Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

++++Επιτραπέζιο Μιξερ, αλλά ποιο?+++++

Recommended Posts

Λοιπόν αφού ελυσα το θέμα μου με τα μαλλιά μου

τώρα να λυσω και τα του μίξερ...

Θελω μιξερ με κάδο...δεν ξέρω τι να κοιτάξω...ποια μάρκα

Ξερω οτι αν μου περίσσευαν θα αγόραζα εναν kenwood σαν της μαμάς μου...αλλά δεν μου μένουν 360ευρόπουλα το φθηνότερο..!

Εχω βρει αυτό και ειμαι στο τσακ να το τσιμπήσω... http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=56901

Και θα σας κάνω και χαζή ερώτηση..Προετοιμαστείτε...

Περα από τσουρέκια, ζύμες γλυκά οπως τα χριχτουγεννιάτικα κεικ..που αλλού μπορώ να το χρησιμοποιήσω?

Και μήπως να πάρω αυτό ? Που είναι πολυμηχάνημα?

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_appliances/appliances/kitchen/pmixers/kenwood-fp-734-multi-pro.php

για πειτε εσεις που τα έχετε...γιατι το θελω αλλα δεν ξέρω πιο πραγματικά χρειάζομαι και το μονο που με κόβει ειναι να έχει αρκετά βατ σωστα???

δεν θελω να δώσω πάνω από 100ευρω.

Διαφημίσεις

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΕΣ .

Εγώ καλαμαράκι μου έχω αυτό

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=31181

Δεν μπορώ να πω ότι είναι χάλια αλλά απ το καθόλου είναι μια χαρά. Κ κουραμπιέδες και σοκολατόπιτες και βασιλόπιτα και κεικ έχω κάνει, δεν είχα πρόβλημα. Σίγουρα βέβαια στο μέλλον θα πάρω κάποιο καλύτερο αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα ήθελα πολυμίξερ. Μάλλον το αποκλείω. Δεν είναι λειτουργικά.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

χωρίς να έχω κάτι παρόμοιο,νομίζω το πρώτο φαίνεται καλό.

κι εγώ τα λιμπίζομαι αυτά...έχω χειρός και είναι δύσκολο!!

πάντα στις γιορτές αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω πολυμίξερ!!!

Εγώ έχω ένα της philips (γύρω στα 60 ευρώ το είχα πάρει), το οποίο όμως γίνεται και χειρός. Επειδή ο κάδος του δεν είναι πολύ μεγάλος -γύρω στα 2 λίτρα, μπορώ να το βγάλω και να το χρησιμοποιήσω και σε πιο μεγάλο μπωλ αν θέλω μεγάλη ποσοτητα. Σε αυτό τον κάδο χωράει άνετα 1 δόση κέικ, ραβανί, κλπ αλλά αν θέλω να κάνω κάτι διπλό (πχ. βασιλόπιτα) το μετατρε΄πω σε χειρός. Νομίζω είναι καλό να γίνεται και χειρός... Αυτά τα μεγάλα πολυμίξερ δεν τα συμπαθώ...

Τώρα να θέλουμε να κόψουμε λαχανικά, κλπ εγώ έχω αυτό:

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10022961

από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη και κάνει και άλλες δουλειές. Μόνο που για την κοπή λαχανικών, τυριών, κλπ δεν έχει πολλές επιλογές, αλλά μόνο ένα δίσκο, οπότε μπορείς να κόψεις πολύ λεπτές φέτες ή να τρίψεις πχ. το καρότο αλλά χοντρό. Επίσης, για λαχανικά κυκλοφόρησε και αυτό:

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_appliances/appliances/kitchen/pmixers/ariete-saladino-1789.php

Εδώ υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό, πάντως αν κι έχω το άλλο, το γλυκοκοιτάω και αυτό ;)!

Εγώ έχω ένα της philips (γύρω στα 60 ευρώ το είχα πάρει), το οποίο όμως γίνεται και χειρός. Επειδή ο κάδος του δεν είναι πολύ μεγάλος -γύρω στα 2 λίτρα, μπορώ να το βγάλω και να το χρησιμοποιήσω και σε πιο μεγάλο μπωλ αν θέλω μεγάλη ποσοτητα. Σε αυτό τον κάδο χωράει άνετα 1 δόση κέικ, ραβανί, κλπ αλλά αν θέλω να κάνω κάτι διπλό (πχ. βασιλόπιτα) το μετατρε΄πω σε χειρός. Νομίζω είναι καλό να γίνεται και χειρός... Αυτά τα μεγάλα πολυμίξερ δεν τα συμπαθώ...

Τώρα να θέλουμε να κόψουμε λαχανικά, κλπ εγώ έχω αυτό:

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10022961

από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη και κάνει και άλλες δουλειές. Μόνο που για την κοπή λαχανικών, τυριών, κλπ δεν έχει πολλές επιλογές, αλλά μόνο ένα δίσκο, οπότε μπορείς να κόψεις πολύ λεπτές φέτες ή να τρίψεις πχ. το καρότο αλλά χοντρό. Επίσης, για λαχανικά κυκλοφόρησε και αυτό:

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_appliances/appliances/kitchen/pmixers/ariete-saladino-1789.php

Εδώ υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό, πάντως αν κι έχω το άλλο, το γλυκοκοιτάω και αυτό ;)!

Μίξερ χειρός έχω με 150βατ του αντρός μου το εργένικο....αλλά δεν έχει πολύ δύναμη και για αυτό λουκουμιάζω το επιτραπέζιο για ποιο πολύ δύναμη και για μεγαλύτερο κάδο...Δεν θέλω να παίρνω το χειρός και να κάνω την κομανέτσι όταν ρίχνω τα υλικά σιγά σιγά ή ένα ενα

Και ράβδο έχω της φιλιπς μια πολύ καλή http://www.consumer.philips.com/c/juicer-blender/hr1364_00/prd/gr/

μου έχει λύσει χέρια και για τυριά και λαχανικα κ για της μπέμπας όταν έτρωγε τα πολτοποιημένα

και εγώ το αριέτε το λουκουμιάζω ....αλλά δεν τολμάω να το παρω θα με δαγκώσει ο αντρούλης !!!!!!!

χωρίς να έχω κάτι παρόμοιο,νομίζω το πρώτο φαίνεται καλό.

κι εγώ τα λιμπίζομαι αυτά...έχω χειρός και είναι δύσκολο!!

πάντα στις γιορτές αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω πολυμίξερ!!!

και εγώ παντα τότε το σκέφτομαι γιατι δεν μου αρκεί αυτο που έχω του χειρός!!!

και εγώ το αριέτε το λουκουμιάζω ....αλλά δεν τολμάω να το παρω θα με δαγκώσει ο αντρούλης !!!!!!!

Δεν ξέρω αν αυτό είναι βολικό γιατί δεν έχει κάδο-δοχείο από κάτω, το κρατάς με το χέρι, περίεργο μου φαίνεται... Δεν το εχω από κοντά βέβαια...

Διαφημίσεις

που πήγα χτες και το είδα στον κοτσόβολο ή στο σαραφίδη δεν θυμάμαι

ωραίο φαίνεται αλλα σε αυτό που λες εχεις δίκιο εχει χαμηλό προφίλ

δηλαδή για να τα βάλεις σε μπωλ θα πρέπει ή να το κρατάς ή να το βάλεις κάπου ποιο ψηλά

Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι πως με την izzy δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη,έχω αλλάξει 3 μπλέντερ,το πρώτο μετά από ούτε ένα χρόνο λειτουργείας του ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει,και μόνο χυμούς έφτιαχνα,δεν το ζόριζα δηλαδή πολύ.

Επειδή είχα χάσει την απόδειξη και άρα την εγγύηση πήγα να πάρω άλλο και ξαναπήρα izzy γιατί ήταν το μόνο με γυάλινη κανάτα,εκτός αυτού πίστευα πως έτυχε να χαλάσει...

Στην εβδομάδα επάνω μου χαλάει και μου δίνουν άλλο,σε λίγες μέρες το καινούριο παρουσίασε την ίδια ακριβώς βλάβη...

Το 4ο μέσα σε ένα χρόνο μπλέντερ μου είναι άγνωστης μάρκας και προς το παρόν τα πάει μια χαρά.

Μου είχαν πει τότε πως η izzy είναι η παλιά moulinex και γι'αυτό το αγόρασα αλλά μάλλον δεν τα πάει και πολύ καλά,αν συνυπολογίσω και την εμπειρία γνωστής μου που αντιμετώπισε προβλήματα με πολυκαφετιέρα.

που πήγα χτες και το είδα στον κοτσόβολο ή στο σαραφίδη δεν θυμάμαι

ωραίο φαίνεται αλλα σε αυτό που λες εχεις δίκιο εχει χαμηλό προφίλ

δηλαδή για να τα βάλεις σε μπωλ θα πρέπει ή να το κρατάς ή να το βάλεις κάπου ποιο ψηλά

Και πως γίνεται? Με το ένα χέρι το κρατάς, με το άλλο βάζεις τα λαχανικά, με ποιό χέρι τα σπρώχνεις? Θα πιάνεται το χέρι από το κράτημα, είναι σαν το μίξερ χειρός που δε βολεύει μου φαίνεται...

¨εγώ μια αγορά που δεν έχω μετανιώσει με τίποτα είναι το chef της kenwood...βέβαια είχε γύρω στα 600ευρώ αρκετά ακριβό αλλά είναι απλά ΤΡΟΜΕΡΟ!

Αυτό έχω κι εγώ και δεν το αλλάζω, χαλάλι τα λεφτά. Δεν συγκρίνεται με κανένα παρόμοιο.

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Γεια σας!

Όλα όσα διάβασα σ αυτό το τόπικ είναι πολύ κατατοπιστικά.

Ψάχνω να αγοράσω μια κουζινομηχανή με μεγάλο κάδο και με όλα τα εξαρτήματα.

Παλιότερα είχε αγοράσει η μητέρα μου τη Masterchef της Μουλινέξ,μείναμε πολύ ευχαριστημένες,αλλά ο κάδος ήταν σχετικά μικρός.

Ακόμα την έχει.

Βλέπω ότι συστήνετε Κenwood...

Mήπως έχει καμια σας αυτές που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια και λέγονται Kichenaid (ξέρετε που έχουν και ωραία χρώματα).

Αξίζουν;Χτες που βγήκα στην αγορά τις είδα,αλλά ..πανάκριβες.

Αν είναι να επενδύσουμε,τουλάχιστον να αξίζει ο κόπος!

Πείτε μου τη γνώμη σας,σας παρακαλώ,αν έχει καμια σας.

Αυτό έχω κι εγώ και δεν το αλλάζω, χαλάλι τα λεφτά. Δεν συγκρίνεται με κανένα παρόμοιο.

KENWOOD και πάλι KENWOOD δεν το άλλάζω με τίποτα πλήρωσα 1200 αυτό που μαγειρεύει κιόλας, έχει γίνει το δεξί μου χέρι στην κουζίνα.

Γεια σας!

Όλα όσα διάβασα σ αυτό το τόπικ είναι πολύ κατατοπιστικά.

Ψάχνω να αγοράσω μια κουζινομηχανή με μεγάλο κάδο και με όλα τα εξαρτήματα.

Παλιότερα είχε αγοράσει η μητέρα μου τη Masterchef της Μουλινέξ,μείναμε πολύ ευχαριστημένες,αλλά ο κάδος ήταν σχετικά μικρός.

Ακόμα την έχει.

Βλέπω ότι συστήνετε Κenwood...

Mήπως έχει καμια σας αυτές που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια και λέγονται Kichenaid (ξέρετε που έχουν και ωραία χρώματα).

Αξίζουν;Χτες που βγήκα στην αγορά τις είδα,αλλά ..πανάκριβες.

Αν είναι να επενδύσουμε,τουλάχιστον να αξίζει ο κόπος!

Πείτε μου τη γνώμη σας,σας παρακαλώ,αν έχει καμια σας.

to chef kenwood http://www.kenwoodworld.com/el-gr/3/Kitchen-Machines/Chef-and-Major/ θεωρειται απο τα καλυτερα στην αγορα λογω κατασκευησ επειδη ειναι κατασκευασμενο απο συμπαγες αλουμινιο(τιμεσ απο 500 ευρω αναλογα τηην χωριτηκοτητα του καδου και τα watt) .επειδη σου αρεσουν τα χρωμματα υπαρχει και η σειρα k mix http://www.kenwoodworld.com/el-gr/3/-KMix/ επισης της kenwood σε κοκκινο μαυρο λευκο και μοιαζει αρκετα με το kitchenaid και ειναι πιο φθηνο (θα το βρεις 350-400 ευρω)αλλα παιρνει λιγοτερα εξαρτηματα σε σχεση με το chef.τωρα για το chef που μαγειρευει το θεωρω υπερβολη..... η κουζινομηχανη ΚΜ 336 λευκη ειναι η πιο οικονομικη και σε ινοχ η KMMC 560GL .δες τα στο site;);)

Πολύ ευχαριστώ nicol για τις άμεσες απαντήσεις.

Τα Κitchenaid τα απέρριψα ήδη,θέλω έναν "σκληρό εργάτη" κουζίνας.

Μοτέρ 1000 Watt και πάνω-καλά δεν είναι;

Τι είναι πάλι αυτό που μαγειρεύει κιόλας;;Σαν το Thermomix;

Είμαι μεταξύ Kenwood και Bosch τη σειρά Mum 4 ή την σειρά 8.

Και η Krups δεν φαίνεται άσχημη.....τώρα που τη βλέπω.

Πρέπει να επενδύσει κανείς τελικά.Αξίζει νομίζω.

Και πάλι ευχαριστώ και καλά μαγειρέματα!!:P

Πολύ ευχαριστώ nicol για τις άμεσες απαντήσεις.

Τα Κitchenaid τα απέρριψα ήδη,θέλω έναν "σκληρό εργάτη" κουζίνας.

Τι είναι πάλι αυτό που μαγειρεύει κιόλας;;Σαν το Thermomix;

Είμαι μεταξύ Kenwood και Bosch τη σειρά Mum 4 ή την σειρά 8.

Πρέπει να επενδύσει κανείς τελικά.Αξίζει νομίζω.

Και πάλι ευχαριστώ και καλά μαγειρέματα!!:P

βγαζει η bosch ενα κοκκινο με μεγαλο καδο (νομιζω ειναι mum 4 ) και μπορεις να παρεις εξτρα τα εξαρτηματα που χρειαζεσαι.η τιμη ξεκιναει απο 250 ευρω. αυτο που μαγειρευει ειναι της kenwood.

¨εγώ μια αγορά που δεν έχω μετανιώσει με τίποτα είναι το chef της kenwood...βέβαια είχε γύρω στα 600ευρώ αρκετά ακριβό αλλά είναι απλά ΤΡΟΜΕΡΟ!

Αχ ξύνεις πληγές τώρα! :P

Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ το ...λιγουρεύομαι αυτό εδώ και πολυυυυ καιρό! Αλλά κολλάω να το πάρω λόγω τιμής. Σκέφτομαι να τα δώσω, αλλά μήπως είναι υπερβολικό απλά για οικιακή χρήση?

Τι λέτε κι εσείς που το έχετε?

Αλήθεια σε αυτό και ζύμες ψωμιού δεν φτιάχνεις?

Αχ ξύνεις πληγές τώρα! :P

Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ το ...λιγουρεύομαι αυτό εδώ και πολυυυυ καιρό! Αλλά κολλάω να το πάρω λόγω τιμής. Σκέφτομαι να τα δώσω' date=' αλλά μήπως είναι υπερβολικό απλά για οικιακή χρήση?

Τι λέτε κι εσείς που το έχετε?

Αλήθεια σε αυτό και ζύμες ψωμιού δεν φτιάχνεις?[/quote']

γιατι μπερδευεστε. ειναι ΜΟΝΟ οικιακης χρησης.εγω το εδωσα στην κουμπαρα μου το kenwood και εχει παθει πλακα...κανει κατι κεικ σουπερ.!!!!!!!!!!!η πεθερα μου εχει το bosch mum 4 και απλα γκρινιαζει γιατι δεν μπορει να βγαλει την ζυμη του ψωμιου απο μεσα ευκολα αλλα το χρησιμοποιει μονο για αυτο.(πιστευω ομως οτι υπερβαλλει)

Εδω και 10 χρονια που εχω παντρευτει ολο λεω οτι θα παρω ενα Kenwood αλλα παντα προκυπτουν αλλα εξοδα

Πριν δυο χρονια το εκανα δωρο σε μια ξαδελφη μου στο γαμο της και ειναι πολυ ευχαριστημενη

Αν διαθετεις αυτα τα χρηματα να το προτιμησεις,μονο καλα λογια εχω ακουσει

4