Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Θέλω να πάω το κοριτσάκι μου (2 ετών) για εξετάσεις αίματος-ούρων. Σκέφτομαι να πάω στο ΜΗΤΕΡΑ. Το θέμα μου είναι ότι έχω αγχωθεί με τη διαδικασία γιατί το παιδί αυτό δεν κάθεται με τίποτα...Ήθελε ο παιδίατρος να της δει τα δόντια και την κρατούσαμε 2 άτομα!! Μιλάμε για μεγάλο ζόρι...Προσπαθώ να σκεφτώ τρόπο να την πείσω να είναι ήρεμη όταν δει τη βελόνα αλλά δεν ξέρω πως..Σκέφτομαι επίσης ότι εάν δεν βρούν οι κοπέλες με την πρώτη φλέβα θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα..:?. Επίσης και η λήψη ούρων έχω ακούσει ότι είναι δύσκολη.. Έχετε να με συμβουλεύσετε κάτι οι πιο έμπειροι;;

Ευχαριστώ!!

Διαφημίσεις

εμενα ο γιατρος που τον πηγα αρκετα ζιζανιο βρηκε τροπο και τον πηρε αιματακι ευκολο λιγο με καραμελιτσα μην στεν οτι ειναιι να γινει θα γινει ακομα για ουρα δεν ξερω εαν καθαρισατε εαν καθαρισε σε κυπελακι δεν ειναι τιποτα εαν οχι κολαν ενα πλαστικο σακουλακι και παλι δεν καταλαβαινει τιποτα μην στεν δεν ειναι τοσο τραγικα ..

εμεις τα ουρα τα μαζεψαμε σπιτι πολυ ανετα. και το αιμα ανετα της το πηραν οποτε μην προδικαζεις τα πραγματα,δεν ειναι και τοσο τρομερο θα τα καταφερουν!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

εμεις τα ουρα τα μαζεψαμε σπιτι πολυ ανετα. και το αιμα ανετα της το πηραν οποτε μην προδικαζεις τα πραγματα,δεν ειναι και τοσο τρομερο θα τα καταφερουν!

Δήμητρα όταν λες ότι τα ούρα τα μαζέψατε άνετα τι εννοείς; Που τα συλλέξατε;

Καλημέρα σε όλους.

Θέλω να πάω το κοριτσάκι μου (2 ετών) για εξετάσεις αίματος-ούρων. Σκέφτομαι να πάω στο ΜΗΤΕΡΑ. Το θέμα μου είναι ότι έχω αγχωθεί με τη διαδικασία γιατί το παιδί αυτό δεν κάθεται με τίποτα...Ήθελε ο παιδίατρος να της δει τα δόντια και την κρατούσαμε 2 άτομα!! Μιλάμε για μεγάλο ζόρι...Προσπαθώ να σκεφτώ τρόπο να την πείσω να είναι ήρεμη όταν δει τη βελόνα αλλά δεν ξέρω πως..Σκέφτομαι επίσης ότι εάν δεν βρούν οι κοπέλες με την πρώτη φλέβα θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα..:?. Επίσης και η λήψη ούρων έχω ακούσει ότι είναι δύσκολη.. Έχετε να με συμβουλεύσετε κάτι οι πιο έμπειροι;;

Ευχαριστώ!!

πριν 2 μέρες κάναμε κι εμείς

τον κρατούσε ο μπαμάς του αγκαλιά, του κρατούσε σταθερά το μπράτσο/χέρι που θα γινόταν η αιμοληψία, κι εγώ το άλλο χέρι, όπου στο άλλο χέρι (κόλπο γκρόσσο) παίζαμε με ένα ψεύτικο ζωάκι

πριν να δει βελόνα φυσικά άρχισε το κλάμμα

αλλά η σταθερότητα του μπαμπά του και το άλλο παιχνιδάκι, συν το γεγονός ότι κι εγώ έκανα σαν να μη συμβαίνει τίποτα, τον οδήγησαν στο να το ξεχάσει σε 2'

Διαφημίσεις

Στο αίμα θα τα καταφέρουν, αυτό που είναι το δύσκολο είναι να την καταφέρετε να κάνει τσίσα σε ουροσυλλέκτη. Αν περιμένετε με το πλαστικο σακουλάκι σε κορίτσάκι τη "βάψατε", σε αγοράκι είναι πιο εύκολο.

Καλημέρα σε όλους.

Ευχαριστώ!!

Εχω να σου πω να μην μπεις καν μαζι της στο δωματιο αν δεν μπορεις να εισαι ψυχραιμος.

Εκει στα παιδιατρικα οι νοσοκομες εχουν φοβερη εμπειρια και σε διαβεβαιω οτι το παιδακι σου δε θα ειναι το πρωτο ατιθασο που θα εχουν αντιμετωπισει.

Παρε βαθια ανασα και τελειωνει σε δευτερολεπτα.

Καλα αποτελεσματα.

k9Tap3.png

Στο ΜΗΤΕΡΑ κάνουμε κι εμείς τις εξετάσεις της κόρης μας. Όταν της παίρνουν αίμα δεν μας αφήνουν να μπούμε μέσα και δεν αργεί καθόλου σαν διαδικασία (ζήτημα 30'')... Οι κοπέλες εκεί είναι εξαιρετικά έμπειρες, μια φορά της έκανα εξετάσεις αίματος στην ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ήμουν κι εγώ μαζί και ήταν χειρότερο από το ΜΗΤΕΡΑ. Όσο και να την ακούς να ουρλιάζει, σφίξε τα δόντια και θα περάσει σύντομα...

Αν φοράει ακόμα πάνα, καλύτερα να της πάρουν εκεί ούρα μιας και είναι ολόκληρη διαδικασία - πλύσιμο με φυσιολογικό ορό, σκούπισμα με αποστειρωμένη γάζα, ειδικό σακουλάκι, σου δίνουν το παιδί με ελαφριά κουμπωμένη πάνα και ελέγχεις πότε θα ουρήσει. Αν δεν ουρήσει σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (νομίζω μίας ώρας), η διαδικασία επαναλαμβάνεται...

Καλή επιτυχία να έχετε, και καλά αποτελέσματα!!!:P

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Το σκηνικό είναι λίγο πολύ το ίδιο για όλα τα παιδάκια . Μπαίνουν μέσα και ουρλιάζουν λες και τι τους κάνουν και εσύ κάθεσαι απέξω και τα ακούς και δακρύζεις γιατί νομίζεις ότι πονάνε πολύ. Όμως τελικά όπως όλοι ξέρουμε η διαδικασία δεν είναι τίποτα. Θυμάμαι τον γιο μου το μικρό 6 ημερών στο νοσοκομείο του είχαν περάσει πεταλούδα στο χέρι που ήταν η τριπλή από το χεράκι του και έκλαιγα μόνο που την έβλεπα. Φανταζόμουν πόσο μπορούσε να πονάει με αυτό το πράγμα στο χέρι του ενώ εκείνος από ότι έδειχνε δεν την ένιωθε καθόλου. Υπομονή και καλά αποτελέσματα σου εύχομαι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Κάναμε τελικά τις εξετάσεις στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Κηφισιάς και όλα πήγαν μία χαρά!! ΟΟΥΦΦΦ..Οι κοπέλες ήταν πολύ καλές και υπομονετικές. Δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου με το αίμα και με τα ούρα τελειώσαμε σε 2 ώρες. Όλα καλά λοιπόν. Αυτό που ήθελα όμως να καταγγείλω είναι οι κλέφτες στο ΜΗΤΕΡΑ!! Είναι δυνατόν για γενικές εξετάσεις αίματος-ούρων να χρεώνουν 450 euro;;; ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΣΕΙΣ!!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ;;; Αν μας ξαναδείτε γράφτε μου :evil:

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Κάναμε τελικά τις εξετάσεις στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Κηφισιάς και όλα πήγαν μία χαρά!! ΟΟΥΦΦΦ..Οι κοπέλες ήταν πολύ καλές και υπομονετικές. Δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου με το αίμα και με τα ούρα τελειώσαμε σε 2 ώρες. Όλα καλά λοιπόν. Αυτό που ήθελα όμως να καταγγείλω είναι οι κλέφτες στο ΜΗΤΕΡΑ!! Είναι δυνατόν για γενικές εξετάσεις αίματος-ούρων να χρεώνουν 450 euro;;; ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΣΕΙΣ!!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ;;; Αν μας ξαναδείτε γράφτε μου :evil:

Γιάννη μου με συγχωρείς αλλά αυτό δεν το πιστεύω... Ότι είναι τσιμπημένα είναι, όμως εμείς πληρώνουμε γύρω στο 300αρι αλλά δεν είναι μόνο γενικές αίματος και ούρων... Είναι αρκετές εξετάσεις (χοληστερίνη, φεριτίνη, σίδηρος, ζάκχαρο, FΤ3, FΤ4 και άλλες που δεν θυμάμαι απ' έξω)... Μάλλον παρεξήγηση έχει γίνει...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Γιάννη μου με συγχωρείς αλλά αυτό δεν το πιστεύω... Ότι είναι τσιμπημένα είναι, όμως εμείς πληρώνουμε γύρω στο 300αρι αλλά δεν είναι μόνο γενικές αίματος και ούρων... Είναι αρκετές εξετάσεις (χοληστερίνη, φεριτίνη, σίδηρος, ζάκχαρο, FΤ3, FΤ4 και άλλες που δεν θυμάμαι απ' έξω)... Μάλλον παρεξήγηση έχει γίνει...

Έχεις δίκιο..είναι αυτά που αναφέρεις παραπάνω + καλλιέργεια ούρων. Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πάρα πολλά!!