Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αριαδνη η Κλεονικη?

niks

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ "ΚΛΕΙΟ" !!! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΒΑΛΙΑ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ "ΚΛΕΙΟ" !!! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΒΑΛΙΑ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ!

Εχεις ιδεα ποσο σκληρα ειναι τα πιτσιρικια?

Εγω μονο και μονο που σκεφτηκα οτι θα λενε κλαιω Νικη?...και θα γελανε....δεν θα το εβγαζα...

Διαφημίσεις

Βρε Αφροδιτάκι, και επειδή είναι σκληρά τα πιτσιρίκια τί σημαίνει;;;Όλα πρέπει να υπακούουν στους κανόνες που αυτά βάζουν;;Σιγά, αν της αρέσει το Κλεονίκη ή είναι το όνομα γιαγιάς είναι ωραιότατο, αρχοντικό και στην τελική, και κακόηχο να ήταν, αυτή με το χαρακτήρα της θα το έκανε να φαίνεται το πιο γλυκό του κόσμου!!!Κι εμένα μου είχαν πει "δε ντρέπεσαι να σε λένε Μάγδα;;" "όχι!Καθόλου!!!".Αυτά στην Α΄Δημοτικού!!!Α!Και με κορόιδευαν και για το επίθετο, το οποίο είναι φυσιολογικότατο, και ήμουν πάντα "η καινούρια" λόγω εργασίας γονέων!!!Εγινα τόσο κοινωνική και στο τέλος από όποιο σχολείο έφευγα κλαίγαμε όλοι μαζί!!!Ωραία χρόνια!!!

Vd4Sp3.png

Και τα 2 είναι ωραία αρκεί να μην βγάλεις υποκοριστικά... Τα "σκληρά πιτσιρίκια" μπορούν να βρουν χίλιους λόγους για να κοροϊδέψουν ένα παιδάκι. Γι'αυτο και προσπαθώ να καλλιεργήσω και στη δικιά μου κόρη από τώρα την αυτοπεποίθηση. Εμένα με είχαν κοροϊδέψει για παράδειγμα επειδή είχα φακίδες.

εχω δυο μπουμπουκακια

ΚΛΕΟΝΙΚΗ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΤΟ ΒΛΕΠΩ, Ε? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ''ΑΡΙΑΔΝΗ Ή ΚΛΕΟΝΙΚΗ'' ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

ΧΙΛΙΟΦΩΤΙΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΤΕ!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...