Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως κοιμίζεται τα μωρά σας;;;

Olg@

Recommended Posts

Εννοώ τον βραδινό κυρίως ύπνο. Με ποιον τρόπο τα βάζετε για ύπνο; Το κάνουν μόνα τους, τους δίνετε γάλα με το μπιμπερό, τα λικνίζετε; Ρωτάω κυρίως τις μανούλες που έχουν μεγαλύτερα μωράκια και όχι νεογέννητα γιατί εκεί οι τακτικές ίσως διαφέρουν.

Έμας ας πουμε αποκοιμιέται πάνω στο βραδινό της μπιμπερό (συνήθως) ή αν αντιδρά και δεν θέλει γάλα τη βάζω στην αιώρα και της δίνω μετά κοιμισμένη το γάλα της.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο 7 μηνων περιπου της διναμε το γαλα της στο καρεκλακι που τρωει(δεν ηθελε αγκαλια),καθιστη (αλλα το βαζαμε λίγο ξάπλα), της κραταγαμε το μπιμπερο και το επινε και κατα 99,9 % κοιμοταν με το που τελειωνε το γαλα...την παιρναμε αγκαλια και τη βαζαμε στη κουνια της.Απο 12 μηνων περιπου το γαλα ηθελε να το κραταει μονη της, συνεχιζε και το επινε στο καρεκλακι της, και μολις τελέιωνε ζηταγε τη πιπιλα της και κοιμοταν και παλι στο καρεκλακι...κανα 2μηνο τωρα αφου το πιει τη βαζουμε κατευθειαν στη κουνια της και τη παιρνει ο υπνος μονη της

...τη βάζω στην αιώρα και της δίνω ....

να έρθω ένα βράδυ να με βάλεις για ύπνο ; :P:lol::D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

εμεις μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κοπο!!..................

κανουμε μπανακι, βαζουμε καινουργια μοσχομυριστα ρουχαλακια, φιλακι απο την μαμα, και μετα ο μπαμπας μας παει στις κουνιτσες μας...

απαλος φωτισμος , παραμυθακια και ...................νανι....

γαλα πινουν πολυ αργοτερα......8-8.30 κοιμουνται και κατα τις 10.30 με 11.00 πινουν το γαλατακι τους.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Γεια σου Ολια,

Εμεις την κανουμε μπανιο, μετα παμε στο δωματιο και με χαμηλο φωτισμο και ησυχια της δινω το γαλα της αγκαλιτσα. Καποιες φορες το παιρνει το μπιμπερο και πινει μονη της, αλλα μετα μου το δινει σαν να μου λεει "φτανει τωρα, σειρα σου να με ταισεις"!!!!! Αν ειναι μερα που ηταν στον παιδικο την παιρνει ο υπνος καθως πινει το γαλα και μετα τη βαζω στο κρεβατι της. Τις αλλες μερες μολις τελειωνει το γαλα τη βαζω στο κρεβατι της, της δινω την πιπιλα και την καλτσα της και κοιμαται αμεσως. Εαν αναρωτιεστε, την καλτσα την χρησιμοποιει για να την ηρεμησει, οπως αλλα μωρα εχουν καποιο κουβερτακι. Και, ναι, ειναι καθαρη :D

Αυτο το προγραμμα το εχουμε καθιερωσει απο 3 μηνων περιπου.

εμεις μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κοπο!!..................

κανουμε μπανακι, βαζουμε καινουργια μοσχομυριστα ρουχαλακια, φιλακι απο την μαμα, και μετα ο μπαμπας μας παει στις κουνιτσες μας...

απαλος φωτισμος , παραμυθακια και ...................νανι....

γαλα πινουν πολυ αργοτερα......8-8.30 κοιμουνται και κατα τις 10.30 με 11.00 πινουν το γαλατακι τους.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ξαπλώνουν δηλαδή με τις πιπίλες και ακούν παραμυθάκι; Και μετά το γάλα κοιμισμένα το πίνουν;

1aLup3.png

BtUIp3.png

[quote name="SophiaT"Εαν αναρωτιεστε, την καλτσα την χρησιμοποιει για να την ηρεμησει, οπως αλλα μωρα εχουν καποιο κουβερτακι. Και, ναι, ειναι καθαρη :D

Αυτο το προγραμμα το εχουμε καθιερωσει απο 3 μηνων περιπου.[/quote]

εμεις εχουμε ενα πανακι.... :D:D:D

Διαφημίσεις

ολια μου, απλα ξαπλωνουν....ο ενας βαζει την πιπιλα μονος του(εκπαιδευμενος! :lol::lol: ) ακουει το πραμυθι και κοιμαται..

ο αλλος δεν πηρε ποτε πιπιλα.απλα ακουει το παραμυθι και κοιμαται....

κατα τις 10.30-11.00 πατανε την γκαριλα :lol: (ναι ναι σχεδον ταυτοχρονα!!),ετοιμαζουμε το γαλατακι και τους το δινουμε....νυσταγμενοι και ξαπλωμενοι...

το τελευταιο δεν ξερω αν ειναι καλο.... :oops::oops::oops:

αλλα αν τους σηκωσεις επανω εχεις τελειωσει !!!!!

ειδικα ο δευτερος θα το εκλαβει ''ουπς !ωρα για παιχνιδι''οποτε .............

καναμε το τραγικο λαθος 2-3 φορες και το κοψαμε φυσικα....

γιατι σου εκανε εντυπωση ολια??? :roll::roll::roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

εγω τη βαζω στηνκουνια της παντα πλαγια (γιατι αν ειναι ανασκελα το θεωρει οτι ειναι η ωρα για παιχνιδι ) και της δινω πιπιλα κραταμε και λιγο το χερακι και σιγα σιγα... σεκανα 10λεπτο εχουμε κοιμηθει.. αυτο με το χερακι προσπαθω να κοψω με ενα κουνελο που εχω αλλα δεν τα εχω καταφερει... :)

Η δικια μου γιατι κλαιει σαν τρελη μεχρι να την παρει ο υπνος?

Αν δεν κλαψει δεν κοιματε...δεν γινοταν να θελει καμια καλτσα, κανενα πανακι?

Και αγκαλια περα δωθε....εννοειτε!!!!!!!

ενω παντα ελεγα οτι ειμαι τυχερη και με τα 2 μου παιδια γιατι κοιμουντε σερι ολο το βραδυ μεχρι το πρωι ομως η ραφ μεχρι πριν λιγο καιρο για να κοιμη8ει επρεπε να 3απλωνω διπλα της.ως που σκεφτικα να της βαλω ενα discman διπλα της με παιδικα τραγουδακια απο τοτε κοιμαται μονη της σαν πουλακι και το διασκεδαζει κιολας χαχχαχαχα

P3Ko.jpgNDT5.jpg

:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

το χω διαβασει και αυτο ...κλαινε λεει γιατι συσσωρευουν ενεργεια ολη μερα και ξεσπουν με το κλαμα...ηρεμουν...και ετσι κοιμουνται!!

μου έκανε εντύπωση γιατί η δικιά μου δεν κάθεται ξαπλωμένη ούτε για άλλαγμα (πλέον προτιμώ την πάνα βρακάκι για να τη βάζω στο όρθιο, την άλλη όσο και να προσπάθησα δεν τα κατάφερα :lol: ) - το να ακούσει παραμύθι και να αποκοιμηθεί τελείως μακρινό για μας από ότι φαίνεται ...

μπράβο που τα καταφέρατε, είπαμε το κάθε παιδί είνα διαφορετικό, να έσενα ας πούμε τα δίδυμα τα μεγαλώνεις με τον ίδιο τρόπο και το καθένα αντιδρά διαφορετικά :wink:

1aLup3.png

BtUIp3.png

μην απογοητεύεσαι ... και εμείς έτσι ήμασταν στην ηλικία σας, μου είχαν κοπεί τα χέρια από την αγκαλιά, πολύ κλάμα ... μετά αγόρασα την αιώρα και σώθηκα αλλα ξεκίνησε να αποκοιμιέται και στο γάλα ... αλλάζουν οι συνήθειες τους θα δεις.... και τώρα κάτι τέτοιο βλέπω ότι πάει να γίνει, θέλει αλλαγή για αυτό ρωτάω να πάρω καμια ιδέα :wink:

1aLup3.png

BtUIp3.png

Και εμάς έτσι δύσκολος ήταν μικρός στον ύπνο (μέχρι 6 μήνών)... βέβαια τις συνήθειες του, του τις αλλάξαμε εμείς όχι μόνος του... :?

Και βαδίζει καλά για την ώρα.... :D

αληθεια ειναι αυτο....

πολλες φορες οι συνθηκες σε βοηθουν να μην κανεις λαθη(μην παρεξηγηθουν οι μανουλες)..:oops::oops::oops:

π.χ. αν ειχαμε ενα , σιγουρα θα κοιμοταν μαζι μας!!!!ειναι σιγουρο!!το εχουμε παραδεχτει και οι δυο(εννοω με τον συζηγο) οτι θα το ειχαμε καθιερωσει λογω ελλειψης δικου μας υπνου!!...αυτο ομως ειναι λαθος για πολλους λογους.....

ας μην σας αναφερω και γελασετε περιστατικο στις 40 μερες-λιγο πριν καταργησουμε τις καλαθουνες..... :lol::lol::lol::lol::lol:

κοιμομουν στην κρεβατοκαμαρα και ο συζυγος στον μεγαλο καναπε.στον μικρο ειχαμε τις καλαθουνες.

ε ειχαμε την φαεινη ιδεα ενα βραδυ , να βαλουμε τις καλαθουνες στο κρεβατι μας-στο κεντρο την μια αντιθετη στην αλλη και εμεις να ξαπλωσουμε αριστερα και δεξια ,κανονικα δηλ οπως κοιμαται ενα ζευγαρι(θελαμε να ειμαστε και μαζι!!) .......

ε.....τι να σας περιγραψω????εγω στο πατωμα.....ο συζυγος με τα χερια επανω στα καλαθια για να μην πεσει.

το κρεβατι ειναι 1.60χ2.00!!!!

ελεος!!!!!

αφου το σκεφτομαι και γελαω!!!!ειναι δυνατον??!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ!!!!

οσο για το αλλαγμα....αστα...κυνηγητο ειδικα ο δευτερος που περπαταει.....εχθες το πρωι που τους ετοιμαζαμε ,εγω ετοιμη για το γραφειο, κατουρησε ορθιος τον καναπε και γελαγε!!! :lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...