Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αυχενικη στη σούκα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Kαλημερα

εγω ολους τους υπερυχους μαζι με αυχενικη κ β'επιπεδου τις εκανα με την κ.Σουκα στο Αττικο.Ειναι πολυ καλη.Σου εξηγει οτι βλεπεις στην οθονη κ σου δειχνει ενα ενα τα οργανα του παιδιου και αν δεν δει οτι χρειαζεται δεν φευγεις ακομα κ αν περιμενουν 100 ατομα απεξω.επεισης εμενα απο την αυχενικη μου ειπε τι φυλο ειναι το παιδι.βεβαια σε αυτη την φαση δεν ειναι σιγουρο αλλα ηταν σωστη!

tarsitsa, κι εγώ όλους μου τους μεγάλους υπερήχους και την αμνιοκέντηση με την κα Σούκα τα έκανα στο ΛΗΤΩ.Είναι τρομερά έμπειρη και εμένα προσωπικά μου εμπνέει εμπιστοσύνη.Είναι ήρεμη και επεξηγηματική.Κι εμένα μου βρήκε το φύλο και στις δύο εγκυμοσύνες από την αυχενική.Δεν σου λέει σίγουρα είναι αγόρι ή κορίτσι αλλά ότι το πιο πιθανό είναι να είναι πχ.κορίτσι.Πάντα πέφτει μέσα, το γνωρίζω και από συγγενείς και φίλες μου που έκαναν υπερήχους μαζί της.

Εύχομαι με το καλό.:-D

Κι εγω απο τη Σουκα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις, εκανα σ αυτην οταν ημουν εγκυος στην κορη μου, δυστυχως τωρα στο δευτερο ο γιατρος μου με εστειλε αλλου. Η Σουκα σου εξηγει αναλυτικα τα παντα, και σε μας ειχε προβλεψει το φυλο, και γενικα μου αρεσε το στυλ της.

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...
απορια...

η κα.Σουκα ειναι και στο Αττικο..και στο Μητερα....και στην Εμβρυομητρικη???

Νομιζω στο Λητω οχι στο Μητερα. Εμβρυομητρικη ονομαζει το ιατρείο που εχει μαζι με καποιον αλλον γιατρό. Και στο Αττικο.

tndLp2.png

FgHKp2.png

Διαφημίσεις