Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ???

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΣΑ ΧΛΜ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ (ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ??? ΜΕΝΩ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

eliana

κι εγω στην αναζητηση μικροβιολογικου εργαστηριου ειμαι αλλα στην περιοχη του κεντρου...

απο την Βιοιατρικη εχω κι εχω ασχημη προσωπικη εμπειρια και δεν τους εμπιστευομαι...

πηγαινα στον Παπανδρεου στην Πατησιων αλλα την τελευταια φορα που βρεθηκα εκει η συμπεριφορα τους ηταν απαραδεκτη (ειχα ενα περιστατικο κ τσακωθηκα) κ δεν θελω να ξαναπαω...(αν θελεις μπορεις να κανεις μια δοκιμη να πας εκει αν η δουλεια σου ειναι στο κεντρο...απο αποψη εμπιστοσυνης ειναι πολυ καλοι...)

εχει ακουσει κανεις κατι για το Κοσμοπολις στην πλ.Κολιατσου???

καποιο αλλο κεντρικο ή στην περιοχη Χιλτον,Ζωγραφου???

ευχαριστω...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Ο παπανδρέου στην πατησίων δεν κάνει μόνος του τις αναλύσεις στα αίματα. Τις στέλνει σε εργαστήριο βιοχημικού ελέγχου στο Γουδί. Σε αυτό το εργαστήριο δούλευα 2 χρονια βλέπεις και μου άνοιξαν τα μάτια σε πολλά θέματα. Σχεδόν κανένα μικροβιολογικό δεν κάνει μόνο του τις αναλύσεις. Τα στέλνει όλα σε τέτοια εργαστήρια. Όπως και η Βιοιατρική, ο Σωτηρ στη Ν. ιωνία, Ο ιπποκράτης στου Γκύζη, η Euromed 2000 και πολλοί άλλοι.

Τέλος πάντων πήγα στο Ιατρόπολις και έκανα τις εξετάσεις μου, μια χαρά βγήκαν. Μόνο που η κοπέλα χασκογελούσε με μια άλλη και αντί να μου δώσει τις δικές μου (αν και με ρώτησε 2 φορές το ονομ/μο) μου έδωσε μιας άλλης με καρκινικούς δείκτες. Μόνο που δεν πλακωθήκαμε. Ε μου λέει με τόσο κόσμο πάνω από το κεφάλι μου είναι δυνατόν να μη γίνει λάθος ?? Και της λέω εξυπηρετείς ασθενής, οπότε πρέπει να είσαι συγκεντρωμένη και όχι να χασκογελάς μπροστά τους. Γι αυτό κάνετε τόσα λάθη εδώ μέσα και ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος.