Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αριαδνη η Κλεονικη?

niks

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για να σε βοηθήσω:

Κλεονίκη: Το κλέος (= δόξα) της νίκης, δηλ. η δοξασμένη νίκη και, κατ' επέκταση, η δοξασμένη νικήτρια. Η Κλεονίκη ανήκε στη θρυλική φυλή των Αμαζόνων.

Ετυμολογία- Μυθολογία για Αριάδνη:

www.nea-acropoli-heraklio.gr/include/pdf.php?l=1&p=32

Εμένα έπαψαν να μου αρέσουν τα αρχαία ονόματα. Λυδίες, Δανάες, Λήδες, Δάφνες, Νεφέλες γέμισε όλη η χώρα και τις βρίσκεις δυο-δυο σε κάθε τάξη.

Το Κλεονίκη είναι πιο ασυνήθιστο. Δεν πειράζει που θα νομίζουν ότι γιορτάζει του Αγίου Νικολάου... Θα την παίρνει πιο πολύς κόσμος τηλέφωνο!!

ΨΗΦΙΖΩ ΚΛΕΟΝΙΚΗ

και με τη νίκη, χι χι:mrgreen:

9Af0p2.png

Είναι και τα δυο πολύ όμορφα ονόματα,αλλά το "Αριάδνη" είναι πιο εύηχο,και ένα από τα αγαπημένα μου!

και εγω συμφωνω με την dimitra_13

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Διαφημίσεις

Εμένα έπαψαν να μου αρέσουν τα αρχαία ονόματα. Λυδίες, Δανάες, Λήδες, Δάφνες, Νεφέλες γέμισε όλη η χώρα και τις βρίσκεις δυο-δυο σε κάθε τάξη.

Το Κλεονίκη είναι πιο ασυνήθιστο. Δεν πειράζει που θα νομίζουν ότι γιορτάζει του Αγίου Νικολάου... Θα την παίρνει πιο πολύς κόσμος τηλέφωνο!!

ΨΗΦΙΖΩ ΚΛΕΟΝΙΚΗ

και με τη νίκη, χι χι:mrgreen:

Καλημέρα , και εμένα την μικρή μου την λένε Νεφέλη αλλά είναι η μοναδική σε όλο τον παιδικό σταθμό λές να ήταν απλά τυχή?????

• 2 months later...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ "ΚΛΕΙΟ" !!! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΒΑΛΙΑ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ!

Vasiliky-Vasia...?Valeria,Valentina-Valia...;)

Ariadni ine pio arxeio,akugete pio elliniko

Διαφημίσεις

Aριαδνη κι εγώ....:D

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Αν ειναι να ακουγεται ολοκληρο, προτιμω το αριαδνη. αν δεν σε πειραζει να το κοψεις, το κλειω και κυριως το κλελια που ακουστηκαν παραπανω μου αρεσουν επισης πολυ. Κλεονικη δεν μου πολυαρεσει

CYaip2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...