Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εξωμητριος η οχι?

Recommended Posts

χρονια πολλα σε ολους καταρχην... με ΤΕΡ στις 3-11, υπο φυσιολογικες συνθηκες πριν απο μια βδομαδα θα ημασταν σε θεση να ακουσουμε αι καρδιακη λειτουργια, ομως κατι τετοιο δεν συνεβει. εμβρυικος σακος πουθενα.ο γιατρος μου με κατεταξε στις υποψηφιες για εξωμητριο και τωρα ελεγχουμε την β χοριακη οσο συχνα γινεται. στις 21-12 ηταν 783 μοναδες και στις 24 στις 3970. εχω την εντυπωση οτι η αυξηση αυτη δεν αντιστοιχει σε εξωμητριο, αλλα δεν ξερω και σιγουρα. παντως ως και τις 24 του μηνα, ο υπερηχος εδειξε μονο παχυ ενδομητριο, σπορακι πουθενα. οσον αφορα τον κυκλο μου ειναι αρκετα σταθερος γυρω στις 32 ημερες. γιορτινες μερες και αντι να ειμαστε ξενοιαστει, ειμαστε μεσα στο αγχος... υπαρχει πιθανοτητα, ο κυκλος μου να πηγε τοσο στραβα τον προηγουμενο μηνα, και απλως η κυηση να ειναι λιγων εβδομαδων και να μην φαινεται?ευχαριστω πολυ και με καλο το 2010 σε ολους.:?:

Διαφημίσεις

Ξέρεις, παρόμοιο πράγμα είχε συμβεί και σ'εμάς. Οι τιμές της χοριακής μου ήταν υψηλότατες, αλλά όταν πήγα για υπέρηχο ο γιατρός έβλεπε μόνο μία "κουκκιδούλα". Εξυνε τον κεφάλι του, πήγαινε στοίχημα με βάσει τις τιμές της χοριακής ότι μιλούσαμε για τουλάχιστον δίδυμα. Τελικά, αφού επέμενε για αρκετή ώρα, βρήκαμε και τη δεύτερη κουκκιδούλα! :D Πάντως οι δικές σου τιμές σε τρεις μέρες εχουν τριπλασιαστεί, που μάλλον για φυσιολογική εγκυμοσύνη μου κάνει. Κάνε λίγο υπομονή, μην απογοητεύεσαι. Έχω την εντύπωση ότι εξωμήτριες κυήσεις δεν παρουσιάζουν τόσο μεγάλη άνοδο στην χοριακή σε τόσες λίγες ημέρες.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

πηγα σημερα το πρωι για υπερηχο και μετα απο αγχος τριων εβδομαδων ειδαμε σακο... βασει του υπερηχου ειμαι 5εβ+4, ενω βασει ΤΕΡ 7+6... αντε να ηρεμησουμε λιγο...

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι μία τέλεια εγκυμοσύνη. Πώς χάρηκα όταν διάβασα πως όλα πάνε καλά! Επειδή πέρασα εξωμήτριο δεν θέλω καμία άλλη κοπέλα να το ζήσει. Οταν διάβασα την τιμή της χοριακής ήμουν σίγουρη πως δεν είναι εξωμήτριο, αλλά δυστυχώς δεν είδα χθες το θεματάκι για να σε καθησυχάσω. Τέλος καλό, όλα καλά. Μπράβο σου.Να είσαι καλά και να προσέχεις το πολύτιμο μωράκι σου,:-P

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

σας ευχαριστω πολυ ολους... τωρα πρεπει να βρω τροπο να εξηγησω στη μικρη μου οτι η μαμα εχει ενα μωρο στην κοιλιτσα. ουτε να το ακουσει, δεν θελει... οχι λεει η μαμα δεν εχει μωρο στην κοιλιτσα, το εβγαλε, και δειχνει το μπεμπη... εχω 8 μηνες να της δωσω να καταλαβει. ευχαριστω πολυ, να ειστε παντα καλα.

Στο ΤΡΙΤΟ είσαι έγκυος; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Κοριτσάρα μου, χαρά στο κουράγιο σου. Σου βγάζω το καπέλο. Υποκλίνομαι. Θηρίο σκέτο! Αχ, την κακομοίρα τη μικρούλα, δε φτάνει το πρώτο σοκ του μπέμπη, τώρα της έρχεται και δεύτερο. Τι δύσκολο που είναι να είσαι μικρός :?:rolleyes:

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

Με τα δυο ειναι καπως δυσκολα, αλλα τα βγαζουμε περα λογω της διαφορας ηλικιας που εχουν. Η ρωξανη ειναι 4 και ο μιχαλης μολις 1. δεν εχουμε ζηλιες, ο καθενας κοιταζει τη δουλεια του, αλλα παιζουν και μαζι. Με το τριτο τοσο κοντα, θα μου βγει λιγο η ψυχη, αλλα τι να κανουμε? Σε 4 χρονια θα εχω 3 παιδια αρκετα μεγαλα να συνεννοηθεις και να βγεις και εξω... στην δουλεια ακομα δεν εχω πει τιποτα. το Φλεβαρη τελειωνει η αδεια μου λογω του μικρου και απο λιγους μηνες θα αρχισει η αδεια λογω του νεου μωρου...Χαρες που θα κανουν...