Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κάθισμα αυτοκινήτου χωρίς extra στρωματάκι

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη και καλή χρονιά με υγεία!

Διανύω την 36η εβδομάδα εγκυμοσύνης περιμένοντας το πρώτο μου μωράκι! Τα έξοδα ανυπολόγιστα, μα σε ότι αφορά το κάθισμα αυτοκινήτου σταθήκαμε τυχεροί, (εν μέρη), καθώς μία γνωστή μας χάρισε καθισματάκι αυτοκινήτου peg perego primo viaggio της κατηγορίας 0-13 κιλά.

Ωστόσο, λείπει από μέσα το επιπλέον ανατομικό στρωματάκι που είναι για το πρώτο διάστημα που το μωρό είναι μικρούλικο, οπότε δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως έχει..... :-(

Απευθυνθήκαμε σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης που διαθέτουν τα Peg perego αλλά μας είπαν ότι το extra στρωματάκι δεν πωλείται ως ανταλλακτικό... Μήπως κάποιο μέλος έχει παρόμοια εμπειρία? Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε?

Ευχαριστώ!

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Διαφημίσεις

http://www.pegperego.com/page.php?pageid=UJVNL001&idf=06&idp=0000000139&cl=N

αν εννοεις το παραπανω, εχουμε κ εμεις αυτο .τι του λειπει ακριβως;το μαυρο μαξιλαρακι που φαινεται;αυτο κανονικα δεν χρειαζεται να βγει καθολου, ουτε καν στα 13 κιλα.....

θα προτεινα να επικοινωνησετε με την αντιπροσωπεια , θα εχουν ανταλλακτικα ή θα σας πουν που να βρειτε. αλλιως βαλε αγγελια στο φορουμ μηπως καποιου του περισσευει πχ....

Βαλε ένα μαξιλαρακι για μωράκια η μια πετσέτα διπλωμένη για να καλύψει λιγο την καμπύλη. Και εγω που το έχω ετσι εκανα γιατί με το ειδικό μαξιλαρακι το μωρό γινόταν μουσκεμα στον ιδρωτα ενω με την πετσετα λιγότερο

Daf αυτό είναι το καθισματάκι, απλά είναι προηγούμενο μοντέλο, (νομίζω είναι 2 ή 3 ετών) και λείπει το μαύρο στρωματάκι από μέσα... Έχω ήδη μιλήσει με την αντιπροσωπεία και περιμένω απάντηση εδώ και μέρες, ωστόσο δε βλέπω φως καθώς και από τα μαγαζιά που επικοινώνησα μου είπαν πως αυτό δε θεωρείται ανταλλακτικό και δεν πωλείται χωριστά...

Apo+mpempa, σκέφτηκα να βάλω κάτι μέσα μα δεν νομίζω να αρκεί για ένα λεχούδι, είναι αρκετά σκληρό το καθισματάκι χωρίς το υπόστρωμα...

Η αγγελία φαντάζει ως μία λύση, θα το κοιτάξω, ευχαριστώ πολύ.

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

• 2 weeks later...

Επανέρχομαι στο θέμα απλά για να καταθέσω την εμπειρία μου, τελικά βρήκα την αντιπροσωπεία της peg-perego στη Θεσσαλονίκη, πολλοί εξυπηρετικοί οι άνθρωποι εκεί, αμέσως μου παρήγγειλαν το extra στρωματάκι για τα βρέφη, παρόλο που από 2 καταστήματα ειδών μπε-μπε μου είχαν πει οι υπάλληλοι ότι αυτό που ψάχνω δεν πωλείται ως ανταλλακτικό και δεν θα έβρισκα να το πάρω! Ευτυχώς που απευθύνθηκα στους αρμόδιους και βρέθηκε η άκρη.

Διαφημίσεις

και εγω ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα,μας χαρισαν ενα καθισμα inglesina αλλα ελειπε το ειδικο μαξιλαρακι για να καθονται πιο καλα τα νεογεννητα.η εδω αντιπροσωπεια δεν ειχε και αγορασα απο το e-bay αυτο

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290386889896&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

το γραφω μηπως χρειαστει καμια αλλη κοπελα κατι αναλογο.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

• 7 months later...

magia melissa μήπως μπορείς να μου στείλεις τηλ κ διεύθυνση της αντιπροσωπείας peg perego σε παρακαλώ; ελπίζω να το δεις σύντομα γιατί μπαίνω στο μήνα μου κ επείγομαι!