Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΕΦΤΙΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

nania

Recommended Posts

Αγαπημενες μου φιλες και αγαπημενοι μου φιλοι χαιρομαι πολυ που μας δινετε η ευκαιρια να ανταλλαξουμε αποψεις εστω και μεσω νετ. Απλα θελω να κανω μια διαπιστωση. Παρολο την προπαγανδα που υφισταμεθα απο αριστερα ΜΜΕ, απο στρατευμενους ποιητες, δημοσιογραφους, τραγουδιστες, τv persones η αληθεια ειναι πως τα κομματα της αριστερας στην Ελλαδα δεν συγκεντρωνουν ολα μαζι ουτε ενα 15%. Αυτο με απλα λογια σημαινει πως η αριστερα πεθανε. παει. αυτο το παραμυθι κατερρευσε και τωρα μας πηρε ο Χαρος. Απο πολλες κυριες χωρις να τις προκαλω χαρακτηριζομαι ως φασιστρια, ως κυρια Μανωλιδου και τετοια. Ας ειναι καλα και ας αναρωτηθουν γιατι η αριστερα δεν μπορει να υπαρχει στην Ελλαδα κξαι ειδικα με την προπαγανδα που γινεται. Δεν ντρεπομαι να πω πως ειμαι ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ. Αγαπω την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Στιλιοτευω καθε μορφη βιας και προπαγανδας και απλα παραθετω αποψεις. Δεν νομιζω πως ειναι εγκλημα αυτο. Θα συνεχισω να το κανω. Εστω κι ενας ανθρωπος να προβληματιστει, οχι να αλλαξει γνωμη, απλα να προβληματιστει ειναι για μενα κερδος. Σας ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Έχεις ανοίξει ήδη 3-4 τόπικ. Το ποιος κάνει προπαγάνδα και με ποια κατεύθυνση το αντιλαμβάνεται κάθε νοήμον άτομο. Δεν σε παρεξηγώ όμως γιατί δεν κατέχεις τους βασικούς κανόνες της επιστήμης της Λογικής.:|:|

Εγώ δε σε χαρακτηρίζω φασίστρια, και αγαπώ κι εγώ την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Γιατί όμως κάποιος που έχει αριστερές πεποιθήσεις, θεωρείς ότι δεν αγαπάει πατρίδα και θρησκεία?

Ρωτα τους αριστερους του φορουμ για το ποιος αγαπα την Ελλαδα και την Ορθοδοξια. Ρωτα τους βουλευτες που δεν ορκιζονται πλην της Κανελλη.κ. α πλολλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί, αφού η αριστερά ξέφτισε μπαίνεις σε τόσο κόπο για να την ξεπροστιάσεις...Αστην στη μαύρη μοίρα της, τι σε ενοχλεί;;;

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Αρα εφόσον υπάρχει και μια γνωστή εξαίρεση (η Κανέλλη), δεν ισχύει αυτό που λες. Είναι καθαρά θέμα ανθρώπου και όχι πεποιθήσεων. Οπως με την ίδια λογική, υπάρχουν πάρα πολλοί δεξιοί που το παίζουν θρησκευόμενοι, αλλά στην ουσία δεν πιστεύουν σε τίποτα, ή στην καλύτερη περίπτωση είναι μασόνοι!

Αγαπημενες μου φιλες και αγαπημενοι μου φιλοι χαιρομαι πολυ που μας δινετε η ευκαιρια να ανταλλαξουμε αποψεις εστω και μεσω νετ. Απλα θελω να κανω μια διαπιστωση. Παρολο την προπαγανδα που υφισταμεθα απο αριστερα ΜΜΕ, απο στρατευμενους ποιητες, δημοσιογραφους, τραγουδιστες, τv persones η αληθεια ειναι πως τα κομματα της αριστερας στην Ελλαδα δεν συγκεντρωνουν ολα μαζι ουτε ενα 15%. Αυτο με απλα λογια σημαινει πως η αριστερα πεθανε....

...Εστω κι ενας ανθρωπος να προβληματιστει, οχι να αλλαξει γνωμη, απλα να προβληματιστει ειναι για μενα κερδος. Σας ευχαριστω

Παρακαλούμε!

Σας αγαπώ! (συγνώμη μου θύμισες τα τετράγωνα των αστέρων!)

--

You came and changed the way I feel, no one could love you more

κι εμενα μου θυμισες πολλα και γελασα πολυ. κακο ειναι να ξεμπροστιαζουμε τα κακως κειμενα; κακο ειναι να τα κουκουλωνουμε φιλη μου. ασε με να κανω κι εγω κατι καλο για τη χωρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα κόμματα της αριστεράς είναι ανθρωποκεντρικά. Έχουν ως βάση μια ιδεολογία η οποιά είναι υπεράνω λαών κρατών και θρησκειών. Αντίθετα τα κόμματα της δεξιάς στηρίζονται στην παράδοση. Οι ηθικές αξίες παίζουν πρωτεύοντα ρόλο.Για μένα κάπου ανάμεσα βρίσκεται η αλήθεια.

και γω σας αγαπώ:D

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Διαφημίσεις

Αγαπημενες μου φιλες και αγαπημενοι μου φιλοι χαιρομαι πολυ που μας δινετε η ευκαιρια να ανταλλαξουμε αποψεις εστω και μεσω νετ. Απλα θελω να κανω μια διαπιστωση. Παρολο την προπαγανδα που υφισταμεθα απο αριστερα ΜΜΕ, απο στρατευμενους ποιητες, δημοσιογραφους, τραγουδιστες, τv persones η αληθεια ειναι πως τα κομματα της αριστερας στην Ελλαδα δεν συγκεντρωνουν ολα μαζι ουτε ενα 15%. Αυτο με απλα λογια σημαινει πως η αριστερα πεθανε. παει. αυτο το παραμυθι κατερρευσε και τωρα μας πηρε ο Χαρος. Απο πολλες κυριες χωρις να τις προκαλω χαρακτηριζομαι ως φασιστρια, ως κυρια Μανωλιδου και τετοια. Ας ειναι καλα και ας αναρωτηθουν γιατι η αριστερα δεν μπορει να υπαρχει στην Ελλαδα κξαι ειδικα με την προπαγανδα που γινεται. Δεν ντρεπομαι να πω πως ειμαι ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ. Αγαπω την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Στιλιοτευω καθε μορφη βιας και προπαγανδας και απλα παραθετω αποψεις. Δεν νομιζω πως ειναι εγκλημα αυτο. Θα συνεχισω να το κανω. Εστω κι ενας ανθρωπος να προβληματιστει, οχι να αλλαξει γνωμη, απλα να προβληματιστει ειναι για μενα κερδος. Σας ευχαριστω

Αλλα λογια να αγαπιομαστε!!!!ανθρωποκεντρικα κομματα τα αριστερα; εχεις δικιο πραγματι. ας ρωτησουμε τους νεκρους που πεθαναν εξαιτιας της αριστερας να μας πουν ποσο ανθρωποκεντικη ειναι η ιδεολογια τους. ελεος κοριτσια

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εμενα μου θυμισες πολλα και γελασα πολυ. κακο ειναι να ξεμπροστιαζουμε τα κακως κειμενα; κακο ειναι να τα κουκουλωνουμε φιλη μου. ασε με να κανω κι εγω κατι καλο για τη χωρα.
Οχι καλέ, κάθε άλλο, be my guest! Κάνε ότι μπορείς! Μαζί σου!

ΥΓ Με το καλό το μωράκι σου

--

You came and changed the way I feel, no one could love you more

Το θέμα κλειδώνεται μέχρι ανακοίνωσης της διαχείρισης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Απαγορεύεται η χρήση προσβλητικών εκφράσεων, η παράθεση χυδαίου , άσεμνου ή προστατευόμενου απο νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας υλικού και οι προσωπικές επιθέσεις.Ο σχολιασμός της συμπεριφοράς των μελών, είναι αποκλειστικά θέμα της διαχείρισης και των συντονιστών του forum της ΕΕΕΓ

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...