Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λαμπρυντικό πλυντηρίου ρούχων

Recommended Posts

Γεια σας!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που ίσως ακουστεί αφελές....αλλά με απασχολεί!

Το λαμπρυντικό που μπαίνει τελευταίο στην πλύση και δεν ξεπλένεται δεν είναι επιβαρυντικό για την υγεία μας αφού ουσιαστικά το ....τρώμε; :?

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλά ε!

Δεν λειτουργώ....αυτό εννοώ!:?

Ας όψεται το χθεσινό ξενύχτι....

:) Λέω και εγώ πριν διαβάσω το ποστ ?

τι είναι αυτό καινούριο? ας μπω να γράψω ότι εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ:lol:

χαχαχαχα, vasdeli, εγώ σήμερα πήρα ένα πακέτο τσιγάρα. Το άνοιξα, του έβγαλα το περιτύλιγμα, πήρα ένα τσιγάρο και μετά έβαλα το περιτύλιγμα στην τσάντα και το πακέτο το πέταξα στα σκουπίδια.

Προχθές είχα ένα μπωλ φαγητο στο ένα χέρι και στο άλλο το ασύρματο τηλέφωνο. Έβαλα το ασύρματο στο ψυγείο και το μπωλ το πήγα στο κομοδίνο μου. Μετά έψαχνα το ασύρματο και δεν το έβρισκα. Πήρα με το κινητό μου τηλ. στο σταθερό, άκουγα το ασύρματο που κουδούνιζε και δεν το έβρισκα. Μετά βρήκα το μπωλ στο κομοδίνο και κατάλαβα.:D:D:D:D

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Πάντως κι εγώ μπήκα, για να δω τι είναι το λαμπρυντικό ρούχων, ώστε να το χρησιμοποιήσω στο μέλλον:D:D:D:D

Θα έχει κίνηση αυτό το θέμα, νομίζω όλες θέλουμε ΛΑΜΠΕΡΑ ΡΟΥΧΑ:D:D:D

5f27b8bd0c.png

Ρε κορίτσια....ξεφτίλα έγινα!:lol:

Ο Παυλίτος φταίει που με ξενύχτησε χθες....

Μεγάλη φάση, Ιόλη μου!:oops:

qwlrp3.png

χαχαχαχα, vasdeli, εγώ σήμερα πήρα ένα πακέτο τσιγάρα. Το άνοιξα, του έβγαλα το περιτύλιγμα, πήρα ένα τσιγάρο και μετά έβαλα το περιτύλιγμα στην τσάντα και το πακέτο το πέταξα στα σκουπίδια.

Προχθές είχα ένα μπωλ φαγητο στο ένα χέρι και στο άλλο το ασύρματο τηλέφωνο. Έβαλα το ασύρματο στο ψυγείο και το μπωλ το πήγα στο κομοδίνο μου. Μετά έψαχνα το ασύρματο και δεν το έβρισκα. Πήρα με το κινητό μου τηλ. στο σταθερό, άκουγα το ασύρματο που κουδούνιζε και δεν το έβρισκα. Μετά βρήκα το μπωλ στο κομοδίνο και κατάλαβα.:D:D:D:D

Δεν είσαι χειρότερη από εμένα:D....Προχθές έψαχνα το φορητό και ανακάλυψα ότι ήταν μέσα στη σακούλα με τα μανταλάκια!:shock:

qwlrp3.png

Καλά τι πλάκαμε έχουμε όλες , κι εγώ μπήκα μόνο και μόνο για να μάθω τι είναι το λαμπρυντικό ρούχων:lol::lol::lol:, μας την έφερες όμως βασδελάκι μου . Να'σαι καλά όμως με έκανες και γέλασα , από τέτοια κι εγώ δεν πάω καθόλου πίσω!!!!!

χαχαχαχαααα, λέω κι εγώ καινούριο είναι αυτό??

Εγώ να σου πω δεν βάζω χρησιμοποιω τις ταμπλετες με την μπιλια στη μεση και ειναι μια χαρα τα πιατα και τα ποτηρια...

Υγ. Λοιπόν, εγω εψαχνα το κινητο μου ολο το ΣΚ και πανω που λεω παει το εχασα θα αγορασω αλλο - το βρήκα σημερα, σε ενα συρταρι στην ντουλαπα μου...!!!! ηταν και χωρις ηχο και ηταν αδυνατο να το βρω...

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τοση ωρα δεν ανοιγα να δω τι γραφει αυτο το τοπικ, επειδη ενιωθα ασχημα που δεν ηξερα τι ειναι το 'λαμπρυντικο' στο πλυντηριο ρουχων!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λοιπον, εγω επειδη χωνω και μπιμπερο στο πλυντηριο "ρουχων" ( :lol::lol::lol: )

σταματησα να βαζω εκθαμβωτικο...

χρησιμοποιω ξυδι του θεου!!!!!

την ιδια δουλεια κανει, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!! :-D

ξυδακι!!!!

Και που το βάζεις βρε φυστίκιον το ξίδι? Στη θήκη που είναι για το λαμπρυντικό?

Εγώ το πλυντήριο πιάτων το αγόρασα πριν από 2 βδομάδες. Επειδή δεν ήξερα τι παίζει με ταμπλέτες, αγόρασα και ταμπλέτες και αλάτι και λαμπρυντικό. Έτσι βάζω και ταμπλέτες και λαμπρυντικό. Πρόσφατα όμως έμαθα ότι αφού βάζω ταμπλέτες, δε χρειάζεται ούτε αλάτι ούτε λαμπρυντικό. Ταμπλέτες παίρνω τις fairy platinum και μοσχοβολάνε λεμόνι!

5f27b8bd0c.png

Εγώ να σου πω δεν βάζω χρησιμοποιω τις ταμπλετες με την μπιλια στη μεση και ειναι μια χαρα τα πιατα και τα ποτηρια...

Και εγώ μια από τα ίδια! Δεν τις αλλάζω με τίποτα, είναι και πρακτική λύση!

X4v5p2.png

Ζω το απόλυτο θαύμα με την Αθηνά μου!

Διαφημίσεις

επισης, επειδη ειμαι ολιγον τι σιχασιαρα, καμια φορα βαζω και λιγη χλωρινη μεσα στο πλυντηριο πιατων, χυμα...

ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ, δεν ξερω αν κανει, μη μου ζητατε τα ρεστα μετα!!!! -και δεν εχω και ρεστα να δωσω... :lol:

θα μου πεις, αφου εισαι σιχασιαρα, γιατι δεν τα πλενεις στο χερι??

καθοτι η τεμπελια μου υπερισχυει της σιχαμαρας.... :oops:

επισης, επειδη ειμαι ολιγον τι σιχασιαρα, καμια φορα βαζω και λιγη χλωρινη μεσα στο πλυντηριο πιατων, χυμα...

Υπάρχει μια λογική σε αυτό. Μια φορά το μήνα(με άδειο πληντύριο)κάνεις μια κανονική πλύση με λίγη χλωρίνη μέσα για τις μυρωδιές και για καθαριότητα.:)

qwlrp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οκ...και γω την πατησα!!!!!!!Απορησα τι ειναι το λαμπρυντικο για τα ρουχα!!!:lol::lol::lol:Και μπηκα βεβαιως να μαθω τι ειναι,για να το βαζω κι εγω!!!!:lol::lol::lol:

Ιολακι......δεν παιζεσαι!!!!!!Εγω μια φορα ειχα βαλει το κοντρολ της tv στο ψυγειο!!!!!:lol::lol::lol:

Οσο τωρα για το λαμπρυντικο πιατων.....εγω χρησιμοποιω της calgonit και να σου πω ποτε δεν ειχα σκεφτει αυτο που ρωτας!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν εκανε κακο,λογικα δεν θα το συνιστουσαν!!Λεω εγω....με προβληματισες και μενα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

fis παιδί μου το πλυντήριο ζει ακόμη:lol: ή βάζεις τη χλωρίνη που είναι για πλυντήριο ρούχων?

αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το είδικό calgonit για συντήρηση πλυντηρίο πιάτων μπορείτε να κάνετε πλύση με σόδα φαγητού, αστράφτει:wink:

Αν εκανε κακο,λογικα δεν θα το συνιστουσαν!!

κάτια μου δυστυχώς αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα...

παρολαυτά και εγώ το χρησιμοποιώ...:?

με αυτή τη λογική ( αφού μπαίνει στο τελευταίο ξέβγαλμα ) δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε και μαλακτικό....

αλλά και πάλι άμα τα ρούχα μας δε μυρίζουν ελληνικά νησιά δεν ξεκινάει καλά η μέρα μου χα χα χα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν εκανε κακο,λογικα δεν θα το συνιστουσαν!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μακάρι να ήταν έτσι..... μην βασίζεσαι κιόλας!!!!

Αυτό με την σόδα καλό!

qwlrp3.png

με αυτή τη λογική ( αφού μπαίνει στο τελευταίο ξέβγαλμα ) δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε και μαλακτικό....

Και για το μαλακτικό ρούχων συνιστάται να αποφεύγεται, ειδικά στα εσώρουχα. Εκεί δεν βάζω, στα υπόλοιπα, ναι!

qwlrp3.png

κάτια μου δυστυχώς αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα...

παρολαυτά και εγώ το χρησιμοποιώ...:?

αλλά και πάλι άμα τα ρούχα μας δε μυρίζουν ελληνικά νησιά δεν ξεκινάει καλά η μέρα μου χα χα χα

Μακάρι να ήταν έτσι..... μην βασίζεσαι κιόλας!!!!

Αυτό με την σόδα καλό!

Εχετε δικαιο...δεν πρεπει να βασιζομαι σε τετοιους συλλογισμους,αλλα τελικα τι πρεπει να κανουμε????Να χρησιμοποιουμε ή οχι????:rolleyes::rolleyes::rolleyes: