Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Άρνηση στο αντιαλλεργικό γάλα

Recommended Posts

Γεια σας! Εχω ενα μωράκι 4 μηνών και ο γιατρος μου, αλλά και μια γαστρεντερολογος του Παιδων μου είπαν ότι το μωρό μου έχει αλλεργία στο γάλα. Το μωράκι επινε frisolac και frisolac comfort. Του δίνουμε τώρα το frisolac ac, ή μάλλον προσπαθούμε να του δώσουμε. Δεν το θέλει καθόλου και εχει μία φατσα αηδίας. Υπάρχει περίπτωση να το συνηθήσει ή εάν πεινασει πολυ να το πιεί? Τί μπορουμε να κάνουμε? Εχουν διαφορά τα άλλα αντιαλλεργικά? Το almiron pepti για παραδειγμα. Εχει κάπιοια μαμά παρόμοια εμπειρία?

Διαφημίσεις

Δεν το βρισκω παραλογο να μην θελει να το πιει το παιδακι.

Αφου τα αντιαλλεργικα, συνηθως ειναι αηδια. Ασε που βρωμανε κιολας.

Καλυτερα παντως συζητα το με τον παιδιατρο.

Βρωμάει όντως πάρα πολυ!!! Σήμερα όμως από την πείνα του ήπιε λιγο... γυρω στα 100 ml. Αλλά με την ίδια γκριμάτσα αηδίας :mad:. Θα το συνηθήσει άραγε?:roll:

και μενα ο τζουτζουκος έχει αλλεργία..έκανα διαιτα γιατι τον θήλαζα μόνο.όταν αποφάσισα να του δώσω το στοιχειακό γάλα neocate έκανα 3 μηνες να το πιει.με το κουταλάκι κάθε μέρα από μια κουταλιά...ε κάποια στιγμή το συνήθισε..σε πληροφορώ ότι το frisolac ac είναι τέλειο μπροστά στο neocate(δεν είναι καν γάλα, το φτιάχνουν και στοιχίζει 55,90).τώρα πια είναι 18 μηνών και εδω και 10 μέρες πίνουμε althera και έχει ξετρελαθεί είναι λίγο ποιο αυστηρό από το δικό σας οπότε πάλι χειρότερο σε γευση.σιγά σιγά θα το πιει.ξερω ειναι δυσκολο αφου δεν μπορεις να του δωσεις κατι αλλο.μόνο υπομονή.κάνενα μωράκι δεν πεθαινει απο την πεινα.απλά θέλει πολύ δουλειά.

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω να με βοηθησετε αν ξερετε. Θηλαζω αποκλειστικα την μπεμπα μου που ειναι 4 μηνων.Ειπα ομως να δωσω ξενο γαλα για να δω τι θα κανει η μπεμπα.Της εδωσα 1η φορα κ δεν εγινε τιποτα κ της εδωσα 2η κ γεμισε κοκκινιλες.Η παιδιατρος μου ειπε αλλεργια αλλα δεν ηθελε να παραδεχτει οτι το ξενο γαλα ηταν η αιτια.Της εδωσα το novalac που μου συστησε η ιδια και λογικα παιρνει τα ποσοστα της.Μου ειπε να ξαναδωσω να βεβαιωθω αλλα εγω φοβαμαι... Πειτε μου η αλλεργια στο γαλα μπορει να μη φανει στο 1ο τάισμα??Κ επισης σε ολα τα γαλατα θα ειναι αλλεργικη ή μπορει μόνο στο συγκεκριμενο???

RSvcp2.png wNVQp2.png

κοριτσια να ρωτησω να με βοηθησετε αν ξερετε. Θηλαζω αποκλειστικα την μπεμπα μου που ειναι 4 μηνων.Ειπα ομως να δωσω ξενο γαλα για να δω τι θα κανει η μπεμπα.Της εδωσα 1η φορα κ δεν εγινε τιποτα κ της εδωσα 2η κ γεμισε κοκκινιλες.Η παιδιατρος μου ειπε αλλεργια αλλα δεν ηθελε να παραδεχτει οτι το ξενο γαλα ηταν η αιτια.Της εδωσα το novalac που μου συστησε η ιδια και λογικα παιρνει τα ποσοστα της.Μου ειπε να ξαναδωσω να βεβαιωθω αλλα εγω φοβαμαι... Πειτε μου η αλλεργια στο γαλα μπορει να μη φανει στο 1ο τάισμα??Κ επισης σε ολα τα γαλατα θα ειναι αλλεργικη ή μπορει μόνο στο συγκεκριμενο???

κατερινάκι δεν ειναι απαραίτητο να φανει με την πρώτη φορά.φαντάσου που το δικό μου έχει αλλεργική πρωκτοκολλήτιδα (βγάζει αίμα στα κακά) όταν πίνει κάτι μου δειχνει ότι το πειράζει μετά απο μια βδομάδα.έχει τυχει και να τον πειράξει μετά απο 12 ημέρες.Τώρα του άρχισα ένα άλλο γιατι έπινε το neocate και έχουν περάσει 16 ημέρες και τώρα άρχισα να βεβαιώνομε ότι δεν το πειράζει.Συζητησέ το αλλιώς άν δεν έχεις εμπιστοσύνη στην παιδιατρό σου άλλαξε την.