Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

άκουσον άκουσον τι έγινε με την εν λόγω εταιρία:την Παρασκευή ένας κούριερ μου έφερε σπίτι ένα κουτί-πακέτο double play asdl, πληρωμένο. όταν μας το έφερε σκέφτηκα μήπως το παρήγγειλε ο άντρας μου και δεν το θυμάμαι, τέλος πάντων το πήρα και εκ των υστέρων έμαθα ότι ούτε αυτός το είχε παραγγείλει...το μόνο που είχε γίνει ήταν ότι πριν κανένα μήνα είχε έρθει ένας άνθρωπος της εταιρίας αυτής, μας ενημέρωσε αλλά τελικά δεν καταλήξαμε και τέλος ΔΕΝ υπογράψαμε πουθενά.

Λοιπόν και πάμε στην Παρασκευή...παίρνω λοιπόν το πακέτο, σκέφτομαι κάποιο λάθος θα έγινε. Παίρνω τηλ. στην TELLAS μου λένε στα μέσα του μήνα θα ενεργοποιηθεί σύνδεση!Λέω μα πως;αφού δεν έχουμε υπογράψει τίποτα... μου λένε δεν ξέρουμε εμείς εδώ αυτό βλέπουμε!αν θέλετε κάντε διακοπή συνεργασίας..έτσι έστειλα φαξ στην εταιρία, όπου τους εξηγώ όλα αυτά...στο μεταξύ παίρνει ο άντρας μου τηλ. στο ΟΤΕ και του λένε "ναι έχει έρθει εντολή από την εταιρία και στις 15 του μήνα θα σας κόψουμε τον ΟΤΕ και θα μπείτε στην άλλη εταιρία"..έχουμε τρελαθεί εντελώς δηλαδή!χωρίς κανείς να μας ρωτήσει...αύριο τα τηλέφωνα συνεχίζονται και θα δούμε τι θα βγεί!

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Διαφημίσεις

άκουσον άκουσον τι έγινε με την εν λόγω εταιρία:την Παρασκευή ένας κούριερ μου έφερε σπίτι ένα κουτί-πακέτο double play asdl, πληρωμένο. όταν μας το έφερε σκέφτηκα μήπως το παρήγγειλε ο άντρας μου και δεν το θυμάμαι, τέλος πάντων το πήρα και εκ των υστέρων έμαθα ότι ούτε αυτός το είχε παραγγείλει...το μόνο που είχε γίνει ήταν ότι πριν κανένα μήνα είχε έρθει ένας άνθρωπος της εταιρίας αυτής, μας ενημέρωσε αλλά τελικά δεν καταλήξαμε και τέλος ΔΕΝ υπογράψαμε πουθενά.

Λοιπόν και πάμε στην Παρασκευή...παίρνω λοιπόν το πακέτο, σκέφτομαι κάποιο λάθος θα έγινε. Παίρνω τηλ. στην TELLAS μου λένε στα μέσα του μήνα θα ενεργοποιηθεί σύνδεση!Λέω μα πως;αφού δεν έχουμε υπογράψει τίποτα... μου λένε δεν ξέρουμε εμείς εδώ αυτό βλέπουμε!αν θέλετε κάντε διακοπή συνεργασίας..έτσι έστειλα φαξ στην εταιρία, όπου τους εξηγώ όλα αυτά...στο μεταξύ παίρνει ο άντρας μου τηλ. στο ΟΤΕ και του λένε "ναι έχει έρθει εντολή από την εταιρία και στις 15 του μήνα θα σας κόψουμε τον ΟΤΕ και θα μπείτε στην άλλη εταιρία"..έχουμε τρελαθεί εντελώς δηλαδή!χωρίς κανείς να μας ρωτήσει...αύριο τα τηλέφωνα συνεχίζονται και θα δούμε τι θα βγεί!

Κοιτα να δεις τι σου συμβαινει στα καλα καθουμενα...

διαβαζοντας το μηνυμα σου,θυμηθηκα την επιμονη 2 δεσποινιδων να ανοιξω, και να μου κανουν ενημερωση για τα προγραμματα τους,

τις ειπα ευγενικα πως εχω δουλεια με το μωρο και δεν ανοιξα.. ξαναηρθαν και αλλες δυο φορες.. και παλι δεν τις ανοιξα.

ειναι πραγματι αδιανοητο να σου φορτωνουν καταστασεις που και χρονοβορες ειναι και ψυχοφθορες,απαραδεκτες τακτικες!!

Ακόμα και όταν σε πάρουν τηλέφωνο και πουν την κυρία Τάδε και απαντήσεις Ναι ή Μάλιστα, μετά την ενημέρωση που θα σου κάνουν, επεξεργάζονται την συνομιλία και έχουν την καταφατική σου απάντηση, ακόμα κι αν έχεις αρνηθεί εσύ.

Έγινε με την μητέρα μου και την vivodi αυτό, παραλίγο να κόβαμε το τηλέφωνο, ατελείωτα φαξ, τηλέφωνα που δεν βρίσκεις να μιλήσεις με κανέναν, τελικά προλάβαμε και δεν την πήραν την γραμμή.

Τα μόνα που δεν μπορούν να πειράξουν είναι τα ISDN, γιατί πρέπει να ειδοποιήσεις εσύ ο ίδιος τον ΟΤΕ να έρθει σπίτι σου τεχνικός για να κάνει την γραμμή απλή.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Δυστυχώς για να γραφτείς δεν χρείαζεται να υπογράψεις ΠΟΥΘΕΝΑ.

Για να ξεγραφτείς όμως χρειάζονται χίλια-μύρια!

Προσπάθησα να βοηθήσω την 80χρονη θεία μου , η οποία μετά παό τηλεφωνική συνομιλία πείστηκε να γραφτεί και μετά τρέχαμε κανένα τρίμηνο για να ξεμπλέξουμε. Όταν γράφεσαι δηλαδή αρκεί ένα προφορικό "ΝΑΙ" και όταν θέλεις να διακόψεις πρέπει να έχεις φαξ για να στείλεις σε 3-4 διαφορετικά νούμερα την άιτηση διακοπής να πάρεις 8-10 τηλέφωνα μπας και πετύχεις κάποιον που να έχει πάρει στα χέρια του το ρημάδι το χαρτί σου και τελικά μετά από ΠΟΛΥ καιρό τα καταφέρνεις.

Σ'αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να ρωτάμε και τη διαδικασία απεμπλοκής και πόσο δύσκολη είναι...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

παιδιά έτσι είναι, απίστευτο μπλέξιμο...πήρα τηλέφωνο τώρα στην εταιρία και το φαξ δεν έχει ακόμη καταχωρηθεί...καλά μιλάμε τα νεύρα μου...πάντως δε θα το αφήσω έτσι...και για να απαντήσω και στη xuito δεν υπήρχε ούτε προφορικό ναι και έχεις δίκιο για το χρόνο απεμπλοκής..

τι να πω έχουν σπάσει τα νεύρα μου με αυτή τη βλακεία//να προκύπτει θέμα από το πουθενά!

σας παραθέτω και το έντυπο που τους έστειλα..τι λέτε;

ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σήμερα αποστείλατε στην οικία μου, ......, πακέτο σύνδεση Double ADSL με μεταφορική εταιρία. Η αποστολή έγινε χωρίς να έχω αποδεχθεί την εγγραφή μου στην εταιρία σας και χωρίς να έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο. Πράγματι πριν ένα μήνα περίπου ήρθε υπάλληλος της TELLAS και συζητήσαμε αλλά δεν καταλήξαμε πουθενά και σε καμιά περίπτωση δεν υπέγραψα!

Θα ήθελα λοιπόν να διακοπεί οποιαδήποτε συνεργασία μεταξύ μας και να φροντίσετε να παραλάβετε τον εξοπλισμό που μου στείλατε. Επίσης θα σας παρακαλούσα να μου αποστείλετε ή να μου προσκομίσει υπάλληλος της εταιρίας σας το υποτιθέμενο συμβόλαιο ή κάποιο επίσημο τέλος πάντων έγγραφο, που σας έδωσε το δικαίωμα να μου στείλετε το πακέτο σύνδεσης και να δρομολογήσετε τη συνεργασία μας.

Τα στοιχεία μου είναι ................

Διαφημίσεις

Κάνε μια καταγγελία και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) στο 801 11000 80 ή από κινητό τηλέφωνο στο 210 6151194.

Λεωφ. Κηφισίας 60, 151 25 Μαρούσι

210 610 5049

[email protected]

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

...στο μεταξύ παίρνει ο άντρας μου τηλ. στο ΟΤΕ και του λένε "ναι έχει έρθει εντολή από την εταιρία και στις 15 του μήνα θα σας κόψουμε τον ΟΤΕ και θα μπείτε στην άλλη εταιρία"..

Kαλημερα!!

Κι αυτο με τον ΟΤΕ μου φαινενται παραξενο.Πριν 6 μήνες οταν αποφασισαμε να αλλαξουμε εταιρεια(οχι την τελλας) μας εστειλε ο Οτε ΓΡΑΠΤΗ επιστολη που ελεγε οτι εγινε αιτημα για αλλαγη εταιρειας μπλα μπλα μπλα και αν δεν συμφωνουμε και εγινε εν αγνοια μας να ειδοποιησουμε εγκαιρα τον ΟΤΕ ωστε να μην δωσουν την γραμμη στην αλλη εταιρεια!!!Και σε φιλους το ιδιο συνεβει.Δεν δινει ο Οτε τη γραμμη χωρις να συναινεσεις στον ιδιο τον οργανισμο.

QJZup3.png

bxuCp3.png

για την συγκεκριμενη εταιρια και εγω μονο τα χειροτερα εχω να πω..

καναμε το λαθος και φυγαμε απο τον οτε και καναμε συνδεση εκει.

2 μηνες κοντα μας κορουδευανε οτι θα κανουνε την συνδεση για ιντερνετ

τιποτα...μας λεγανε καθε φορα που τους παιρναμε σημερα αυριο..

στο τελος καναμε διακοπη και ξαναγυρισαμε στον οτε

αφου βεβαια μας κανανε την ζωη πατινι μεχρι να γινει η διακοπη της συνδεσης..

μην μπλεξετε καθολου οσοι το σκεφτεστε απο τις χειροτερες εταιριες..

Kαλημερα!!

Κι αυτο με τον ΟΤΕ μου φαινενται παραξενο.Πριν 6 μήνες οταν αποφασισαμε να αλλαξουμε εταιρεια(οχι την τελλας) μας εστειλε ο Οτε ΓΡΑΠΤΗ επιστολη που ελεγε οτι εγινε αιτημα για αλλαγη εταιρειας μπλα μπλα μπλα και αν δεν συμφωνουμε και εγινε εν αγνοια μας να ειδοποιησουμε εγκαιρα τον ΟΤΕ ωστε να μην δωσουν την γραμμη στην αλλη εταιρεια!!!Και σε φιλους το ιδιο συνεβει.Δεν δινει ο Οτε τη γραμμη χωρις να συναινεσεις στον ιδιο τον οργανισμο.

Κι ομως αγαπητη Ρενα ο ΟΤΕ τη δινει... Το ιδιο ακριβως επαθε και η μαμα μου οταν απλα απο περιεργεια πηγε σε υποκαταστημα της Vodafone να ρωτησει για ενα οικονομικο προγραμμα που ειχαν (πακετο για σταθερο + ιντερνετ του αδελφου μου)... Τονιζω οτι απλα "ρωτησε", δεν του ειπε να προβει σε καμια περαιτερω ενεργεια... Αποτελεσμα??? Βρεθηκε να εχει κοπει η γραμμη του ΟΤΕ χωρις να ενημερωθει και να εχει ενα τηλεφωνο στην εν λογω εταιρεια (ουτε καν συσκευη σταθερου δεν της εδωσαν, ενα κινητο ειναι στη ουσια με αθλιοτατο σημα)!! Ο δε τυπος που ειχε το μαγαζακι της Vodafone εντελως ανεκδιηγητος μονο που δε μας εδειρε κιολας γιατι του ζητησαμε το λογο για ολη αυτην την ταλαιπωρια γιατι φυσικα δικη του μ..κια ηταν ο,τι συνεβη....

Για να ξαναβαλει βεβαια παλι ΟΤΕ πρεπει να ξαναπληρωσει τελη συνδεσης εξ' αρχης....

Καλα κανω εγω και δεν ανακατευομαι με τετοια, ΟΤΕ και παλι ΟΤΕ κι ας πληρωνω λιγακι παραπανω...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Καλα κανω εγω και δεν ανακατευομαι με τετοια, ΟΤΕ και παλι ΟΤΕ κι ας πληρωνω λιγακι παραπανω...

Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι!!!!!!

Πάντως και από τον ΟΤΕ μπορείτε να μπλοκάρετε την διαδικασία, βγάζει και μήν. στο 134 "για να επιστρέψετε στον ΟΤΕ από άλλο πάροχο κλπ, κλπ.

Όσο για την vodafone ακόμα και στα κινητά της το σήμα είναι άθλιο, πόσο μάλλον στο σταθερό!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

Κι ομως αγαπητη Ρενα ο ΟΤΕ τη δινει... Το ιδιο ακριβως επαθε και η μαμα μου οταν απλα απο περιεργεια πηγε σε υποκαταστημα της Vodafone να ρωτησει για ενα οικονομικο προγραμμα που ειχαν (πακετο για σταθερο + ιντερνετ του αδελφου μου)... Τονιζω οτι απλα "ρωτησε", δεν του ειπε να προβει σε καμια περαιτερω ενεργεια... Αποτελεσμα??? Βρεθηκε να εχει κοπει η γραμμη του ΟΤΕ χωρις να ενημερωθει και να εχει ενα τηλεφωνο στην εν λογω εταιρεια (ουτε καν συσκευη σταθερου δεν της εδωσαν, ενα κινητο ειναι στη ουσια με αθλιοτατο σημα)!! Ο δε τυπος που ειχε το μαγαζακι της Vodafone εντελως ανεκδιηγητος μονο που δε μας εδειρε κιολας γιατι του ζητησαμε το λογο για ολη αυτην την ταλαιπωρια γιατι φυσικα δικη του μ..κια ηταν ο,τι συνεβη....

Για να ξαναβαλει βεβαια παλι ΟΤΕ πρεπει να ξαναπληρωσει τελη συνδεσης εξ' αρχης....

έτσι ακριβώς παιδιά...την πατάς κανονικότατα

Κάνε μια καταγγελία και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) στο 801 11000 80 ή από κινητό τηλέφωνο στο 210 6151194.

Λεωφ. Κηφισίας 60, 151 25 Μαρούσι

210 610 5049

[email protected]

σε ευχαριστώ πολύ !πήρα ήδη.Το μηχανογραφημένο μήνυμα λέει"πρέπει να κάνετε έγγραφο αίτημα διακοπής συνεργασίας στην εταιρία με την οποία έχετε πρόβλημα(κάναμε) και αν σε ΕΝΑ ΜΗΝΑ το πρόβλημά σας δεν έχει διευθετηθεί επικοινωνήστε μαζί μας!!!???"

Τιποτε δεν ειναι πιο ισχυρο παρα μονο εγγραφη καταγγελια με το ιστορικο σας και μεσω δικηγορου. Το εφαρμοσα με τη wind που ξαφνικα μας εστειλε νουμερο κινητου με συμβαση απο γραφειο της Θεσσαλονικης που ουτε καν το ξεραμε και ουτε καναμε συζητηση με κανεναν,περα απο τη vodafone χρονια τωρα.

Στο τλφ, οταν τους μιλουσε ο αντρας μου και εγω ειχα συγγενη μου δικηγορο στο τλφ και ενημερωνα τι λεγοτανε, αυτοι φανηκαν να ανησυχουνε.Αλλα τα επαιξαν οταν με ετοιμη καταγγελια που χρειαζοταν μονο καταθεση στον εισαγγελεα, πηγε ο δικηγορας μας και τους ειπε να ενημερωσουν την εταιρεια οτι τους δινουμε μια εβδομαδα καιρο να μας ακυρωσουν τη συνδεση και να μας ενημερωσουν γραπτα. Σε μια μερα μας τλφ απο την τοπικη αντιπροσωπεια να ερθουμε να δουμε στον υπολογιστη τους την πορεια του θεματος και στο μηνα πανω μας εκλεισαν το λογαριασμο.

ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ αυτοι οι ανθρωποι, αδιστακτοι απατεωνες.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

κορίτσια μετά από μία ολόκληρη εβδομάδα τηλεφωνήματα, φαξ, τρεις ημέρες κομμένου τηλεφώνου και ιντερνετ τα καταφέραμε...η υποτιθέμενη συνεργασία μας διακόπηκε και ο οτε μας ξανασύνδεσε το τηλέφωνο μετά από επιστολή της tellas στον ΟΤΕ...βέβαια το μόνο που περιμένουμε είναι να δούμε το συμβόλαιο που ισχυρίζονται ότι υπογράψαμε και το οποίο θα μας το στείλουν εντός των ημερών...

το ηθικό δίδαγμα είναι ένα:ποτέ μη δίνετε τα στοιχεία σας, τα προσωπικά σας δεδομένα από το τηλέφωνο, εμείς αυτό κάναμε και παραλίγο να την πατήσουμε!

:confused:πω,πω στα καλά καθούμενα τί μπορείς να πάθεις..

και μετά φωνάζω στον άντρα μου που κλείνει αγενεστατα το τηλ:confused::confused::confused:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Kalispera,

Tha i thela na sas po kai go tin istoria mas me tin Tellas kai na mou dosete mia gnomi.

Telos Noembrioy akousa sti tileorasi ti prosfora sta 32,90 (internet+tilefonia). Pira tilefono tin ali mera kai zitisa energopoiisi tis prosforas aftis. Steilan courier amesa kai edosa fototipia taftotitas kai logariasmou ote.

Se liges meres lamvano logariasmo apo Tellas ( gia 2 mines parakalo) eno imoun mono 3 meres sti Tellas mono sti statheri tilefonia. Perno tilefono kai zitao diorthosi logariasmou. giati eprepe na pliroso internet otan akoma den eixa lavei modem ? Mou yposxethikan oti se 2 meres tha erxotan to modem spiti moy, tha mou diorthonan to logariasmo gia na pliroso to sosto poso. Perasan 2 mines, eperna tilefono kathe mera kai to modem den eftase pote. Meta ta fota tous pira tilefono kai tous eipa oti thelo na kano diakopi sinergasias apo toin etairia , tha pao kai se katastima wind na to epiveveoso kai na paro graptos tin aitisi mou gia diakopi. Etsi kai epraksa ... Meta piga stin On telecoms ekana aitisi ekei (kamia sxesi me tin Tellas i symperifora) .Meta apo 2 ergasimes moy feran to modem spiti kai se 2 vdomades moy syndesan tin statheri kai internet, ola teleia. Tin idia mera kalesa ksana sti Tellas zitontas entona ekatharisi logariasmou mou gia na pliroso oti moy antistoixei kai na min exo kamia sxesi pia mazi tous. Mou eipan oti logo fortou ergasias sto logistirio ,o logariasmos tha erxotan se mena meta apo 2 vdomades.

Meta apo liges meres arxisan na me pernoun tilefono apo to tmima liksiprothesmon ofeilon gia na eksofliso ta "140 euro". Tous eksigo kathe mera oti perimeno akoma to sosto logariasmo dioti ta 140 den antapokrinontai stin pragmatikotita.

Simera vgika apo ta royxa moy otan moy ksanatilefonisan kai moy eipan oti prepei na pliroso ta 140 alios tha ta apetisoyn me alo tropo kai arxisa na tous ourliazo.

Ti na kano mporeite na moy peite ?

5Fhvp3.pngeVNwp3.png

Kalispera,

Tha i thela na sas po kai go tin istoria mas me tin Tellas kai na mou dosete mia gnomi.

Telos Noembrioy akousa sti tileorasi ti prosfora sta 32,90 (internet+tilefonia). Pira tilefono tin ali mera kai zitisa energopoiisi tis prosforas aftis. Steilan courier amesa kai edosa fototipia taftotitas kai logariasmou ote.

Se liges meres lamvano logariasmo apo Tellas ( gia 2 mines parakalo) eno imoun mono 3 meres sti Tellas mono sti statheri tilefonia. Perno tilefono kai zitao diorthosi logariasmou. giati eprepe na pliroso internet otan akoma den eixa lavei modem ? Mou yposxethikan oti se 2 meres tha erxotan to modem spiti moy, tha mou diorthonan to logariasmo gia na pliroso to sosto poso. Perasan 2 mines, eperna tilefono kathe mera kai to modem den eftase pote. Meta ta fota tous pira tilefono kai tous eipa oti thelo na kano diakopi sinergasias apo toin etairia , tha pao kai se katastima wind na to epiveveoso kai na paro graptos tin aitisi mou gia diakopi. Etsi kai epraksa ... Meta piga stin On telecoms ekana aitisi ekei (kamia sxesi me tin Tellas i symperifora) .Meta apo 2 ergasimes moy feran to modem spiti kai se 2 vdomades moy syndesan tin statheri kai internet, ola teleia. Tin idia mera kalesa ksana sti Tellas zitontas entona ekatharisi logariasmou mou gia na pliroso oti moy antistoixei kai na min exo kamia sxesi pia mazi tous. Mou eipan oti logo fortou ergasias sto logistirio ,o logariasmos tha erxotan se mena meta apo 2 vdomades.

Meta apo liges meres arxisan na me pernoun tilefono apo to tmima liksiprothesmon ofeilon gia na eksofliso ta "140 euro". Tous eksigo kathe mera oti perimeno akoma to sosto logariasmo dioti ta 140 den antapokrinontai stin pragmatikotita.

Simera vgika apo ta royxa moy otan moy ksanatilefonisan kai moy eipan oti prepei na pliroso ta 140 alios tha ta apetisoyn me alo tropo kai arxisa na tous ourliazo.

Ti na kano mporeite na moy peite ?

ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ...Ουτε οι απειλες επιασαν, ουτε οι αναφορες στην ενωση καταναλωτων, ουτε οι εξηγησεις...Νομιζουν οτι απλως θελεις να αποφυγεις να πληρωσεις ή κανουν οτι δεν καταλαβαινουν!!!

Δικηγορος σας με ετοιμη καταγγελια απο εσας που θα ειναι τοσο ετοιμη που μονο τα παραβολα θα λειπουν, και ολες τις αποδειξεις επισυναπτομενες, πηγαινει και τους ενημερωνει οτι αν μεχρι διορθωσουν το λαθος τους δινει πιστωση χρονου, εμεις δωσαμε 1 μερα. Οποτε περιμενετε αποτελεσμα.Κανονικα, θα φοβηθουν.

Σε εμας οταν πηγε ο αντιπροσωπος μας παλι στο ιδιο υποκαταστημα, του εδειξαν στον υπολογιστη τους την αλλαγη που ηδη ειχε γινει απο τα κεντρικα γιατι πλεον ειχαν να κανουν καταρχην με λογιστικη διορθωση.

Να τους προλαβετε και να δουν οτι δεν αστειευεστε. Μισο χρονο μας ταλαιπωρησαν με εκδοσεις ανυπαρκτου λογαριασμου για ανυπαρκτο νουμερο και μονο ετσι γλιτωσαμε.

Ετσι τους προλαβαινεις κι' ολας και βλεπουν οτι δεν αστειευεστε! ;)

Πριν γράψεις, σκέψου!

Kalispera ,

Den tha to pistepsete ayto. Simera to proi mou tilefonisan apo courier ACS legontas mou oti exoyn na mou paradosoyn ena mikro paketaki apo Tellas poy perixe modem. Enoite oti arnithika ti paralavi legontas tous oti kanoun lathos.

Koritsomana poso kostizei o dikigoros gia na proetoimasei tin kataggelia ?

(os anergi den eimaste gia perita eksoda)

Eyxaristo poly pantos

5Fhvp3.pngeVNwp3.png

Εχω ανεση απο δικηγορους γιατι εχω αμεσους συγγενεις. Ετσι δεν πληρωσα καθολου, δεν ξερω ποσο θα επαιρνε, θα ρωτησω...Κανενας συγγενης στο περιβαλλον σου;

Επειτα, την καταγγελια την ετοιμασε ο αντρας μου, ο οποιος εχει μνημη ελεφαντα και θυμοταν συνδιαλεξεις,προσωπα που μιλησε, ημερομηνιες, τα παντα, τα οποια και τα περιελαβε. Ο δικηγορος μας τα εγραψε στο κομπιουτερ και προσθεσε μερικους δικηγοριστικους ορους, εβαλε δηλ. την τελευταια πινελια. Ισως και εσεις αν γραφατε οι ιδιοι την την καταγγελια...

Παντως πως μας τυχαινουν τετοια...Εσεις ανεργοι, εμεις πολυεξοδοι πολυτεκνοι...Μη με παρουν ποτε για ενημερωση ουτε η wind ουτε η tellas, ουτε θα μιλησω, θα το κλεισω...

Κρατηστε την ημερομηνια αποστολης του Μοντεμ,ισως με μια βεβαιωση οτι αρνηθηκατε την εκπροθεσμη παραδοση, δεν ξερω πως, μηπως ισχυριστουν οτι σας το παρεδωσαν! Λεω τωρα...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Λοιπόν, κάτι παρόμοιο έπαθα με την Forthnet το 2006. Ενώ υπέγραψα κανονικότατα για κάποιο πρόγραμμα, μετά από 5-6 ημέρες και αφού μία ανεκδιήγητη υπάλληλός τους με ειρωνευόταν τηλεφωνικά, αποφάσισα να ακυρώσω την συμφωνία. Τους έστειλα e-mail, μου απάντησαν ότι το έλαβαν και όλα καλά.

Έλα όμως που μετά από 2 μήνες μου έστειλαν το Modem... Ούτε καν το δέχτηκα, αρνήθηκα. Μετά δεν ξέρω και εγώ από πόσους μήνες ήρθε μνμ στο κινητό μου ότι εντός λίγων ωρών θα έχουμε κύριο πάροχο την forthnet (χωρίς να έχω λάβει το Modem). Πάλι τηλέφωνα, χαμός, δεν έβρισκα άκρη. Έπρεπε να τρέξει ο πατέρας μου στον ΟΤΕ για να τον ξανακάνει κεντρικό πάροχο, και αυτός τι έφταιγε? Όταν έκανα την συμφωνία έμενα στο πατρικό μου και η ιστορία συνεχιζόταν ακόμα και μετά που παντρεύτηκα και έμενα σε άλλη συνοικία.

Σε κάποια φάση με τηλ. κάποια υπάλληλος και μου λέει ότι έχουν λάβει το αίτημά μου για διακοπή και να αγνοήσω τους λογαριασμούς που έρχονταν στο πατρικό μου. Παράλληλα κάθε λίγο και λιγάκι έπαιρναν στο πατρικό μου από το τμήμα ληξιπρόθεσμων οφειλών - ενδοεταιρική συνεννόηση=0. Για να μην τα πολυλογώ, οι κύριοι μου έστελναν λογαριασμούς κάθε μήνα.

Τότε απευθύνθηκα στον Συνήγορο του Πολίτη (έγραψα απλά μία επιστολή) για να κατοχυρώσω το δίκιο μου διότι στο μεταξύ οι λογαριασμοί που έφθαναν σπίτι μου και έπρεπε να τους αγνοώ :confused: είχαν ξεπεράσει το 1000 ευρώ.

Όταν θυμήθηκαν (μετά από 3 χρόνια) άρχισαν να στέλνουν πιστωτικούς λογαριασμούς και μείωσαν την οφειλή μου στα 100 ευρώ. Επειδή ήμουν κατοχυρωμένη από τον Συνήγορο του Πολίτη τους αγνόησα εντελώς. Όχι πως το ποσό ήταν άξιο λόγου αλλά όχι κύριοι να τα δίνω όπου τύχει χωρίς λόγο!!

Οι κύριοι ανέθεσαν σε "δικηγορική εταιρεία" που μου έστειλε επιστολή να με υποχρεώσουν να δώσω αυτά τα 100 ευρώ. Σε επικοινωνία με την "δικηγόρο", ζήτησα την αναλυτική χρέωση που οφείλονταν αυτά τα 100 ευρώ. Τι μου έστειλαν: ένα κ--όχαρτο με κάτι κωδικους και κάτι ποσά που το άθροισμά τους ήταν 100 ευρώ.

Πολύ απλά και εγώ τότε ξανα-έστειλα επιστολή στον Συνήγορο του Πολίτη και στην ΕΕΤΤ ζητώντας να μεσολαβήσουν, καθώς πώς χρεώνουν 100 ευρώ χωρίς να έχω λάβει μόντεμ και ενώ είχαν αποδεδειγμένα εγκαίρως την αίτηση ακύρωσης??

Τότε ήταν που οι κύριοι της Forthnet έβαλα μυαλό και μηδένισαν τον λογαριασμό... Μετά από 3,5 χρόνια και κοντά στις 10 επιστολές...

Λοιπόν: Συνήγορος του Πολίτη και ΕΕΤΤ. Ανέξοδα, πολύ απλά θα γράψεις μία επιστολή και θα παρακολουθείς το θέμα σου.

Με την hol πάντως δεν έχω πρόβλημα στα 4 χρόνια που είμαι συνδρομήτρια (άντε, να πω και έναν καλό λόγο μέσα σε όλο αυτό το μακρυνάρι που έγραψα)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!