Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΛΙΔΡΟΜΗ.......

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ 3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΦΡΙΚΤΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΟΣΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ...ΧΑΘΗΚΕ...ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ....

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΙΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΑΝΑΜΟΝΗ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ...:)

• 11 months later...

Διαφημίσεις

είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum και ακόμα έχω το άγχος της πρώτης φοράς. Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Μετά από 4 σπερματεγχύσεις, 1 παλίνδρομη κύηση καταλήξαμε σε εξωσωματική. Στις 8/11 πρόκειται να κάνω την β-χοριακή. Σήμερα, 2 μέρες νωρίτερα έχω συμπτώματα περιόδου και αίμα σε μικρότερη όμως ροή από την συνηθισμένη. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Πόσο συνήθης είναι η παρουσία αίματος στην εγκυμοσύνη? Δυστυχώς είμαι αγχώδης και απαισιόδοξος χαρακτήρας και φοβάμαι μήπως διατηρώ (ακόμα) ψεύτικες ελπίδες.... Θα σας ευγνωμονούσα αν είχατε κάποια συμβουλή / εμπειρία να μοιραστείτε μαζί μου...

είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum και ακόμα έχω το άγχος της πρώτης φοράς. Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Μετά από 4 σπερματεγχύσεις, 1 παλίνδρομη κύηση καταλήξαμε σε εξωσωματική. Στις 8/11 πρόκειται να κάνω την β-χοριακή. Σήμερα, 2 μέρες νωρίτερα έχω συμπτώματα περιόδου και αίμα σε μικρότερη όμως ροή από την συνηθισμένη. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Πόσο συνήθης είναι η παρουσία αίματος στην εγκυμοσύνη? Δυστυχώς είμαι αγχώδης και απαισιόδοξος χαρακτήρας και φοβάμαι μήπως διατηρώ (ακόμα) ψεύτικες ελπίδες.... Θα σας ευγνωμονούσα αν είχατε κάποια συμβουλή / εμπειρία να μοιραστείτε μαζί μου...

Αν έχεις έστω και την παραμικρή αμφιβολία, πάρε ΑΜΕΣΩΣ τηλέφωνο το γιατρό σου και πες του πως έχεις αίμα.