Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κινητικό νεογνό

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε παρόμοια εμπειρία και πώς το αντιμετωπίσατε.

Το μωρό μου είναι περίπου 4 εβδομάδων και από την κοιλιά ακόμα χαρακτηρίστηκε ως "πολύ κινητικό". Κλωτσάει, τινάζει έντονα χέρια και πόδια, στηρίζει το κεφάλι του από πολύ νωρίς και αλλάζει πλευρό, ενώ καταφέρνει και μετακινείται κάνοντας έρπειν ανάσκελα! Όταν το κρατάω στην αγκαλιά μου ή όταν το αλλάζω πρέπει να προσέχω πολύ για να μη μου φύγει... Επίσης όταν θέλει κάτι (εν προκειμένω να φάει) το θέλει ΤΩΡΑ και αν δε γίνει αυτό χτυπιέται, δίνει κουτουλιές και χαστουκίζεται ή γρατζουνίζει τα μαγουλάκια του. Και αναρωτιέμαι, θα ησυχάσει αργότερα ή θα τρώω ξύλο; :?

Διαφημίσεις

Χαχαχαχχαχα Στελλα...

μάλλον δεν εχεις προηγουμενη εμπειρια με μωρακια.. τα περισσοτερα ετσι χτυπιουνται.. Πανε οι εποχες που τα μωρα γεννιοντουσαν με κλειστα ματια και καθοταν ακινητα μεχρι να ερθει η ωρα να περπατησουν :P

O5Lop2.png

kIP3p2.png

οχι βρε έτσι είναι τα μωράκια :shock: τουλαχιστον και η δικια μου ετσι ήταν ή μηπως είναι ακόμη Σφήνες είχαμε δεξια αριστερα και μαξιλαρι για κατω για να σταματήσει το έρπην την εψαχνα τα βραδια και την ώρα του φαγητού βαραται βιολιντζηδες ήμασταν ολοι τρεχαμε από της φωνές.

Kλωτσάει, τινάζει έντονα χέρια και πόδια, στηρίζει το κεφάλι του από πολύ νωρίς και αλλάζει πλευρό, ενώ καταφέρνει και μετακινείται κάνοντας έρπειν ανάσκελα! Όταν το κρατάω στην αγκαλιά μου ή όταν το αλλάζω πρέπει να προσέχω πολύ για να μη μου φύγει... Επίσης όταν θέλει κάτι (εν προκειμένω να φάει) το θέλει ΤΩΡΑ και αν δε γίνει αυτό χτυπιέται, δίνει κουτουλιές και χαστουκίζεται ή γρατζουνίζει τα μαγουλάκια του.

Έτσι ακριβώς θα περιέγραφα κι εγώ το δικό μου μωράκι :)

Ησυχία δεν έχει, το κεφαλάκι του πλέον όχι μόνο το στηρίζει αλλά το γυρνά και δεξιά και αριστερά (είμαι σίγουρη ότι έτσι θα κάνει και το δικό σου σε λίγες μέρες :D ), πλευρό αλλάζει κανονικότατα από την πρώτη μέρα, μαγουλάκια, μέτωπο, μυτούλα γεμάτα γρατζουνιές... και φυσικά τα πόδια και τα χέρια είναι ακίνητα ΜΟΝΟ όταν κοιμάται βαθιά...

Και καλά τώρα που είναι μικρόσωμα και τα κουμαντάρουμε, όταν μεγαλώσουν να δω τί θα κάνουμε :P:?

.png

Διαφημίσεις

Παιδια ο Χαρης στηριζε το κεφαλι του απο τη δευτερη μερα στο μαιευτηριο και δεν νομιζω οτι ειναι το μοναδικο μωρο που το εκανε αυτο..

Πλέον τα παιδακια ειναι πολυ πιο αναπτυγμενα

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Tς τς τς τί μου λέτε... και νόμιζα πως μόνο το δικό μου ήταν Ταλιμπανάκι... αφού λέμε μεταξύ αστείου και σοβαρού με τον άντρα μου ότι κάποια στιγμή με μία κίνηση καράτε θα σπάσει τα πηχάκια της κούνιας.

Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να αρχίσω προπόνηση :shock::shock::shock:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...