Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μήπως πέρασαν νωρίς οι ναυτίες?

Recommended Posts

Κορίτσια μου γεια σας.

Πότε σαν πέρασαν οι ναυτίες (για όσες είχαν)?

Εμένα στην 10η εβδομάδα ακριβώς, μήπως είναι λίγο νωρίς???

Έχω βέβαια που και που αλλά ελάχιστες και όχι πολύ συχνά.

Διαφημίσεις

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλε μην αγχωνεσαι, εγω δεν ειχα καθολου εμετους και μια χαρα ηταν το μωρο!!!!!!!! Δεν κανουν ολες οι εγκυες εμετους, απολαυσε την εγκυμοσυνη σου χωρις αγχος.

μια χαρα μου φαινεται! εμενα που μου περασαν στον 6ο μηνα τι να πω? ασε καλυτερα ετσι να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου γιατι εγω οπως καταλαβαινεις δεινοπαθησα!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Και εγω δεν ειχα εμετους.. δεν ειναι κ στανταρ συμπτωμα της εγκυμοσυνης.. κανενα δεν ειναι στανταρ, ουτε το χρονικο διαστημα που θα διαρκεσει το καθενα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κοπελιές μου.

Τα έχω παίξει λίγο, τι μία αγχώνομαι για το ένα την άλλη για το άλλο...... δεν αφήνομαι να το απολαύσω. Είμαι τρελλή.....

μην αγχωνεσαι, όλες οι γυναικες εχουν διαφορετικα συμπτωματα ή και καθολου...και κυριως μην ακους συμβουλες απο γνωστες δεξια και αριστερα, αν σε ανησυχει κατι ρωτα τον γιατρο σου, ή εναλλακτικα αν θεωρεις πως δεν θες να ενοχλησεις για κατι μικρο κανε αναζητηση εδω στο φορουμ η και στο google!

Kυκλοφορουν και διαιωνιζομται κατι μυθοι...απιστευτοι...

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

xrisaki το έχει το όνομα μου φαίνεται.... το ίδιο άγχος έχω και εγώ που είμαι στη 10η εβδομάδα και δεν έχω τα συμπτώματα που είχα νωρίτερα. Ούτε το στήθος με πονάει πολύ, ούτε πολλές αναγούλες έχω και μου φαίνομαι πιο ξεπρισμένη. πιστεύω όμως ότι όλα είναι καλά. στην 1η εγκυμοσύνη μου δεν είχα κανένα σύμπτωμα απολύτως και όλα μου φαίνονται λίγο περίεργα τώρα.

Διαφημίσεις

οι εμετοι και οι ναυτιες ηταν στο ζενιθ τους γυρω στη 10η εβδομάδα...

στην 1η εγκυμοσυνη περασαν καπου στις 18-20 και στη 2η λιγο νωριτερα..

ο καθε οργανισμος το βιώνει διαφορετικά! μην ανησυχεις!

Εμένα μου κόπηκαν, "ξυράφι" όμως!! ακριβώς με το που έκλεισα τον τρίτο μήνα

Από τότε έχω κάνει μόνο μια φορά επειδή έφαγα πολύ λάχανο :)

Από όλα τα φυσιολογικά συμπτώματα... πρηξίματα, νύστα, δυσκοιλιότητα... είναι το πιο δύσκολο νομίζω !!!!

Μια φορά έφαγα η καημένη (ζήλεψα) λουκάνικο και μετά από 7 ώρες στο στομάχι δεν άντεξα.....

Το καλύτερο λοιπόν είνια ή να μην έχεις εμετούς και αναγούλες ή να σου κοπούν όσο πιο γρήγορα γίνεται !!!!!!!!!!!!!! Για να τρως και καλά !!!

Κορίτσια μου γεια σας.

Πότε σαν πέρασαν οι ναυτίες (για όσες είχαν)?

Εμένα στην 10η εβδομάδα ακριβώς, μήπως είναι λίγο νωρίς???

Έχω βέβαια που και που αλλά ελάχιστες και όχι πολύ συχνά.

Αχ!!! Μακάρι να μου περάσουν κι εμένα!!!

Εχθές το συζήτησα με το γιατρό μου επειδή εχώ όλο αυτό το θέμα με ναυτίες ζαλάδες κτλ, το περνάω στο φουλ και μου είπε οτι ΣΥΝΗΘΩΣ περνάνε στη 12 εβδομάδα και μετά, ότι σε άλλες κοπέλες νωρίτερα και σε άλλες αργότερα!

εξαρτάται απο το πότε ο οργανισμός σου θα εξοικιωθεί με τις ορμόνες..... Για να σταματήσει να αντιδρά...! :-)

Να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη,

Φιλάκια!!!:D

Οι αδυναμίες της ζωής μου..

Οι παντοτινές μου αγάπες....

Μανθούλης.. 11/6/2010

Μπεμπάκος.. 29/2/2012

• 2 weeks later...

nefelh κι εγω το ιδιο. ειμαι ακριβως 9 εβδομαδων και δεν εχω τιποτα απολυτως. αυριο εχω ραντεβου για υπερηχο αλλα δεν ανησυχω. μιλουσα και με τη φαρμακοποιο μου που γεννησε προσφατα και αυτη το ιδιο, κανενα συμπτωμα . εμενα και η μαμα μου δεν ειχε τιποτα στις εγκυμοσυνες. την περασμενη εβδομαδα πηγα απο το αγχος μου μονη μου για υπερηχο και ηταν ολα καλα κι εχω ηρεμησει. δεν ειναι ολοι οι οργανισμοι ιδιοι.

Διαφημίσεις

Εγώ έχω απόλα! Πλέον δεν μπορώ να φάω παρά ελάχιστα. Το μόνο που δεν έχω πια είναι ο πόνος στο στήθος. Εχει υποχωρήσει εντελώς. Ολα τα άλλα αυξανονται σταδιακά!

Soulitsa σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου έδωσες.

Σου εύχομαι τα καλύτερα σε εσένα και το μωράκι σου. Αύριο θα πάω και εγώ το απόγευμα για τον υπέρηχο. Ελπίζω να είναι όλα καλά.

Στην αρχη και εγω δεν ειχα τιποτα , απο την 8η βδομαδα και μετα ξεκινησαν οι εμετοι.

Ευχομαι καλη εγκυμοσυνη σε ολες μας .

Μωρο μου ηρθες για να μου αλλαξεις την ζωη.Σ αγαπω!!!

Μακάρι να είχα και εγώ κάποια συπτώματα fairy baby και είμαι ήδη στην 9η. Αν είχα θα ένιωθα ότι η εγκυμοσύνη συνεχίζεται κανονικά, θα τα έβλεπα ως μηνύματα που μου στέλνει το παιδί μου ότι είναι καλά. Απολύτως τίποτε όμως, καμία ενόχληση στην κοιλιά και κανένα πρήξιμο στο στήθος. Σήμερα το απόγευμα έχω τον υπέρηχο και μου έχουνε κοπεί τα πόδια. Εχω ήδη μία παλίνδρομη στο ιστορικό μου και δεν αντέχω να ξαναπεράσω τα ίδια. Φοβάμαι πάρα πολύ. Γιατί όλες οι εγκυμοσύνες να μην εξελίσονται καλά θεού μου!

Καλε μην αγχωνεσαι, εγω δεν ειχα καθολου εμετους και μια χαρα ηταν το μωρο!!!!!!!! Δεν κανουν ολες οι εγκυες εμετους, απολαυσε την εγκυμοσυνη σου χωρις αγχος.

εχει δικιο εγω δεν ειχα κανενα συμπτωμα τιποτα και αν δεν ειχα κανει και τεστ απο ενστικτο (ναι ναι) μαλλον θα καταλαβαινα την εγκυμοσυνη απο την αυξηση βαρους!!!!!! χιχιχι

Μακάρι να είχα και εγώ κάποια συπτώματα fairy baby και είμαι ήδη στην 9η. Αν είχα θα ένιωθα ότι η εγκυμοσύνη συνεχίζεται κανονικά, θα τα έβλεπα ως μηνύματα που μου στέλνει το παιδί μου ότι είναι καλά. Απολύτως τίποτε όμως, καμία ενόχληση στην κοιλιά και κανένα πρήξιμο στο στήθος. Σήμερα το απόγευμα έχω τον υπέρηχο και μου έχουνε κοπεί τα πόδια. Εχω ήδη μία παλίνδρομη στο ιστορικό μου και δεν αντέχω να ξαναπεράσω τα ίδια. Φοβάμαι πάρα πολύ. Γιατί όλες οι εγκυμοσύνες να μην εξελίσονται καλά θεού μου!

Mην αγχωνεσαι γλυκεια μου και εγω εχω περασει τα ιδια με εσενα και η αληθεια ειναι οτι ετσι φοβομουν και εγω στην αρχη που δεν ενιωθα τιποτα.

Αλλα να σκεφτεσαι θετικα και οτι ολα θαπανε καλα αλλωστε δεν ειναι ολες οι εγκυμοσυνες ιδιες !!

Και εγω τρεμω οταν πηγαινω για υπερηχο , ταχυπαλμια με πιανει .

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα .

φιλακια

Μωρο μου ηρθες για να μου αλλαξεις την ζωη.Σ αγαπω!!!

Ευτυχώς κορίτσια όλα καλά μέχρι στιγμής. Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για την στήριξη σας. Εύχομαι το καλύτερο για όλες μας.

AFwishhoppray.gif

Κοριτσάκι μην στεναχωριέσαι. λίγο πριν μπω στην 10η ενβδομάδα άρχισαν να υποχωρούν οι ανακατοσούρες και οι εμετοί. Είμαι πολύ καλύτερα. το μόνο που επιδεινώθηκε είναι η υπνηλία. Κατά τα άλλα νιώθω πολύ καλύτερα!

koριτσακια κακημερα.χθες μετα απο χοριακη ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος.420 χοριακη υστερα απο 2 μερες καθυστερηση.σημερα που ξυπνησα δε με πονανε οι ρογες μου και φοβαμαι.ειχα πριν 1 μιση χρονο μια παλλινδρομη και τρεμω.θελω να κανω ενα παιδακι

7Ggjp2.png