Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Kοριτσια θελω να δοκιμασω το Νeslac της ΝΕSTLE.Eχω μια απορια:αν το ζεστανω και το βαλω στο θερμος για να το εχω ετοιμο κατα τη διαρκεια της νυχτας θα παθει τιποτα;Γιατι η σκονη που του δινω μεχρι τωρα πρεπει να καταναλωθει μεσα σε μια ωρα.

Διαφημίσεις

γιατι δε βαζεις στο θερμος ζεστο νερο και φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη το γαλα για να ειναι φρεσκο?απο οσο ξερω ολα τα γαλατα ανεξαρτητα αν ειναι σκονη ή εβαπορε δε κανει να μενουν πολυ ωρα και πρεπει να καταναλωνονται αμεσα γιατι δημιουργουνται βακτηρια .....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

συμφωνω.μετα απο μια ωρα δημιουργουνται βακτηρια σε οποιοδηποτε γαλα.κρατα το νερο ζεστο κ ριξε το γαλα την ωρα που ειναι να φαει το μωρο

Βρε, κοριτσια αν ηταν σκονη ενταξει θα ειχα νερο ζεστο οπως κανω και τωρα αλλα το NESLAC ειναι σε υγρη μορφη και μαλλον το δινω οπως ειναι .Δε νομιζω οτι θελει νερο!

Διαφημίσεις

Οχι ειναι ετοιμο για χρηση.Κι επειδη ο μικρος τρωει και βραδυ κι εγω ξυπναω στις 6 για να παω στη δουλεια θα με βολευε να το εχω ετοιμο στο θερμος ωστε να μην καθυστερω.Αρκει βεβαια να μην χαλαει.Διαφορετικα συνεχιζω τη σκονη.Ξερει κανεις;

εννοειται οτι θα χαλασει βρε κουκλα μου.οτιδηποτε γαλα δεν αντεχει πανω απο 1 ωρα..συνεχισε σκονη η απλα ξυπνα 3 λεπτα πιο νωρις για να το ζεστανεις:P:p

Και εγω αυτο το γαλα του δινω απο τοτε που χρονισε και αν διαβασεις τις οδηγιες λεει οτι με το ανοιγμα της συσκευασιας διατηρειται στο ψυγειο και πρεπει να καταναλωθει εντος 48 ωρων. Και οπως λενε και τα κοριτσια σε ολα τα γαλατα μετα την μια ωρα δημιουργουνται βακτηρια. Το βαζω στο μπρικι και το πολυ σε 3 λεπτα ειναι ετοιμο. Δε νομιζω να σε δυσκολεψει πολυ στο ζεσταμα. Εγω εδω οταν καποια βραδυα ξυπναει τον εχω στην αγκαλια μου με το ενα χερι και με το αλλο βαζω το γαλα στο μπιμπερο (για να μετρησω την ποσοτητα) και μετα στο μπρικι για να ζεσταθει δεν μου παιρνει ουτε 5 λεπτα. Και μια αλλη λυση ειναι να του το δωσεις πριν ξυπνησει. Ειναι θεμα συνηθειας απο ενα σημειο και μετα.