Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

και θελει μονος του! Φυσικα δεν τον αφηνω (27 μηνων) και φυσικα εχουμε σκηνες απο το να τον σερνω μεχρι να τον πηγαινω αγκαλια αν δεν κραταω το μωρο. Καμια ιδεα? Εκτος απο το καροτσι?

Διαφημίσεις

κι εμείς αυτό το θέμα έχουμε και είμαστε 3 παρά ένα μήνα....τρέχει κι όλη την ώρα και πετάγεται στο δρόμο. δεν έχω βρει λύση, έχω κλειστεί μέσα, δε πηγαίνω πουθενά πια και με τα 2 παιδιά μόνη μου...κι όταν είμαστε κι οι τέσσερις ο μπαμπάς του τον έχει στους ωμους ή τρέχει από πίσω του ή επίσης τον σερνουμε.

μερικές φορές, όταν δεν έχω το μωρό φυσικά, τον αφήνω μόνο του απ το πεζοδρόμιο, δε πειθαρχεί όμως πάντα με όσα έχουμε συμφωνήσει. θεωρώ πια οτι είναι στο παιδί, μιας γειτόνισσας ο γιος μια χαρά περπατάει κρατώντας το σίδερο του καροτσιού του μωρού τους.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Εμένα είναι 21 μηνών, από ενάμιση αρνείται πεισματικά να δώσει το χέρι του και εκεί που καταλήξαμε μετα κόπων και βασάνων:rolleyes: είναι ότι για να περπατάς μόνος σου θα περπατάς ήρεμα δίπλα μου στο πεζοδρόμιο και όταν περνάμε δρόμο θα δίνεις χέρι. Αν τρέχεις ή δεν δίνεις χέρι όταν πρέπει σταματάς να περπατάς μόνος σου. Κι εννοείται ότι του κάνω το κεφάλι πολτό γιατί πρέπει να δίνει το χέρι και να μην τρέχει. Γενικά σε κάθε όχι πρέπει να υπάρχει εξήγηση γιατί του απαγορεύουμε.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Και εμενα που ειναι μολις 18 μηνων αρνειται πεισματικα εδω και 2 μηνες..

Ακομα δεν το εχω καταργησει το καροτσι αν και πολυ θα το ηθελε ο ιδιος.Το χρησιμοποιω οταν πηγαινουμε σ/μ και εχω να φορτωθω πολυ διοτι μου ειναι αδυνατον να τον κυνηγαω με τις σακουλες στο χερι..

Παντως εχω εφαρμοσει αυτο που λετε.Τον αφηνω μονο του για λιγο στο πεζοδρομιο να ξεδωσει και μετα του εξηγω οτι για να περασουμε το δρομο δινουμε το χερι..νομιζω οτι σε αυτο το κομματι αρχισε να υπακουει.

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

• 1 month later...

ε είναι το στάδιο ου θέλου να τα κάνουν όλα μόνα τους!

και εμείς έτσι κάναμε όπως η ρίτα και τώρα (2,5) όποτε της πω ότι έχει αυτοκίνητα δέχεται να μου δώσει το χέρι

Διαφημίσεις

ο δικος μου περασε την φαση δεν δινω χερι στο δρομο, γυρω στους 18-20 μηνες, αλλα εκει δεν εκανα πισω. τον κρατουσα απο ολο το χερι-μπρατσο-μασχαλη, για να μην του ξεκολλησω και το χερι, και γυριζα πισω στο σπιτι. παντα εξηγουσα γιατι χασαμε τη βολτα μας. δεν χρειαστηκε να γινει πολλες φορες και το εμαθε. μπορω να τον αφηνω λιγο οπου ειναι ασφαλες και ξερει μετα να μου δωσει χερι. το ιδιο εκανα και στο σουπερ που μερικες φορες παμε παρεα. του εχω εξηγησει οτι δεν θελω να χαθουμε μεσα στον κοσμο και γιαυτο πρεπει να με κραταει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...