Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φαλακρα στο σημειο μετα απο χτυπημα

Recommended Posts

Την προπερασμενη Τριτη ειχαμε ενα ατυχημα.

Ο Βασιλης ετρεχε και υπηρχε μια ραμπα . Δεν την ειδε και επεσε με το στηθος πανω της και με δυναμη πισω. Ζαλιζοταν και ειχε υπνηλια και πηγαμε στο νοσοκομειο. Ολα εδειξαν μετατραυματικη αμνησια (δεν θυμοταν τιποτα πριν και μετα το ατυχημα). Κατα τ αλλα ηταν μια χαρα.

15 μερες σχεδον μετα (προχθες) επεσαν τα μαλλια του στο σημειο που χτυπησε (κενο μεγεθους μπαλακι τενις :shock::-(). Μολις υποχωρησε το τεραστιο καρουμπαλο. Εμεινα καγκελο.Παιρνω τον παιδιατρο και μου λεει οτι δεν ειναι τιποτα και ΜΑΛΛΟΝ θα ξαναβγουν.

Εννοειτε οτι προεχει οτι το παιδι μου ειναι καλα και ειμαι ευγνωμων γι αυτο αλλα θα μεινουν ετσι τα μαλλακια του?

Εχει συμβει σε κανεναν (που ευχομαι οχι αλλα εστω και αν εχετε καποια γνωση που θα βοηθουσε) ? Ξαναβγαινουν?

ΥΓ.Εκανα την γκαφα και δεν του ανεφερα τιποτα . Σημερα τα πιτσιρικια καναν διαφορες υποθεσεις που τον τρομαξαν :?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Επειδη τελικα κανεις δεν το ειχε ζησει ωστε να μου πει κατι να ενημερωσω (αχρειαστο να ειναι)

Σε γερο χτυπημα (εμας ειχε διπλασιαστει το κεφαλι σχεδον) τα αγγεια κατι παθαινουν και πεφτουν τα μαλλια. Συμβαινει μην πανικοβληθειτε οπως εγω δεν ειναι κατι απο μεσα που συμβαινει αλλα φυσικη συνεπεια (σε μεγαλο χτυπημα μιλαμε παντα με ελαφρη διασειση)

Μολις λοιπον φυγει το καρκαδι (αν εχει ) βαζετε μια λοσιον ωστε να δυναμωσει η ριζα και να βγουν πιο συντομα και τα μαλλακια (οταν λεμε συντομα φανταστειτε κανενα 6μηνο)

Θα σε στεναχωρησω αλλα εγω επεσα απο τις σκαλες γυρω στα 10 κι εκανα ενα μικρουλι χτυπημα στο κεφαλι.Στο σημειο αυτο (ειναι οσο το μεγεθος ενος ρεβυθιου) δεν εχω τριχες (και ειμαι 30 πλεον) και παντα γυριζω τα μαλλια μου απο την αλλη πλευρα για να το καλυπτω.Βεβαια εγω δεν ειχα βαλει τιποτα πανω στο τραυμα...

Ελενικ, τωρα είδα το θέμα.

Εχουμε κι εμείς περίπου 2-3 εβδομάδες, που είδαμε μια μικρή περιοχή στο κεφαλάκι του, περίπου διαμέτρου 5-6 χιλ. χωρίς μαλλάκια. Πήγαμε στη δερματολόγο και το κοίταξε και είπε ότι μάλλον φαίνεται τραυματικό, μας έδωσε μια λοσιόν κορτιζονούχα για να θεραπευτεί το τραυμα κι είπε ότι ίσως βγάλει ίσως και όχι μαλλάκια.

Το θέμα είναι ότι το τραυμα δεν το καταλάβαμε, ο μικρός είναι σχεδόν 9 μηνών, στέκεται και πέφτει, αλλά σίγουρα όχι κανα φοβερό χτύπημα.

Ποια λοσιον σας έδωσε ο γιατρός; Γιατί εγώ έβαλα 3-4 φορές από την κορτιζονούχα, τώρα και δεν έχει νοημα και δε θέλω περισσότερο να βάλω.

Κι εγω ειχα χτυπησει στο κεφαλι οταν ημουν μικρη, πεφτοντας απο την τσουληθρα και δεν εχω μαλλια στο συγκεκριμενο σημειο. Βεβαια, ισως να ειναι διαφορετικες περιπτωσεις.

LQvip2.png

Διαφημίσεις

Δεν ειμαι δερματολογος αλλα απο την πειρα ως κομμωτρια και απο τα απειρα κεφαλακια που εχω δει και κουρεψει σας λεω οτι συνηθως δεν ξανα βγαινουν μαλλακια.Εκτος αν δεν εχουν τραυματιστει οι θυλακες του τριχωτου γιατι απο εκει ξεκινουν να βγαινουν και απο εκει μεγαλωνουν τα μαλλια μας.

:(:(:(:(

τι λετε ρε παιδια:(:(:(:( θα σκασω. Μιλαμε για κενο μεγεθος μπαλακι τενις (ορατο απο 10 μετρα αποσταση ).

Καλα θα παθω φρικη αν ειναι ετσι.