Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ?

Recommended Posts

δειτε αυτο το βιντεο. μπερδευει παρα πολυ.ειμαι χρ ορθοδοξη αλλα αυτο με ειχε βαλει σε σκεψεις.εκατονταδες θρησκειες πριν τη δικια μας ειχαν μια παρθενο μαρια που γεννησε 25 δεκεμβριου σε μια φατνη κ ο γιος της σταυρωθηκε κ ανασταθηκε 3 μερες μετα.τελικα υπαρχει θεος η ολα αυτα ειναι απλα μια πλυση εγγεφαλου για να μας κατευθυνουν οικονομικα ηθικα κ πολιτικα????για να μη παρεξηγηθω δε θελω να επιβαλλω τη γνωμη μου σε κανεναν απλα μου ειχαν δημιουργηθει αυτα τα ερωτηματα βλεποντας αυτο.

http://video.google.com/videoplay?docid=4573704334162675487# ξεκινηστε το απο το 8ο λεπτο

Διαφημίσεις

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

κοριτσι μου την απαντηση σε αυτο το ερωτημα θα την δωσει ο καθενας μονος του.

Απο μεσα του θα βγει η αληθεια!!!!!

Στο όνομα του Χριστιανισμού έγιναν πολλα (οχι απαραιτητα ολααα καλα δεν θελω να αναφερθω ομως σε αυτα γιατι ειναι αλλο θεμα) αλλα και πάλι μια τετοια πιστη μπορει να ενωσει ανθρωπους να τους κανει πιο δυνατους (βλεπε τα χρονια επι τουρκοκρατιας)

ολα ειναι αληθινα γύρω μας??????

Ποσα ακομα δεν ξερουμε για τον κοσμο το συμπαν τις διαστασεις ????

Τι ειναι αληθινο και τι οχι?

Η θρησκεια ειναι για μας τους ιδιους τελικα. Ολοι εχουμε την αναγκη να πιστευουμε σε κατι μεγαλυτερο απο μας που θα μας σωσει απο μια δυσκολη κατασταση. Αλλοι αυτην την δυναμη την ονομαζουν θεος αλλοι Βουδας αλλοι τοτεμ κλπ........

ΚΑι αλλοι παλι ανθρωποι αισθανονται τοσο δυνατοι που η δυναμη αυτη ειναι ο ιδιος τους ο ευατος τους....

ισως τελικα να ειναι αυτη η δυναμη που εχουμε μεσα μας που μας βοηθαει.η μας γιατρευει.να σας πω την αμαρτια μου η πεθερα μου ειναιπολυ θρησκευομενη κ πασχει απο συχνους πονοκεφαλους.επιμενει οτι μονο οταν πεινει αγιασμο της περναει.μια μερα γεμισα ενα αδειο μπουκαλακι αγιασμου με νερο βρυσης κ ηπιε κ ως δια μαγειας της εφυγε η ημικρανια.βεβαια την αφησα να πιστευει πως ηταν αγιασμος

Διαφημίσεις

παλια, οταν ημουν πιτσιρικα και ακουγα το 'πιστευε και μη ερευνα' τσατιζομουν...

τωρα την εχω δει αλλιως....

οτι μου κανει καλο, και το πιστευω, δεν το πολυψαχνω....

απο τοτε που εμεινα εγκυος, πιστευω στη δυναμη της Παναγιας...

τελος....

δεν το σκαλιζω...

ουτε εγω το σκαλιζα παλιοτερα αλλα ανακαλυψα πως ο λογος που το εκανα ηταν γιατι ειχα βολευτει ετσι κ φοβομουν να αντιμετωπισω καποιες αλλες εξηγησεις για την αληθεια ή για τα λεγομενα ''θαυματα'' μιας κ ετσι θα αλλαζαν πολλα απο τα δεδομενα στανταρτς της ζωης μου:|

δεν ειναι κακο, να 'βολευεσαι' στην πιστη σου, σα καταφυγιο απο τις δυσκολιες...

δεν ειμαι θυμα, ουτε καταπινω αμασητα οτι μου λενε, αλλα εχω αναγκη να λεω 'θεε μου, βοηθησε με' στα ζορια..

'πιστευε και μη ερευνα'

Βασικά είναι "πίστευε και μη, ερεύνα".

Δηλαδή είτε πιστεύεις είτε όχι ερεύνα.

Η δικιά μου άποψη επί του θέματος είναι πως ο καθένας πρέπει να ακούει την συνείδησή του. Προσπαθώ να μην κάνω κακό και να είναι καθαρή η καρδιά μου. Για να πω την αλήθεια δεν πιστεύω σε κανένα Θεό. Υπάρχουν πολλοί και όλοι εξυπηρετούνται από ανθρώπους με συμφέροντα. Το Θεό τον έχουμε μέσα μας είτε τον λένε Αλλάχ ή όπως ο καθένας θέλει. Διαφωνώ με τα συμφέροντα, τον φανατισμό, τον προσηλητισμό, την προπαγάνδα. Υπάρχουν καταπληκτικοί άνθρωποι με φοβερή σκέψη σε όλες τις θρησκείες. Δεν κρίνω κανένα και σκέφτομαι καθαρά για τον εαυτό μου, πώς μπορώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος. :D

74Qtp3.png2SeRp3.png

...

δεν ειμαι θυμα, ουτε καταπινω αμασητα οτι μου λενε, αλλα εχω αναγκη να λεω 'θεε μου, βοηθησε με' στα ζορια..

Ή "Θεέ μου ευχαριστώ" στα πολύ καλά!!!

Θεωρώ ότι γενικότερα είμαστε κατευθυνόμενοι όχι μόνο στο θέμα της θρησκείας...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Διαφημίσεις

ευακι συμφωνω απολυτα μαζι σου.πρεπει να εχουμε καθαρη συνηδειση οχι γιατι φοβομαστε μη μας τιμωρισει καποιος θεος ουτε για να τον ευχαριστησουμε,απλα για τον εαυτο μας για να νιωθουμε εμεις καλα.αυτη ειναι η αληθεια κατα τη δικη μου φυσικα γνωμη.γιαυτο κ ρωτησα μηπως τελικα η θρησκεια ειναι κατι πλασματικο που δημιουργηθηκε απλα κ μονο για να καθοδηγει κ να χαλιναγωγει αξιες ηθη κ σκεψεις???γιατι ολες ηταν παρθενες μαριες που γεννησαν 25 δεκεμβριου?γιατι η ιστορια ειναι η ιδια σε πολλες παλαιοτερες θρησκειες πριν το χριστιανισμο??ακομα κ στην πρωτη θρησκεια που πιστευαν στο θεο ηλιο η ιστορια ηταν πως γεννηθηκε απο μια παρθενο που το ονομα της αρχιζε απο Μ 25 δεκεμβριου κ αυτο το εκαναν γιατι τοτε αρχιζε να μεγαλωνει η μερα.επειδη κ καλα γεννηθηκε ο ''μεσσιας'' τους.επιισης ολοι ειχαν 12 μαθητες κ οχι μονο αυτο τα παντα ειναι μια φωτοτυπια αν δειτε το βιντεο που εβαλα στην αρχη θα δειτε πως η δικια μας ειναι ενα copy προηγουμενων θρησκειων απλα και μονο.τωρα το τι θα πιστεψει ο καθενας ειναι φυσικα δικαιωμα του.προσωπικα εχω βγει απο το τριπακι αυτο...

:D

αληθεια??:shock:

δεν το ηξερα!!!!!! (ελεος, δεν ανοιγα βιβλιο στα θρησκευτικα... )

Οι μισοι λενε πιστευε και μη ερευνα....

και οι αλλοι μισοι...πιστευε και μη,ερευνα...

Πιαστ τ'αυγο και κουρευτο!!!!

Δημητρα εγω θα σου πω το εξης...

Δεν ξερω αν ειμαστε κατευθυνομενοι η οχι και ολα τα παραπανω που αναφεραται το μονο που ξερω και κραταω απο την θρησκεια μας και ειναι αυτο που μου αρεσει ειναι οτι ο Χριστος μιλησε για την αγαπη...Η Θρησκεια μας βασιζεται στην αγαπη...Δεν θελω να το ψαξω και δεν με ενδιαφερει να το ψαξω και παραπερα..

Ε δεν με λες και φανατικη πιστη....και να πω και την αληθεια εχουν περασει πολλλλλαααα χρονια που πηγαινα κατηχητικο οταν ημουν δημοτικο (7 νομιζω....:mrgreen:)

Εκκλησια εχω να παω απο το Πασχα...να κοινωνησω ουτε θυμαμε απο ποτε και κτλ....

Δεν ξερω ξαναλεω τι ισχυει και τι οχι..Ξερω ομως πως σε ποοοολυ ασχημες στιγμες της ζωης μου ενιωσα πως καποιος αγγελος κατι εκανε και για μενα...και ξερω επισης πως εχω ενα μπουκαλακι με αγιασμο και ενα αντιδωρο εδω στο σπιτι μου το οποιο ψωμακι ειναι αθικτο λεμε και μοσχοβολιστο μου το εχει δωσει η μαμα μου εδω και 4 χρονια ισως και το ψωμακι που περνω απο τον φουρνο αμα το αφισω πανω απο 5 μερες γινεται ροκφορ :roll:

είχα διαβάσει σε ένα άρθρο μετά από έρευνες που είχαν γίνει στο εξωτερικό, διαπίστωσαν πως το νερό είναι ζωντανός οργανισμός κι έχει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Έβαλαν λοιπόν μουσική στο νερό και παρατήρησαν πως άλλαξε η μοριακή του δομή, είχε καλύτερη συνοχή και απέκτησε τις ίδιες ακριβώς ιδιότητες που είχε και το νερό του αγιασμού.

Το τελικό συμπέρασμα ήταν πως το νερό συμπεριφέρεται ακριβώς όπως και τα φυτά, αντιλαμβάνονται την θετική ενέργεια που τους μεταδίδουμε και αντιδρά ανάλογα.

Άρα κατέληγε, πως δεν είναι θέμα τα λόγια του παπά.

Ουσιαστικά θεωρούσε κατά κάποιον τρόπο μύθο τον αγιασμό σαν καθεαυτό αγιασμό, δεχόντουσαν πως μετά την λειτουργία άλλαζε όμως μοριακή δομή.

Το φαινομενο παρατηρηθηκε πρωτα στις νιφαδες του χιονου και επειτα και σε υγρα οπως το νερο. Αυτο που βρηκαν αν θυμαμαι καλα ειναι οτι τα ηχητικα κυματα επηρεαζουν τα ατομα του νερου. Προφανως οφειλεται στη διαδοση των ηχητικων κυματων

Οι άνθρωποι θέλουν να πιστεψουν στο Θεό επειδή απολαμβάνουν την αισθηση του οτι κάποιος τους προσέχει απο πάνω

Ένας (παντοπλάστης) σεναριογράφος (ο θεός) γράφει ένα θεατρικό έργο (τη ζωή μας) και μάλιστα κατασκευάζει τους ίδιους τους ηθοποιούς (εμάς). Αυτός ο (παντογνώστης) σεναριογράφος γνωρίζει, προφανώς, εκ των προτέρων την πλοκή του έργου (ζωή μας). Κατόπιν αυτών, βάζει τους ηθοποιούς του (εμάς) να του παίξουν το έργο του (την εδώ ζωή μας)Ο (πάνσοφος) σεναριογράφος θα είναι τελείως άλογος, όταν προκαλεί την παράσταση του έργου, που αυτό θα παιχθεί όπως αυτός το σκέφτηκε, αναγκαστικά, ώστε να μπορεί να ανταμείψει ή τιμωρήσει τους ηθοποιούς του, που θα παίξουν τους ρόλους τους στερεότυπα και τους οποίους γνώριζε από πριν''.η εκκλησια εχει πεισει τους ανθρωπους πως ενας αορατος

ανθρωπος ζει στον ουρανο βλεπει καθε μας κινηση καθε λεπτο.και αυτος ο αορατος ανθρωπος εριξε στη γη μια λιστα με 10 πραγματα που δε θελει να κανετε.και αν κανετε

καποιο απο αυτα τοτε εχει ενα ειδικο μερος γεματο φωτια καπνο καψιμο βασανηστιρια,θυμο

οπου σας στελνει να υποφερετε να καιγεστε να πνιγεστε να ουρλιαζετε να κλαιτε παντοτινα

ως το τελος του κοσμου!!!.....ομως σας αγαπαει!!!'':shock::shock: περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον!!

περισσοτερο κ απο οσο εμεις αγαπαμε τα παιδια μας!!!:shock: ΕΛΕΟΣ!!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Το νερό είναι ζωντανός οργανισμός...

Το Αγιο Φως που αυτοαναφλέγεται μέσα στον τάφο, αυτοαναφλέγεται μέσα στην εκκλησία της Αναστάσεως, ανάβουν λαμπάδες μόνες τους, πύρινες σφαίρες και "κορδέλες" φωτιάς κινούνται ανάμεσα στον κόσμο (χωρίς να΄χει καεί ποτέ κανείς), και τα πρώτα λεπτά είναι γαλάζιο και δεν καίει, πώς το εξηγείς?

Ο Θεός δεν έχει καμία σχέση με σαδιστή σκηνοθέτη, και η Ορθοδοξία είναι μια ζωντανή θρησκεία. Το θέμα είναι τι θέλει να δει κανείς, και πόσο ψάχνεται. Δεν υπάρχει πίστευε και μη ερεύνα. Η αμφισβήτηση πρέπει να υπάρχει. Για να πιστεψω, πρέπει να αμφισβητήσω πρώτα. Αν μου μιλήσει ο Θεός όμως, θα πρέπει να έχω τα αυτιά της ψυχής μου ανοιχτά για να τον ακούσω, διαφορετικά θα χάσω την ευκαιρία δω, ν΄ακούσω, να νιώσω.

αγιο φως = σκόνη φωσφόρου προκαλεί αστραπές και τις λαμπάδες αν τις βουτήξεις σε υγρό φώσφορο αυταναφλέγονται μετά από 15-20 λεπτά ανάλογα με το μείγμα προκαλλειται πιο γρηγορα η πιο αργα. εξακριβομενο και μαλιστα εγινε πειραμα πολλες φορες στην εκπομπη του χαρδαβελλα και στην αρχη ειναι γαλαζιο...και δε καιγεσαι...:cool::cool: υπαρχει κ η αλλη εκδοχη

λέει ο κ. Στυλιανός Χαραλαμπάκης, Χριστιανός εκκλησιαστικός συγγραφέας, το 1964:

«Τα περί του λεγομένου θαύματος του αγίου φωτός, δεν είναι δυνατόν να κοινοποιηθούν, λόγω σκανδάλου. Ευχαρίστως όμως, εφʼ όσον μʼ ερωτάτε, θα σας είπω εν περιλήψει πως γίνετε η τελετή και πώς λαμβάνετε το «άγιον» φως». «Την Μεγάλην Παρασκευήν και μετά την περιφοράν του επιταφίου πέριξ του Παναγίου Τάφου, ο Πατριάρχης τοποθετεί τον Επιτάφιον επί του Τάφου. Κατόπιν τούτου σβήνουν όλα τα κανδήλια τα εντός και εκτός του Τάφου. Την επομένην, Μέγα Σάββατον, ο Σκευοφύλαξ μεταφέρει κεκαλυμμένην με αργυρούν κάλυμμα, μία ειδικήν κανδήλα αναμμένην, την οποίαν τοποθετεί εντός του Παναγίου Τάφου. Εν συνεχεία ο διοικητής των Ιεροσολύμων σφραγίζει τον Τάφον. Ενώ λοιπόν, πάντα τα φώτα και τα κανδήλια έχουν σβυσθή, η ειδική κανδήλα εντός του Τάφου παραμένει αναμμένη. Την 10ην ώραν και μετά την σχετικήν λιτανείαν πέριξ του Αγίου Τάφου, κατά την οποίαν ψάλουν το λυχνικόν «φως ιλαρόν», ανοίγονται αι πύλαι του Ναού του Παναγίου Τάφου και εισέρχεται ο λαός. Συγχρόνως ανοίγει και η πύλη του Κουβουκλίου εις την οποίαν ευρίσκεται ο Τάφος και εισέρχεται ο Πατριάρχης, αφού προηγουμένως τυπικώς αφαιρεί τα αρχιερατικά του άμφια και μένει μόνον με το στιχάριον. Μετά από μίαν σχετικήν τυπικήν προσευχήν, λαμβάνει το «άγιον» φως, όχι βεβαίως θαυματουργικώς, δια να είμαι ειλικρινής, αλλά ανάπτει τον πυρσόν του από την αναμμένην ειδικήν κανδήλα την οποίαν είχε μεταφέρει προηγουμένως ο Σκευοφύλαξ. Αυτή με λίγα λόγια ειναι είναι η διαδικασία περί του «αγίου» φωτός».

δε ξερω πιο απο τα 2 να πιστεψω (ισως το 64 να μηνειχαν ανακαλυψει πως το θαυμα μπορει να γινει κ με τη σκονη φωσφορου)παντως θαυμα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι.αν ηταν αγιο δε θα μου τσουρουφλιζε τα μαλλια οταν ημουν 10 ετων:rolleyes: υπαρχουν χιλιαδες ταχυδακτυλουργικοι τροποι οχι για να αναψεις φωτια αλλα κ για να εξαφανισεις αεροπλανο!ασχετα που εμεις δε τους ξερουμε γιατι δεν ειμαστε του επαγγελματος μιας κ η θρησκεια εχει καταντησει επαγγελμα

στο http://agiofos.blogspot.com/ υπαρχει ειδικο εγγραφο απο τον εξ Αθηνών πατριάρχη Ιεροσολύμων Εφραίμ που λεει ο ιδιος οτι το αγιο φως ειναι ανθρωπινο δημιουργημα. Ειναι προς τη μεση της ιστιοσελιδας επισης link απο αλλη εκπομπη που διχνει το πειραμα με το αγιο φως και εξηγει το γιατι δεν καιγονται οι παπαδες

δειτε αυτο το βιντεο.εχω μπερδευτει παρα πολυ.ειμαι χρ ορθοδοξη αλλα αυτο με εβαλε σε σκεψεις.εκατονταδες θρησκειες πριν τη δικια μας ειχαν μια παρθενο μαρια που γεννησε 25 δεκεμβριου σε μια φατνη κ ο γιος της σταυρωθηκε κ ανασταθηκε 3 μερες μετα.τελικα υπαρχει θεος η ολα αυτα ειναι απλα μια πλυση εγγεφαλου για να μας κατευθυνουν οικονομικα ηθικα κ πολιτικα????για να μη παρεξηγηθω δε θελω να επιβαλλω τη γνωμη μου σε κανεναν απλα μου δημιουργηθηκαν αυτα τα ερωτηματα βλεποντας αυτο.

http://video.google.com/videoplay?docid=4573704334162675487# ξεκινηστε το απο το 8ο λεπτο

καποια στοιχεια που προσπαθησα να μαζεψω πριν κανενα χρονο σχετικα με το αν ισχυουν ή οχι αυτα που λεει δεν βρεθηκαν ποτε :?. Η εψαχνα σε λαθος σημειο... ή μας δουλευει το videaki. :mrgreen:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

δεν ειναι κακο, να 'βολευεσαι' στην πιστη σου, σα καταφυγιο απο τις δυσκολιες...

μαζι σου εγω κοριτσακι :D

Και ακομα δεν εχω καταλαβει.

Γιατι προσπαθουν να αποδειξουν καποιοι τα χιλια μυρια για τον Χριστιανισμο και δεν προσπαθουν να αποδειξουν οτι ισχυουν τα δικα τους?

Εγω δεν εχω προβλημα με εκεινους (που δεν πιστευουν οτι εγω και πιστευουν κατι αλλο ή ακομα και τιποτα) εκεινοι τι ζορι τραβανε?

οι θεϊστές σκέφτονται ότι το φορτίο της απόδειξης είναι στους άθεους επειδή είμαστε η μειονότητα.Δεν πιστεύω στο θεό επειδή κανένας δεν έχει αποδείξει την ύπαρξή του.δικιολογω το πιστευω μου. δεν εξαρτάται από μενα να αποδειχθεί ότι ο θεός δεν υπάρχει, εξαρτάται από τους θεϊστές να αποδειχθεί ότι υπάρχει!που δικιολογουν το πιστευω τους?ολα τα ''θαυματα'' εχουν αποδειχθει με επιστημονικο τροπο. κατι αλλο ισως? αυτη ειναι η αποδειξη ωστε να μη πιστευω οπως δε πιστευουμε οτι κ οι αυταπατες των ταχυδακτυλουργων ειναι αληθινες.κ αυτα που λενε ο θεος υπαρχει μεσα μας...μεσα μας υπαρχει μονο η δυναμη του εαυτου μας..:D ο θεουλης κ ο χριστουλης ηταν απλα ενα πολυ ωραιο παραμυθακι για οταν ημουν μικρη πλεον αρνουμε να ειμαι δεσμια θρησκειας οποια κ αν ειναι αυτη γιατι μας κατευθυνουν.η θρησκεια ειναι πιο δυνατη κ απο την κυβερνηση γιαυτο μας εβαλαν σαυτο το κολπακι...

Για το άγιο φως, σκέψου ότι εκατοντάδες χρόνια τώρα, παρίστανται στο ναό της αναστάσεως εκπρόσωποι όλων των δογμάτων, επιστήμονες...ξέρουμε τι ανταγωνισμός υπάρχει στα δόγματα, όπως ξέρουμε ότι πριν λίγα χρόνια μπήκε στον τάφο αρμένιος και όχι μόνο βγήκε με σβησμένη λαμπάδα, αλλά η φλόγα διέσχισε μια κολόνα και άναψε στον πατριάρχη! Ολοι αυτοί δε γνωρίζουν αυτά που έγραψε ο εκκλησιαστικός συγγραφέας???

Κανείς δε μπορεί να σε πείσει ότι υπάρχει Θεός, αλλά ούτε κι εσύ μπορείς να πείσεις ότι δεν υπάρχει!

εμενα παντως, οτι κι αν μου πει καποιος, οτι κι αν γινει, αναποδα ο κοσμος να γυρισει, δε παιζει να σβησω την πιστη μου απο μεσα μου...

κι αυτο ειναι για μενα το νοημα της πιστης... το να πιστευεις εσυ, και να μη σε νοιαζει, να μην επηρρεαζεσαι απο το τι λενε/κανουν οι αλλοι....

Το σχίσιμο τής κολώνας δεν είναι διαμπερές συνεπώς θα πρέπει να δοθεί μια πειστική εξήγηση για το πώς αλλά κυρίως ΓΙΑΤΙ το φως διαπερνώντας το υλικό εμπόδιο τής κολώνας άφησε τα ίχνη του μόνο στην εξωτερική πλευρά???υπαρχει σχετικο αφιερωμα με φωτογραφια γιαυτο το θεμα

Εκτός βέβαια κι αν το σχίσιμο προκλήθηκε από έξω προς τα μέσα κι όχι από μέσα προς τα έξω!αρα καποιος απο εξω το προκαλεσε!:rolleyes:

οι θεϊστές σκέφτονται ότι το φορτίο της απόδειξης είναι στους άθεους επειδή είμαστε η μειονότητα.Δεν πιστεύω στο θεό επειδή κανένας δεν έχει αποδείξει την ύπαρξή του.δικιολογω το πιστευω μου. δεν εξαρτάται από μενα να αποδειχθεί ότι ο θεός δεν υπάρχει, εξαρτάται από τους θεϊστές να αποδειχθεί ότι υπάρχει!που δικιολογουν το πιστευω τους?ολα τα ''θαυματα'' εχουν αποδειχθει με επιστημονικο τροπο. κατι αλλο ισως? αυτη ειναι η αποδειξη ωστε να μη πιστευω οπως δε πιστευουμε οτι κ οι αυταπατες των ταχυδακτυλουργων ειναι αληθινες.κ αυτα που λενε ο θεος υπαρχει μεσα μας...μεσα μας υπαρχει μονο η δυναμη του εαυτου μας..:D ο θεουλης κ ο χριστουλης ηταν απλα ενα πολυ ωραιο παραμυθακι για οταν ημουν μικρη πλεον αρνουμε να ειμαι δεσμια θρησκειας οποια κ αν ειναι αυτη γιατι μας κατευθυνουν.η θρησκεια ειναι πιο δυνατη κ απο την κυβερνηση γιαυτο μας εβαλαν σαυτο το κολπακι...

Ακουσε καλη μου....

Επειδη δεν μπορειςνα αποδειξεις τον λογο της "απιστιας" σου....

προσπαθεις να ακυρωσεις τα πιστευω των αλλων.

Δεν εθειξε κανενας το γιατι δεν πιστευεις. Ειναι δικαιωμα σου και σεβαστο.

Το να κρινεις ομως κατι που ισως απλα δεν εχεις νοιωσει και δεν καταλαβαινεις .....

ειμαι χρ ορθοδοξη αλλα αυτο με εβαλε σε σκεψεις.εκατονταδες θρησκειες πριν τη δικια μας ειχαν μια παρθενο μαρια που γεννησε 25 δεκεμβριου σε μια φατνη κ ο γιος της σταυρωθηκε κ ανασταθηκε 3 μερες μετα.τελικα υπαρχει θεος η ολα αυτα ειναι απλα μια πλυση εγγεφαλου για να μας κατευθυνουν οικονομικα ηθικα κ πολιτικα????για να μη παρεξηγηθω δε θελω να επιβαλλω τη γνωμη μου σε κανεναν απλα μου δημιουργηθηκαν αυτα τα ερωτηματα βλεποντας αυτο.

Αποφασισε πρωτα τι εισαι απο τα 2 και μετα κανουμε διαλογο :wink:

"Όσο πιο πολύ και πιο συχνά μιλάτε για τον εαυτό σας, τόσο περισσότερο πλησιάζετε το ψέμμα "

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...