Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΞΙΖΕΙ?

katerina24

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!!!

ΕΝΩ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΠΡΟΧΤΕΣ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ 0,55 ΕΥΡΩ.

ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ,ΕΝΩ ΘΑ ΘΕΛΩ ΜΕΛΑΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΗ,ΧΑΡΤΙ Ή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ,ΚΟΡΔΕΛΑ(ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΡΟΛΟ) ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΝΙ(ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ) Ή ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΕΤΟΙΜΕΣ?

ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΘΕΛΩ 70-80 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

βασικα οικονομικα μαλλον δεν σε συμφερει αλλα συνηθως δεν τις κανουμε μονοι μας για να ελαχιστοποιησουμε το κοστος αλλα οπως ειπες επειδη θελουμε να κανουμε κατι ξεχωριστο και με τη δικη μας σφραγιδα.. χειροποιητο.. απο τα χερακια μας.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Καλημέρα και από μένα

είμαι καινούρια εδώ και χέρομαι πολύ που σας βρήκα :wink:

Θα βαφτίσω και εγώ τον υιό μου, είναι τώρα 5,5 μηνών και θα γίνω και κουμπάρα το καλοκαίρι (θα βαφτίσω κοριτσάκι) και ψαχνοντας έτσι σας βρήκα!

Εγώ στην κόρη μου τύπωσα τις προσκλήσεις μόνη μου όπως είχα κάνει και στο γάμο μου.

Το βασικό μείον είναι ότι με τον καιρό ξεθοριάζουν τα μελάνια των εκτυπωτών που έχουμε στο σπίτι μας. Αν κάποιος πάρει δηλαδή το προσκλητήριο και το αφήσει κάπου που έχει πολύ ήλιο θα ξεθοριάσουν τα γράμματα και η φωτογραφία του παιδιού που είναι το χειρότερο να συμβεί.

Η τιμή που βρήκες πιστεύω πως είναι πολύ καλή και για τα κομμάτια που θες δεν αξίζει να μπεις στον κόπο να το κάνεις μόνη σου.

Μου αρέσουν πολύ αυτές οι προσκλήσεις και μπορείς αν έχεις έμπνευση για να προσθέσεις τη δική σου πινελιά να πάρεις μαρκαδόρους glitter ή αυτοκόλλητα ή κάποια κορδελίτσα ή ότι άλλο φανταστεις να το προσθέσεις.

Κορίτσια αν είναι να τυπωθεί σε φωτογραφικό χαρτί καλύτερα είναι να φτιάξετε το προσκλητήριο και να πάτε σε ενα φωτογραφέιο να σας το έκτυπώσουν όπως τις φωτογραφίες. Ετσι δεν θα ξοδέψετε μελάνια και δεν θα έχετε τον φόβο να ξεθωριάσει. Επίσης και το κόστος δεν είναι τόσο μεγάλο.

.png

οταν μπαινεις σε διαδικασια να τα κανεις μονη σου τελικα σου βγαινουν πιο ακριβα..να μια κορδελιτσα να μια χαντρουλα....ασε

η τιμη ειναι καλη οποτε με 45 ευρω εισαι οκ.

εκτος αν θελεις να τις κανεις απο μερακι..εκει αλλαζει το θεμα.

Διαφημίσεις

Αν έχεις βρει αυτό ακριβώς που θέλεις, ποιός ο λόγος να τις κάνεις μόνη σου? Άσε που η τιμή είναι πολύ καλή... Εγώ προτείνω αν θέλεις να δώσεις το δικό σου στίγμα στη βάφτιση, να παραγγείλεις τα προσκλητήρια εκεί που σου άρεσαν και να αφιερώσεις χρόνο σε κάτι άλλο - μπομπονιέρες, διακόσμηση, μαρτυρικά.... Αν αρχίσεις, δεν θα σταματάς :D

Απλά στα 0,55 υπολόγισε και το κόστος του τυπογράφου για να δεις αν σε συμφέρει τελικά γιατί είναι 0,55χ80 + κόστος τυπογράφου + κόστος καρτών για τραπέζι αν είναι ξεχωριστά.

Αν τελικά κάνεις κάτι και το εκτυπώσεις σαν φωτογραφία σου πάει 0,22χ80 + κόστος φακέλων 0,05χ80 = 21,60 πες 25 ευρώ περίπου να είσαι μέσα.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...