Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ/ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

Recommended Posts

Το ξέρω ότι έχετε πολύ σοβαρότερα προβλήματα από το δικό μου....

Οι φίλες μου με λένε τρελή εγώ όμως επιμένω...

Πείτε μου βρε κορίτσια και αγόρια που μπορώ να βρω μια οικολογική ταπετσαρία για το δωμάτιο του πρίγκηπά μου

Θέλω μία ταπετσαρία από χαρτί ή ύφασμα με νεροχρώματα και κόλλα οικολογική. Την κόλλα πες οκ θα την προμηθευτώ εγώ. Δεν μπορώ να βρω πουθενά ή μάλλον αυτά που βρίσκω δεν μου αρέσουν. Έχετε καμία ιδέα??

Δεν θέλω βινυλικές ή πολυεστερικές γιατί είναι άκρως χημικά και τοξικά υλικά και δεν θέλω να το βάλω στο δωμάτιο του παιδιού μου.

FXWyp3.png

• 11 months later...

Διαφημίσεις

Το ξέρω ότι έχετε πολύ σοβαρότερα προβλήματα από το δικό μου....

Οι φίλες μου με λένε τρελή εγώ όμως επιμένω...

Πείτε μου βρε κορίτσια και αγόρια που μπορώ να βρω μια οικολογική ταπετσαρία για το δωμάτιο του πρίγκηπά μου

Θέλω μία ταπετσαρία από χαρτί ή ύφασμα με νεροχρώματα και κόλλα οικολογική. Την κόλλα πες οκ θα την προμηθευτώ εγώ. Δεν μπορώ να βρω πουθενά ή μάλλον αυτά που βρίσκω δεν μου αρέσουν. Έχετε καμία ιδέα??

Δεν θέλω βινυλικές ή πολυεστερικές γιατί είναι άκρως χημικά και τοξικά υλικά και δεν θέλω να το βάλω στο δωμάτιο του παιδιού μου.

Αγαπητέ zymaroulis

αν και πολύυυ καιρό μετά, ήθελα να σου απαντήσω γιατί οι ανάγκες για ταπετσαρία σε παιδικό δωμάτιο ποτέ δε σταματάνε και επειδή εγώ λόγω της δουλειάς μου το έχω ψάξει πάρα πολύ (!) ήθελα να σε κατατοπίσω.

Υπάρχουν υπέροχες ταπετσαρίες, οικολογικές, χάρτινες και σε υπέροχα σχέδια και χρώματα από Γαλλία και Βέλγιο σε φτηνές τιμές (35 ευρώ το ρολό που καλύπτει 5 τετρ. μέτρα τοίχου). Αν σε ενδιαφέρει, επικοινώνησε μαζί μου και θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποτε τις χρειαστείς.

Να περνάς υπέροχα με την οικογένειά σου και να ομορφαίνεις το χώρο τους :-P γιατί ένα όμορφο και χαρούμενο παιδικό δωμάτιο είναι η αρχή για ήρεμη και αρμονική ζωή για τα παιδιά μας.

4RMtp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...