Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μήπως πέρασαν νωρίς οι ναυτίες?

Recommended Posts

όλα θα πάνε καλά. Τα συμπτώματα αυτά αλλάζουν βδομάδα με τη βδομάδα, να δεις που σταμάτησαν οι αναγούλες και κάτι άλλο θα αισθανθείς (π.χ. θα πρηστείς, θα πονάνε τα κόκαλα, θα αλλάξει το δέρμα ή τα μαλλιά, κτλ κτλ κτλ κτλ..)

καλά αποτελέσματ στην εξέτασή σου!

όπως τα λες Καλλιοπάκι είναι !! εγώ δεν είχα ούτε ναυτίες , ούτε εμετούς τίποτα....αλλά όσο περνάει ο καιρός αλλάζουν τα πράγματα.

τωρα ας πούμε , με πονάνε οι καρποί στα χέρια μου , με τσακίζουν , νιώθω οτι θα διαλυθούν.

Ασβέστιο μου εδωσε η γιατρός και ένα αυγό κάθε πρωί.........

Μην ανησυχείτε οταν δεν εχετε καποιο σύμπτωμα , που νομίζετε οτι θα έπρεπε να έχετε, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός

2b590bac1c.png

Διαφημίσεις

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

με το καλο να εχεις ενα γερο μωρακι.....

κι εγω το ιδιο επαθα στην 8η βδομαδα νομιζω.......

εκανα μια χοριακη και μετα απο τρεις μερες αλλη μια για να μου φυγει η ιδεα..... ειδαμε οτι αυξανοταν τελεια..... οποτε χαλαρωσα!

τιποτα δεν θα ειναι..... απολαυσε το τωρα που δεν εχεις εξαγωγες.....

αφου θα κανεις και τις εξετασεις σου την αλλη βδομαδα ολα καλα.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

angie d μου, μακαρι να μου περνουσαν και εμενα... οι αναγουλες που υποφερω ολη μερα...

για ποιο λογο θα κανεις τροφοβλαστη?

θα κανω και εγω αυτην την εβδομαδα στον Παπαπαναγιωτου λογω στιγματος.

καλα αποτελεσματα να εχουμε...

Γιατί σε προηγούμενη κύηση βρέθηκε στο έμβρυο ένα σύνδρομο (pallister-killian, κάτι πολύ σπάνιο) και προχώρησα σε διακοπή...και επιλέγω τη συγγεκριμένη εξέταση διότι γίνεται πολύ νωρίτερα χρονικά..στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αναγκάστηκα να κάνω διακοπή στην 26η εβδομάδα...εύχομαι σε όλες μας καλά αποτελέσματα!

Βρε κορίτσια αν υποχωρούν οι ναυτίες είναι λόγος να χαίρεσαι, όχι να σκας!

Απορία: αν κάνεις τροφοβλάστη για συγκεκριμένους λόγους, γιατί κάνεις και αυχενική;

Στην αυχενική διαφάνεια διαπιστώνεται, αν δεν κάνω λάθος, αν το μωράκι εξελίσσεται σωστά. Άκρα, όργανα, εγκέφαλος κλπ. Στη λήψη τροφοβλάστης και στην άμνιο αποδεικνύεται εάν υπάρχει κάποια χρωμοσωμιακή ανωμαλία καθώς και κυστική ίνωση. Δεν ξέρω τί μου διαφεύγει. Συμπληρώστε με όποια ξέρει....

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για το ενδιαφέρον σας...πραγματικά είναι πολύτιμη η βοήθειά σας....Σημειωτέον, οι αναγούλες είναι πάλι εδώ, απλά είναι πιο ήπιες....

Διαφημίσεις

με το καλο να εχεις ενα γερο μωρακι.....

κι εγω το ιδιο επαθα στην 8η βδομαδα νομιζω.......

εκανα μια χοριακη και μετα απο τρεις μερες αλλη μια για να μου φυγει η ιδεα..... ειδαμε οτι αυξανοταν τελεια..... οποτε χαλαρωσα!

τιποτα δεν θα ειναι..... απολαυσε το τωρα που δεν εχεις εξαγωγες.....

αφου θα κανεις και τις εξετασεις σου την αλλη βδομαδα ολα καλα.....

Σ ευχαριστώ πολύ.........

Ο γιατρός μου είπε ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και αν δεν έχω συμπτώματα καλύτερα για μένα! Εφόσον βέβαια σε κάθε εξέταση τα πράγματα είναι όπως θα έπρεπε να είναι!

Κορίτσια καλημέρα. Έχω την εξής ανησυχία...είμαι στην 11η εβδομάδα και έχουν αρχίσει τις τελευταίες μέρες να υποχωρούν κατά πολύ οι ναυτίες που ήταν έντονες και συνοδεύονταν και από εμετούς συχνά, όλο τον προηγούμενο μήνα. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι. Φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη μου. Ξέρω πως οι ναυτίες συνήθως υποχωρούν μετά το τέλος του τρίτου μήνα. Κάπου βέβαια διάβασα πως συμβαίνει να μειώνονται μετά τη 10η εβδομάδα. Πώς μπορώ να ξέρω αν το μωρό μου είναι καλά?? Γράψτε μου σας παρακαλώ τη δική σας γνώμη και εμπειρία...............

Na min anusixeis katholou..den exoun exoun sxesi oi nauties kai oi emetoi me to embruo..pisteuw oti einai apla antidraseis tou kathe organismou!!!Egw gia na fantasteis eimai stin 21h ebdomada kai den eixa katholou emetous i zalades , apo tin arxi tis egkumosunis ws kai twra..Opote den einai standart suptoma auto!!

κορίτσια καλησπέρα.Εγω είμαι στην 11 εβδομαδα και οι αναγουλεσ εχουν υποχωρησει λίγο.Δύο μέρεσ δεν είχα καθόλου και ανησύχησα πάρα πολύ γιαί και εγώ είχα ακούσει ότι υποχωρούν μετά τουσ 3 μήνεσ.Χθεσ βέβαια εμφανίστηκαν έντονα ,όλα μου φερναν αναγούλα κ καπως ηρέμησα.Σημερα παλι τίποτα..δεν ξέρω τι γίνεται..

ti na po και ΕΓΩ που και στις δυο εγκυμοσυνες γεννουσα και εκανα ακομη εμετο....τυχερεςςςςςςςςςςςς...μην ανησυχειτε καλε ......

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Γεια σας,

βρίσκομαι ακριβώς στην 9η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου. Έχω ήδη έναν γιο 19 μηνών.

Ενώ από την 6η εβδομάδα (όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου) έχω ναυτία και εμετούς (έως και 3-4 την ημέρα κάποιες φορές, άλλες μέρες 1 εμετό, αλλά γενικά νιώθω χάλια)...τώρα και ενώ χτες το βράδυ είχα μια ελαφριά τάση για εμετό (αλλά δεν έκανα), από σήμερα το πρωί που σηκώθηκα έχω γενικά όρεξη να φάω και από ναυτία και εμετό τίποτα...

ανησυχώ!!!! μήπως κάτι δεν πάει καλά???? δεν είναι πολύ νωρίς για να κοπούν τα συμπτώματα? την άλλη φορά τα είχα μέχρι την 12η περίπου εβδομάδα...

Γεια σας,

βρίσκομαι ακριβώς στην 9η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου. Έχω ήδη έναν γιο 19 μηνών.

Ενώ από την 6η εβδομάδα (όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου) έχω ναυτία και εμετούς (έως και 3-4 την ημέρα κάποιες φορές, άλλες μέρες 1 εμετό, αλλά γενικά νιώθω χάλια)...τώρα και ενώ χτες το βράδυ είχα μια ελαφριά τάση για εμετό (αλλά δεν έκανα), από σήμερα το πρωί που σηκώθηκα έχω γενικά όρεξη να φάω και από ναυτία και εμετό τίποτα...

ανησυχώ!!!! μήπως κάτι δεν πάει καλά???? δεν είναι πολύ νωρίς για να κοπούν τα συμπτώματα? την άλλη φορά τα είχα μέχρι την 12η περίπου εβδομάδα...

Να μην ανησυχείς αντίθετα αν όντως σταμάτησαν να χαίρεσαι. Βεβαια φοβάμαι ότι ειναι τυχαιο οτι μαλλον θα ξανακάνεις αλλα μεσα απο την καρδιά μου σου εύχομαι να μην ξανακάνεις. Ενα θα σου πω ειμαι στον 5ο μηνα και συνεχίζω τους εμετους απο την 7η εβδομάδα αυτο σου λεω μονο...:(

Σωτηρία μου,

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι είσαι πάλι έγκυος γιατί αν θυμάσει την είχαμε πατήσει και οι δυο κάποια στιγμή με ένα τεστ εγκυμοσύνης...

Είδα ότι ταλαιπωρήθηκες και πολύ με τους εμετούς και σου είχα γράψει κάποια στιγμή στο φόρουμ αλλά φαντάζομαι πώς θα ήσουν...

Δεν ξέρω τι να πω! έχω πολύ άγχος που σταμάτησαν κιόλας τα συμπτώματα, τόσο που λέω μακάρι να ξανάρθουν να ξέρω ότι όλα είναι καλά...

Στις 10 Φεβρουαρίου θα κάνω λήψη τροφοβλάστη γιατί κι εγώ και ο άντρας μου έχουμε το στίγμα...ελπίζω να μας βοηθήσει και πάλι ο Θεός όπως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη!

Σωτηρία μου,

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι είσαι πάλι έγκυος γιατί αν θυμάσει την είχαμε πατήσει και οι δυο κάποια στιγμή με ένα τεστ εγκυμοσύνης...

Είδα ότι ταλαιπωρήθηκες και πολύ με τους εμετούς και σου είχα γράψει κάποια στιγμή στο φόρουμ αλλά φαντάζομαι πώς θα ήσουν...

Δεν ξέρω τι να πω! έχω πολύ άγχος που σταμάτησαν κιόλας τα συμπτώματα, τόσο που λέω μακάρι να ξανάρθουν να ξέρω ότι όλα είναι καλά...

Στις 10 Φεβρουαρίου θα κάνω λήψη τροφοβλάστη γιατί κι εγώ και ο άντρας μου έχουμε το στίγμα...ελπίζω να μας βοηθήσει και πάλι ο Θεός όπως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη!

Βρε babette τώρα σε θυμήθηκα που είπες για το τεστ της εγκυμοσύνης! ΟΥΑΟΥ τα κατάφερες λοιπόν και είσαι εγκυούλα . Αντε σου εύχομαι ότι καλύτερο και ΜΑΚΑΡΙ να σταματήσουν οι εμετοί!

• 2 weeks later...

αχ μακάρι και σε μένα να εξαφανιστούν τόσο γρήγορα! Είμαι 8η βδομάδα και έχω αναγούλες ουσιαστικά από την 5η! Εμετοί εδώ και 2 μέρες! Τί καλά θα ήταν να μειωθούν!

Διαφημίσεις

Γειά σας! Μπαίνω στην 8η εβδομάδα, οι εμετοί ξεκίνησαν στην 7η αλλά πολύ πιο ήπια από την πρώτη μου εγκυμοσύνη που από την 6η εβδομάδα και μέχρι τον 5ο μήνα είχα συνεχώς θέμα. Όπως είπαν οι κοπέλες πιο πάνω: Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Γι'αυτό νομίζω να μην ανησυχείς, αντιθέτως να χαίρεσαι αν ξεμπέρδεψες από το σύμπτωμα αυτό και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου! Εγώ είμαι αποφασισμένη αυτή τη φορά να το απολαύσω, γιατί όταν περίμενα την κόρη μου ήμουν μέσα στην ξινίλα! :)

Γεια σας κορίτσια κι από μένα!

Εγώ τι να πω που δεν καταλαβαίνω τίποτα πάλι??????????

Ούτε εμετούς, ούτε πρήξιμο στο στήθος, ούτε τίποτα! πάλι το αγχος θα με φάει..το βλέπω.

uR97p2.png

TLe8p2.png

Γεια σας κορίτσια κι από μένα!

Εγώ τι να πω που δεν καταλαβαίνω τίποτα πάλι??????????

Ούτε εμετούς, ούτε πρήξιμο στο στήθος, ούτε τίποτα! πάλι το αγχος θα με φάει..το βλέπω.

καλημερα!μην αγχωνεσαι καλη μου!ειναι πολυ πιθανο να σου παρουσιαστουν κατα την 6η-7η εβδομαδα.εμενα καπου εκει μου αρχισαν. απο την αλλη μπορει να μην παρουσιασεις καθολου αναγουλες και εμετους,οργανισμος απο οργανισμο διαφερει.

μην ανησυχεις για τιποτα και κοιτα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!

με το καλο το μωρακι σου!

υ.γ: αν στο πρωτο σου παιδακι ειχες τετοια συμπτωματα δε σημαινει οτι θα εχεις κ στο 2ο.

tt1108c2.aspx

καλημερα!μην αγχωνεσαι καλη μου!ειναι πολυ πιθανο να σου παρουσιαστουν κατα την 6η-7η εβδομαδα.εμενα καπου εκει μου αρχισαν. απο την αλλη μπορει να μην παρουσιασεις καθολου αναγουλες και εμετους,οργανισμος απο οργανισμο διαφερει.

μην ανησυχεις για τιποτα και κοιτα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!

με το καλο το μωρακι σου!

υ.γ: αν στο πρωτο σου παιδακι ειχες τετοια συμπτωματα δε σημαινει οτι θα εχεις κ στο 2ο.

Mε το καλό κι εσένα το μωράκι σου :-) και σε όλες μας!!!!

Πάντως και στο πρώτο μου πάλι τίποτα δεν είχα γι'αυτό λέω θα με φάει πάλι το άγχος.

Δεν μπορω κι εγώ μια φορά να έχω σημάδια? Μακάρι να μου εμφανιστούν πιο μετά, ελπίζω!

uR97p2.png

TLe8p2.png

• 1 month later...

Κορίτσια καλησπέρα,

Και εγώ μια από τα ίδια είμαι στην 7η εβδομάδα...είχα 2 μέρες ναυτία και αυτό ήταν όλο... και το στήθος δεν είναι και τόσο πρησμένο πια..

Ανησυχώ...

Κορίτσια καλησπέρα,

Και εγώ μια από τα ίδια είμαι στην 7η εβδομάδα...είχα 2 μέρες ναυτία και αυτό ήταν όλο... και το στήθος δεν είναι και τόσο πρησμένο πια..

Ανησυχώ...

Σαν να ακούω τον εαυτό μου πριν Από 7 εβδομάδες!!! Μέχρι την 6η εβδομάδα και κατι τα συμπτώματα μου αντί να αυξάνονται υποχωρουσαν, και με το που πάτησα την 7η έχω τρελαθεί στον εμετο, δεν έχει περάσει μια μέρα που να μην κάνω έστω και μια φορά... Αν δεν έχεις συμπτώματα δεν σημαίνει τίποτα, για μερικές τυχερες το πρώτο σύμπτωμα είναι η πρισμενη κοιλιά μετά τον τέταρτο μήνα...

foxfoxard20110920_-6_My+child+is.png