Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΦΑΝΤΟ ΤΟ INFACOLIC-HELP SOS

Recommended Posts

Καλημέρα,

Προσπαθώ να βρω σε φαρμακεία της επαρχίας το συγκεκριμένο σκεύασμα και δεν υπάρχει που θενά.........έχω ρωτήσει ένα κάρο φαρμακεία ψάχνουνε όλες τις απόθήκες δεν υπάρχει πουθενά.......βρήκα 2 σκευάσματα μετά από κόπο αλλά έχουν λήξει τον περασμένο Αύγουστο....θα παρακαλέσω αν μπορεί κάποιος να μου βρει όσα περισσότερα μπορεί και να μου τα στείλει θα του ήμουν υπόχρεος.....προσοχή βέβαια να μην έχουν λήξει....ας γράψει κάποιος από κάτω αυτό το post αν μπορεί να βοηθήσει επειδή έχω 2 παιδιά και θέλω αρκετά και όχι μόνο 1 κουτί........ευχαριστώ πολύ......

υ.γ.στην περίπτωση που δεν βρεθεί άκρη γνωρίζετε κανένα άλλο αντίστοιχο που μπορεί να μας εξυπηρετήσει για τους κολικούς άλλης εταιρείας?

Διαφημίσεις

gianis,να σε ρωτησω κατι?τι τα θες τα πολλα σκευασματα?οσο ακινδυνο και να λενε οτι ειναι,δεν παυει να ειναι φαρμακο. και δεν ειμαι σιγουρη οτι θα κανει και θαυματα.με τις αγκαλιτσες και τα περα δωθε δεν ησυχαζουν λιγο?ποσο μηνων ειναι?θελει υπομονη:cry:

απο οτι μου ειπε μια φιλη που ρωτησα εχει ελλεψη απο τον ιουνιο..εμας μας ειχε βοηθησει παντως..καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχει και μεσω ιντερνετ να το παραγγειλεις απο αγγλια infacol νομιζω το λενε εκει..αλλά καλυτερα ρωτα τον παιδιατρο ..γιατι να μην υπαρχει ?καταργηθηκε ξερει κανεις?

Παντως εναλλακτικα ρωτα τον γιατρο σας για το grιpe water ή καπως ετσι..

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Το infacolic ειναι εντελως ακινδυνο δεν θεωρειτε καν φαρμακο για αυτο και δεν δινει καμια βοηθεια , δειναμε στην μικρη και δεν εκανε τιποτα , παλι ειχε απαισιους κολικους το μωρο μερχρι που εγινε 3 μηνων .

Διαφημίσεις

καλησπερα γιαννη!καταρχην να σου πω οτι χαρηκα πολυ που πηρατε τα παιδακια σας επιτελους σπιτι να σας ζησουν!!οσο για τους κολικους εμας ο παιδιατρος μας ειπε να δωσουμε το nopar...δε το χρησιμοποιησαμε βεβαια γιατι οι κολικοι δεν ηταν τοσο εντονοι και με λιγο χαμομηλακι και αγκαλιτσα περνουσαν...στο εγραψα ως εναλλακτικη να ρωτησεις τον παιδιατρο σας κ αυτος θα σας πει αν κανει για την περιπτωση σας.ευχομαι να πανε ολα καλα!

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Το infacolic ειναι εντελως ακινδυνο δεν θεωρειτε καν φαρμακο για αυτο και δεν δινει καμια βοηθεια , δειναμε στην μικρη και δεν εκανε τιποτα , παλι ειχε απαισιους κολικους το μωρο μερχρι που εγινε 3 μηνων .

Mία απο τα ίδια και εμείς! Τίποτα δεν έκανε.

Στην δικιά μας αυτό που την ανακούφιζε ήταν να την κρατάμε μπρούμητα στο χέρι μας με την παλάμη πάνω στην κοιλίτσα της και το άλλο εξίσου καλό ήταν να βάζουμε ζεστά πανάκια στην κοιλίτσα της. Επί τρεις μήνες σιδερωνε πανάκια ο ένας και έβαζε στην κοιλίτσα της ο άλλος

πρωί μεσημέρι βράδυ.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

giani και γω το ιδιο θελω να σε ρωτησω με την adria τι τα θες τα πολλα infacolic? λιγες σταγονες θα δινεις.ποσο ειναι τα μωρα? εμας μας εσωσε το infacolic οχι μονο του ομως με αγκαλιες κρατοντας τον μπρουμητα ωστε να πιεζετε η κοιλιτσα του και ζεστα πανακια α! και βολτες πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες βολτες.

6Eujp3.png svAfp3.png

Βρε παιδια ο ανθρωπος εχει 2 μωρα..απο οσο θυμαμαι του δικου μου του εδινα 1 σταγονομετρο πριν απο καθε γευμα στις αρχες.. οποτε τι να του κανει ενα μπουκαλακι?..ειναι αρκετα μικρο σε ποσοτητα για οσες το γνωριζουν.

Φυσιικα και χρειαζεται περισσοτερα και φανταζομαι οτι για να τα αναζηταει και να μας ζηταει βοηθεια του το συστησε και ο γιατρος...

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

εμεις με το infacolic δεν ειδαμε καμια διαφορα και σταματησα να το δινω.μετα μου προτειναν το biogaia.το χρησιμοποιησαμε και αυτο αλλα αποτελεσματα βλεπαμε μονο με αγκαλιες!Τωρα εσεις με τα δυο καταλαβαινω πως ζοριζεστε πολυ.το nopar δεν το προτεινουν πλεον,ετσι μας ειπαν τουλαχιστον και δεν το πηραμε.υπομονη!

z3Ehp3.png

Διαφημίσεις

ριτα79 καλημερα και γω του δικου μου μωρου infacolic του εδινα οπως θα διαβασες και ειχε αποταλεσματα απλα του εδινα 3-4 φορες τη μερα πριν ακομη σαραντησουμε και μεχρι 4 μηνων σχεδον και χρειαστηκα 2 1/2 μπουκαλακια και αν ρωταμε για την ποσοτητα ειναι γιατι και μεσα απο το γραπτο λογο καταλαβαμε την αγωνια αυτου του ανθρωπου και οχι γι αλλο λογο. εγω παντως που θα κατεβω αγορα θα ρωτησω και αν βρω θα ενημερωσω αν ακομη ενδιαφερεσαι.
6Eujp3.png svAfp3.png

εμεις με το infacolic δεν ειδαμε καμια διαφορα και σταματησα να το δινω.μετα μου προτειναν το biogaia.το χρησιμοποιησαμε και αυτο αλλα αποτελεσματα βλεπαμε μονο με αγκαλιες!Τωρα εσεις με τα δυο καταλαβαινω πως ζοριζεστε πολυ.το nopar δεν το προτεινουν πλεον,ετσι μας ειπαν τουλαχιστον και δεν το πηραμε.υπομονη!

απλα να ζητησω συγνωμη δεν ηξερα για το nopar οτι δε το προτεινουν πλεον σ ευχαριστω despoina pontikaki για την ενημερωση.ξερεις μηπως γιατι?ειχε καποια παρενεργεια?

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

βρήκαμε τελικά κάποια κουτιά απλά τις πρώτες μέρες δεν βλέπω να έχει κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα......παιδιά αυτό που λέτε με τις αγκαλιές για μένα είναι πρόβλημα......στα δίδυμα άμα συνηθίσουν τα παιδιά και ηρεμούν μόνο με αγκαλιές ξέρετε τι μας περιμένει μετά?γιαυτό εμείς όλα αυτά τα κάνουμε με μέτρο όχι πολλά πολλά για να μην τρελλαθούμε στο τέλος..και από το Νοσοκομείο μας το είπανε αυτό.......σίγουρα τα παιδιά θέλουν αγκαλιές αλλά όχι με το παραμικρό διότι μετά εξελίσσεται σε πρόβλημα.....αυτή είναι η γνώμη μου......

βρήκαμε τελικά κάποια κουτιά απλά τις πρώτες μέρες δεν βλέπω να έχει κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα......παιδιά αυτό που λέτε με τις αγκαλιές για μένα είναι πρόβλημα......στα δίδυμα άμα συνηθίσουν τα παιδιά και ηρεμούν μόνο με αγκαλιές ξέρετε τι μας περιμένει μετά?γιαυτό εμείς όλα αυτά τα κάνουμε με μέτρο όχι πολλά πολλά για να μην τρελλαθούμε στο τέλος..και από το Νοσοκομείο μας το είπανε αυτό.......σίγουρα τα παιδιά θέλουν αγκαλιές αλλά όχι με το παραμικρό διότι μετά εξελίσσεται σε πρόβλημα.....αυτή είναι η γνώμη μου......

Εμας μας βοηθησε αρκετα σαν σκευασμα. Και εμεις αντιμετωπισαμε προβλημα μεχρι να το βρουμε και συνεπεσε με 15Αυγουστο αρα καταλαβαινεται ο αντρας μου το βρηκε σε ενα ταξιδι στο Αργος. Οσον αφορα τις αγκαλιες και εγω πιστευα οτι δεν πρεπει να τα μαθαινουμε αλλα τα μωρα μας τις χρειαζονται περισσοτερο απ'οσο πιστευουμε...Εμενα με τις αγκαλιες ηρεμουσε απο τους κολικους αλλα χαλαλι του.

Dz0Up3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Έλα βρε Γιάννη κι εμείς δίδυμα έχουμε και ακόμα ένα μωρό 2χρονο. Όλη μέρα δεν κάνουμε τίποτα άλλο αγκαλιά είμαστε όλοι μαζί. Με το infacolic εμείς πάντως είδαμε αποτέλεσμα αν κι εμείς θηλάζουμε αποκλειστικά.

Gianis καλημέρα,

Αγκαλιά παίρνεις το μωρό για να παίξεις μαζί του, να το ηρεμήσεις, να του δημιουργήσεις ασφάλεια…

Όταν έχει κολικούς αισθάνεται ανασφάλεια γιατί πονάει, θέλει παρηγοριά για να ξεχαστεί.

Εγώ με το Νικ μου, κάναμε ατελείωτες βόλτες στο σαλόνι αγκαλίτσα για το ρέψιμο. Δεν έμαθε την αγκαλιά ως συνήθεια, αλλά ως ένα μέσο ασφάλειας γιʼ αυτόν.

Όσο μικρό και αν είναι καταλαβαίνει ότι το κάνεις για να το υποστηρίξεις και όχι από ιδιοτροπία.

Συμφωνώ μαζί σου, να μην τα παίρνουμε αγκαλιά με το παραμικρό, αλλά όταν το μωρό έχει κολικούς, αισθάνεται δυσφορία, πρέπει με κάποιο τρόπο να το υποστηρίξουμε.