Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χειρουργείο

Recommended Posts

καλημέρα είμαι νέο μέλος.Εχω ένα αγοράκι 11 μηνών.Σε λίγες μέρες χειρουργείται στο παίδων από το Σφακιανό επειδή έχει κλείσει η μετωπιαία ραφή.Αν έχει κάποια μητέρα παρόμοια εμπειρία ας μου πει λεπτομέρειες. :roll::roll:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

καλη σας μερα και περαστικα και υπομονη σε ολους.ειμαι καινουργια στο forum και δεν τα ξερω καλα.θα ηθελα αν μπωρει καποιος να με βοηθηση το μωρακι μου χειρουργηθηκε σε περιτονιτιδα απο μυκονιο 6 ωρες μετα την γεννα ολα πανε καλα μας λενε οι γιατροι της β μενν στο παιδων αγια σοφια αλλα εκρεμει και 1 ακομα χειρουργειο συραφης εντερου γιατι του εκαναν το πρωτο σε παρα φυση εντερο μηπως ξερει καποιος να μου πει ποτε περιπου θα τον παρω στο σπιτι και αν το 2 χειρουργειο ειναι επικυνδηνο?σας ευχαριστω εκ των πρωτερων

καλη σας μερα και περαστικα και υπομονη σε ολους.ειμαι καινουργια στο forum και δεν τα ξερω καλα.θα ηθελα αν μπωρει καποιος να με βοηθηση το μωρακι μου χειρουργηθηκε σε περιτονιτιδα απο μυκονιο 6 ωρες μετα την γεννα ολα πανε καλα μας λενε οι γιατροι της β μενν στο παιδων αγια σοφια αλλα εκρεμει και 1 ακομα χειρουργειο συραφης εντερου γιατι του εκαναν το πρωτο σε παρα φυση εντερο μηπως ξερει καποιος να μου πει ποτε περιπου θα τον παρω στο σπιτι και αν το 2 χειρουργειο ειναι επικυνδηνο?σας ευχαριστω εκ των πρωτερων

ευχομαι ολα να πανε καλα!!!αλλα δυστυχως δεν ξερω να σου πω για την περιπτωση σας..

καλημέρα είμαι νέο μέλος.Εχω ένα αγοράκι 11 μηνών.Σε λίγες μέρες χειρουργείται στο παίδων από το Σφακιανό επειδή έχει κλείσει η μετωπιαία ραφή.Αν έχει κάποια μητέρα παρόμοια εμπειρία ας μου πει λεπτομέρειες. :roll::roll:

ο σφακιανος χειρουργησε το γιο μου πριν 3 χρονια επειδη κι εμεις ειχαμε ραφες κλειστες..ειχε κλεισει η οβελιαια ραφη..ειχε δολιχοκεφαλια...κι ολα πηγαν καλα!!!εχει χειρουργησει πολλα παιδακια μελων και φιλων...κουραγιο και υπομονη μονο να εχεις και ολα θα πανε τελεια!!!

μπορεις να δεις στα παρακατω θεματα..

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=29342

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49465

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34064

σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια!!!

ενταξει..ευχομαι να πηγαν ολα καλα με το παιδακι της κονσταν..αμελησα να δω ημερομηνια ποσταρισματος!!

μπορεις να ανοιξεις νεο θεμα για να σε κατατοπισουν μανουλες που τυχον εχουν το ιδιο θεμα με εσας!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...