Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

H νεραιδοβάφτιση μας...

mama xrysa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

xrysa...

να σας ζησει η μικρη Δεσποινα...

σαν νεραιδουλα ηταν...

μ αρεσε πολυ το φορεματακι της και το τραπεζι των ευχων...

η μεγαλη φωτο που ειχατε βαλει ηταν super...

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!

ps...στην φωτο 13 το πιατο με το κουταλακι τι ειναι αυτο που εχει μεσα και φαινεται σαν κρεμα??? (ειμαι και λιχουδα βλεπεις...:oops::oops::oops:)

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

ps...στην φωτο 13 το πιατο με το κουταλακι τι ειναι αυτο που εχει μεσα και φαινεται σαν κρεμα??? (ειμαι και λιχουδα βλεπεις...:oops::oops::oops:)

Χα,χα!μέλι είναι!στην Κρήτη, απο όπου και κατάγομαι προσφέρουμε γραβιέρα με μέλι.Η γραβιέρα είναι στο διπλανό πιάτο.;)

cceXp3.png

pcTFp3.png

να σου ζήσει η Δεσποινούλα σου, να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!!! Μαμά, κόρη και νονά (όσες φώτος τουλάχιστον είδα, και νονά νομίζω είναι η ξανθιά κυρία!!!) κούκλες και τρισευτυχισμένες...έτσι να στε πάντα!!!! Μπράβο, όλα τέλειαααα....

Υ.Σ., τις μπομπο τις έκανες μόνη σου; Στο τραπέζι μαζί με το γλυκό μέσα στο διαφανές χαρί τί είναι; και ο πάπυρος;

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει το Δεσποινάκι σας! Γερή και τυχερή κιε σείς να είστε καλά να την καμαρώνετε!! Κι εμείς 13/09 βαπτιστήκαμε!! Έβρεχε σε σας; Εμάς ευτυχώς είχε καλό καιρό και ζέστη γιατί είμασταν όλοι με τα εξώπλατα...και η μικρή βέβαια!! χεχε

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Λοιπόν, τώρα που κοιμάται η μικρή μου, ας γράψω μερικές λεπτομέρειες.Τις μπομπονιέρες τις έφτιαξα εγώ.Οι νεραιδούλες στις φούξια μπομπονιέρες είναι απο το www.neraidorama.gr, και τα υπόλοιπα υλικά απο καταστήματα στην Πάτρα.

Οι κατασκευές των τραπεζιών είναι επίσης δικής μας κατασκευής.Δεν έβαλα λουλούδια γιατί το είδα πιο παιχνιδιάρικό το σκηνικό.Έβαλα γενικά πολλά ζαχαρωτά!

Τα γλυκά που μοιράσαμε στην εκκλησία ήταν αυτά : http://www.sketiglyka.gr/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=1&Itemid=2 στην 14η φωτογραφία, οι νεράιδες και τα βατραχάκια.Μπροστά στην κάθε καρέκλα είχα τοποθετήσει το βαζάκι με το γλυκό του κουταλιού (ανέβασα πιο κοντινή φωτογραφία στο φέης) το οποιό έφτιαξα εγώ και η πεθερά μου και το οποίο έντυσα μόνη μου, ένα ξεροτήγανο(παραδοσιακό γλυκό της Κρήτης) και έναν πάπυρο τυπωμένο απο εμάς με αυτό το κείμενο το οποίο βρήκα κάπου στο ιντερνετ

"Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, σε είδα να κρεμάς την πρώτη μου ζωγραφιά επάνω στο ψυγείο, και αυτομάτως ήθελα να ζωγραφίσω και άλλη.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, σε είδα να φτιάχνεις το αγαπημένο μου κέικ, και έμαθα ότι τα μικρά πράγματα μπορεί να είναι πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, σε άκουσα να λες μια προσευχή και ήξερα ότι θα υπήρχε ένας Θεός που πάντα θα μπορούσα να του μιλήσω, έτσι έμαθα να πιστεύω στο Θεό.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, σε είδα να φτιάχνεις ένα γεύμα και να το πηγαίνεις σε ένα φίλο που ήταν άρρωστος, και έμαθα ότι όλοι πρέπει να φροντίζουμε ο ένας για τον άλλον.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, σε είδα να δίνεις το χρόνο σου και τα χρήματά σου για να βοηθήσεις ανθρώπους που δεν είχαν τίποτα,

και έμαθα ότι αυτοί που έχουν κάτι πρέπει να δίνουν σε αυτούς που δεν έχουν.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, είδα πως χειριζόσουν τις υποχρεώσεις σου ακόμα και όταν δεν αισθανόσουν τόσο καλά, και έμαθα ότι πρέπει να γίνω υπεύθυνος όταν μεγαλώσω.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, είδα δάκρυα να κυλούν από τα μάτια σου, και έμαθα ότι καμιά φορά ορισμένα πράγματα πονάνε, αλλά είναι καλό να κλαις.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα,

πήρα ζωής μαθήματα που έπρεπε να μάθω για να είμαι ένας καλός άνθρωπος σαν μεγαλώσω.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, σε κοίταξα και ήθελα να σου πω «Ευχαριστώ για όλα τα πράγματα που είδα, όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα»...

Ο καθένας από εμάς μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο

στη ζωή ενός παιδιού.

Μπορεί να γίνει η καλή του νεράιδα ή ο καλός του άγγελος!

Ας το θυμόμαστε πάντα…"

Εφτιαξα επίσης και μοίρασα στα παιδάκια όταν έφευγαν κουβαδάκια πράσινα και φούξια (στα οποία είχα βάλει το αντίθετο χρώμα χαρτί μέσα)τα οποία γέμισα με σοκολατάκια, γλυφιτζούρια και σαπουνόφουσκες.Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες.Ανέβασα επίσης και φωτογραφίες με την πρόσκληση και τα καρτελάκια που έβαλα σαν ευχαριστήρια στο γλυκό του κουταλιού(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ!!!)

Γενικά δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να τα ετοιμάσω και να τα οργανώσω γιατί τις 10 τελευταίες ημέρες πριν την βάφτιση η μικρή μου ήταν άρρωστη και η κατάσταση ήταν εξαντλητική για όλους μας!

cceXp3.png

pcTFp3.png

να σας ζησει η κουκλιτσα σας!!!!καλοριζικο το ονομα, να ειναι παντα γερη και τυχερη στη ζωη της!!!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Να σας ζήσει η νεραϊδούλα σας!!!!!Όλα τέλεια, αλλά το κείμενο που έβαλες ήταν...τόσο συγκινητικό, που και τίποτα άλλο να μην είχες κάνεις...έφτανε...γιατί, όταν εσύ νόμιζες ότι αυτή δεν έβλεπε...εσύ ετοίμασες μόνη σου μια γιορτή για το παιδάκι σου...Πωπω...καλέ πολύ συγκινήθηκα...Βασικά κλαίω...Σνιφ!!!

Vd4Sp3.png

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ,χαίρομαι που δίνω ιδέες γιατι και εγώ βοηθήθηκα πολύ απο αυτό το φόρουμ στο θέμα της βάφτισης.Μάγδα μου δεν το είχα σκεφτεί έτσι....Έχεις δίκιο όμως, όλα για το παιδάκι μου πια!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Να σας ζήσει η νεοφώτιστη κούκλα Δέσποινα!

Υγεία, τύχη και καλή φώτιση στη ζωούλα της!

Όλα ήταν υπέροχα!

Μπράβο στη χρυσοχέρα μαμά!

Να σε ξυπνάει ότι ονειρεύεσαι...

8pvzp2.png

Να σου ζήσει η μικρή σου νεράιδα. Ηταν όλα τόσο ωραία και ξεχύλιζαν αγάπη. Πανέμορφες οι φωτογραφίες σας, πάρα πολύ ωραία (αλήθεια λέω) τα πράγματά σας και το κείμενο τόσο ζεστό και αληθινό.

Να είσαι καλά και εσύ και η οικογένειά σου. Να δημιουργείς πάντα τόσο ωραία πράγματα για αυτούς που αγαπάς και να είναι όλη η ζωή σας στρωμένη με ...καραμέλες και γλυφιτζούρια...!

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!