Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Merikes erotishs

neosbabas

Recommended Posts

Gia sas paidia,

Prwth fwra pou grafo sto forum sas kai thelw prwta apo ola na sas doso sixaritiria sas gia to site. H plirofories pou dinete einai politimes.

Telos pandon as arxiso.

Mathamame prhn 3 eudomades oti h gynaika mou tha genish. H gynaika mou vrhke apo gnwstous gynaikologo, kai fenete kalos kai timios anthropos. Exoume kanh 2 episkepshs mexrh stigmhs kai pros to parwn eimai ikanopoiimenos.

Exw merikes erotishs :

1) O gynaikologos pou exoume exei spoudash eksw apo oti kserw. Den eimai sigouros pou, kai den thelo na ton rwtiso. Ti embiries exete me giatrous apo eksw ? Einai kai neos sthn ilikia kai auto me axonh ligaki.

2) Plewn o gynekologos den doulevh se dimosio nosokomeio, alla se ena idiotiko. Mas leei vevea oti mporoume na kseginish h gynaika mou sto Elena, alla prepei na tou to poume pio mprosta. Alsizh

3) Ths prwtes eksetashs (aima, oura) ths kaname sto Elena, xwrhs na pame se gynaikologo tou IKA h tou dimosiou. Dikeoumaste na paroume auta ta lefta piso ?

4) Genikos me to IKA ti ginete ? Diladh perno ta lefta mou piso MONO ean grapsh ths eksetashs enas giatros tou IKA, h arkh na ths grapsh kai ena giatros tou dimosiou ? O dikos mas giatros ean ths grapsh pernoume tipote piso ?

5) Ean ginh h gena sto Elena....einai aparetito na einai o gynekologos sou ekei h arkh na einai kapios allos pou efimerevh ? Moipos tha htan kalhtera na vroume enan kalo gynaikologo sto Elena ? Ean nai kserete kanena ?

6) Provlima (xrimatiko) den exoume na genisoume se idiotikh klinikh....apla to vriskome koroidia apo thn stigmh pou plironoume ta adera mas sto IKA (h isfores mou to xrono ftanoun sta 10,000 eurw). Sto kato kato...otan phge h gynaika mou se gynaikologo tou IKA (prhn minh eggios), ths plasare me thn prwth thn karta toy gia to idiwtiko tou giatrio.

7) Telika aksizh h idiotikh klinikh ?

Paidia exw akoush polles istories kai me exei piash ena axos genikos. Ossoi apo esas mporeite na apandisete sths apories mou, tha htan mia voithia.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Απάντηση δεν έχω για όλα τα ερωτήματά σου εκτός από έναν πολύ καλό γιατρό στο Έλενα -ο δικός μου- από τον οποίο έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Επίσης έμεινα πραπάνω από 100% ευχαριστημένη και από το Έλενα. Αν θέλεις στείλε μου πμ για πληροφορίες για τον γιατρό.

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σας.

Θα ήταν ποιο εύκολο αν δεν έγραφες με λατινικούς χαρακτήρες.

Εγώ Γέννησα σε ιδιωτική κλινική. Το ΙΚΑ αν θυμάμαι καλά αναγνώριζε μόνο τις εξετάσεις που γράφουν οι γιατροί του ΙΚΑ.

Περισσότερες λεπτομέρειες ας γράψουν καλύτερα τα κορίτσια που γέννησαν πρόσφατα.

Φίλε νέε μπαμπά καλωσήρθες και με το καλό να φέρετε στον κόσμο το παιδάκι σας . Δεν ξέρω αν θα σου λύσω τις απορίες αλλά θα προσπαθήσω να σε κατευθύνω όσο μπορώ

1) O gynaikologos pou exoume exei spoudash eksw apo oti kserw. Den eimai sigouros pou, kai den thelo na ton rwtiso. Ti embiries exete me giatrous apo eksw ? Einai kai neos sthn ilikia kai auto me axonh ligaki.

το ότι έχει σπουδάσει έξω δεν πάει να πει ότι είναι κακο βέβαια εξαρτάται από το που έχει σπουδάσει αν για παράδειγμα αυτό έχει συμβεί σε καμμιά τριτοκοσμική χώρα , καλό θα ήταν να μάθεις που έχει σπουδάσει μπορεί να είναι και πολύ θετικό .

2) Plewn o gynekologos den doulevh se dimosio nosokomeio, alla se ena idiotiko. Mas leei vevea oti mporoume na kseginish h gynaika mou sto Elena, alla prepei na tou to poume pio mprosta. Alsizh

Τι ακριβώς εννοεί ? Απο την στιγμή που δεν δουλεύει σε δημόσιο νοσοκομείο πως θα ξεγενήσει την γυναίκα σου στο Ελενα ? Ηταν εκεί και έφυγε ? Μήπως διώχθηκε για κάποιο λόγο ? Και αυτό πρέπει να το τσεκάρεις .

3) Ths prwtes eksetashs (aima, oura) ths kaname sto Elena, xwrhs na pame se gynaikologo tou IKA h tou dimosiou. Dikeoumaste na paroume auta ta lefta piso ?

Οσον αφορά στην παραπάνω ερώτηση αλλά και στην επόμενη υπάρχει σχετικό λινκ στο παραθέτω

http://parents.org.gr/forum/viewforum.php?f=52

4) Genikos me to IKA ti ginete ? Diladh perno ta lefta mou piso MONO ean grapsh ths eksetashs enas giatros tou IKA, h arkh na ths grapsh kai ena giatros tou dimosiou ? O dikos mas giatros ean ths grapsh pernoume tipote piso ?

5) Ean ginh h gena sto Elena....einai aparetito na einai o gynekologos sou ekei h arkh na einai kapios allos pou efimerevh ? Moipos tha htan kalhtera na vroume enan kalo gynaikologo sto Elena ? Ean nai kserete kanena ?

Σαφώς και θα πρέπει να είναι ο γυναικολόγος σου εκει ! Τότε τι νόημα έχει να του τα σκας 9 μήνες στο ιατρείο για να σε ξεγεννήσει ο εφημερεύον που μπορεί να είναι και ασκούμενος ? Δυστυχώς δεν ξέρω για το Ελενα μπορώ να σε βοηθήσω για το Αλεξάνδρα αν θέλεις .

6) Provlima (xrimatiko) den exoume na genisoume se idiotikh klinikh....apla to vriskome koroidia apo thn stigmh pou plironoume ta adera mas sto IKA (h isfores mou to xrono ftanoun sta 10,000 eurw). Sto kato kato...otan phge h gynaika mou se gynaikologo tou IKA (prhn minh eggios), ths plasare me thn prwth thn karta toy gia to idiwtiko tou giatrio.

Και καλά κάνετε που το βρίσκεται κοροϊδια ! Προσωπικά είμαι της ίδιας άποψης , τα δημόσια νοσοκομεία είναι τα καλύτερα από άποψη μηχανημάτων , γιατρών και ω μη γέννετο αν προκύψει κάποιο πρόβλημα , υστερούν όμως στο ξενοδοχειακό κομμάτι και στις κάθε είδους ανέσεις .

7) Telika aksizh h idiotikh klinikh ?

Πάντα σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη δεν αξίζει , εκεί δεν πας για διακοπές , πας για να φέρεις μια ζωή στον κόσμο , και δυστυχώς όλη αυτή η ιστορία έχει γίνει μια πολύ καλά στημένη βιομηχανία για κάποιους που κερδίζουν τα άντερα τους εκμεταλλεύοντας την χαρά των νέων γονιών !

Ελπίζω να σε κάλυψα όσο μπορούσα στην διάθεσή σου για οτιδήποτε άλλο .

Α! Αν μπορείς γράφε καλύτερα με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί είναι λίγο κουραστικό στο μάτι ειδικά στα μεγάλα ποστ το να γράφεις με αγγλικούς .

Φιλικά Ελενα

Διαφημίσεις

Μια καλή περίπτωση είναι ο γυναικολόγος που σε παρακολουθεί να είναι και στι ΙΚΑ. Ετσι έκαν εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνή. Ετσι ότι χρειαζόταν φαρμακα ή εξετάσεις μου τα έγραφε αυτός. Με εξυπηρέτησε πολύ και με τις άδειες πρίν τον τοκετό. Βέβαια πήγαινα στο ιατρείο του και γέννησα στο Ιασώ αλλά χαλάλι γιατί μου στάθηκε πολύ.

Κατά τα άλλα για τα δημόσια δεν μπορώ να σου πω πολλά αφου και τα άλλα δύο σε κλινική τα γέννησα. Μόνο που επισκεύθηκα το Ιπποκράτειο μιά φορά και είδα οκτώ λεχώνες και τους επισκέπτες τους σε ένα θάλαμο για έξι με μία τουαλέτα έξω από το θάλαμο δεν μπήκα καν στην σκέψη!!

Δεν είναι όλα ρόδινα και στις κλινικές απλά λίγο πιο ανθρώπινα και καθαρά. Εαν η γυναίκα σου είνα άμμεσα ασφαλισμένη θα πάρεε αρκετά χρήματα από το ΙΚΑ ως επίδομα αδείας και τοκετού για να πληρώσετε την κλινική και δεν είνα ανάγκη να πάτε στο Ιασώ

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Σε πολλές περιοχές το ΙΚΑ έχει ξεχωριστό κτίριο για μητέρες και παιδιά. Νομίζω ότι λέγεται κέντρο φροντίδας Μητέρας και παιδιού ή κάπως έτσι!

Ξεχωριστό κτίριο, καθαρό, χωρίς ουρές, εξυπηρετικοί, άλλος κόσμος (τουλάχιστον στης Καλλιθέας) και μετά τη γέννα, πηγαίνουν τα παιδάκια για εξετάσεις εμβόλια κ.λ.π. Ρώτησε στο ΙΚΑ της περιοχής σου αν υπάρχει κάτι τέτοιο.

aECcp2.png

3vQ5p2.png

Αυτό βέβαια είναι μόνο για τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και το διάστημα μετά απ΄αυτήν. Για την γέννα θα πρέπει νομίζω ν' ακολουθήσεις όποιον γιατρό ταιριάζει καλύτερα στη γυναίκα σου! (όπου και να ξεγεννάει)

aECcp2.png

3vQ5p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...