Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ

baou

Recommended Posts

καλησπερα μανουλες.διαβασα αρκετα θεματα που αφορουν στην καταλληλοτητα των στρωματων, αλλα εχω ακομη μια πολυ συγκεκριμενη απορια!εχω το στρωμα "σκιουρος" της cocomat και μετα απο ενα μονο βραδυ υπνου του μπεμπεκου μου βουλιαζει στη μεση που κοιμαται και σηκωνεται στα πλαγια.ειναι λογικο να συμβαινει αυτο ή κατι δεν παει καλα?εχω αρχισει να ανησυχω γιατι ο ζουζουνος κανει προσπαθειες να γυρισει να κοιμηθει μπρουμυτα και βρισκεται μεσα στο βαθουλωμα.αν και το συγκεκριμενο στρωμα έχει θεωρητικα και την πιο σκληρη πλευρα και σε αυτην γινεται παλι το ιδιο.βοηθεια απο όποιο εχει το ιδιο ή παρομοιο στρωμα γιατι εχω μουρλαθει να το γυρναω καθε 2-3 μερες με όλα τα παρελκομενα(ξεβιδωνε κουτια μουσικης, δραστηριοτητων,παντες κ.τ.λ):shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Της cocomat στρωματάκια τους έχω κι εγώ, δεν ξέρω αν είναι τα "σκίουρος". Δεν μου κάνουν τίποτα λακούβες στη μέση, ίσα-ίσα που μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερα "σκληρά" σαν στρώματα. Ειδικά με τη μία που χοροπηδάει ολόκληρη στο κρεβάτι της, το είχα ένα άγχος αν θα το διαλύσει, αλλά μέχρι τώρα πολύ καλά κρατεί. Μήπως να επικοινωνούσες με το μαγαζί που το αγόρασες ή την εταιρεία την ίδια; Δεν μου ακούγεται και τόσο σώο για ένα μωρουδιακό στρώμα να βουλιάζει.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Καλησπέρα κι από μένα,

κι εγώ της cocomat εχω, νομίζω σκίουρος λέγεται, το στρώμα για κούνια που έχει τελοσπάντων και είναι μια χαρά, συμφωνώ σε ότι λέει η tarshou. Κι εμένα είανι 11 μηνών και θηρίο αλλά δεν παρατηρώ καμμια αλλαγή στοστρώμα ίσα ίσα που είναι μέτριο προς σκληρό. Το πήρες από κατάστημα της cocomat??

Τσέκαρε σίγουρα\με το κατάστημα γιατί πρέπει να είναι ελαττωματικό.

Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένη

καλες μου μανουλες ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας. τελικα εντοπισαμε το προβλημα και δεν ηταν το στρωματακι. το "εξαιρετικο" συνεργειο που εφερε το κρεβατακι, βιδωσε αναποδα την βαση, μιας και τοτε ο μπουμπουκος μου ηταν ημερων και δεν ειχαμε το χρονο να το κανουμε μονοι μας. φυσικα μεχρι σημερα που να παει το μυαλο μας πως αυτοι που συναρμολογουν απειρα τετοια κρεβατακια καναν λαθος!!!!παρολαυτα αξιζει να αναφερω πως πριν το εντοπισουμε καλεσα την cocomat και οι ανθρωποι χωρις να το ψαξουν παραπερα προσφερθηκαν να αντικαταστησουν αμεσως το στρωμα. μπραβο τους. και παλι σας ευχαριστω για την ανταποκριση σας. χρονια πολλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας:-P

Διαφημίσεις