Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δε μου αρεσει ΤΙΠΟΤΑ!!! γκρρρ

Recommended Posts

κοριτσια.στοπ.

προβλημα με το φαι.στοπ.

τρωμε μονο το πρωινο γαλα ,το μεσημεριανο φαγητο,το βραδυνο φαγητο και το βραδυνο γαλα....μετα το χαος....

ξυπναει μεταξυ 8-9 το πρωι ..πινει γαλα κατσικισιο....

μετα μεχρι τη 13:00 που θα φαει περιπου το μεσημεριανο θα φαει ή καμια φρυγανια ή ψωμι με φετα ή καροτο φρεσκο.....

το απογευμα παλι οταν ξυπναει κατα τις 5:30 παλι δε θελει τιποτα ....παλιοτερα ετρωγε καμια κρεμα σοκολατα που της εφτιασνα με ανθος αραβοσιτου

στο τσακιρ κεφι θα φαει απο ενα τοστ 3 μπουκιες ψωμι και τη γαλοπουλα

8 θα φαει το βραδυνο και μετα δεκα με δεκαμιση αναλογα ποτε θα παει για υπνο πινει γαλα....

ΔΕ ΘΕΛΕΙ φρουτα με τιποτα....απο τη μπανανα αν της δωσω θα φαει 2 μπουκιες μονο...οσο και να πειναει....

ΔΕ ΘΕΛΕΙ κατσικισιο γιαουρτι με τιποτα.....μεχρι και ζαχαρη της εβαλα μπας και (αν και ειμαι κατα ) αλλα δεν.....

Σκεφτομουνα να ξανακανω πισογυρισμα και να παω να παρω καμια βρεφικη κρεμα να της φτιαξω μπας και φαει .....Μπορω να το κανω ομως????θα της προσφερει τιποτα???

Της πηρα ρυζογκοφρετες...εφαγε μια φορα μια μετα ξανα δεν ηθελε....

Τι να της δινω???Εσεις τι δινεται για σνακ???

ΥΠΟΨΙΝ εχουμε αλλεργια στο αγελαδινο γαλα και στο αυγο οποτε δε μπορει να φαει τετοια ....

Εαν εχετε παιδακια με αλλεργια στο γαλα και ειναι στην ηλικια της δικιας μου ή περιπου τους δινετε κρεμα ακομη???Εαν ναι ποιες???γιατι SINLAC και ALLErgy care της εδινα μικρη πριν χρονισει γιατι μετα δεν τα ηθελε λυωμενα....

Γενικοτερα εχετε να προτεινετε τιποτα???α...επισης δε μπορει να φαει ταχινι...και το μελι αν και θελω να της το δοκιμασω μπας και τρωει με ψωμι δε θελει να το δοκιμασει αυτη!!και μαρμελαδα μπορω να δωσω μονο απο μηλο ή αχλαδι ή βανιλια ή μπανανα ή κερασι αλλα δε βρισκω και δεν θελει κιολας.....οποτε με βλεπει να τρωω εγω μαρμελαδα με ψωμι και κανω να της δωσω να δοκιμασει δε θελει....

σηκωνω τα χερια ψηλα!!!ημουνα και εγω μυστηρια με το φαϊ αλλα οχι ετσι...

χελπ....

ασχετο αλλα στα κιλα της ειναι μια χαρα...

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Μόνο το ότι δεν τρώει φρούτα θα με απασχολούσε.

Κατά τα άλλα νομίζω μια χαρά τρώει. Μπορεί να μην θέλει απογευματινό επειδή απλά δεν πεινάει εκείνη τη στιγμή. Κι αφού τρώει φαγητό κανονικά τι πειράζει?

Εχεις δοκιμάσει να δίνεις κανενα φρουτάκι βρασμένο (στιλ κομπόστα)?

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

Μόνο το ότι δεν τρώει φρούτα θα με απασχολούσε.

Κατά τα άλλα νομίζω μια χαρά τρώει. Μπορεί να μην θέλει απογευματινό επειδή απλά δεν πεινάει εκείνη τη στιγμή. Κι αφού τρώει φαγητό κανονικά τι πειράζει?

Εχεις δοκιμάσει να δίνεις κανενα φρουτάκι βρασμένο (στιλ κομπόστα)?

ειδικα με τα φρουτα με προβληματιζει πολυ και τρωω εγω αναγκαστικα μονο και μονο για να με βλεπει αλλα δεν...στη παιδιατρο που το ειπα μου λεει ειναι η ηλικια τετοια και υπαρχει πιθανοτητα να σου φαει οταν θα αρχισει η αλλη τις φρουτοκρεμες απο ζηλια και μονο....

ναι και ουτε βρασμενο....μονο οταν φτιαχνω ψευτομιλοπιτακια μπορει να φαειλιγο αλλα και παλι τρωει το φυλλο γυρω γυρω και τη γεμιση τη φτυνει!!! ...ψιλοκομμενα δε θελει λυωμενα ουτε λογος...δε ξερω...

απλα εχω κολλησει και δε κατεβαζει η κουτρα μου καμια ιδεα...

για το απογευμα αγχωνομαι γιατι τρωει στη μια και μετα παλι στις 8 το βραδυ...και νομιζω οτι ειναι πολλες ωρες νηστικια...για αυτο....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

εγώ στα φρούτα για να φάει ποσότητα της τα κάνω στο μπλέντερ ενα μήλο με μερικα μανταρίνια και ξεκινάω και παίζουμε και την ταΐζω παράλληλα .

Αλλιώς και εμένα δεν τα τρώει .

και της λέω φάε την κουταλίτσα να συνεχίσουμε το παιχνίδι, αλλιώς σταματάω να παίζω και έτσι τρώμε .

Σε όλα τα υπόλοιπα δεν εχω πρόβλημα.

Διαφημίσεις