Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εσεις τι θα κανατε??????

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια θα ηθελα την γνωμη σας.

Εχω ενα αγορακι 17 μηνων ηταν πολυ καλοβολος σε ολα και στον υπνο και στο φαγητο και γενικα ενα πολυ καλο παιδακι και συνεχιζει να ειναι......

εχει 9 δοντια και δεν εχουμε καταλαβει τιποτα ουτε γκρινιες ουτε μουρμουρες!

Ξαφνικα πριν 14 μερες δεν θελει το γαλα του με τιποτα ουτε το πρωι ουτε το βραδυ!

Ο παιδιατρος μου ειπε οτι μην ανησυχεις θα ξαναπιει σε λιγες μερες αλλα τιποτα!

Δεν του εδινα κατι αλλο αν δεν επινε το γαλα και ετρωγε το απογευμα το γιαουρι και ξανα στις 11:30 το πρωι φρουτο πολλες ωρες, οταν ηταν η ωρα του μεσημεριανου κλαμα, πεινα χαμος!

Απο σημερα μου ειπε ο παιδιατρος να του δινω πρωι γιαουρτι, μετα φρουτο, το μεσημεριανο του, το απογευμα ξανα γιαουρτι και το βραδυ αν θελει λιγο φαγακι!

Το περιεργο ειναι οτι αν του δωσω cornflakes με γαλα τα τρωει και μου ειπε να του δινω αλλα οχι με σοκολατα!

Εχω κανει τα παντα εχω αλλαξει μπιμπερο, ποτηρακια εχω δοκιμασει ολα τα γαλατα αλλα τιποτα........ολα εγιναν ξαφνικα επινε κανονικα το προηγουμενο βραδυ 330 ml και το πρωι ουτε να το δει.

Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου ειναι πολυ νωρις να κοψουμε το γαλα κοντευω να τρελαθω!!!!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Διαφημίσεις

και ο δικός μου πέρασε αυτή τη φάση με το γάλα αλλά δεν είχα αγχωθεί καθόλου΄, έτρωγε κασεράκι, τυράκι φέτα...μετά από κανένα μήνα το ξαναρχισε...και τώρα ακόμη περνάει φάσεις που δεν πινει γάλα το βράδυ...

Κι εμείς περνάμε τώρα μια τέτοια φάση. Δεν πίνει γάλα το βράδυ. Ζήτημα να πιεί 60-80 ml. Προσπαθώ λοιπόν να δίνω κι άλλα γαλακτοκομικά όπως τυράκι, τοστάκι με κασέρι, γιαούρτια ή κάνω κρέμα γάλα και κάστερ πάουντερ.

Προχθές του έδωσα και γάλα με δημητριακά, μια χαρά το τσάκισε.:lol:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

με την μεγαλη ποτε δεν περασα τετοιο προβλημα.ακομη κ τωρα τρελαινεται για γαλα.ο μικρος το εκοψε απο 4 μηνων.ξαφνικα κ αυτος δεν ηθελε.του αλλαξα καμια 20 μαρκες!οτι μαρκα υπαρχει στην αγορα της γερμανιας εχω δοκιμασει!!!καναμε κ εξετασεις μηπως κ εχει καμια αλλεργια αλλα τιποτα.γιαυτο απο 4 μηνων αρχισαμε κρεμες κ του τις εκανα με γαλα.ακομη κ τωρα δε το πινει με τιποτα που του δινω το φρεσκο.δοκιμασα κ συμπυκνωμενα κ κατσικισιο αλλα παλι τιποτα!!ουτε με καλαμακι ουτε με ποτηρι ουτε με μπουκαλι!!γιαουρτι τρωει κ μαλιστα οχι απο τα παιδικα .το στυλ αγελαδιτσα που εχετε στην ελλαδα τρωει 2 τετοια καθε μερα.

Διαφημίσεις

...Πάντως ο δικός μου, όταν ήταν βρέφος, είχε πράγματι δυσανεξία στο γάλα. Όταν μπήκαν τα άλλα γεύματα στη διατροφή και λιγόστεψε η ποσότητα γάλακτος που λάμβανε, τότε ηρέμησε απο στομαχόπονους και εμετούς.

Επίσης, είχα και εγώ. Και το ανακάλυψα, όταν έψαχνα το θέμα για τον μικρό. Και η μαμά μου δεν το είχε καταλάβει. Χαρακτηριστικά λέει ότι δεν έπινα γάλα, με το ζόρι 40-50 ml. Κι εγώ θυμάμαι ακόμα και στο γυμνάσιο που με υποχρέωνε να πιω με το ζόρι το γάλα μου για να φύγω για το σχολείο, που μετά ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ με πονούσε το στομάχι μου στο δρόμο για το σχολείο καθώς και στην 1η ώρα του μαθήματος. Δεν μπορώ να φάω φέτα νωπή. (αν είναι μαγειρεμένη μέσα στο φαγητό ΟΚ αλλιώς με τίποτα! Κίτρινα τυριά, μόνο σε τοστ ή μέσα σε φαγητά πάλι ή απο κανένα καπνιστό να φάω κανένα κομματάκι. Όσο για το γάλα, μπορώ να το πιώ μόνο με κακάο και ζάχαρη με τα δημητριακά μου.) (ένα άλλο σημάδι είναι ότι αυτοί που έχουν δυσανεξία, αφού πιουν γάλα, μυρίζει η αναπνοή τους. (δυστυχώς δεν θυμάμαι την εξήγηση αυτού))

Ίσως μερικές φορές, ο οργανισμός μας, μας δίνει τα σημάδια αλλά δεν τα βλέπουμε...

Δεν λέω ότι αυτό συμβαίνει σε σας to adraki mou, για μενα και τον μικρό μου μιλάω...:-D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Γεια σας κοριτσια θα ηθελα την γνωμη σας.

Εχω ενα αγορακι 17 μηνων ηταν πολυ καλοβολος σε ολα και στον υπνο και στο φαγητο και γενικα ενα πολυ καλο παιδακι και συνεχιζει να ειναι......

εχει 9 δοντια και δεν εχουμε καταλαβει τιποτα ουτε γκρινιες ουτε μουρμουρες!

Ξαφνικα πριν 14 μερες δεν θελει το γαλα του με τιποτα ουτε το πρωι ουτε το βραδυ!

Ο παιδιατρος μου ειπε οτι μην ανησυχεις θα ξαναπιει σε λιγες μερες αλλα τιποτα!

Δεν του εδινα κατι αλλο αν δεν επινε το γαλα και ετρωγε το απογευμα το γιαουρι και ξανα στις 11:30 το πρωι φρουτο πολλες ωρες, οταν ηταν η ωρα του μεσημεριανου κλαμα, πεινα χαμος!

Απο σημερα μου ειπε ο παιδιατρος να του δινω πρωι γιαουρτι, μετα φρουτο, το μεσημεριανο του, το απογευμα ξανα γιαουρτι και το βραδυ αν θελει λιγο φαγακι!

Το περιεργο ειναι οτι αν του δωσω cornflakes με γαλα τα τρωει και μου ειπε να του δινω αλλα οχι με σοκολατα!

Εχω κανει τα παντα εχω αλλαξει μπιμπερο, ποτηρακια εχω δοκιμασει ολα τα γαλατα αλλα τιποτα........ολα εγιναν ξαφνικα επινε κανονικα το προηγουμενο βραδυ 330 ml και το πρωι ουτε να το δει.

Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου ειναι πολυ νωρις να κοψουμε το γαλα κοντευω να τρελαθω!!!!!!!

σε βρηκα!!!εγω του εκανα το βραδυ κρεμουλα αλλα οχι με νερο με γαλα κ τη μερα εδινα γιαουρτακια.ο διος μου πινει λιγο γαλα εαν πιει 100 κανω παρτυ,το τελευταιο καιρο μπορει να πιει κ 180 200

Τι να πω βρε κοριτσια τα γιαουρτακια τα τρωει μια χαρα αλλα φοβαμε μην τα βαρεθει σημερα που ετρωγα cornflakes με γαλα το οποιο ειναι κρυο το γαλα δεν το ζεστενω καθολου ηρθε ο κυριος και μου το τσακισε!

Εχει συνδιασει το γαλα με τον μπιμπιρο και δεν θελει ουτε να το βλεπει ελπιζω να ειναι φαση και να το ξεπερασουμε!

Σας ευχαριστω που ανταποκριθηκατε να εισαστε καλα!!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

• 2 weeks later...

Δωσε γιαουρτι και καποια ειδη τυριου. Νομιζω το cheddar κανει και το κασερι? Ρωτα..αφου τρωει γαλα με cornflakes εισαι κυρια. Εμας η γιατρος μας ειπε οτι αν το παιδι δειχνει να θελει να κοψει το γαλα περαν του χρονου να μην την ζορισουμε και οτι η θρεπτικη του αξια παυει να ισχυει τοσο πολυ με το που θα αρχισει να τρωει σταθερη τροφη. Εγω δεν θα ανησυχουσα. Περνει το ασβεστιο του απο το γαλα με cornflakes και το γιαουρτακι του.....νομιζω πως εισαστε μια χαρα......τι γαλα του δινεις? Φορμουλα? Αν ναι ρωτα να αλλαξεις σε αγελαδισιο μηπως το πιει πιο ευκολα? Νουνου με φρυγανια? Η κλασσικα (παπαρα-συγνωμη αλλα ετσι λεγεται....χιχιχι) που μας εδινε η γιαγια μας? Και η δικια μας εχει αρχισει και το ψιλοκοβει. Πινει 250 ml το βραδυ πριν τον υπνο, και αλλο ενα το μεσημερι παλι πριν τον υπνο. Ενδιαμεσα δεν θελει να το βλεπει........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Επειδη θηλαζα την μικρη μου 15 μηνες και σταματησαμε οταν εμεινα εγκυος ξανα,δεν η8ελε ουτε καν να μυρισει το ξενο γαλα.Δοκιμασα τον καθε πιθανο τροπο για να την κανω να ''ενδιαφερθει'' για το γαλα αλλα τιποτα.Ετσι λοιπον δοκιμασα σαν τελευταια λυση να της το δινω στον υπνο κι επιασε!Το πινει με λαχταρα αλλα μονο οταν κοιμαται.

3nr2p2.png

Διαφημίσεις

Επειδη θηλαζα την μικρη μου 15 μηνες και σταματησαμε οταν εμεινα εγκυος ξανα,δεν η8ελε ουτε καν να μυρισει το ξενο γαλα.Δοκιμασα τον καθε πιθανο τροπο για να την κανω να ''ενδιαφερθει'' για το γαλα αλλα τιποτα.Ετσι λοιπον δοκιμασα σαν τελευταια λυση να της το δινω στον υπνο κι επιασε!Το πινει με λαχταρα αλλα μονο οταν κοιμαται.

Ναι βρε παιδι μου, στον υπνο και μενα το ρουφαει ολο, στον ξυπνιο εχουμε χοντρο θεμα. Τι στο καλο......:( Ξερουν απο μονα τους μου φαινεται.....το σταματανε σιγα σιγα.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

φαντασου οτι η δικια μου πινει γαλα μονο στον υπνο της, απο 8 μηνων περιπου και ειναι 16 τωρα...

εχουμε μονιμη υπενθυμιση στη 1 τη νυχτα και στις 6 το πρωι... αν ξυπνησει, δε πινει γουλια... κοιμισμενη θα χτυπησει ενα 200αρι καθε φορα.... μαλιστα, της το γυρισαμε με ευκολια απο σκονη σε φρεσκο.... ολα καλα... αρκει να την πιασουμε στον υπνο..

την σηκωνουμε, την καθιζουμε στην αγκαλια, και γκλου γκλου γκλου, το τσακιζει.... κιχ να ακουστει, αλλοιμονο μας... μας πηρε ειδηση!!!

Τι να πω βρε κοριτσια τα γιαουρτακια τα τρωει μια χαρα αλλα φοβαμε μην τα βαρεθει σημερα που ετρωγα cornflakes με γαλα το οποιο ειναι κρυο το γαλα δεν το ζεστενω καθολου ηρθε ο κυριος και μου το τσακισε!

Εχει συνδιασει το γαλα με τον μπιμπιρο και δεν θελει ουτε να το βλεπει ελπιζω να ειναι φαση και να το ξεπερασουμε!

Σας ευχαριστω που ανταποκριθηκατε να εισαστε καλα!!!!!

Λεω μήπως ...Μήπως δεν θελει αλλο το μπιμπερό?

Γνωστής μου παιδια κόψανε το μπιμπερό από τους 13μήνες...

Και τους το βάζει το γάλα σε κυπελλα της avent που εχουν σαν στόμιο ή σε κυπελλα με καλαμάκι πλαστικό , και δεν θελουν να τους ταιζει...θελουν μονα τους!!Σαν αυτο εδώ εχει http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=8593

Μήπως να δοκιμαζες και αυτό?

Το πολύ πολυ να σου μεινει το κυπελλο για να τους δινεις νερό έξω ή να το πινει μονος του αργότερα σαν παγουρινο!

και ο δικός μου πέρασε αυτή τη φάση με το γάλα αλλά δεν είχα αγχωθεί καθόλου΄, έτρωγε κασεράκι, τυράκι φέτα...μετά από κανένα μήνα το ξαναρχισε...και τώρα ακόμη περνάει φάσεις που δεν πινει γάλα το βράδυ...

Εμεις τέτοιες φάσεις περνάμε οταν βγάζει νεα δόντια και τις δινω κασεράκι φέτα γιαούρτια κτλπ

Τωρα πάλι την περνάμε βγάζει κυνόδοντες και τραπεζίτες μαζί και από εκει που καθάριζε 300μλ πρωί βράδυ τώρα τρώει 150μλ μονο και αυτο με λιγο ζορι