Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πλαστικό μέσα σε ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ;;;

Recommended Posts

Η μπέμπα μου νεογέννητη και το γάλα σκόνης που μας πρότειναν από το μαιευτήριο ΕΛΕΝΑ θεωρείται από τα καλύτερα. Δυστυχώς, αφού δεν έχω κάνει καταγγελία επώνυμη δεν μπορώ να αναφέρω τη μάρκα του, αν και το ανέφερα ήδη στο ΙΝΚΑ χωρίς όμως να έχω πάρει ακόμα απάντηση.

Για όσους καταλάβουν το γάλα είναι το H......

O λόγος που το αναφέρω εδώ, είναι ότι η εταιρεία δεν μου έχει δώσει καμία ακόμα απάντηση (πέρασε 1 μήνας), ενώ είπαν ότι θα με ενημέρωναν μέσα σε 1 εβδομάδα.

Βρήκα σε 3 κουτιά ίχνη από υλικό χρώματος ΜΠΛΕ και υπέθεσα φυσικά ότι είναι κομματάκια από τη μεζούρα. Ήρθαν από την εταιρεία να πάρουν τα δείγματα για το χημείο τους στη Γερμανία αλλά όπως είναι πολύ φυσικό για τα ελληνικά δεδομένα, απάντηση ακόμα δεν πήρα και η δικαιολογία τους για την καθυστέρηση ήταν γελοία.

Μου σύστησαν να μη χρησιμοποιώ μαχαίρι για να "κόβω" τις μεζούρες μήπως και φταίει αυτό (που όμως πάλι παράλογο είναι) και ενώ ακολούθησα τη συμβουλή τους, ξανά βρήκα πλαστικό. Αυτή τη φορά με αγνόησαν παντελώς.

Περιμένω νέα από το ΙΝΚΑ και θα δω τί θα κάνω.

Διαφημίσεις

Επειδη και εγω ειχα ενα θεμα με γαλα σε σκονη, δεν μου αρεσε η γευση του, αλλα το ειχα αγορασει παλαιοτερα αλλα δεν ειχε ληξει, εμαθα οτι για τα γαλατα 1ης βρεφικης ηλικιας απευθυνεσαι στον Εοφ. Δεν ξερω αν το δικο σου γαλα ειναι 1ης βρεφικης ηλικιας και στο λεω μηπως πρεπει να απευθυνθεις στον Εοφ. Και επίσης θα πρεπει να ειναι προσφατα αγορασμενο το γαλα, γιατι απο τον εοφ πανε και βρισκουν κλειστη συσκευασια της ιδιας παρτιδας και ελεγχουν και οχι το δικο μας ανοιγμενο κουτι.

0b8bfa6eaf.png

Ωραία, θα απευθυνθώ στον ΕΟΦ λοιπόν γιατί είναι 1ης βρεφικής ηλικίας και άλλωστε από το ΙΝΚΑ δεν είχα καμία απάντησα ακόμα. Περίεργο..