Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μήπως πέρασαν νωρίς οι ναυτίες?

Recommended Posts

koριτσακια κακημερα.χθες μετα απο χοριακη ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος.420 χοριακη υστερα απο 2 μερες καθυστερηση.σημερα που ξυπνησα δε με πονανε οι ρογες μου και φοβαμαι.ειχα πριν 1 μιση χρονο μια παλλινδρομη και τρεμω.θελω να κανω ενα παιδακι

Καλημέρα! μην ανησυχείς! θα δεις όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά..εμένα δεν πρήστηκε καθόλου το στήθος μου και σπάνια αισθάνομαι ευαισθησία στις ρόγες μου..κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική! κάνε λίγη υπομονή και θα δεις ότι όλα θα είναι καλά!

xO4Kp2.png

Σ' αγαπώ, καρδιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλημέρα! μην ανησυχείς! θα δεις όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά..εμένα δεν πρήστηκε καθόλου το στήθος μου και σπάνια αισθάνομαι ευαισθησία στις ρόγες μου..κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική! κάνε λίγη υπομονή και θα δεις ότι όλα θα είναι καλά!

μακαρι ευα μου.το μονο που εχω σημερα ειναι οτι μου ερχονται κατι ρεψιματακια.συγνωμη κιολας πρωι πρωι να σου λεω τετοια

7Ggjp2.png

Ευα να είσαι καλά γιατί με το μηνυματάκι σου βοήθησες και εμένα! ειμαι στη 11 βδομάδα εγκυμοσύνης μου και το στήθος μου δεν έχει καμμία αλλαγή. Μέχρι στιγμής έχω δει το έμβρυο, άκουσα και τη καρδιά του και την επόμενη βδομάδα θα πάω για αυχενική. Ελπίζω όλα καλά! Σε ευχαριστώ!!

Όταν πήγα για πρώτη φορά στη γιατρό μου και της είπα ότι δεν ήταν πρησμένο το στήθος, ότι δεν είχα ναυτίες και γενικά το μόνο που είχα ήταν κάτι πονάκια χαμηλά στην κοιλιά πότε-ποτε,η γιατρός αγχώθηκε! Με έβαλε κατευθείαν στον υπέρηχο ο οποίος ηταν καλός. Μου είπε ότι αφού ο υπέρηχος είναι καλός να μη με αγχώνει τίποτα!Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική όπως είπα και πριν! Όλα καλά να πάνε σε όλες μας!!!

xO4Kp2.png

Σ' αγαπώ, καρδιά μου!!!

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια. Τελικά όντως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική ακόμη και στο ίδιο το άτομο. Και εγώ αγχώνομαι πάρα πολύ που δεν έχω συπτώματα αλλά κάθε φορά που πάω στον γιατρό τα πράγματα είναι καλά. Καμιά φορά και από το άγχος μας ίσως να μην καταλαβαίνουμε τα συπτώματα που έχουμε. Υπομονή σε όλες τι να πω και ο θεός να μας βοηθάει. Μακάρι να περάσει ο καιρός σύντομα και να περάσουμε όλες στο 2ο τρίμηνο με το καλό.

AFwishhoppray.gif

Διαφημίσεις

Παντως και εμενα τωρα που ειμαι στην 10η βδομαδα μειωθηκαν οι εμετοι , εχθες ειχα κατι αναγουλες μονο , σημερα τιποτα.

Πραγματικα σε ανησυχει κατι τετοιο

Μωρο μου ηρθες για να μου αλλαξεις την ζωη.Σ αγαπω!!!

εγω ειμαι στην 7 και το μονο που εχω ειναι καθε βραδι που παω για υπνο ανακατοσουρες και ταση προς εμετο και πολυ ΥΠΝΗΛΙΑ!!!δεν κοιμαμαι αλλα θελω να ειμαι συνεχως ξαπλωμενη...Μηπως θα επρεπε βρε κοριτσια να αρχισουν και οι εμετοι???ακου τι παρακαλαμεεεεεεε.

dev176pr___.png

στην κορη ακριβως την ημερα που εκλεινα το α τριμηνο σταματησαν οι εμετοι. στον γιο σταματησαν στην 10η εβδ κι εγω ανησυχουσα. το μυαλο μου πηγε στο κακο :? και του ειπα του γιατρου ''λετε να σταματησε η καρδια?'' μολις ακουσα στον υπερηχο την καρδουλα ησυχασα:D, καθε εγκυμοσυνη και οργανισμος ειναι διαφορετικος μου ειχε πει

καλη συνεχεια σου ευχομαι με ενα γερο μωρακι:P

• 4 months later...

καλημερα κοριτσια εγω ειμαι στην 6η εβδομαδα και εγω αγχονομαι παρα πολυ γιατι ειχα καιδυο αποβολες στο παρελθον και φοβαμαι.... αν και πιστευω οτι ολα καλα θα πανε τελικα. πιστευω οτι μολις ακουσω την καρδουλα θα ηρεμησω (τις αλλες 2 φορες ευτυχως παλινδρομουσε πριν ακουσω καρδια).

α και κατι αλλο, εχει καμια απο σας αερια???

αυτα....

καλημερα κοριτσια εγω ειμαι στην 6η εβδομαδα και εγω αγχονομαι παρα πολυ γιατι ειχα καιδυο αποβολες στο παρελθον και φοβαμαι.... αν και πιστευω οτι ολα καλα θα πανε τελικα. πιστευω οτι μολις ακουσω την καρδουλα θα ηρεμησω (τις αλλες 2 φορες ευτυχως παλινδρομουσε πριν ακουσω καρδια).

αυτα.

Καλησπέρα lilongi ,εγώ είμαι στην αρχή της 9ης.Έχω να πάω στο γιατρό από την 6η που τότε απλά είδαμε έμβρυο(δεν είχε ακουστεί καρδούλα ακόμα).Από χθες νιώθω τόσο άγχος που δε με αφήνει σε ησυχία...Άρχισα να διαβάζω στο forum για τις παλλίνδρομες κυήσεις και με έχει πιάσει πανικός...

Ενώ από την αρχή ένιωθα ναυτία το πρωί και πόνους στην κοιλίτσα χαμηλά, εδώ και 4-5 μέρες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί..Άσε δε που το στήθος μου δε μου φαίνεται τόσο τουμπανιασμένο..Κακές σκέψεις μου μπήκαν στο μυαλό και αύριο θα πάω για υπέρηχο (Όχι στο γιατρο μου,γιατί λείπει,λόγω Πάσχα αλλά στο μαιευτήριο που συνεργάζεται).

Σε καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθεις...

Όσο για τα αέρια ουουουουουου,χαμός!!!

Ανμπορεί καμιά ας μου πει αν έχει περάσει από τη φάση αποδρομής των συμπτωμάτων

...

Διαφημίσεις

γειά σας εγκυούλες!

είμαι στην 7η εβδομάδα κύησης και από την αρχή μέχρί και σήμερα δεν είχα καθόλου συμπτώματα ζάλης. Έχθές κάναμε τον δεύτερο υπέρηχο όπου είδαμε το μικρουλάκι μας και ακούσαμε και την καρδούλα του !!!

οπότε πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να ανησυχείται αν μεταβάλλονται τα συμπτώματά σας...

εγώ επίσης στιγμιαία σκέφτομαι όλα αυτά που κατά καιρούς έχω ακουσει - διαβάσει αλλά τα απωθώ όσο πιο γρήγορα μπορώ. προσπαθώ να κάνω θετικές σκέψεις και να στέλνω πολύ πολύ αγάπη στο μωράκι μας :D:D:D

εύχομαι σε όλες μας να πάνε όλα τέλεια!!!

ρε κοριτσια ειναι φυσιολογκος ο πονοκεφαλος??? νρεπομαι καθε τρεις και λιγο για το παραμικρο να παιρνω τηλ τη γιατρο μου!!! βοηθηστε με σας παρακαλω....

αυτα.

Καλησπέρα lilongi ,εγώ είμαι στην αρχή της 9ης.Έχω να πάω στο γιατρό από την 6η που τότε απλά είδαμε έμβρυο(δεν είχε ακουστεί καρδούλα ακόμα).Από χθες νιώθω τόσο άγχος που δε με αφήνει σε ησυχία...Άρχισα να διαβάζω στο forum για τις παλλίνδρομες κυήσεις και με έχει πιάσει πανικός...

Ενώ από την αρχή ένιωθα ναυτία το πρωί και πόνους στην κοιλίτσα χαμηλά, εδώ και 4-5 μέρες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί..Άσε δε που το στήθος μου δε μου φαίνεται τόσο τουμπανιασμένο..Κακές σκέψεις μου μπήκαν στο μυαλό και αύριο θα πάω για υπέρηχο (Όχι στο γιατρο μου,γιατί λείπει,λόγω Πάσχα αλλά στο μαιευτήριο που συνεργάζεται).

Σε καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθεις...

Όσο για τα αέρια ουουουουουου,χαμός!!!

Ανμπορεί καμιά ας μου πει αν έχει περάσει από τη φάση αποδρομής των συμπτωμάτων

...

ti egine telika? ola pigane kala?

elpizo pos nai....

:D

• 8 months later...

Κορίτσια καλημέρα. Έχω την εξής ανησυχία...είμαι στην 11η εβδομάδα και έχουν αρχίσει τις τελευταίες μέρες να υποχωρούν κατά πολύ οι ναυτίες που ήταν έντονες και συνοδεύονταν και από εμετούς συχνά, όλο τον προηγούμενο μήνα. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι. Φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη μου. Ξέρω πως οι ναυτίες συνήθως υποχωρούν μετά το τέλος του τρίτου μήνα. Κάπου βέβαια διάβασα πως συμβαίνει να μειώνονται μετά τη 10η εβδομάδα. Πώς μπορώ να ξέρω αν το μωρό μου είναι καλά?? Γράψτε μου σας παρακαλώ τη δική σας γνώμη και εμπειρία...............

Διαφημίσεις

Καλημέρα:)!Δεν χαίρεσαι που σταμάτησαν οι ναυτίες;Γιατί ανησυχείς;Δεν είμαι ειδική στο θέμα αλλά από όσο ξέρω αυτό δεν είναι κακό...Και η συννυφάδα μου ξεμπέρδεψε γρήγορα με τις ναυτίες;).Εγώ πάλι μέχρι τέλος του 4ου μήνα έκανα "εξαγωγές":cool: και με θυμόνταν 2-3 φορές το μήνα μέχρι και τον 6ο:?Πάντως ρώτα και τον γιατρό σου για να σου φύγει η ιδέα όχι τίποτα άλλο :):)

μην ανυσηχεις το πιθανοτερο ειναι να επιστρεψουν.εγω ειχα τους 4 πρωτους μηνες ναυτιες και εμετους.αλλα υπηρχαν και στιγμες υφεσης για κανα 2 μερες(κι εγω ανησυχουσα)αλλα μετα επεστρεφαν δυναμικα.μην αγχωνεσαι χαλαρωσε και ολα θα πανε καλα!δεν ειναι απαραιτητα κακο!αλλα αν ανησυχεις πολυ δες το γιατρο σου.ποτε ειναι να πας παλι?

KLinp2.pngjvcQp2.png

Εγώ πάντως δεν είχα καθόλου ναυτίες.. Θέμα οργανισμού είναι!

Κι εγώ αγχωνόμουν πολύ γιατί δεν είχα τα συνήθη συμπτώματα..

Είχα κάτι τσιμπιές ώρες ώρες που το συζήτησα με μερικές μανούλες και μου είπαν πως δεν είναι φυσιολογικό και τρομοκρατήθηκα και τελικά σταμάτησα να ρωτάω! :lol:

Nothing you would take... Everything you gave...

Έχεις τόσο δικιό!! πίστεψέ με προσπαθώ πάρα πολύ....νομίζω πως το άγχος μου οφείλεται στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου που είχε άδοξο τέλος πριν από 6 μήνες...αντιλαμβάνομαι πως δεν έχει κανένα νόημα να αγχώνομαι, και πως μόνο κακό μας κάνω, αλλά νομίζω πως μόνο όταν πάρω τα αποτελέσματα απο τη λήψη τροφοβλάστης θα ηρεμήσω.....

angie d μου, μακαρι να μου περνουσαν και εμενα... οι αναγουλες που υποφερω ολη μερα...

για ποιο λογο θα κανεις τροφοβλαστη?

θα κανω και εγω αυτην την εβδομαδα στον Παπαπαναγιωτου λογω στιγματος.

καλα αποτελεσματα να εχουμε...

668bab1939.png

Βρε κορίτσια αν υποχωρούν οι ναυτίες είναι λόγος να χαίρεσαι, όχι να σκας!

Απορία: αν κάνεις τροφοβλάστη για συγκεκριμένους λόγους, γιατί κάνεις και αυχενική;

μαζί τις κάνουν τις δύο εξετάσεις ούτως ή άλλως (όταν πρόκειται να γίνει λήψη τροφοβλάστης). Για τις αναγούλες μην ανησυχείς, πάει να πει ότι η χοριακή γοναδοτροπίνη που εκκρίνει ο οργανισμός σου σταθεροποιήθηκε και γιαυτό δεν κάνει αντίδραση ο οργανισμός. Στις πιο πολλές περιπτώσεις αυτό συμβαίνει 10-12η εβδομάδα. Καλή τύχη για την τροφοβλάστη!

όλα θα πάνε καλά. Τα συμπτώματα αυτά αλλάζουν βδομάδα με τη βδομάδα, να δεις που σταμάτησαν οι αναγούλες και κάτι άλλο θα αισθανθείς (π.χ. θα πρηστείς, θα πονάνε τα κόκαλα, θα αλλάξει το δέρμα ή τα μαλλιά, κτλ κτλ κτλ κτλ..)

καλά αποτελέσματ στην εξέτασή σου!