Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θέμα (μελισσούλες)

myrto

Recommended Posts

λενε πως στις μελισσουλες, δεν αρεσει το νερο...?

για ελατε να με δειτε στο νερακι πως βουτω!!

μη φοβαστε εγω τους φιλους μου ποτε δεν τους τσιμπω

θα γελαω με τις ευχες σας και θα πω κι ευχαριστω!!

σας καλω στην βαφτιση μου την Κυριακη 28 ιουνιου 2009

ατον Ιερο Ναο Αγιας Τριαδας Σερρών...

Χα χα.καλύτερα στην δική σου περιοχή να ήταν η βαφτιση. ΘA HTAN TEΛEIOΟΟ. Κ την ώρα που κάνει είσοδο η μπέμπα στο κέντρο δεξίωσης να παίζει το μικρή μου μέλισσα του Μπιγαλη!

Διαφημίσεις

τέλειο τέλειο θέμα!!!

μην αλλάζεις το σπιτάκι πρέπει να είναι πολύ όμορφο.

Κανείς δε θα το προσέξει οτι διαφέρει όλοι την κούκλα σου θα κοιτάνε εκείνη τη μέρα.

Καλή συνέχεια!

(τι τέλειο θέμα!!) :D

Ο μπαμπάς μου κι η μαμα μου με φωνάζουν μέλισσακι,μα μετά απ τα βαφτίσια θα με λένε Μελίνακι.

Ήρθε η ώρα μου κ εμένα,σαν παιδί, να βαφτίστω κ απ της μελισσασ το μέλι θα με λένε πιο γλυκό.

Ο μπαμπάς μου κι η μαμα μου με φωνάζουν μέλισσακι,μα μετά απ τα βαφτίσια θα με λένε Μελίνακι.

Ήρθε η ώρα μου κ εμένα,σαν παιδί, να βαφτίστω κ απ της μελισσασ το μέλι θα με λένε πιο γλυκό.

τέλειο το ποιηματάκι thank you........

Διαφημίσεις

ναι το ε΄δα το θέμα vickytsochκαι ευχαριστώ πολύ έκανα δικό μου τόπικ γιατί το θέμα είναι πολύ ιδιαίτερο και οι προετοιμασίες θα εξελιχθούν διαφορετικά και πίστεψέ με νιώθω οτι χρειάζομαι πολύ τη βοήθειά σας έχω πελαγώσει λέμεεεεεεεεε :lol:

Αχ μπερδεύτηκα. Νόμιζα κείμενο για ΠPOΣKΛHΣH ηθελες. Άκου για αυτό που θες,

Η μελίνα είναι μέλι.κ το μέλι είναι γλυκό.

Τα θέρμα ευχαριστώ μου που βρεθήκατε εδώ.

Είστε απίθανες........... Καλά, Mariantinos εκτός από ροζ σάλτσες είσαι καλή και στα στιχάκια :wink: . Θα "κλέψω" και το ευχαριστήριο που έχεις γράψει στο ποστ της renata. Το τραγούδι που θα βάλουμε είναι το μόνο που είχαμε βρει εξ αρχής... Της Μελίνας Τανάγρη "το μέλι απ'τη Μελίνα". Το όνομά μας άλλωστε αυτό θα είναι. Από Δευτέρα θα πάω κέντρο να δω για υλικά. Να δούμε... Ξέρει καμία μελισσοκομικό συνεταιρισμό; Ευχαριστώ, κορίτσια για τα φώτα σας (και εγώ στα δικά σας νερό με το κοφίνι...).

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Είμαι ένα μέλισσακι,όμορφο κ στρουμπουλο κ υπομονή θα κάνω να με βάλουν στο νερό(έως ότου βαφτίστω)(μέχρι που να βαφτίστω).

Κι αν θα κλάψω μην σας νοιάζει,ίσως να ναι από τρομάρα.μα ο κόσμος θα φωνάζει: πω,πω,πω μια κοριτσάρα! ΜΙΑ ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν σκεφτώ κ τίποτε άλλο θα το γράψω. Στα αλλά με κάλυψαν τα κορίτσια παραπάνω.

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια problem δυστυχώς έχω φάει τον τόπο και πουθενά δεν βρίσκω μελισσούλες σε στίκ που να μου αρέσουν.Ή θα είναι πολύ φεύγα στην τιμή ή θα είναι άθλιες.Βρήκα στο ακατανόμαστο με 0.99 μέλισσες στίκ μεταλλικές αλλά όλοι είπαν οτι είναι κακομούτσουνες,μάλλον εχουν δίκιο.Πήγα σε κάτι βιοτεχνίες τίποτα πήγα σε όλα τα μαγαζιά με βαπτιστικά επίσης τίποτα.Πού να πάω???

Αφήστε που η νοννά στράβωσε γιατί λέει οτι είχαμε πει για χρώμα φουξ-λαχανι και τωρα της έσκασα το κίτρινο και θα είναι παράταιρα και τέτοια.Εχω και τη μάνα μου που μισεί λέει το κίτρινο και γενικά όλοι λένε οτι η ιδέα να δέσω μέλι στο στίκ μέλισσα είναι κουφή :shock: Τόσο παράλογο τους φαίνεται πιά?Σωστε με τί να κάνω?να επιστρέψω στο κλασσικό φουξ-λαχανί?

Διαφημίσεις

Να κανείς αυτό που πραγματικά τραβάει η ψυχή σου! Δεν νομίζω να νοιάζεται κανείς παραπάνω από σένα για το παιδί σου! Τα χρώματα της κουμπαράς τα βρίσκω βαρετά,προβλέψιμα κ χιλιοφόρεμενα τα τελευταία 2 χρόνια. Γνώμη μου πάντα! Όσο για την μαμα αν είχε κάποιο σοβαρότερο λόγο τότε θα σου έλεγα σκέψου το. Αλλά απ την στιγμή που σε διάβασα τόσο ενθουσιασμένη με όλο αυτό που σκέφτηκες γιατί να το αλλάξεις; εγώ θέλω όταν μετά από χρόνια θα κοιτάζω τις φωτογραφίες της βαφτισησ του παιδιού μου να χαμογελάω κ όχι να λέω TI Μ@Λ...Ι@ EKANA ΠΟΥ ΤΟΥΣ AKOYΣA!

Renata και εγώ θα σου έλεγα να επιμείνεις σε αυτά που έχεις σκεφτεί. Εκτός του ότι είναι πιο πρωτότυπα και έχουν το προσωπικό γούστο, το θέμα μελισσάκι ταιριάζει και με το Μελινάκι σου! Όσον αφορά τα πρακτικά προβλήματα, σίγουρα θα βρεις λύσεις...!

Κορίτσιααααααααααααα! Βοήθεια! Εκεί που είπα οk, "μελισσάκι", βρήκα πρόσκληση, μου γράψατε στιχάκια, ψάχνω μπομπό & είδα ένα καταπληκτικό φόρεμα (το είχε δείξει άλλη "συνάδελφος") &... ξετρελάθηκα... http://www.foedo.gr/full_product.php?prod_id=PET&page=0 , θα μαζευτούν πολλά ζουζούνια λέτε;;;;

0kEJp3.pngCsbXp3.png

ΓΙΑ βαφτιστικο το ειδες αυτο?

το ξερω οτι το γουστο ειναι καθαρα υποκειμενικο, αλλα εμενα για βαφτιστικο δεν μου γεμιζει το ματι..

για να πατε με αυτο στην εκκλησια, ναι! αλλα οχι για βαφτιστικο! (σορρυ κιολας)

Ναι, για βαφτιστικό το ζαχαρώνω... Μην αγχώνεσαι το γούστο είναι υποκειμενικό όπως λες και δεν περιμένω να ταιριάζει το γούστο μου με όλους :wink: ... Άλλωστε συζήτηση κάνουμε :wink: . Άσχετα αν είναι αυτό ή κάποιο άλλο, σίγουρα θα'ναι λινό. Μ'αρέσει το λινό :D . Όπως είπε και μια φίλη "λινό...; Ε, μήπως είναι πολύ παραλία;"

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Καλά, σίγουρα το γούστο είναι υποκειμενικό...γιατί εμένα μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Δεν έχω ξαναδεί πιο προτότυπο φόρεμα για κοριτσάκι...βέβαια εμένα μου αρέσει πάαααααααρα πολύ το λινό...αφού και στο μωράκι μου, πήραμε τελικά ένα απλό λινό κουστουμάκι...

Έχεις δει πόσο κάνει, για να το προτείνω και σε μια φίλη μου που βαφτίζει κοριτσάκι????

t6c4p3.pngXRnsp2.png

κρεμαστη μπομπονιερα με μελισουλες πάνω σε κιτρινες σατεν κορδελες...κρεμαστη απο δεντράκια κιτρινα...και γλυκο με μελι και καρυδια σε βαζάκι και γράψε πάνω..."ενα ...μελένιο φιλάκι απο το Μελινάκι..."

και τυπωσε το με μια μελλισουλα πάνω...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Κορίτσιααααααααααααα! Βοήθεια! Εκεί που είπα οk, "μελισσάκι", βρήκα πρόσκληση, μου γράψατε στιχάκια, ψάχνω μπομπό & είδα ένα καταπληκτικό φόρεμα (το είχε δείξει άλλη "συνάδελφος") &... ξετρελάθηκα... http://www.foedo.gr/full_product.php?prod_id=PET&page=0 , θα μαζευτούν πολλά ζουζούνια λέτε;;;;

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!

αν σου αρεσει για βαπτηστικο να το διαλεξησ σημασια ειναι να σου αρεσει εσενα και να σε γεμηζει

αλοστε θα το βαλει πολεσ φορεσ αυτο ενω το βαπτηστικω ειναι πολυ βαρι βρε παιδι μου και οχι ανετο για το παιδι

σιμφωνεισ;;

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...