Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοριτσια βοηθηστε με

Recommended Posts

σημερα εκλεισα την 6 εβδομαδα.πηγα να ακουσω καρδια ο σακος μεγαλωσε ομως το εμβρυο ειπε πως εχει κολλησει στο τοιχωμα και δε φαινοταν.παλμους επιασε ειπε.ειμαι τοσο στεναχωρημενη γιατι ειχα και μια παλλινδρομη.ειχε καμια καμια αναλογη εμπειρια?

7Ggjp2.png

Διαφημίσεις

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Διαφημίσεις

μην αγχωνεσαι καθολου εφοσον επιασε παλμους και ειδικα απο τοσο νωρις!!!!εμενα που δεν επιαναν παλμους μεχρι την 8η εβδομαδα και με ειχαν τρελανει???ολα καλα Δοξα Το Θεο!!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

δεν ξερω τιποτα.μονο κλαιω

γιατι κλαις βρε κοπελα μου εφοσον το μωρο χτυπαει η καρδια του!αν ηταν σοβαρο δε θα σου ελεγε κατι ο γιατρος?ετσι θα το αφηνε?ποτε θα ξαναπας?

Διαφημίσεις

μην στενοχωριεσαι γιατι επηρεαζεται ολη η κατασταση σου...

σκεψου θετικα και χαμογελα!!!

ολα καλα θα πανε...

περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μην στενοχωριέσαι, όλα θα πανε καλά αφού άκουσες την καρδούλα του. Εχει δίκιο η oikat παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το μηχάνημα αλλά και πως το βλέπει ο γιατρός. Σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια, μην αγχώνεσαι γιατί έχεις και ένα μωρουλινι που αγχώνεται και αυτό μαζί με την μαμά του.

Να κάνεις όμορφες και θετικές σκέψεις. Robenula αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί σε έπιασε τέτοια απελπισία. Ο γιατρός τι σου είπε γι'αυτο? Οτι είναι επικίνδυνο για το μωρό που ειναι κολλημένο στο τοίχωμα?

Καταλαβαίνω την αγωνία σου αλλά σκέψου ότι καμιά φορά οι φόβοι μας επηρεάζουν και μεταφράζουν διαφορετικά τις κινήσεις και τις εκφράσεις των άλλων. Οπως είπαμε σκέψου θετικά και προσπάθησε όσο μπορείς (εάν και καταλαβαίνω ότι ειναι πολύ δύσκολο) να αποβάλλεις το άγχος και τον φόβο.

ειπε πως μεγαλωνοντας θα ξεκολλησει.την ειδα ομωσ στο προσωπο της την ανησυχια.αν δεν ειχα χασει το προηγουμενο μπορει να μην ημουν ετσι

Κοριτσακι μου γλυκο ,απο την στιγμη που πιασατε παλμους ολα ειναι τελεια.Μην στενοχωριεσαι χωρις λογο γιατι κανεις κακο στο μωρακι.Χαμογελασε και χαϊδεψε το,μιλησε του.:wink:

Κοριτσακι μου να μην στεναχωριεσαι ο Θεουλης θα βοηθησει και ολα θα ειναι τελεια,οταν θα ξαναπας ειμαι σιγουρη πως θα μας εχεις πολυ χαρουμενα νεα.

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

f1093963.jpg

Robenula και εγώ συμφωνώ με όλα τα κορίτσια παραπάνω. Αφού άκουσε παλμούς αυτό είναι πολύ σημαντικό. Φιλιά στο μωράκι σου και στην μανούλα του.

Γιατι βρε κοριτσι μου νατι να κλαις και να χτυπιεσαι (που το καταλαβαινω βεβαια λογω ιστορικου) δεν την παιρνεις ενα τηλεφωνο και να τη ρωτησεις τι εννοουσε, ποσο σοβαρο το θεωρει κλπ?

Ολες σου τις αποριες.

Γιατρος σου ειναι, βεβαιως και μπορεις να παρεις να ρωτησεις.

k9Tap3.png