Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΔΕΛΤΑ-ADVANCE

Recommended Posts

Καλησπέρα!

θα ήθελα να μοιραστώ, μαζί σας την ιστορία μας...

όποια κοπέλα χρησιμοποιεί τα προιοντα advance θα γνωρίζει για τις κουκουβάγιες που τις μαζεύουμε και στο τέλος η Δελτα σου στελνει ένα παιχνιδι-δώρο.

Μαζεψαμε λοιπον τις κουκουβάγιες από το γάλα και μας έστειλαν ένα ξύλινο σπιτάκι της wonderworld από αυτά που έχουν τρύπες στη σκεπή τους για να ριχνουν τα μωρά μέσα τα σχήματα.

Η σκεπή του είναι καρφωμενη πάνω στο ξύλο με βίδες οι οποίες έχουν χρωματιστο καλυμένο κεφάλι.

Την πρώτη φορά που έδωσα το σπιτάκι στον μικρο να παίξει, καταφερε να βγαλει μια από αυτες τις βίδες με μεγάλη ευκολία.

Ευτυχώς ήμουν από πάνω του και τον είδα την ώρα που ετοιμαζόταν να την βάλει στο στόμα του...τι θα γινόταν αν ήμουν σε άλλο δωματιο?

Προσοχη λοιπόν, με το συγκεκριμένο παιχνίδι.............

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Διαφημίσεις

Το παιχνίδι δεν είχε σήμανση επάνω ότι είναι ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών?

Συνήθως τέτοια παιχνίδια με αποσπόμενα μέρη (βίδες κλπ) έχουν σήμανση ότι απαγορεύεται η χρήση τους σε παιδιά κάτω των 36 μηνών.

Το έχουμε κι εμείς αυτό το παιχνίδι (όχι δεν του το έχω δώσει ακόμα) και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ χαριτωμένο, το κουτί γράφει 18+, αλλά και 3+ να έγραφε, δεν αφήνεις ούτε ένα τρίχρονο να παίζει με βίδες!!!!!!!!

Οι βίδες είναι 4 στην κάθε πλευρά με χρωματιστό κίτρινο επάνω, τις τράβηξα τώρα όσο μπορούσα και δεν βγήκε καμία. Αλλά η αφρόδες σκεπή βγήκε από την μια πλευρά πολύ εύκολα αφήνοντας δυο βίδες ακάλυπτες!!!!!!!!!!!!!!!!

χμ, προφανώς είναι κατάλληλο να παίζουν οι γονείς!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

αυτη τη στιγμη έχω πεταξει το κουτι και δεν ξερω τι εγραφε πάνω...

αλλά η ΔΕΛΤΑ σου στέλνει τη συγκεκριμένη καρτελα να συμπληρώσεις για να πάρεις το συγκεκριμένο παιχνίδι όταν το παιδί είναι 12 μηνων...οπότε θα πρεπει να είναι κατάλληλο και το παιχνιδι.

Οι βίδες που έχει δεν είναι αποσπώμενες για να παίξει το παιδακι.απλα συγκρατούν την αφρωδες στέγη που εχει το σπιτακι

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!