Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Σε λιγες μερες το κοριτσακι μας εχει τα πρωτα του γεννεθλια! Εχετε να μου προτεινετε καμια ιδεα για δωρο??? Δεν μου ερχεται καμια καλη ιδεα μιας και δεν δειχνει ιδιαιτερη προτιμηση σε καποιο παιχνιδι αλλα θα ηθελα να τις παρουμε κατι να χαρει... Εσεις τι προτεινετε???

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι θα ηταν καλη ιδεα να της παρεις κατι που θα της μεινει.. παιχνιδια κ ρουχα θα της φερουν ολοι οι αλλοι..

Εγω θα επερνα καποιο κοσμημα, το οποιο δεν χρεαζεται να φορεσει τωρα.. Αργοτερα οταν μεγαλωσει.. να ξερει οτι ειναι αναμνηστικο απ τη μαμα της στα πρωτα της γενεθλια.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Θέλεις κάτι συμβολικό;;Μπορείς π.χ. να φτιάξεις κάτι χειροποίητο, π.χ. ένα άλμπουμ με κολλάζ, φωτογραφίες, αυτοκόλλητα, μπορντούρες κτλ. με τις πρώτες του λέξεις, χαριτωμένες στιγμές, τις ευχές σου και μετά να γίνει το ίδιο άλμπουμ βιβλίο ευχών από τους καλεσμένους στα γενέθλια. Ή να φτιάξεις σε καμβά την αγαπημένη σου φωτογραφία του παιδιού και να στολίσεις το δωμάτιο. Τώρα για κάτι πιο πρακτικό...θα σου πω τί θα πάρω εγώ στη βαφτιστικιά μου που γίνεται 2 ετών σε λίγες μέρες. Ενα κουκλοθέατρο κανονικό, με τα κουρτινάκια του κτλ. και γαντόκουκλες, για να του παίζει η μαμά του σκετσάκια, να του διαβάζει παραμύθια και να τα δραματοποιεί, να του περνάει τα μηνύματ που θέλει με τρόπο που να μένει στο παιδί και και αύριο-μεθαύριο να παίζει και μόνο του τα δικά του παραμύθια!!!Για 1 έτους δεν ξέρω...πάντως ενθουσιάστηκα με την ιδέα!!!Ελπίζω να αρέσει και στη μικρή!!!

Vd4Sp3.png

Ναι ναι!Το κουκλοθεατρο ειναι τελεια ιδεα!Εγω της το πηρα ηδη :PΑλλα θα μου αρεσε κι ενα κοσμημα που να εχει χαραγμενη την ημερομηνια γεννησης και τα πρωτα γενεθλια.

Ευχαριστω για τις ιδεες σας κοριτσια. Απλα σκεφτομαι οτι το κοσμημα π.χ θα το φορεσει μετα απο χρονια και δεν ξερω αν θα της αρεσει κιολλας!! Ηθελα κατι που να χαρει οταν το δει...

Το κουκλοθεατρο ειναι μια καλη ιδεα αν και παλι αντι να καθεται να βλεπει την παρασταση νομιζω οτι θα θελει να ειναι διπλα μου στα "παρασκηνια"!!!!

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Καλημέρα σε όλους!!!Σε λίγες μέρες έχει το κοριτσάκι μας τα πρώτα του γενέθλια και ενώ είχα βρει τί δώρο θα της κάνουμε με πρόλαβε η γιαγιά της μικρής (η μαμά μου) και έχει πάρει εκείνη ένα ποδηλατάκι που ήθελα.Η άλλη μας η γιαγιά θα μας πάρει ένα καρότσι πιο ελαφρύ από αυτό που έχουμε ....οπότε τί μένει για μας?Κορίτσια έχω κολλήσει δεν θέλω να περάσουν τα γενέθλιά της έτσι!Εχω ήδη κανονίσει πιατάκια και τετοια για να της κάνω ένα μικρό παρτάκι.Μόνο οι οικογένειες βέβαια θα είναι γιατί και μικρό είναι το σπίτι και πέφτει και καθημερινή αλλά τι θα της μείνει από εμάς σαν δώρο?

Καλημέρα σε όλους!!!Σε λίγες μέρες έχει το κοριτσάκι μας τα πρώτα του γενέθλια και ενώ είχα βρει τί δώρο θα της κάνουμε με πρόλαβε η γιαγιά της μικρής (η μαμά μου) και έχει πάρει εκείνη ένα ποδηλατάκι που ήθελα.Η άλλη μας η γιαγιά θα μας πάρει ένα καρότσι πιο ελαφρύ από αυτό που έχουμε ....οπότε τί μένει για μας?Κορίτσια έχω κολλήσει δεν θέλω να περάσουν τα γενέθλιά της έτσι!Εχω ήδη κανονίσει πιατάκια και τετοια για να της κάνω ένα μικρό παρτάκι.Μόνο οι οικογένειες βέβαια θα είναι γιατί και μικρό είναι το σπίτι και πέφτει και καθημερινή αλλά τι θα της μείνει από εμάς σαν δώρο?

Βασικά το παιδί είναι πολύ μικρό για να κάθεσαι να αγχώνεσαι με τέτοια πράγματα...εμείς σα γονείς του πήραμε "δώρο" όταν άρχισε να καταλαβαίνει τη ένοια της λέξης αυτής...έτσι και αλλιώς πάντα άσχετα αν είναι γιορτή κ.τ.λ κάτι τους πέρνουμε.

rQGhp3.png

Συμφωνώ με Ντάλια. Άδικα αγχώνεσαι κορίτσι μου....

Κάντε το παρτάκι σας, βγάλτε πολλές φωτογραφίες, γυρίστε βίντεο, είναι το καλύτερο που θα μείνει σε σας και σε κείνη.

Να τη χαίρεσαι!!

Διαφημίσεις

εμεις στα πρωτα του γενεθλια του πηραμε απο μεγαλο παιχνιδαδικο ενα καστρο φουσκωτο οπως στους παιδοτοπους με τρυπες και μπαλακια.το ειχαμε στησει στο μπαλκονι και την ημερα του παρτυ και ολα τα μικρα λυσσαξαν:lol:

περυσι να σου πω που εκλεινε τα δυο ενα αυτοκινητακι με με μπαταρια που μπαινει μεσα το παιδι και παει βολτα αλλα εχει και τηλεχειριστηριο για γονεις;)

αλλα δε καιγομαι παντα για το δωρο τοτε απλα το συνδιαζουμε και με κατι αλλο πχ περυσι το δωρο ηταν μετα την επιστροφη του αντρα μου που ελειπε 5,5 μηνες

μπορει να παρεις και κατι συμβολικο πχ ενα κρεμαστο για το λαιμο που θα το βαλει μεγαλυτερη με το μονογραμμα της;)

εμείς για τα χριστούγεννα του πήραμε αυτό

349181334med.jpg

έχει ξετραλαθεί με αυτό, από τότε που το απέκτησε όλο με αυτό παίζει,

τον βοήθησε να κάνει τα πρώτα του βηματάκια!!:-)

για τα γενέθλια πήραμε ένα μικρό εκπαιδευτικό παιχνιδάκι.

Εμείς του πήραμε ενα αλογακι πλαστικο απο τα little tikes.Ξέρεις αυτά τα κουνιστά.Είναι το μόνο παιχνίδι που παίζει κάθε φορά που θα μπεί στο δωματιο του στα άλλα μπορεί νακ άνει κ μέρες μέχρι να τους δώσει σημασία.Κλασσικό και όμορφο παιχνίδι.

Τι θα της μείνει απο εσάς σαν δώρο??? Τίποτα, εκτός & αν σκοπεύετε να επενδύσετε σε κανένα διαμαντάκι :)

Ό,τι και να πάρετε σε ρούχο-παιχνίδι-βιβλίο κλπ, μεγαλώνοντας το παιδί δεν πρόκειται να του μείνει. Ακόμα και αν θέλετε να το κρατήσετε σαν ενθύμιο απο τα πρώτα γεννέθλια δεν θα έχει καμία αξία αν δεν έχει γίνει στο μεταξύ το αγαπημένο της αντικείμενο! Εγώ πάντως για συναισθηματικούς λόγους έχω κρατήσει τα κεράκια από τις πρώτες τους τούρτες...