Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΕΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ξέρει κανείς μετά από πόσο καιρό σε νέα δουλειά έχεις το δικαίωμα να μείνεις εγκυος και να πληρώνεσαι όμως?

Ευχαριστώ!!!

Κανείς δεν πρόκειται να σου υποδείξει πότε θα μείνεις έγκυος. Μπορείς να μείνεις όποτε θες και να σε πληρώνουν κιόλας. Για το διάστημα της εγκυμοσύνης και για ένα χρόνο μετά δεν έχουν δικαίωμα να σε διώξουν. Είμαι κι εγώ σε μια περίεργη φάση με τη δουλειά μου. Μάλλον πάει για κλείσιμο και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί έχουμε προγραμματίσει εξωσωματική. Θα δούμε. Σου είπαν κάτι από την δουλειά σου σχετικά με την εγκυμοσύνη; Σε κάποιες δουλειές ξέρω ότι μπορεί να πούνε στη νέα υπάλληλο να μην μείνει για κάποιους μήνες τον πρώτο καιρό. Αν είσαι όμως με σύμβαση κάπου, υπερισχύει η σύμβαση. Θα φύγεις όταν λήξει άσχετα με την εγκυμοσύνη. Ελπίζω να σε διαφώτισα λίγο.

• 3 weeks later...

Αορίστου χρόνου είμαι!

Είχαν πει στη συνεντευξη οτι ενα χρόνο μετά έχεις το δικαίωμα...αλλά δεν κατάλαβα αν ένα χρόνο μετά εχεις δικαίωμα να συλλάβεις ή αν ένα χρόνο μετά σου δίνουν άδεια τοκετού (δηλ στην ουσία να μείνεις έγκυος περίπου στο 4μηνο στη δουλεια...)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Αν ξέρετε και τίποτα άλλο κορίτσια πείτε μου!

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Μπορεις να μεινεις εγκυος οποτε θελεις αλλά για να δικαιουσαι αναρωτικη αδεια σε περιπτωση προβληματος η για να δικαιουσαι το επιδομα τοκετου και λοχειας πρεπει να εχεις συγκεκριμενο αριθμο ενσημων απο το ΙΚΑ την προηγουμενη χρονιά, δηλαδη να εχεις δουλέψει συγκεκριμενο χρονο (στην ιδια η σε αλλη δουλεια δεν εχει σημμασια αρκει να εχεις ενσημα στο ΙΚΑ).

Τα λέει ολα αναλυτικά στην ιστοσελιδα του ΙΚΑ παντως..

Αορίστου χρόνου είμαι!

Είχαν πει στη συνεντευξη οτι ενα χρόνο μετά έχεις το δικαίωμα...αλλά δεν κατάλαβα αν ένα χρόνο μετά εχεις δικαίωμα να συλλάβεις ή αν ένα χρόνο μετά σου δίνουν άδεια τοκετού (δηλ στην ουσία να μείνεις έγκυος περίπου στο 4μηνο στη δουλεια...)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Αν ξέρετε και τίποτα άλλο κορίτσια πείτε μου!

???????

Τι λενε καλε? Δεν παμε καλα.

Στη 1η μου εγκυμοσυνη αλλαξα δουλεια μην γνωριζοντας οτι ειμαι εγκυος (αλλοιως σιγα μην αλλαζα αφου παραιτηθηκα απο την προηγουμενη). Δεν μπορεσε κανεις να μου κανει τιποτα αλλα το κλιμα ηταν τοσο δυσαρεστο που δεν με σηκωνε και ειχα παρατραγουδα και μετα απο συσταση του γιατρου μου βγηκα σε αδεια για την ασγαλεια του μωρου λογο αυξημενης πιεσης. Βεβαια εννοειτε οτι ειχα πεσει ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ εργοδοτη και δεν ειναι ολοι τοσο ^&*)%$$.

Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι μπορουν να σου κανουν κατι νομικα.

Εισαι εγκυος δεν μπορουν να σε απολυσουν. Τελος.

Αν εννοεις τωρα για να καλυπτεσαι απο ΙΚΑ-ΟΑΕΔ κλπ (οταν λες να πληρωνεσαι...) χρειαζεσαι 200 ενσημα τα 2 τελευταια χρονια. Δες και εδω

Ποσο μηνων εισαι? Ευχομαι 9 υπεροχους μηνες. Εχεις ενα θαυμα μεσα σου. Μην το φαει το αγχος :wink:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια χιλια ευχαριστω ..δεν ειμαι ακομα αλλα θα ηθελα και στην συνεντευξη με ειχαν ενημερωσει για τα παραπανω και ειχα ξενερωσει...τελεια σας υπερευχαριστω!

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Εννοείται ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο και δεν έχουν καμία απολύτως νομική κάλυψη, εκτός και αν κατά την πρόσληψή σου υπογράψεις τίποτα τέτοιους περίεργους όρους τους οποίους και μπορούν να επικαλεστούν σε περίπτωση που τους "παραβείς". Βασικά, επιθεώρηση εργασίας τους χρειάζεται, αλλά ποιός θα βρεθεί να το κάνει.

Αν από θέμα ενσήμων είσαι καλυμένη, εννοείται ότι Δευτέρα προσλαμβάνεσαι και Τρίτη μπορείς να μείνεις έγκυος. Κανένας εργοδότης δεν έχει απολύτως κανένα δικαίωμα να σου υποδείξει εάν και πότε θα κάνεις παιδί. Και βέβαια δικαιούσαι κανονικότατα τις άδειές σου και τα πάντα. Τώρα, για τη συμπεριφορά που θα αντιμετωπίσεις, καφρίλα υπάρχει παντού. Δεν είναι μυστικό, δε, πλέον ότι οι γυναίκες μένουν στην "απέξω" για αυτό ακριβώς το λόγο: την τεκνοποίηση. Αλλά, απ'την άλλη, άπαξ και μείνεις έγκυος, ο Θεός μας έχει δώσει δύο αυτιά για να μπαίνουν απ'το ένα και να βγαίνουν απ'το άλλο ;)

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Μπορεις να κανεις ενα τηλεφωνημα στην επιθεωρηση εργασιας και να ρωτησεις δινοντας πληροφοριες και για το μεγεθος της εταιρειας στην οποια δουλευεις. Εχω την αμυδρη εντυπωση οτι χρειαζεται καποιος χρονος για να κατωχηρωσεις τα δικαιωματα σου και επισεις αλλα ισχυουν για ενα μαγαζι με εσενα μονο υπαλληλο αλλα για μια μικρη εταιρεια και αλλα για μια μεγαλη..

Μπορεις να κανεις ενα τηλεφωνημα στην επιθεωρηση εργασιας και να ρωτησεις δινοντας πληροφοριες και για το μεγεθος της εταιρειας στην οποια δουλευεις. Εχω την αμυδρη εντυπωση οτι χρειαζεται καποιος χρονος για να κατωχηρωσεις τα δικαιωματα σου και επισεις αλλα ισχυουν για ενα μαγαζι με εσενα μονο υπαλληλο αλλα για μια μικρη εταιρεια και αλλα για μια μεγαλη..

Φυσικα και οχι. Η εργαζομενη προστατευεται σε εγκυμοσυνη ακομα και αν ηταν εγκυος πριν παει εκει και δεν το γνωριζε. Ασχετου μεγεθους εταιρειας.

Εργαζοσουνα πριν? Γιατι αν δεν εχεις προηγουμενα ενσημα και εφοσον δεν προεκυψε εγκυμοσυνη αλλα απλα το σκεφτεσαι καλο θα ηταν να εχεις και καποια ενσημα πριν ωστε να παρεις τις παροχες.

Επισης εφοσον στο τονισαν (και δεν ετυχε καποια εγκυμοσυνη ξαναλεω) το πιθανοτερο ειναι να μην αντιδρασουν ιδιαιτερα καλα στην ανακοινωση της εγκυμοσυνης.

Μηπως αν περιμενες λιγο θα ηταν πιο καλο για ολους σας?

Εχω προυπηρεσιά ναι! Αυτο το ετος 7 μήνες και αλλά 2 χρόνια πριν συνεχομενα σε άλλους εργοδότες.

Άρα είμαι μάλλον οκ. Αλλά ναι ετσι όπως μας τα έχουν κάνει μας τρομοκρατούν...

το ίδιο σκέφτομαι και εγώ...να το αφήσω για κάποιο διάστημα καλύτερα για να μην έχω άλλα...άλλωστε ήταν και πολύ δύσκολο να καταφέρω να βρω δουλειά όντας παντρεμένη....

Σας υπέρευχαριστώ για όλα - Καλή Χρονιά σε όλες σας και τα καλύτερα σε οτι αναζητάτε στη ζωή σας!!!

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Διαφημίσεις

.άλλωστε ήταν και πολύ δύσκολο να καταφέρω να βρω δουλειά όντας παντρεμένη....

αυτο ξαναπες το.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ! ΕΧΩ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ(ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ) ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΟΥΝ "ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ" ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ "ΠΟΤΕ" ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙ! ΦΡΙΚΗ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ! ΕΧΩ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ(ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ) ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΟΥΝ "ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ" ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ "ΠΟΤΕ" ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙ! ΦΡΙΚΗ

Παντως αυτη η ερωτηση "ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ" ειναι παρανομη και εναντια στο νομο για την ισοτητα. Εναν αντρα δεν τον ρωτανε κατι τετοιο..

Κι ομως ισχυει. Οντας νιοπαντρη εψαχνα και εβρισκα πολλες πορτες κλειστες. Ωσπου ενας χριστιανος μου το ειπε ειλικρινα στην μουρη (συμπαθεστατος ανθρωπος ) . "Εισαι νιοπαντρη και εμεις θελουμε καποιον να στησει και να επιβλεψει τον τομεα στα αρχικα του σταδια. Εσυ λογικο και φυσικο ειναι να θελεις να γινεις συντομα μανουλα και εμεις να μεινουμε ξεκρεμαστοι." Εκει εβγαλα την οικογενειακη κατασταση απο το βιογραφικο μου.:?

Παντως αυτη η ερωτηση "ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ" ειναι παρανομη και εναντια στο νομο για την ισοτητα. Εναν αντρα δεν τον ρωτανε κατι τετοιο..

Γιατι ο αντρας καλη μου δικαιουτε μονο 2 μερες αδεια και δεν αλλαζει τιποτα στην δουλεια του.

Διαφημίσεις

Μία φρίκη είναι. Και δεν τους πιανεις πουθενά. Είσαι νέα και ανύπαντρη, φοβούνται να σε προσλάβουν γιατί κάποια στιγμή θα παντρευτείς (ή γιατί δεν έχεις την απαιτούμενη εμπειρία). Παντρεύεσαι, δε σε προσλαμβάνουν γιατί κάποια στιγμή θα κάνεις παιδιά. Κάνεις παιδιά, δε σε προσλαμβάνουν γιατί τα παιδιά σου θα αρρωσταίνουν κι εσύ θα πρέπει να πέρνεις άδειες. Πουθενά δεν τους πιάνεις. Κάτι τέτοιες στιγμές θα ήθελα να έχω τη δική μου επιχείρηση, ή να δουλεύω στου άντρα μου και να μην έχω κανέναν τους ανάγκη να μου πει αν θα κάνω παιδιά ή τι θα κάνω με τα παιδιά που έχω. :evil:

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Βασικά ντροπή τους...εμένα όλοι μου έλεγαν παιδάκι έχουμε;;; πόσο καιρό είστε παντρεμένη;;;

και ψέματα να τους πεις τύπου "δεν θέλουμε να κάνουμε ακόμα¨κανείς δεν σε πιστεύει...

είναι πολύ δύσκολα τώρα πια τα πράγματα...

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Παντού τα ίδια είναι κορίτσια. Και εμένα πριν 4 χρόνια περίπου που έψαχνα να αλλάξω δουλειά, μου είχε τύχει να κοπώ από την θέση για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Καραγκιόζηδες οι άνθρωποι, με έβαλαν να κάνω πολύωρο τέστ IQ, τεστ γνώσεων γραμματικής και μαθηματικών, ερωτήσεις για μίνι έκθεση στα Αγγλικά, τα πέρασα όλα και στο τέλος στο προφορικό Interview όταν είπα στον διευθυντή για τον οποίο θα ήμουν ιδιαιτέρα ότι είμαι φρεσκοπαντρεμένη έπαθε παροξυσμό έλεγε για άδεις μητρότητος κλπ. Του είπα φυσικά ότι το παιδί δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας, μετά από 3 χρόνια τουλάχιστον αλλά σιγά μην με πιστέψει... Και όλα αυτά για μία θέση ιδιαιτέρας διευθυντή μίας Brand σε μία από τις 2 γνωστότερες εταιρίες απορρυπαντικών και καλυντικών στην Ελλάδα. Πού να έψαχναν και για στελέχη.... στείρωση θα έκαναν .....

rys17ypa986dtm5i.png

Καλά τέτοια πολλά..όσο έψαΧΝΑ τώρα για δουλειά όλο τέτοιες ατάκες άκουγα..ειχα φτάσει στο σημείο να φοβάμαι οτι θα περάσει ο οαεδ και ακόμα δουλειά δεν θα έχω βρει...

μετά από όλα αυτά που πέρασα θεωρώ τον εαυτό μου τυχερή που τελικάβρήκα δουλεια...τώρα τι θα παθουν οταν θα έρθει η ώρα η καλή δεν με νοιάζει να σας πω..δεν θα κάτσω να σκάσω ουτε και θα κανονίσω τη ζωή μου σύμφωνα με την τρέλα του καθενός...

s0g0p2.png

5wRrp2.png

• 5 years later...

Ανοίγω το θέμα μετά απο πολύ καιρό αλλά πραγματικά έχω προβληματιστεί πολύ. σε 2 μήνες παντρεύομαι και με τον άντρα μου είχαμε πει να ξεκινήσουμε κατευθείαν προσπάθειες για παιδάκι. Στη δουλειά μου ήμουνα 6 χρόνια οπότε δεν θα είχα θέμα.Το πρόβλημα είναι ότι πριν λίγες μέρες βρήκα καινούργια δουλειά με πολύ καλύτερες απολαβές και συνθήκες και πρόκειται να ξεκινήσω σε λίγες μέρες. Και σκέφτομαι τι να κανω?ΔΕν θα φανεί άσχημο αν μείνω έγκυος και είμαι στη δουλειά ήδη μόνο 2-3 μήνες???????????Από την άλλη δεν θέλω για χαρη της δουλειάς να αναβάλλουμε την προσπάθεια για ενα παιδάκι που τόσο πολύ λαχταρούμε!

ΥΓ.Στη νέα δουλειά τους ενημέρωσα ότι παντρεύομαι σε δυο μήνες και η αλήθεια είναι οτι δεν με ρωτήσαν τιποτα περίεργο του τύπου αν θα κανω παιδιά,πότε και τέτοια

1UEbp3.png

• 10 months later...
Ανοίγω το θέμα μετά απο πολύ καιρό αλλά πραγματικά έχω προβληματιστεί πολύ. σε 2 μήνες παντρεύομαι και με τον άντρα μου είχαμε πει να ξεκινήσουμε κατευθείαν προσπάθειες για παιδάκι. Στη δουλειά μου ήμουνα 6 χρόνια οπότε δεν θα είχα θέμα.Το πρόβλημα είναι ότι πριν λίγες μέρες βρήκα καινούργια δουλειά με πολύ καλύτερες απολαβές και συνθήκες και πρόκειται να ξεκινήσω σε λίγες μέρες. Και σκέφτομαι τι να κανω?ΔΕν θα φανεί άσχημο αν μείνω έγκυος και είμαι στη δουλειά ήδη μόνο 2-3 μήνες???????????Από την άλλη δεν θέλω για χαρη της δουλειάς να αναβάλλουμε την προσπάθεια για ενα παιδάκι που τόσο πολύ λαχταρούμε!

ΥΓ.Στη νέα δουλειά τους ενημέρωσα ότι παντρεύομαι σε δυο μήνες και η αλήθεια είναι οτι δεν με ρωτήσαν τιποτα περίεργο του τύπου αν θα κανω παιδιά,πότε και τέτοια

Εχω και εγω τον ιδιο προβληματισμο! Εργαζομαι στην εταιρεια μου 5χρονια και πριν απο μερικες μερες πηγα σε μια συνεντευξη για μια θεση που με ενδιαφερει πολύ. Το θεμα είναι ότι είμαι παντρεμενη 10 μηνες και σκεφτόμαστε με τον αντρα μου κανουμε παιδακι. Δεν θελουμε να το αναβαλλουμε αλλα με αγχωνει πολύ το ενδεχομενο να με προσλαβουν και να είμαι τελικα και εγκυος. Τι θα κανω σε αυτή την περιπτωση? Στην συνεντευξη δεν μου τεθηκε τετοια ερωτηση αν και γνωριζουν ότι είμαι παντρεμενη. Εσυ τελικα τι εκανες??

Εχω και εγω τον ιδιο προβληματισμο! Εργαζομαι στην εταιρεια μου 5χρονια και πριν απο μερικες μερες πηγα σε μια συνεντευξη για μια θεση που με ενδιαφερει πολύ. Το θεμα είναι ότι είμαι παντρεμενη 10 μηνες και σκεφτόμαστε με τον αντρα μου κανουμε παιδακι. Δεν θελουμε να το αναβαλλουμε αλλα με αγχωνει πολύ το ενδεχομενο να με προσλαβουν και να είμαι τελικα και εγκυος. Τι θα κανω σε αυτή την περιπτωση? Στην συνεντευξη δεν μου τεθηκε τετοια ερωτηση αν και γνωριζουν ότι είμαι παντρεμενη. Εσυ τελικα τι εκανες??

Γεια σου κορίτσι μου!Εγώ μετά το γάμο ξεκίνησα κατευθείαν προσπάθεια γιατί είπα ότι προτεραιότητα έχει η οικογένεια για μένα. Βέβαια πλέον έχουν περάσει 8 μήνες από το γάμο και ακόμη δεν τα έχουμε καταφέρει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...Το τι θα κανεις, εσυ πρέπει να το αποφασίσεις. Από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι είσαι παντρεμένη προφανώς και φαντάζονται ότι θα κάνεις παιδιά κάποια στιγμή. Εντάξει το να πας και να είσαι ήδη έγκυος μπορεί να φανέι λίγο περίεργο. Αν θες μπορείς να πας στη νέα δουλειά και να ξεκινήσετε προσπάθειες μετά από 2-3 μήνες να μην είσαι τελείως καινούργια. Σου εύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξεις.

1UEbp3.png

Είναι όντως πολύ δύσκολο να χειριστείς το θέμα "Εγκυμοσύνη και νέα δουλειά" ειδικά στις μέρες μας. Επειδή όμως ΠΟΤΕ δεν ξέρει κανείς πότε θα μείνει έγκυος (μακάρι να δίναμε ραντεβού έτσι εύκολα και αβίαστα με την μητρότητα) και από την άλλη η λέξη "μονιμότητα" και "ιδιωτικός τομέας" έχουν πάρει διαζύγιο χρόνια τώρα, προτείνω στις κοπέλες να επιλέξουν ως προτεραιότητα ΕΚΕΙΝΗ που θα τις ολοκληρώσει περισσότερο σε σχέση με την άλλη στο δεδομένο χρονικό σημείο που πρέπει να πάρουν μια απόφαση.

Παιδιά κι εγώ που δουλεύω στο δημόσιο δεν ήταν εύκολο να τους το πω...άλλαξα δουλειά 15 Νοεμβρίου και 23 Νοεμβρίου είχα θετική χοριακή.

Ακόμα έχω ενοχές γιατί εγώ έκανα εξωσωματική και το ήξερα ότι μάλλον θα είμαι έγκυος...

Είναι ατυχία να πέφτει νέα δουλειά και εγκυμοσύνη μαζί αλλά κρίμα να χάνουμε καλές ευκαιρίες λόγω εγκυμοσύνης! Θα περάσει η λοχεία και θα ξαναπάμε στη δουλεια! Σιγά τι θα πάθουν για λίγο χωρίς εμάς?

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

Σ ευχαριστω πολυ! Κ για μενα προτεραιοτητα εχει η οικογενεια γι αυτο κ προβληματιζομουν αλλα απο την αλλη ηθελα να βρω κ μια δουλεια με λιγο καλυτερες συνθηκες ωραριου. Σου ευχομαι τα καλυτερα κ συντομα με μια μεγαλη οικογενεια οπως το θες!!

Γεια σου κορίτσι μου!Εγώ μετά το γάμο ξεκίνησα κατευθείαν προσπάθεια γιατί είπα ότι προτεραιότητα έχει η οικογένεια για μένα. Βέβαια πλέον έχουν περάσει 8 μήνες από το γάμο και ακόμη δεν τα έχουμε καταφέρει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...Το τι θα κανεις, εσυ πρέπει να το αποφασίσεις. Από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι είσαι παντρεμένη προφανώς και φαντάζονται ότι θα κάνεις παιδιά κάποια στιγμή. Εντάξει το να πας και να είσαι ήδη έγκυος μπορεί να φανέι λίγο περίεργο. Αν θες μπορείς να πας στη νέα δουλειά και να ξεκινήσετε προσπάθειες μετά από 2-3 μήνες να μην είσαι τελείως καινούργια. Σου εύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξεις.
  • Like 1