! Αυτό βλέπω...

Κι εγώ είμαι η πρωτη από τις φίλες μου, που έκανε αυτό το βήμα και βλέπω αρκετές αλλαγες στη συμπεριφορα τους αλλα και στις συναναστροφές μας! ΘΑ δουμε πως θα εξελιχθει όλο αυτό...

Στιε φίλες σου εσυ, δεν μπορείς να τους μιλήσεις?? Να τους πεις πως νιωθεις? Θα σε καταλαβουν πιστευεις???

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Πραγματικά πιστεύω ότι δε φταίνε οι κοπέλες. Κάτι που είναι έξω από τη ζωή μας, δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε απόλυτα. Ίσως να έχουν όλη την καλή διάθεση, αλλά είναι πλέον σε άλλο μήκος κύματος.

Όπως ανέφερα παραπάνω με την κολλητή μου που μεγαλώσαμε μαζί γεννήσαμε με διαφορά δύο μηνών. Παρόλο που την αγαπάω πολύ κ ήμασταν σχεδόν στην ίδια φάση, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς περνούσε. Μόνο όταν ήρθε η Ραφαελλίτσα κατάλαβα την κάθε λέξη της φίλης μου όπως ακριβώς την εννοούσε...

Αχ Μπουμπου μου ...σε ευχαριστώ και μονο για τη σκεψη σου...

Η μια που ειναι και νονα της μικρης με καταλαβαινει καλυτερα γιατι της μιλησα πριν απο το γάμο μας και την βάφτιση της μικρης οταν μου προτεινε να γινει νονα της και με εζησε ποιο πολυ λογω των ετοιμασιων και ετσι με ενιωσε καλυτερα και γιατι εχουμε ποιο συχνη επαφη και ενας απο τους λογους που την εκανα και νονα ειναι για να μην χαθουμε

Αλλα και παλι ειναι ελευθερη, δεν εχει τις δικες μου υποχρεωσεις την δικη μου ρουτινα τα δικα μου πρεπει που πρεπει να κανω ολη μερα...

Αλλα και παλι δεν θελω οταν με παιρνει καθε φορα να της λεω για την μικρη και το μονο θεμα μου να ειναι η μικρη...

Με την αλλη εχουμε χαθει...δηλαδη δεν τηλεφωνιομαστε ουτε μια φορα τη βδομαδα αν μαθω νεα της ειναι μεσω της κουμπαρας μου ή αν παω μαζι τους στο καθιερωμενο σχεδον παρασκευατικη εξοδο τους σε ταβερνουλα

Βγαινουν καμια φορα το σαββατο σε μπαρ και πανε σε 5-6 αλλα δεν μου κανει κεφι πια να τριγυρναω σε 6 μπαρ...απλα δεν μου λεει κατι

Προτιμω να κατσουμε να τα πουμε

Δουλευουν και οι δυο φυσικα τις πρωινες ωρες οπως και ο συζηγος αρα παρεα γιοκ το πρωι...Μονη παλι

Να ναι καλα και η μανουλα μου που εχω αριστη σχεση μαζι της σαν φιλες και με την αδερφη της και παμε για κανενα καφεδακι τα πρωινα και λιγο ξεσκαω..

Αλλα εμενα αλλο μου φταει..

Μου φταιει που δεν εχω ατομο της ηλικιας μου να με νιωθει κοντα μου, να λεω τις ανυσηχιες μου και να με νιωθει οχι απλα να κουναει το κεφαλι απο αγνοια οπως εκανα εγω πριν το γαμο και πριν τη μικρη...

Μου φταιει που εχω χασει τον ευατο μου,που δεν εχω προσωπικο χρονο...

Που καποιες μερες ουτε μπανιο δεν μπορω να κανω...

Που καθε μερα ειναι ιδια...

Και το κυριοτερο μου φταιει που με εκρινε τοσο αδικα η φιλη μου

που νομιζει οτι εχω θεμα να αφησω τη μικρη ενω εγω κανω κρα...

Δεν ξερω πραγματικα..νιωθω μονη μου σε αυτο το μονοπατι που περπαταω

Και μονη εννοω παρεακι μονη μου....

Διαφημίσεις

Πραγματικά πιστεύω ότι δε φταίνε οι κοπέλες. Κάτι που είναι έξω από τη ζωή μας, δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε απόλυτα. Ίσως να έχουν όλη την καλή διάθεση, αλλά είναι πλέον σε άλλο μήκος κύματος.

Όπως ανέφερα παραπάνω με την κολλητή μου που μεγαλώσαμε μαζί γεννήσαμε με διαφορά δύο μηνών. Παρόλο που την αγαπάω πολύ κ ήμασταν σχεδόν στην ίδια φάση, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς περνούσε. Μόνο όταν ήρθε η Ραφαελλίτσα κατάλαβα την κάθε λέξη της φίλης μου όπως ακριβώς την εννοούσε...

εχεις απολυτο δικιο...

παλια ειχε μια διαφημιση αν θυμαστε με μια μαμα που φερνει μια νεαρη κοπέλλα να κρατησει το βρεφος της και παει με μια κουπα καφε στο διπλανο δωματιο...να κατσει δηλαδη να παρει μια ανασα, λιγο χρονο για τον ευατο της χωρις να κανει κατι ιδιατερο απλα να πιει ενα καφε

Και βγαινει αναλαφρη και χαρωπη και την ρωτάει "Αυριο την ιδια ωρα ε?"

Αυτη τη διαφημιση δεν την καταλαβαινα μεχρι που γεννησα....

Επισης μου φταιε που δεν εχω παρεα...

Δηλαδη ειμαι μονιμως μονη μου τα πρωινα στις βολτες με την μικρη

Δεν εχω καμια μα καμια φιλη εντος θεσσαλονικης με παιδια....

Εχω δυο φιλες γυναικες φιλων του αντρα μου οι οποιες μενουν δυτικα..μακρια για μενα στις καθημερινες. Δε λεω βρισκομαστε στις γιορτες στα γενεθλια αλλα καθε μερα ειμαι μονη μου...

Και με καιει πολυ αυτο....

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι!...Ειναι διαφορετικα να εχεις συνομιλικες σου φίλες κοντα σου, να μιλησεις ελευθερα, να πεις οτι σε απασχολει, οτι νιωθεις, χωρις να βαζεις φρενο στα λογια σου...

βασικά αυτό που σκέφτομαι είναι πως γενικως με τα χρονια αλλάζουν οι καταστασεις, οι φίλοι, οι παρεες και με λυπει αυτό σε ενα βαθμό γιατι ειμαι σταθερος ανθρωπος...

Ξερεις τι βλέπω και τι πιστευω πως θα γινει?? Οταν με το καλο το ζουζουνι σου θα αρχισει παιδικο εκει θα γνωρισεις αλλες μανουλες που θα εχετε τις ιδιες ανησυχιες και παρομοιο τροπο ζωης οποτε ισως βρεις στο προσωπο καποιας απο αυτες μια πολυ γλυκια φιλη..!

Για τις φιλεναδες σου τις τωρινες καταλαβαινω πως πληγωνεσαι που δεν ειναι κοντα σου - ομως μιλησε τους, πες πως νιωθεις, ακου και εκεινες και που ξερεις ισως ολα να ειναι απλα μια ισορροπια που ειχε χαλασει και να φτιαξουν καποιες καταστασεις!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

χαχαχα! Πού τη θυμήθηκες τη διαφήμιση;΄

Κάνε υπομονή, καλή μου! Όλα καλά θα πάνε! Έχω την εντύπωση πως όσο μεγαλώνουν τα μωράκια μας, τόσο καλύτερη θα είναι κ η διάθεσή μας. Συμφωνείς;

Για θυμήσου, τις πρώτες μέρες το πρόγραμμα είχε μόνο μαμ (ώρες ατελείωτες) κ νάνι (πρόγραμμα ύπνου ποτέ δεν είχαμε καλό...). Πόσο διαφορετικά είναι τώρα τα πράγματα; Δε σε ενθουσιάζει που πλέον έχεις ένα μικρούλικο ανθρωπάκι με τη δική του προσωπικότητα; Αυτός λοιπόν ο ανθρωπάκος θα γίνει η καλύτερη παρέα σου, όπως κ για όλες τις μανούλες νομίζω!

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι!...Ειναι διαφορετικα να εχεις συνομιλικες σου φίλες κοντα σου, να μιλησεις ελευθερα, να πεις οτι σε απασχολει, οτι νιωθεις, χωρις να βαζεις φρενο στα λογια σου...

βασικά αυτό που σκέφτομαι είναι πως γενικως με τα χρονια αλλάζουν οι καταστασεις, οι φίλοι, οι παρεες και με λυπει αυτό σε ενα βαθμό γιατι ειμαι σταθερος ανθρωπος...

Ξερεις τι βλέπω και τι πιστευω πως θα γινει?? Οταν με το καλο το ζουζουνι σου θα αρχισει παιδικο εκει θα γνωρισεις αλλες μανουλες που θα εχετε τις ιδιες ανησυχιες και παρομοιο τροπο ζωης οποτε ισως βρεις στο προσωπο καποιας απο αυτες μια πολυ γλυκια φιλη..!

Για τις φιλεναδες σου τις τωρινες καταλαβαινω πως πληγωνεσαι που δεν ειναι κοντα σου - ομως μιλησε τους, πες πως νιωθεις, ακου και εκεινες και που ξερεις ισως ολα να ειναι απλα μια ισορροπια που ειχε χαλασει και να φτιαξουν καποιες καταστασεις!

Εκει ποντάρω και εγώ...!

Να σου πω κάτι, το οποίο ελπίζω με κάποιο τρόπο να σε παρηγορήσει; Νομίζω ότι όλες οι μανούλες τα ίδια περνούν ή έχουν περάσει...

Τι εννοώ; Με την κολλητή μένουμε κοντά, οι καθημερινές υποχρεώσεις όμως δε μας αφήνουν πολλά περιθώρια... Πάντα φανταζόμουν ότι θα ετοιμάζαμε κ οι δυο τα μικρά μας κ θα πηγαίναμε για καφέ. Σε πληροφορώ πως αυτό έχει γίνει ελάχιστες φορές. Είναι η ροή της ζωής πλέον τέτοια που δεν αφήνει πολλά περιθώρια...

Το ίδιο πάθαμε κ όταν πήγαμε στα πεθερικά. Οι φίλοι του άντρα μου έχουν παιδιά σε κοντινές ηλικίες με τη δική μας. Μέχρι να συντονίσουμε τις ετοιμασίες κ τα γεύματά μας τελείωνε όχι μόνο η βόλτα, αλλά κ η μέρα...

χαχαχα! Πού τη θυμήθηκες τη διαφήμιση;΄

Κάνε υπομονή, καλή μου! Όλα καλά θα πάνε! Έχω την εντύπωση πως όσο μεγαλώνουν τα μωράκια μας, τόσο καλύτερη θα είναι κ η διάθεσή μας. Συμφωνείς;

Για θυμήσου, τις πρώτες μέρες το πρόγραμμα είχε μόνο μαμ (ώρες ατελείωτες) κ νάνι (πρόγραμμα ύπνου ποτέ δεν είχαμε καλό...). Πόσο διαφορετικά είναι τώρα τα πράγματα; Δε σε ενθουσιάζει που πλέον έχεις ένα μικρούλικο ανθρωπάκι με τη δική του προσωπικότητα; Αυτός λοιπόν ο ανθρωπάκος θα γίνει η καλύτερη παρέα σου, όπως κ για όλες τις μανούλες νομίζω!

Βρε ναι με ενθουσιαζει αφου μονο για εκεινη θελω να μιλαω...αλλα δεν με καλυπτει πλήρως...Καταλαβαινεις τι εννοω πιστευω!

Δεν ξερω πραγματικα στον 1μιση χρονο που εχω την μικρη μου πρωτη φορα νιώθω έτσι...τοση απογοητευση τοση κουραση τοσο κατω..νιωθω οτι εχω πιασει πατω...δεν παει παρακατω

Νιωθω οτι εχω χασει εμενα...

Δεν εχω διαθεση για τιποτα...

Να σου πω κάτι, το οποίο ελπίζω με κάποιο τρόπο να σε παρηγορήσει; Νομίζω ότι όλες οι μανούλες τα ίδια περνούν ή έχουν περάσει...

Τι εννοώ; Με την κολλητή μένουμε κοντά, οι καθημερινές υποχρεώσεις όμως δε μας αφήνουν πολλά περιθώρια... Πάντα φανταζόμουν ότι θα ετοιμάζαμε κ οι δυο τα μικρά μας κ θα πηγαίναμε για καφέ. Σε πληροφορώ πως αυτό έχει γίνει ελάχιστες φορές. Είναι η ροή της ζωής πλέον τέτοια που δεν αφήνει πολλά περιθώρια...

Το ίδιο πάθαμε κ όταν πήγαμε στα πεθερικά. Οι φίλοι του άντρα μου έχουν παιδιά σε κοντινές ηλικίες με τη δική μας. Μέχρι να συντονίσουμε τις ετοιμασίες κ τα γεύματά μας τελείωνε όχι μόνο η βόλτα, αλλά κ η μέρα...

Το εχω σκεφτει και ετσι...

αλλα παρολο αυτα δεν με παρηγορει..

Ειδικα οταν παιρνω ενα καφε και παω στην παιδική χαρα καποια πρωινα και η μικρη αλωνιζει και εχει ξαμοληθει και παει στα αλλα παιδάκια και την καμαρώνω απο το παγκακι ....

Εκει μετα΄με βαραει..αρχιζω και νιωθω μοναξια παλι

Διαφημίσεις

Ναι εργάζομαι αλλα λιγες ωρες ως ωρομισθια εκπαιδευτικος περιπου στις 3 ωρες την ημερα!

Α, κρίμα... (για το ωρομίσθια, εννοώ). Ελπίζω από του χρόνου να μονιμοποιηθείς! Να δεις πως αν δουλεύεις περισσότερο, θα φύγουν όλες οι άσχημες σκέψεις από το μυαλό σου!

Χμ... Μήπως λίγες διακοπούλες σου έκαναν καλό; Αν κατάλαβα καλά η μαμά σου θα μπορούσε να κρατήσει τη μικρή σου για κανένα διήμερο, έτσι για να ξεσκάσεις λίγο!

Α, κρίμα... (για το ωρομίσθια, εννοώ). Ελπίζω από του χρόνου να μονιμοποιηθείς! Να δεις πως αν δουλεύεις περισσότερο, θα φύγουν όλες οι άσχημες σκέψεις από το μυαλό σου!

χε χε και να μονιμοποιηθω δεν προκειτε να δουλευω παλι παραπανω απο 21 ώρες της εβδομαδα δηλαδη παλι ενα 5ωρο

Αλλα και παλι δεν ειναι αυτο που μου λειπει...Νιωθω καλα με την δουλεια μου θελω να διαβάσω για να περάσω στον Ασεπ γιατι την τελευταια φορα που εδωσα ακριβως πριν παντρευτω και μεινω εγκυος(τωρα αυτη τη φορα δεν μπορουσα ειχα την μικρη) κοπηκα για ενα ποντο (εγραψα 49%)στο αντικειμενο μου ενω στα παιδαγωγικα ειχα γραψει 82%... Και για αυτο θα την βαλω σε παιδικο τον σεπτεμβρη κ θα κατσω να διαβασω

Α, σου βρήκα κ άλλη λύση! Κάνε ένα παιδάκι ακόμα! Δε θα προλαβαίνεις όχι μόνο να νιώσεις μοναξιά, αλλά ούτε καν να το σκεφτείς! :wink:

Ουτε για πλακα....και μονο που το σκεφτομαι καποιες φορες αγχωνομαι!

Θελω δεν λεω...θελω ποιο πολυ για να πω την αμαρτια μου για να εχει και η Αρτεμουλα μου ενα αδερφακι, οταν θα φυγω εγω...

Αλλα μολις σκεφτομαι τι με περιμενει παλι...τουλαχιστον αυτη την περιοδο ειμαι τρομερα αρνητικη...κ προσεχω τρελλα..!

Χμ... Μήπως λίγες διακοπούλες σου έκαναν καλό; Αν κατάλαβα καλά η μαμά σου θα μπορούσε να κρατήσει τη μικρή σου για κανένα διήμερο, έτσι για να ξεσκάσεις λίγο!

Ισως..ισως..λεω να οργανωσω κατι για το τριημερο της καθαρας δευτερας

θα δουμε

Το ξέρω ότι οι ώρες είναι λίγες... Κ εγώ εκπαιδευτικός είμαι κ ο άντρας μου... Μόνο που εγώ δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα κ ο άντρας μου στο δημόσιο...

Αλλά μέχρι να πας σχολείο, να κάνεις μάθημα, να επιστρέψεις, να διορθώσεις τπτ, περνάει η μέρα!

Αχ, πολύ κρίμα για τον ΑΣΕΠ. Εγώ το εγκατέλειψα το άθλημα... Πολύ κακό για το τπτ. Δεν έβγαζα άκρη... Με προϋπηρεσία δεν μπορείς;

Άσχετο με το θέμα σου, αλλά τι ειδικότητα έχεις;

Ουτε για πλακα....και μονο που το σκεφτομαι καποιες φορες αγχωνομαι!

Θελω δεν λεω...θελω ποιο πολυ για να πω την αμαρτια μου για να εχει και η Αρτεμουλα μου ενα αδερφακι, οταν θα φυγω εγω...

Αλλα μολις σκεφτομαι τι με περιμενει παλι...τουλαχιστον αυτη την περιοδο ειμαι τρομερα αρνητικη...κ προσεχω τρελλα..!

Βρε κοριτσάκι μου, εσύ κοντεύεις να γίνεις πιο απαισιόδοξη κ από μένα! Θα ξυπνήσω τον άντρα μου να του πω ότι υπάρχουν κ άλλες σαν εμένα! χιχι

Σοβαρά τώρα... Πιστεύω ότι είναι μία άσχημη φάση. Σ' έχει πάρει λίγο (σχήμα λόγου) από κάτω! Εϊμαι σίγουρη ότι πριν ακόμα κ από την Καθαρά Δευτέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα!

Ούτως ή άλλως έχεις κ το parents. Δεν έχει τύχει να ξαναμιλήσουμε, αλλά βρίσκεις παρεούλα κ συμπαράσταση εδώ μέσα, έτσι δεν είναι;

Ζωγράφος σπούδασα...Κα Εικαστικού με φωνάζει ο διευθυντης μου!

Την προυπηρεσια την εχω ....24μορια...αλλα ελα που η νεα υπουργος το πρωτο πράγμα που εκανε με το που ανελαβε το υπουργειο ήταν να καταργησει τον διορισμο μεσω μοριων...ελεγα να γραψω τουλαχιστον βαση+μορια και λογικα θα την εγραφα τη βαση... λες και αυτο ελυσε τα προβληματα μας...λες και το μειζον προβλημα της εκπαιδευσης στην ελλαδα ειναι ο διορισμος μεσω μοριων..τεσπα αυτο ειναι αλλο θεμα!

Οπώτε τωρα ο μονος τροπος να διοριστω ειναι να δωσω Ασεπ να γραψω...και να περασω!

Βρε κοριτσάκι μου, εσύ κοντεύεις να γίνεις πιο απαισιόδοξη κ από μένα! Θα ξυπνήσω τον άντρα μου να του πω ότι υπάρχουν κ άλλες σαν εμένα! χιχι

Σοβαρά τώρα... Πιστεύω ότι είναι μία άσχημη φάση. Σ' έχει πάρει λίγο (σχήμα λόγου) από κάτω! Εϊμαι σίγουρη ότι πριν ακόμα κ από την Καθαρά Δευτέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα!

Ούτως ή άλλως έχεις κ το parents. Δεν έχει τύχει να ξαναμιλήσουμε, αλλά βρίσκεις παρεούλα κ συμπαράσταση εδώ μέσα, έτσι δεν είναι;

Βρε ναι...για αυτο σου λεω αν δεν ειχα και το παρεντς θα μου ειχε στριψει...!

Μα και για αυτο ειμαι μεσα ολη μερα οταν καθομαι σπιτι με την μικρη γιατι μονο εδω μπορω να μιλαω πια και να μην νιωθω μονη μου..!

Σιγουρα ειναι φαση...αλλα εντονη αυτη τη φορα και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι τοσο εντονα να νιωθω μοναξια..