Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλέ φυσικά και έχω πάει. Πως θα έλεγα ότι εχει ωραίο φαγητό? Από τιμές δεν ξέρω γιατί δεν πληρώσαμε εμείς αλλά άλλοι από την παρέα. Πάντως αν η βάπτιση είναι άνοιξη-καλοκαίρι-φθηνόπωρο (με καλό καιρό δηλαδή) και κλείσεις ταράτσα θα μαγευθείς από τη θέα!Ευχομαι με το καλό και καλή επιτυχία στην αναζήτηση

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Ρίξε μια ματιά εδώ. Έχει φανταστικό φαγητό!

http://www.filistron.com/site/

πηγα χτες.ειπαν 30 χωρις κρασι αλλα αν βγει το γλυκο ,που θα χουμε δικο μας, ερχεται τοσο με το ποτο. εχει 7 πιατα στο μενου,αν αφαιρεθει κ ενα κατεβαινει 2-3 ευρω. ειχα παει παλια κ θυμαμα τι δεν τρελαθηκα με το φαγητο αλλα ηταν πριν3 χρονια αυτο. η θεα οντως ηταν πολυ ωραια!αν κ για μεσημερι θα εχει ομπρελες κ θα κρυβει λιγο.προβληματιστηκα!απο τη μια μ αρεσει απο την αλλη σαν στυλ ειναι πιο κοντα σε ταβερνα.οχι οτι ειναι κ πολυ φθηνο.ρωτησα κ στα υπολοιπα εκει κοντα,βρηκα με 20 ολα μεσα αλλα παλι συλ ταβερνιτσα. στο σταυλο μου ειπαν παλι 30,ειναι λιγο πιο μοντερνο.

πηγα χτες.ειπαν 30 χωρις κρασι αλλα αν βγει το γλυκο ,που θα χουμε δικο μας, ερχεται τοσο με το ποτο. εχει 7 πιατα στο μενου,αν αφαιρεθει κ ενα κατεβαινει 2-3 ευρω. ειχα παει παλια κ θυμαμα τι δεν τρελαθηκα με το φαγητο αλλα ηταν πριν3 χρονια αυτο. η θεα οντως ηταν πολυ ωραια!αν κ για μεσημερι θα εχει ομπρελες κ θα κρυβει λιγο.προβληματιστηκα!απο τη μια μ αρεσει απο την αλλη σαν στυλ ειναι πιο κοντα σε ταβερνα.οχι οτι ειναι κ πολυ φθηνο.ρωτησα κ στα υπολοιπα εκει κοντα,βρηκα με 20 ολα μεσα αλλα παλι συλ ταβερνιτσα. στο σταυλο μου ειπαν παλι 30,ειναι λιγο πιο μοντερνο.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ.ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Καλά πάντως λογικό είναι να έχουν ομπρέλες το μεσημέρι γιατί δεν θα μπορείτε να σταθείτε απ τον ήλιο. Πάντως είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ.ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ.

γεια!πηγα σε στυλ ταβερνα κ σε καφε-εστιατοριο.το πιο φθηνο ηταν το αθηναιων..κατι,δε θυμαμαι!ειναι απο θησειο προς περιφεριεακο δεξια,ενα κοκκινο.ταβερνα στυλ ομορφουλι,εχει κ πετρα 20 ευρω ολα μαζι.

μετα πηγαμε στο σταυλο.διαφορετικο , μου αρεσε, ειπε αναλογα το μενου δεν βοηθησαν κ πολυ,μετα απο συζητηση μπορουμε να βρουμε με 30 με ποτα αλλα αν γινει μποφες παει 25.τα 30 γιατι τους ειπα για ψαρονεφρι,κοτοπουλο πιο φθηνο.

το αθηναιων πολιτεια ειπε θα στειλει μειλ αλλα γυρω στα 30 απ οτι καταλαβα. τους λες την τιμη κ σου βγαζουν το μενου.δινουν την πανω αιθουσα,ειναι λιγο στενομακρη κ εχει κ dj .

στο σοκολα ιδια τιμη καταλαβα οτι θα ταν αρκετο φαγητο αλλα η αιθουσα λιτη.για βαφτιση δεν πειραζει εγω σκεφτομακ κ γαι γαμο γιαυτο..

ανοιξε ενα κουνουριο διπλα στο σοκολα αλλα σε ενα μηνα θα ειναι ετοιμοι.δεν ξερουν..

στο ελαια -πλακα πηρα τηλ κ ειπαν 27περιπου ολα

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

ευχαριστω,πρεπει να παρω κ μι ααποφαση ομως!αν βρεις κατι κ εσυ μου λες! α!ο διονυσος απο 40 χωρις ποτα..