Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σιδερο και παλι ......σιδερο

BIKY74

Recommended Posts

εγω μια μονο για σιδερο θελω :oops::oops: ειμαι αδικιολογητη ε?:P:p τι να κανω ρε κοριτσια!πειτε μου να κανω καθε μερα γενικη!δεν εχω προβλημα να κεσκονιζω κ να τραβαω καναπεδες καθε μερα!ετσι κιαλλιως 2 φορες τη μερα κανω με ηλεκτρικη ολο το σπιτι κ σφουγγαριζω μερα παρα μερα!πειτε μου να κανω 3 φαγητα τη μερα!παλι θα το κανω!σημερα πχ εκανα 2!το μπανιο καθε μερα το καθαριζω με φαρμακο.αλλα ΣΙΔΕΡΟ!ΟΧΙ!!ΤΟ ΒΛΕΠΩ Κ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ!μια μπλουζα να μου πειτε να σιδερωσω παει αυτο ηταν χαλασε η μερα μου :shock::shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βικυ δε τσαλακωνει τα περισσοτερα ρουχα.αυτο ειναι αληθεια.αλλα καιει απιστευτο ρευμα.εγω το εδωσα σε μια γνωστη μου στη μιση τιμη που το αγορασα.ειχα ρευμα 200-300 το μηνα μεχρι που το σταματησα κ πληρωνω 75 το μηνα.εδω στη γερμανια με το μηνα ειναι στην ελλαδα δε θυμαμαι :P

Εγω παντως διαφορα στο ρευμα δεν ειδα μεγαλη και βαζω πανω απο 10-12 πλυντηρια την εβδομαδα

Το δικο μου ειναι Α ενεργειακης κλασης μηπως γι αυτο;;;

Παντως το σιδερο το μισω κι εγω και ο καλος μου φοραει μονο πουκαμισα....:-(

4

Αχ κορίτσια μου,τί θέμα πιάσατε...όποτε έρχεται αυτή η στιγμή,έχω τέτοια νεύρα για κανένα διήμερο,που αν τα νεύρα μου ήταν ηλεκτρικό ρεύμα θα έψηνα άνετα κοτόπουλο...!

Βάλε με να ξεσκονίσω,να μαγειρέψω,να σκουπίσω,να κάνω το μπάνιο,τα πάντα!!!Να παλεύω 'όλη μέρα,δεν με νοιάζει,ακόμη και τώρα που μπαίνω στον έβδομο.Το σίδερο με πεθαίνει,όμως!

Εγω παντως διαφορα στο ρευμα δεν ειδα μεγαλη και βαζω πανω απο 10-12 πλυντηρια την εβδομαδα

Το δικο μου ειναι Α ενεργειακης κλασης μηπως γι αυτο;;;

Παντως το σιδερο το μισω κι εγω και ο καλος μου φοραει μονο πουκαμισα....:-(

ΠΑς ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟ;ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!ΕΚΑΝΕς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ;ΠΑΝΤΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙς ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ Ν'ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑΦΟΡΑΕΙ ΚΑΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ.ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΟ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΕΙς ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Διαφημίσεις

δεν νομιζω οτι φταιει τοσο το σιδερο οσο η επαναληψη κανεις αγωνα να σιδερωσεις τα βουνα και σε δυο μερες αντε ξανα αααα!εμεις ειμαστε πεντε ατομα στο σπιτι και κατω απο 8 πλυντηρια την εβδομαδα δεν πεφτουμε,οποσδηποτε η αγορα ενος στεγνωτηρα Α κλασης ειναι στα σχεδια μου για αγορα εχω πρεσα αλλα περα οτι δεν κανει και το καλυτερο σιδερωμα δεν μπορεις να σιδερωσης ολα τα ρουχα και τα κανω με το πατροπαραδοτο σιδερο μετα!γιατι κανενας αντρας εκτος απο τον αδερφο μου που ξερω δεν ''ξερει'' να σιδερωνει?ειμαστε μεγαλα κοροϊδα!και μην ακουσω καμια να μου λεει αυτες ειναι δικες μας δουλειες θα μου πεσουν τα μαλλια!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Καλημέρα κι από μένα. Εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη που μου σιδερώνει και μου καθαρίζει μια κοπέλα κάθε εβδομάδα. Το αποφάσισα πως δεν πάει άλλο όταν σιδέρωνα, ήμουν ήδη πολύ κουρασμένη, είχα ακόμα τις άπειρες δουλειές να κάνω και οι κόρες μου με παρακαλούσαν να παίξω μαζί τους. Πάντως αν θέλετε κάποιον μόνο να σας σιδερώνει υπάρχουν επιχειρήσεις που κάνουν αυτό ακριβώς. Σιδερώνουν οικιακά ρούχα είτε με το κιλό, είτε με το σάκο. Αν σας ενδιαφέρει στην Θεσσαλονίκη έχω μια γνωστή που κάνει αυτή τη δουλειά.

74Qtp3.png2SeRp3.png

lucy δηλαδη το στεγνωτηριο δεν τα τσαλακωνει τα ρουχα;τα βγαζεις στεγνα ετοιμα για διπλωμα και στην θεση τους;

Είναι ελάχιστα πλέον αυτά που χρειάζονται σίδερο. Κυρίως πουκάμισα και σεντόνια, αλλά και αυτά βγαίνουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το πλυντήριο. Πολύ λιγότερο τσαλακωμένα. Έχει μειωθεί εκπληκτικά ο χρόνος που σιδερώνω... Ειδικά αν διπλώσεις τα ρούχα με το που τελειώσει το στεγνωτήριο και είναι ακόμα ζεστούλικα, είναι έτοιμα για την ντουλάπα. Επίσης για κάποιο λόγο βγαίνουν πολύ μαλακά και μυρωδάτα, ενω πριν με σκέτο το πλυντήριο ένιωθα ότι δεν κάνει δουλειά το μαλακτικό. Έχω εντυπωσιαστεί με το αποτέλεσμα και άξιζε τα λεφτά του το στεγνωτήριο. Ήδη νιώθω ότι έχω κάνει απόσβεση! Σήμερα και με την κακοκαιρία που είχε, ανατριχιάζω στο ενδεχόμενο να έπρεπε να απλώσω και να περιμένω πότε θα στεγνώσουν για να βάλω το επόμενο πλυντήριο...

Σημείωση: Είναι ωστόσο ορισμένα ρούχα που δεν μπαίνουν σε στεγνωτήριο. Πρέπει να κοιτάς τις ετικέτες.

εχω δυο μπουμπουκακια

• 1 month later...

Αν βαλετε καποια ρουχα (αυτα που μπαινουν στο στεγνωτηριο-κοιταζουμε παντα την ετικετα μην μας βγουν μωρουδιακα) στο στεγνωτηριο (αν εχετε φυσικα) δεν θα εχετε πολυ σιδερωμα....εγω πχ βαζω και τα σεντονια και καποια ρουχα μας....βεβαια μολις τελειωσει τα διπλωνω αμεσως διαφορετικα τσαλακωνουν και φυσικα χρειαζονται σιδερωμα!!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Σιδέρωμα;Κάθε φορά που βάζω πλυντήριο( και βάζω συχνά με δύο παιδιά)το χειρότερο μου:mad::x:x:x:x:xΓιατί μετά έχει σιδέρωμα.Ολο λέω να τα σιδερώνω μόλις στεγνώσουν αλλά όλο κάτι άλλο προκύπτει με αποτέλεσμα να μαζεύονται.:(:(:(:(:(:(

Το χειροτερο μου....εγω βαριεμαι κ το αλλο μετα.Την τακτοποιηση!!Εχει τυχει να μεινουν κ 3 μερες πανω στη τραπεζαρια γιατι περιμενα να πανε μονα τους...

Παρομοίως!Σιχαίνομαι το σιδέρωμα γι'αυτό συνήθως το κάνει ο άντρας μου χιχι

D3Dhp2.png

• 1 χρόνο μετά...

βρε κοριτσια μονο εμενα μου αρεσει το σιδερο;;;;

αληθεια λεω, μου αρεσει!

το απλωμα και το μαζεμα μου την δινει.

Σεβουλα, εγω θεωρω καλυτερα τα rowenta και μαλιστα τα σιδερα τα απλα οχι τα πρεσοσυστηματα.

κανω λιγο νευρικο σιδερο και τα ογκωδη συστηματα μου την δινουν!

668bab1939.png

Διαφημίσεις

κι εμένα μου αρέσει το σιδέρωμα, αλλά σκέφτηκα να μην το γράψω εδώ, για να μην κουφάνω τα κορίτσια που υποφέρουν από το σιδέρωμα.

όμως το απλό ατμοσιδεράκι μουτα έφτυσε, όπως κ η σιδερώστρα. σκέφτομαι να πάρω ένα σύστημα σιδερώματος, όχι τύπου πρέσα.

σκεφτόμουν για στιρέλλα. έχω ακούσει πολλές διαφορετικές απόψεις για γιούρο προ, για τεφάλ, αλλά η στιρέλλα συγκεντρώνει τα περισσότερα θετικά σχόλια.

εγώ είχα φίλιπς, φτηνό σιδεράκι, αλλά πολύ καλό. κράτησε από το καλοκαίρι του 2008. σιδερώνω πάντα όταν στεγνώνουν τα ρούχα, κι έτσι δεν γίνονται βουνό.

αυτό που βρίσκω εκνευριστικό στο σιδέρωμα είναι τα παντελόνια με τσάκιση. μου γυρίζει το μάτι. γι' αυτό όταν έρχεται η μανούλα μου σπίτι μου την βάζω κ σιδερώνει τα παντελόνια του άντρα μου.

Εγώ πάντα σιδερώνω κάθε πλυντήριο μόλις στεγνώσει. Έχω στεγνωτήριο και αν τα αφήσω για την επόμενη μέρα, δεν σιδερώνονται με τίποτα. Πετσέτες και μερικά άλλα ρούχα μόλις τα βγάζω από το στεγνωτήριο και τα διπλώνω ζεστά, δεν θέλουν καθόλου σίδερο. Είχα πρεσσοσίδερο juropro αλλά μου βγήκε μάπα. Χάλασε εντελώς στα 4 χρόνια. Τώρα έχω αγοράσει πάλι πρεσοσίδερο singer από στοκ μαγαζί στη μισή τιμή και μπορώ να πω ότι ως ώρας είμαι ευχαριστημένη. Σιδερώνει και καλύτερα από το juropro.

Bρε κορίτσια στείλτε μου τις διευθύνσεις σας να σας στείλω κάτι στοίβες που έχω εδώ και καιρό...έτσι για να καλοπεράσετε και να σας φτιάξω την μέρα:D! Αν δεν ήταν τα ρούχα της μικρής μου θα είχα πολύ καιρό να πιάσω σίδερο στα χέρια μου...:cool::cool:!!

Α! Σεβούλα έχω ατμοσιδερο της στιρελα αλλα κατάληξα να χρησιμοποιώ το φοιτητικό μου (χειρος) γιατι δεν κάνει φασαρίας μιας και μπορώ να σιδερώσω μόνο οταν κοιμάται η μικρή..

βρε λάβλυ, πότε γέννησες τη μικρή σου; έχει την ίδια ηλικία με τη δικιά μου; ή τα μαθηματικά μου πάλι με γελοιοποιούν;

εγώ γέννησα 9/10/2009.

στείλε, θα σου τα σιδερώσω. μόνο μην βάλει παντελόνια με τσάκιση, γιατί δεν!!!!!

Και το θεμα είναι οτι σιδερωνω όταν θελει να κοιμηθει και νανουριζεται στην κούνια . Μετα κάθομαι και εγω να μην την ενοχλω γιατι εχω την σιδερωστρα στο δωμάτιο της και γραφω για να επικοινωνησω λίγο με τον έξω κόσμο ..Το θεμα είναι ότι ο άντρας μου δεν έχει ρουχα να βαλει ....Αλλά δεν με νοιάζει προτιμώ να κάθομαι με την μικρή .

jHgFp3.png

Το βαριέμαι το σίδερο.Συνέχεια το αναβάλλω :lol: Έχω μια κοπέλα που έρχεται και μας κάνει μεταξύ των άλλων και αυτό.Τις ώρες που γυρίζω από τη δουλειά όχι σίδερο,μόνο το κρεβάτι μου βλέπω :oops:

byhrp3.png

Το βαριέμαι το σίδερο.Συνέχεια το αναβάλλω :lol: Έχω μια κοπέλα που έρχεται και μας κάνει μεταξύ των άλλων και αυτό.Τις ώρες που γυρίζω από τη δουλειά όχι σίδερο,μόνο το κρεβάτι μου βλέπω :oops:

Εντάξει εσυ καλά κάνεις δεν πρεπει να κουράζεσαι !:P

jHgFp3.png

βρε λάβλυ, πότε γέννησες τη μικρή σου; έχει την ίδια ηλικία με τη δικιά μου; ή τα μαθηματικά μου πάλι με γελοιοποιούν;

εγώ γέννησα 9/10/2009.

στείλε, θα σου τα σιδερώσω. μόνο μην βάλει παντελόνια με τσάκιση, γιατί δεν!!!!!

Όχι το χεις, το χεις:lol::lol:! Σωστά υπολογίζεις, κάτι μέρες μας ρίχνετε..Εμείς είμαστε 23/10/2009..Σκορπίνες ντε (ή Ζυγος ακόμα δεν το χω οριστικοποιήσει :rolleyes::rolleyes::rolleyes:). Τώρα περνάμε την φάση με την απίστευτη γκρίνια και το κόλλημα με την μαμάκα....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...