Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ρινιτιδα

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα!

χθες εκανα καυτηριασμο μυτης με υπερηχους στην κλινικη αγ. λουκας Θεσ/νοκης.Ειχα μεγαλο προβλημα αφου σχεδον δεν ανεπνεα καθολου απο την μυτη και αυτο εδω και ενα μηνα (ειμαι στον εβδομο μηνα κυησης).Πληρωσα 400 ευρω και παρολες τις διαβεβαιωσεις του γιατρου δεν ειδα κανενα αποτελεσμα, συνεχιζω να ψεκαζω ronal και εχω ενα συνεχες αισθημα πιεσης στην μυτη και εχουν περασει 24 ωρες.Δεν θα επρεπε να δω αποτεκεσματα κανονικα ?Εχει περασει κανεις αναλογη κατασταση,ασ μου απαντηση παρακαλω γιατ κοντευω να τρελαθω.......

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!

χθες εκανα καυτηριασμο μυτης με υπερηχους στην κλινικη αγ. λουκας Θεσ/νοκης.Ειχα μεγαλο προβλημα αφου σχεδον δεν ανεπνεα καθολου απο την μυτη και αυτο εδω και ενα μηνα (ειμαι στον εβδομο μηνα κυησης).Πληρωσα 400 ευρω και παρολες τις διαβεβαιωσεις του γιατρου δεν ειδα κανενα αποτελεσμα, συνεχιζω να ψεκαζω ronal και εχω ενα συνεχες αισθημα πιεσης στην μυτη και εχουν περασει 24 ωρες.Δεν θα επρεπε να δω αποτεκεσματα κανονικα ?Εχει περασει κανεις αναλογη κατασταση,ασ μου απαντηση παρακαλω γιατ κοντευω να τρελαθω.......

Καλημέρα και περαστικά.

Εγώ δεν πέρασα κάτι τόσο δύσκολο αλλά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου είχα αλλεργική ρινίτιδα, ήταν πολύ ενοχλητική κατάσταση και με ενοχλούσε υπερβολικά. Ο γιατρός μου επέτρεπε να βάζω μόνο ένα σπρέι (το nasonex αν θυμάμαι καλά) το οποίο περιείχε κορτιζόνη και ευτυχώς πέρασε μετά από κάποιο διάστημα. Βέβαια η δική μου περίπτωση δεν είχε καμία σχέση με την δική σου. Απλά να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω, είναι πολύ δύσκολο το να μην μπορείς να αναπνεύσεις.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου, εκείνος θα σου πεί τί πρέπει να κάνεις. Ίσως η όλη θεραπεία να χρειάζεται κάποιο χρόνο για να αρχίσει να ''λειτουργεί''. Να μιλήσεις όμως με τον γιατρό σου όπως και να έχει.

aYVcp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...