Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Eιμαι να τρελαθω (αποσυρση τελος)

Recommended Posts

θα μου πειτε αργα το επαθες το φρικουλο αλλα δεν ξερω .... τωρα που πρεπει να πληρωσω τωρα με επιασε.

Ειχαμε κλεισει το νεο αμαξι και ειχαμε δωσει προκαταβολη

Ειχαμε κανονισει Τριτη να παει το παλιο στην μαντρα και ειχαμε υπογραψει και τα χαρτια της τραπεζας (γμτ αυτο τι το θελαμε)

Δευτερα απογευμα ακυρωνεται η αποσυρση :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Και αντε πανω που το χωνευα και λεω δεν πειραζει ....

ανακοινωνουν προσφορες οι εταιρειες αυτοκινητων για να ξεφορτωθουν το αποθεμα.

Ηρθε μια αναποδια (τελος αποσυρσης) λεω αντε πες οτι δεν εγινε ποτε. Ουτως η αλλως επρεπε να παρουμε καινουργιο. Χανουμε και τις προσφορες...... τρελαινομαι.

Θελω να τσιριξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Θελω να ριξω αυτην την κυβερνηση

Θελω να παρω το 2χιλιαρο εξτρα που χρεωθηκα και να τους το τριψω στην μουρη.

Θελω να βαλω τα κλαματα .

Ειμαι σκατα

+ αυτο εχω να προσπαθω να παρηγορησω και τον Γιωργο ο οποιος αλλο μοντελο ηθελε και αλλο πηρε βεβιασμενα. Επειδη αυτο που ηθελε θα ερχοταν του χρονου αλλα επισπευσαμε λογω αποσυρσης.

Θελω να πιασω τον πρωθυπουργο και να τον βαραω στον τοιχο

Εχω ξεφυγει τελειως μα τελειως :-(:twisted::-(:twisted::-(:twisted:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

καλά αυτοί που έχουν ήδη χαρτιά δεν επρεπε να ισχύσει η απόσυρση?

μην μου πεις ότι το πήγατε κιόλας στην μάντρα και το χάσατε?

πω πω τι γελοίοι που είναι!!!

elenik θα σου στείλω για συμπαράσταση και την κοπέλα που δουλεύει στο γραφείο μου, συμπάσχετε.:cry:

της έχει έρθει κι αυτηνής τρέλα, άλλο χρώμα και άλλα έξτρα ήθελε αλλά βιάστηκε γιατί έπρεπε να περιμένει της είπαν εξάμηνο, και το φυσάει....:twisted:

και το ωραίο είναι ότι είχε τόση λαχτάρα και χαρά,

της χάλασε όλη η διάθεση....

πολύ κρίμα... και άδικο.... :twisted::twisted:

''Σύμφωνα με δημοσίευμα του «R» όσοι έχουν προχωρήσει στην απόσυρση των αυτοκινήτων τους μέχρι και την 3/11 θα αποζημιωθούν κανονικά, σύμφωνα με όσα προέβλεπε ο νόμος......''

http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=227651

Αυτο ηξερα και εγω..Για ψαξτε το λιγο κοριτσια!

QJZup3.png

bxuCp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον εμεις δεν καναμε τιποτα!δεν προλαβαμε δηλαδη...και ηθελα τοσο πολυ να αλλαξω αυτοκινητο!περιμεναμε να σταματησω τα πρωινα και να παμε ενα απογευμα να συζητησουμε!κριμα!

Για να σε παρηγορήσω, υπάρχουν και χειρότερα...

Ξέρεις πόσοι αδιόριστοι διάφορων κλάδων έσπευσαν να κάνουν τρίτο παιδί το 2004 για να προλάβουν να διοριστούν από τους πρώτους όταν θα αναγνωρίζονταν ως πολύτεκνοι;

Και αφού αυτό δεν έγινε ποτέ τελικά αποφάσισαν μια και είχαν τα τρία παιδιά να πάνε και για τέταρτο ώστε τελικά να διοριστούν ως πολύτεκνοι και τώρα η νέα κυβέρνηση λέει ότι θα καταργήσει τους διορισμούς πολυτέκνων;

Τουλάχιστον εσύ τι γλύτωσες με ένα αυτοκίνητο...:twisted::twisted::twisted:

.....δε νομίζω τάκη....

Ξέρεις πόσοι αδιόριστοι διάφορων κλάδων έσπευσαν να κάνουν τρίτο παιδί το 2004 για να προλάβουν να διοριστούν από τους πρώτους όταν θα αναγνωρίζονταν ως πολύτεκνοι;

Και αφού αυτό δεν έγινε ποτέ τελικά αποφάσισαν μια και είχαν τα τρία παιδιά να πάνε και για τέταρτο ώστε τελικά να διοριστούν ως πολύτεκνοι και τώρα η νέα κυβέρνηση λέει ότι θα καταργήσει τους διορισμούς πολυτέκνων;

Πω Πω αυτό δεν το έχω ξαναακούσει, πακέτο...

Μετά τους βλέπω να ψηφίζουν "άλλα" κόμματα΄

Ελενικ ψάξτο λίγο μην και γίνει κάτι ή μήπως παραγγείλεται αυτό που θέλετε τελικά

0b8bfa6eaf.png

Θελω να πιασω τον πρωθυπουργο και να τον βαραω στον τοιχο

Εχω ξεφυγει τελειως μα τελειως :-(:twisted::-(:twisted::-(:twisted:

θα ερθώ να σε βοηθήσω.

εγώ θα τον κρατάω και εσύ θα βαράς...:D

και ειχαμε υπογραψει και τα χαρτια της τραπεζας (γμτ αυτο τι το θελαμε)

Εάν δεν έχει γίνει εκταμίευση των χρημάτων σε λογαριασμό, μπορείς νομίζω να υπαναχωρήσεις, ψάχτο, τώρα για την προκαταβολή που έδωσες........ αυτό είναι άλλο καπέλο.

Νομίζω ότι κι εκεί μπορείς να υπαναχωρήσεις στην αντιπροσωπεία (πες ότι σου συναίβει κάτι σοβαρό και δεν μπορούσες να προχωρήσεις)..... ρώτα δικηγόρο αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορείς να ξεμπλέξεις με πολύ τρέξιμο

Διαφημίσεις

Εάν δεν έχει γίνει εκταμίευση των χρημάτων σε λογαριασμό, μπορείς νομίζω να υπαναχωρήσεις, ψάχτο, τώρα για την προκαταβολή που έδωσες........ αυτό είναι άλλο καπέλο.

Νομίζω ότι κι εκεί μπορείς να υπαναχωρήσεις στην αντιπροσωπεία (πες ότι σου συναίβει κάτι σοβαρό και δεν μπορούσες να προχωρήσεις)..... ρώτα δικηγόρο αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορείς να ξεμπλέξεις με πολύ τρέξιμο

ρωτησα... αρνηθηκαν. Αυτοι λεει το πληρωσαν ηδη κι ας μην πηγαν τα χαρτια στην τραπεζα. Λες και τωρα το καναν αυτο :twisted: (σιγα μην την ακυρωναν).

Και την προκαταβολη να πω χεσε εχουμε ηδη υπογραψει με την τραπεζα και δεν μπορω να κανω τιποτα πια :twisted::(

Που ρώτησες στην τράπεζα ή στην αντιπροσωπεία? Ποιός πλήρωσε τι? Sorry μπερδεύτηκα.

Στην τράπεζα ρώτα και αν δεν έχει εκταμίευση του ποσού, ρώτα πως μπορείς να μην γίνει.

Στο κάτω κάτω εσύ έδωσες την τελική έγκριση στηντράπεζα όχι η αντιπροσωπεία. Δεν παίρνεις τηλέφωνο στο συνήγορο του καταναλωτή να σου πει για ακυρώσεις αγορών αυτοκινήτων τι παίζει?

Σε όλες τις περιπτώσεις, υπάρχουν όροι υπαναχώρησης, απλά δεν στους λένε.

Αμαν ... και αντε να τα βγαλεις περα μαμα 4 παιδιων και εργαζομενη στον ιδιωτικο τομεα. Αν μπορουν ας το κανουν και εκεινοι.:twisted:

Tα παιδια ειναι ευτυχια (και φυσικα ειναι τυχεροι και να τα χαιρονται) αλλα οταν η ανασφαλεια μην μεινεις ανεργη (που εδω 2 εχω και με κοιτανε με στραβο ματι οταν φευγω στην ωρα μου γιατι καποιος πρεπει να τα παρει απο τον παιδικο κλπ) και τα εχω δεν φτανουν για τα πρεπει...... η μαμα χαμογελαει αλλα ποναει συναμα.

θα ερθώ να σε βοηθήσω.

εγώ θα τον κρατάω και εσύ θα βαράς...:D

Και θα του μαρσαρω και το corolaki στην μουρη να λυσαξει :lol:

Που ρώτησες στην τράπεζα ή στην αντιπροσωπεία? .
Στην αντιπροσωπεια.

Ποιός πλήρωσε τι? Sorry μπερδεύτηκα..

Αυτος λεει εξοφλησε το αυτοκινητο. Εκθεση επισημη ειναι τι να πω. Μηπως τα χρωστανε στον εισαγωγεα μεχρι να πουληθουν?

Στην τράπεζα ρώτα και αν δεν έχει εκταμίευση του ποσού, ρώτα πως μπορείς να μην γίνει.

Στο κάτω κάτω εσύ έδωσες την τελική έγκριση στηντράπεζα όχι η αντιπροσωπεία. Δεν παίρνεις τηλέφωνο στο συνήγορο του καταναλωτή να σου πει για ακυρώσεις αγορών αυτοκινήτων τι παίζει?

Σε όλες τις περιπτώσεις, υπάρχουν όροι υπαναχώρησης, απλά δεν στους λένε.

Στο χαρτι που υπογραψαμε (της τραπεζας) λεει οτι ακομα και αν δεν παραλαβουμε το αμαξι το δανειο το πληρωνουμε.

Τελειωσε παιδες. Καλοριζικο μας αλλα να φαει 300 αγκαθια ο πρωθυπουργος (που δεν τον κοβω να ξαναβγαινει με αυτα που κανει με το καλημερα σας).

Εκοψε με την αποσυρση αλλα τα αυξημενα τελη "ξεχασε" να τα κοιταξει :evil:

Ο ...μην πω:evil:

Διαφημίσεις

ρωτησα... αρνηθηκαν. Αυτοι λεει το πληρωσαν ηδη κι ας μην πηγαν τα χαρτια στην τραπεζα. Λες και τωρα το καναν αυτο :twisted: (σιγα μην την ακυρωναν).

Και την προκαταβολη να πω χεσε εχουμε ηδη υπογραψει με την τραπεζα και δεν μπορω να κανω τιποτα πια :twisted::(

Για ψάχτο λίγο με τσαμπουκά όμως, νομίζω ότι τα παραλένε.

zana νομίζω εσύ είχες ακυρώσει το δάνειο για την αγορά του αυτοκινήτου????

Α ο πεθερός μου το πήγε το σαραβαλάκι του την δεύτερη μέρα της απόσυρσης - δηλ. 2/10 και ακόμα δεν του έχει πάει ούτε το χαρτί για να το διαγράψει

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

:lol::lol::lol::lol::(:(:(:(:mad::x:x:x

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Ευτυχως την ειχα μυριστει απο την αρχη τη δουλεια.

Τα πραγματα ηταν απλα.

3-4 μερες πριν τις εκλογες , με φανερα σημαδια πως η Ν.Δ. δεν θα ειναι κυβερνηση ξεκιναει η αποσυρση.

Κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι ενα δελεαρ να μοιρασουν 1000ρικα μπας και κερδισουν κανα ψηφο.

Οποτε να η ευκαιρια που επρεπε να εκμεταλευτουμε.

Μηπως δεν ξεραμε οτι ειναι ανεφικτο να πληρωθουν τοσος κοσμος ?

Εξάλλου το ειχαν δηλωσει εξ αρχης.

Ειχε 40 μερες καιρο η νεα κυβερνηση να απορήψει παντελως το μετρο Σουφλια , κιας ειχε τυπωθει Φ.Ε.Κ.

Ετσι οριζει η νομοθεσια.

Οποτε ας κανουμε και το σταυρο μας οσοι προλαβαμε και αποσυραμε...

Εγω προσωπικα ημουν σιγουρος οτι θα καταργηθει η αποσυρση.

Εν μεσω οικονομικης κρισης που να βρεθουν τοσα 1000ρικα και 1500ρικα να πληρωθουν οι πολιτες ?

Οπότε εσπευσα να το κανω οσο πιο γρηγορα μπορουσα.

Τωρα το οτι ειναι λαμογια , απατεωνια και οτι αλλο θες....δεκτο.

Δυστυχως "αυτοι" ειμαστε και "εμεις" τους ψηφιζουμε (οχι οι εσκιμωοι)

Ο Αριστοτελης ειχε πει καποτε : Οι λαοι αξιζουν τους ηγετες τους.

Το ιδιο επαθε κ η αδελφη μου δυστυχως.. Εχει παραγγελει ηδη το καινουργιο αυτοκινητο αλλα περιμενε να δει τι θα γινει εδω κ 2 βδομαδες που ακουσαμε για αλλαγες..

Δεν περιμενε οτι θα την ακυρωναν εντελως..:(

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Δυστυχως "αυτοι" ειμαστε και "εμεις" τους ψηφιζουμε (οχι οι εσκιμωοι)

Αν εχεις κανεναν καλυτερο δειξ'τον. Βασικα αυτες οι εκλογες ηταν στηριξη απ ολους στο ΠΑΣΟΚ να σωθουμε απο ΝΔ (γιατι αλλοι να βγουν .... χλωμο).

Μην το παμε πολιτικη αναλυση γιατι εχω να σουρω για ολους και ετσι θα ξεμεινουμε απο υποψηφιο πρωθυπουργο.

Καλο δεν βρηκα οσο και αν εψαξα.

• 1 month later...

Είμαι καινούργια στο υπέροχο φορουμ σας! Δυστυχώς δεν είμαι γονιός ακόμα, αλλά σκεφτόμαστε με τον άντρα μου σύντομα να κάνουμε κ εμείς πιτσιρίκι!!!

:D Αυτό που μας ενώνει αυτή τη στιγμή είναι ότι όλοι έχουμε δώσει τα παλιά μας αυτοκίνητα για απόσυρση, σωστα? Ο πατέρας μου έχει επικοινωνία με την κυρία που έστειλε το πρώτο μήνυμα διαμαρτυρίας στον συνήγορο του πολίτη.

Σκεφτόμαστε να κυνηγήσουμε το θέμα. Μπορείτε, μέσω φόρουμ, να έρθετε, με κάποιο τρόπο, σε επικοινωνία μαζί μου μήπως βγάλουμε μια άκρη? Γιατί απο την στιγμή που η λήξη της απόσυρσης δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης στις 6-11, αυτή είναι και η ημερομηνία που ξεκινάει να εφαρμόζεται ο νόμος.Δεν έχω υπάρξει μέλος άλλου φόρουμ και δεν ξέρω πώς λειτουργούν κάποια πράγματα!

Ελπίζω να μην σας κούρασα!!!;)

• 3 weeks later...

Eγω δεν προλαβα καν να το αποσυρω. Οποτε.....:-(

Ευχομαι να κερδισετε.Ηταν πολυ αδικο