Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ρουχα μπαλετου

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ξέρω ενα μαγαζί στο παγκράτι... αλλά μάλλον σας πέφτει μακριά.

στη σχολή που πάτε δε σας σύστησαν κάποιο κοντινό;

στο σύνταγμα. στην οδο Νικης 2, σε όροφο, ειναι η "Μάγια". εκεί θα βρεις ότι θελεις.

σε πια σχολή την έγραψες;

age.png

• 2 weeks later...

Τελικά βρήκες στη Μάγια ρουχαλάκια;Εγώ θα την γράψω μάλλον σε λίγο καιρό σε μία συνοικιακή σχολή μπαλέτου στο Περιστέρι για να περνάμε χρόνο μαζί εκτός σπιτιού και για να κάνουμε και κάτι άλλο εκτός από παιδική χαρά.Μού είπαν πως πουλάνε και στη σχολή ρουχαλάκια αλλά δεν ξέρω ακόμη τις τιμές τους.

Υπάρχει και ένα μαγαζί στο Αιγάλεω,όταν θα βρώ διεύθυνση θα σας στείλω.

μηπως γνωριζει κανεις καποιο μαγαζι οπου θα μπορουσα να αγορασω ρουχαλακια μπαλετου στον Πειραια; ποιο ειναι περιπου το κοστος;

κοριτσακια μου!

Τελικά βρήκες στη Μάγια ρουχαλάκια;Εγώ θα την γράψω μάλλον σε λίγο καιρό σε μία συνοικιακή σχολή μπαλέτου στο Περιστέρι για να περνάμε χρόνο μαζί εκτός σπιτιού και για να κάνουμε και κάτι άλλο εκτός από παιδική χαρά.Μού είπαν πως πουλάνε και στη σχολή ρουχαλάκια αλλά δεν ξέρω ακόμη τις τιμές τους.

Υπάρχει και ένα μαγαζί στο Αιγάλεω,όταν θα βρώ διεύθυνση θα σας στείλω.

μηπως γνωριζει κανεις καποιο μαγαζι οπου θα μπορουσα να αγορασω ρουχαλακια μπαλετου στον Πειραια; ποιο ειναι περιπου το κοστος;

το μαγαζί στο παγκράτι πουλάει κορμάκι βαμβακερό με τιράντα ?13, καλσον σομόν ?10,50 και παπουτσάκια ελληνικά (νομίζω) ?13

οι σχολές που πουλάνε τα ρούχα...το καλό των πελατών τους θα ήταν να κόβουνε απόδειξη ταμειακής μηχανής.

Κολοκοτρώνη 62-64 Πειραιάς, 210 4175875

age.png

Διαφημίσεις

Ισμήνη ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Τα καλσον ειναι ειδικα ή ειναι σαν τα κοινα καλσον; Εν τω μεταξυ δεν ρωτησα την δασκαλα, υπαρχει περιπτωση αν της παρω διαφορετικο κορμακι (π.χ. με τουλια) να δημιουργηθει θεμα με τα υπολοιπα παιδακια; εγω που ειδα τα παιδακια φοραγανε ολα το ιδιο κορμακι σε διαφορετικα χρωματα εκτος απο ενα που φορουσε κορμακι με φουστιτσα τουλινη. Τα μαθηματα γινονται στον δημο αν παιζει ρολο αυτο. συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις απλα εχω δει ενα τουλινο που μου αρεσει καλυτερα και δεν προλαβαινω να ρωτησω την δασκαλα πριν το μαθημα.

κοριτσακια μου!

Ισμήνη ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Τα καλσον ειναι ειδικα ή ειναι σαν τα κοινα καλσον; Εν τω μεταξυ δεν ρωτησα την δασκαλα, υπαρχει περιπτωση αν της παρω διαφορετικο κορμακι (π.χ. με τουλια) να δημιουργηθει θεμα με τα υπολοιπα παιδακια; εγω που ειδα τα παιδακια φοραγανε ολα το ιδιο κορμακι σε διαφορετικα χρωματα εκτος απο ενα που φορουσε κορμακι με φουστιτσα τουλινη. Τα μαθηματα γινονται στον δημο αν παιζει ρολο αυτο. συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις απλα εχω δει ενα τουλινο που μου αρεσει καλυτερα και δεν προλαβαινω να ρωτησω την δασκαλα πριν το μαθημα.

θα σε ρωτησω κάτι...

οταν εγραψες το παιδί, σου ειπανε τι ρούχα να αγοράσεις; ποιες ήταν οι οδηγίες για τα ρούχα;

και θα σου απαντήσω...

τα καλσον ειναι ειδικά για το μπαλετο. ειναι λιγο πιο χοντρά για να αντέχουν περισσότερο και το χρώμα τους δεν το βρίσκεις σε αλλες μάρκες κοινών καλσον.

στη δική μου σχολή, προτιμώ την ομοιομορφία. εχω διαλέξει τα κορμάκια με την τιράντα (και ως πιο φθηνά). είχα ενα τμήμα παλαιότερα που ολα φορούσαν κορμάκι με τιράντα και ξαφνικά ενα φόρεσε με φουστίτσα (γιατί της το έκαναν δωρο από την Αμερική. τοτε εγινε χαμός! ολα ενα ενα αγορασαν με φουστιτσα χωρις να με ρωτήσουν. καποιες μαμαδες ηρθαν και μου παραπονέθηκαν οτι ηταν πολυ πιο ακριβό και γιατί το αγόρασαν; Από τοτε ειπα αυστυρά μονο τιράντα και εννοείται συγκεκριμένο χρώμα κάθε τμήμα.

το καλύτερο και το σωστότερο ειναι να ρωτήσει μονο τη δασκάλα.

ξερεις τι; γινεται σωστότερο το μαθημα οταν υπαρχει ομοιομορφία στην τάξη γιατί δεν απασχολείται το μάτι της δασκάλας και με την ποικιλία των χρωμάτων... οσο και να σου φάινεται "κάπως" έτσι είναι.

ποια δασκάλα διδάσκει στον δήμο σας;

age.png

θα σε ρωτησω κάτι...

οταν εγραψες το παιδί, σου ειπανε τι ρούχα να αγοράσεις; ποιες ήταν οι οδηγίες για τα ρούχα;

και θα σου απαντήσω...

τα καλσον ειναι ειδικά για το μπαλετο. ειναι λιγο πιο χοντρά για να αντέχουν περισσότερο και το χρώμα τους δεν το βρίσκεις σε αλλες μάρκες κοινών καλσον.

στη δική μου σχολή, προτιμώ την ομοιομορφία. εχω διαλέξει τα κορμάκια με την τιράντα (και ως πιο φθηνά). είχα ενα τμήμα παλαιότερα που ολα φορούσαν κορμάκι με τιράντα και ξαφνικά ενα φόρεσε με φουστίτσα (γιατί της το έκαναν δωρο από την Αμερική. τοτε εγινε χαμός! ολα ενα ενα αγορασαν με φουστιτσα χωρις να με ρωτήσουν. καποιες μαμαδες ηρθαν και μου παραπονέθηκαν οτι ηταν πολυ πιο ακριβό και γιατί το αγόρασαν; Από τοτε ειπα αυστυρά μονο τιράντα και εννοείται συγκεκριμένο χρώμα κάθε τμήμα.

το καλύτερο και το σωστότερο ειναι να ρωτήσει μονο τη δασκάλα.

ξερεις τι; γινεται σωστότερο το μαθημα οταν υπαρχει ομοιομορφία στην τάξη γιατί δεν απασχολείται το μάτι της δασκάλας και με την ποικιλία των χρωμάτων... οσο και να σου φάινεται "κάπως" έτσι είναι.

ποια δασκάλα διδάσκει στον δήμο σας;

Θα πάω αύριο στο κατάστημα του κέντρου γιατί απ'ότι είδα στη σχολή το κάθε κοριτσάκι φόραγε και κάτι διαφοτερικό,δεν υπήρχε ομοιομορφία απόλυτη.Η δασκάλα μου φάνηκε λίγο περίεργη και αρκετά μεγάλη για να κάνει μάθημα σε μικρά παιδάκια αλλά δεν βρίσκω κάτι άλλο εδώ κοντά...

Ισμηνη ειναι λογικο οπως το θετεις και για αυτο το λογο πηγα και της αγορασα το κλασσικο κορμακι που ειδα να φορανε και τα αλλα παιδακια. Για την δασκαλα δεν ξερω πολλες πληροφοριες να σα πω. Ειναι μια νεαρη κοπελα που την λενε Ευαγγελία. Αν μαθω κατι αλλο θα σου πω γιατι εχουμε παει μονο μια φορα.

κοριτσακια μου!

Θα πάω αύριο στο κατάστημα του κέντρου γιατί απ'ότι είδα στη σχολή το κάθε κοριτσάκι φόραγε και κάτι διαφοτερικό,δεν υπήρχε ομοιομορφία απόλυτη.Η δασκάλα μου φάνηκε λίγο περίεργη και αρκετά μεγάλη για να κάνει μάθημα σε μικρά παιδάκια αλλά δεν βρίσκω κάτι άλλο εδώ κοντά...

υπάρχει η άποψη που λεει οτι καλύτερα στα μικρά παιδιά μια μεγαλύτερη δασκάλα γιατί αυτή εχει πολύ πέιρα. τα τμήματα των μωρών είανι απιτητικά και μια νεότερη δασκάλα δεν εχει αρκετή την πείρα. Υπαρχουν όμως και εξαιρέσεις! Υπάρχουν νεαρές δασκάλες που εχουν διάθεση και ...ταλέντο με τα τμήματα των μωρών.

πήγαινεται στη σχολή του δήμου; σε πιο δήμο;

Ισμηνη ειναι λογικο οπως το θετεις και για αυτο το λογο πηγα και της αγορασα το κλασσικο κορμακι που ειδα να φορανε και τα αλλα παιδακια. Για την δασκαλα δεν ξερω πολλες πληροφοριες να σα πω. Ειναι μια νεαρη κοπελα που την λενε Ευαγγελία. Αν μαθω κατι αλλο θα σου πω γιατι εχουμε παει μονο μια φορα.

προσωπικά θα το εκτιμούσα αν με ρώταγε η μαμά τι κορμάκι να παρει. καλά έκανες και της πήρες το "κλασικό" κορμάκι.

σε παρακαλώ μάθε περισσότερα για τη δασκάλ,α οχι μονο για να μου πεις, αλλα γιατί σαν μαμα πρεπει να ξερεις τι σπουδες εχει κάνει και τι θα μάθει το παιδί σου.

age.png

Διαφημίσεις

ειναι στον Δημο του Πειραια. Η κοπελα μου φανηκε καλη αν και δεν γνωριζω περι του θεματος. μιλαμε για τμημα προνηπιων αλλα η ίδια κανει και στα μεγαλυτερα παιδακια.

κοριτσακια μου!

ειναι στον Δημο του Πειραια. Η κοπελα μου φανηκε καλη αν και δεν γνωριζω περι του θεματος. μιλαμε για τμημα προνηπιων αλλα η ίδια κανει και στα μεγαλυτερα παιδακια.

υπάρχουν ιδιωτικές σχολές στον πειραιά.

αν περνάει καλά η μικρή σου, τότε η δασκάλα είναι καλή. σε αυτή την ηλικία κυρίως αυτό θέλουμε. να αγαπήσουν το μπαλέτο και σιγα σιγα να μπουν σε βήματα μπαλετου.

age.png

για τις ιδιωτικες σχολες τις γνωριζω καθως ειχα διαβασει παλιοτερες απαντησεις σου στο θεμα μπαλετου. Ρωτησα σε δυο αλλα το κοστος για αυτη την ηλικια μου φανηκε μεγαλο γιατι δεν ξερω αν η μικρη θα ηθελε να ακολουθησει το τμημα ή καποια στιγμη θα τα παραταγε;

κοριτσακια μου!

για τις ιδιωτικες σχολες τις γνωριζω καθως ειχα διαβασει παλιοτερες απαντησεις σου στο θεμα μπαλετου. Ρωτησα σε δυο αλλα το κοστος για αυτη την ηλικια μου φανηκε μεγαλο γιατι δεν ξερω αν η μικρη θα ηθελε να ακολουθησει το τμημα ή καποια στιγμη θα τα παραταγε;

εχεις δικιο σε αυτό που λες. σου ζητήσανε να πληρωσεις όλο το έτος, αν σταμάταγε η μικρη σου μεσ' στη μέση της χρονιάς; γιατί συνήθως την πρωτη χρονιά και ειδικά σε αυτή την ηλικία... δεν ζητάμε το ποσό όλου του χρονου.

πόσα ζητάνε στις ιδιωτικές σχολές; στον δήμο πόσα δίνεις;

πού στεγάζεται η σχολή του δήμου;

age.png

Όσες φορές αγόρασα είδη μπαλέτου μέσα από τις σχολές για την κόρη μου ήταν πανάκριβα....

Υπάρχει ένα εργαστήριο ραπτικής με είδη μπαλέτου στου Ζωγράφου. Εκεί βρήκα τα καλσόν go dance 6,5 ευρώ το ένα όταν μέσα τα δίνανε 12 ευρώ και μάλιστα άλλη ποιότητα αισχίστου είδους.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Όσες φορές αγόρασα είδη μπαλέτου μέσα από τις σχολές για την κόρη μου ήταν πανάκριβα....

Υπάρχει ένα εργαστήριο ραπτικής με είδη μπαλέτου στου Ζωγράφου. Εκεί βρήκα τα καλσόν go dance 6,5 ευρώ το ένα όταν μέσα τα δίνανε 12 ευρώ και μάλιστα άλλη ποιότητα αισχίστου είδους.

λυπάμαι πολύ για το tickerάκι σου... σε καταλαβαίνω...

εχεις δικιο σε αυτό που λες για τις τιμές. ετσι γίνεται!

age.png

Εμείς χρειαζόμαστε στολή RAD και δεν μπορούσα να βρω κάτι της προκοπής εδώ στη Θεσσαλονίκη σε τρία μαγαζιά που πήγα (έβρισκα τα υπόλοιπα αλλά όχι τη φουστίτσα και μου έλεγαν να πάρω διαφορετική φούστα από αυτή που ζήτησαν στη σχολή). Επειδή δεν είχα χρόνο να ψάχνω περισσότερο στην αγορά, το έψαξα στο Internet.

Τελικά αγόρασα από εδώ:

http://www.thedancersshop.co.uk

Αυθεντική στολή Freed με όλα τα παρελκόμενα (δερμάτινα παπουτσάκια μπαλέτου, καλσόν, κλπ) σε πολύ καλύτερες ποιότητες και πολύ καλύτερες τιμές επίσης. :wink:

.....δε νομίζω τάκη....

Εμείς χρειαζόμαστε στολή RAD και δεν μπορούσα να βρω κάτι της προκοπής εδώ στη Θεσσαλονίκη σε τρία μαγαζιά που πήγα (έβρισκα τα υπόλοιπα αλλά όχι τη φουστίτσα και μου έλεγαν να πάρω διαφορετική φούστα από αυτή που ζήτησαν στη σχολή). Επειδή δεν είχα χρόνο να ψάχνω περισσότερο στην αγορά, το έψαξα στο Internet.

Τελικά αγόρασα από εδώ:

http://www.thedancersshop.co.uk

Αυθεντική στολή Freed με όλα τα παρελκόμενα (δερμάτινα παπουτσάκια μπαλέτου, καλσόν, κλπ) σε πολύ καλύτερες ποιότητες και πολύ καλύτερες τιμές επίσης. :wink:

μπράβο! πηγαίνετε σε σχολή RAD; σε ποιά;

από το Internet εχονται φθηνότερα αν και εχει εξοδα αποστολής.

επίσης... και μεσα στο site της RAD http://www.rad.org.uk εχει τα αυθεντικά ρούχα

age.png

λυπάμαι πολύ για το tickerάκι σου... σε καταλαβαίνω...

Μπορείς τώρα να δικαιολογήσεις και την σιωπή μου...

Σε ευχαριστώ πολύ

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

μπράβο! πηγαίνετε σε σχολή RAD; σε ποιά;

από το Internet εχονται φθηνότερα αν και εχει εξοδα αποστολής.

επίσης... και μεσα στο site της RAD www.rad.org.uk εχει τα αυθεντικά ρούχα

Γεια σου Ισμήνη!

Στη ΧΑΝΘ. Τα έχουμε πει και σε άλλο thread. :wink:

.....δε νομίζω τάκη....

επισης μπορει να βρειτε και στο ebay μεταχειρισμενα (αν σκεφτειτε ποσες φορες θα το φορεσει ενα παιδι και μετα δεν της μπαινει) σε πολυ χαμηλες τιμες. Τα δικα μας τα πουλησα για 2ευρω, και ηταν Roch Valley

Ισμηνη δεν μου ζητησαν να πληρωσω ολο το ετος αλλα μου ζητησαν να πληρωσω τον μηνα,εγγραφη,και ρουχα.το συνολικο ποσο ηταν περιπου στα 150 , κατι το οποιο δεν θελω να δωσω τουλαχιστον σε αυτην την ηλικια μεχρι να δω αν το παιδι θελει να ασχοληθει με το μπαλετο ή το κάνει επειδή ειναι απο τις ελαχιστες δραστηριοτητες που μπορει να ασχοληθει ενα παιδι σε αυτη την ηλικια. Στον δημο δεν εχω πληρωσει ακομα αλλα ειναι γυρω στα 20 ευρω/μήνα. Οσον αφορα την στεγαση υπαρχει ειδικος χωρος με ξυλινο πατωμα,καθρεπτες και μπαρες.δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μην ειναι καλη μια δασκαλα και να τους μαθαινει λαθος πραγματα. Παντως εγω την ειδα καλοσυνατη, ευχαριστη με τα παιδια και τα παιδια χαρουμενα.

κοριτσακια μου!

για ρουχαλακια που εψαξα μπορειτε να βρειτε οικονομικα στα H&M , μονο που συνηθως δεν υπαρχει μεγαλη διαθεσιμοτητα.

κοριτσακια μου!

όπως γράφω και παραπάνω, το κατάστημα που συνεργάζομαι (και πάνε μόνοι τους οι γονείς και αγοράζουνε τα ρούχα) κοστίζει 13 το βαμβακερό κορμάκι με τιράντα, 10,50 το σομον κλσον και περιπου στα 13 τα δερμάτινα παπούτσια μπαλέτου ελληνικής. προέλευσης.

ηταν παρα πολλά τα χρήματα γι αυτή την ηλικία.

εγγραφή+διδκατρα+ρούχα= ?150. παρα πολλά

age.png