Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ο κωνσταντίνος τελείωνε σήμερα στις 12 από βρεφικό.μπέρδεψα την ώρα κ πηγα κ τον πήρα 11.35.εκείνη την ώρα θα τα ταΐζαν κ δεν πρόλαβε να φάει.θα πηγαίναμε χωριό κατευθείαν(15 λεπτά απόσταση) κ είχα μαζί 2 μπισκότακια του,οπότε λέω οκ θα τον ξεγέλασω ένα τέταρτο.

Στον περιφερίακό είχε μπλόκο όμως.με σταματάνε.είχαν

Σταματήσει άλλα 3 αυτοκ μαζί με εμένα κ ήταν MONO 2 αστυνομικοί.μιλάμε πολύ φρούτο ο ένας!εγώ δεν εχω πινακίδες.έρχετε το βλέπει με ρωτάει του απαντάω κ φεύγει πάει στο πρώτο αυτοκίνητο.ο μικρός άρχισε να γκρινιάζει...σε λίγο η γκρίνια έγινε κλάμα κ το κλάμα ουρλιαχτα.βγήκα απ το αυτοκίνητο,τον έβγαλα κ αυτόν κ προσπαθούσα μέσα στην μέση του περιφερίακού να τον ηρεμήσω.τα ζώα φυσικά είδαν τι γινόταν κ δεν ήρθαν να τελειώνουμε αλλά έβαλαν τους άλλους να ανοίξουν ακόμα κ τα καπό τους!έρχετε ο να μην τον χαρακτηρίσω κ μου λέει θα σε πάρω μέσα.πάρε με του λέω μαζί με το παιδί να δούμε τι θα καταλάβεις.φεύγει πάλι!παίρνω τον Ντίνο τηλ του εξηγώ,αρχίζει να φορτώνει,έρχετε ξανά ο άχαρακτηριστος μιλάνε κ μάλλον ο Ντίνος του είπε κατι για το ότι θα με βάλουν μέσα κ αυτός γυρνάει κ λέει ΕΓΏ ΔΕΝ ΕΊΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΆΛΩ ΜΈΣΑ!κλείνουν το τηλ,πάει πάλι να φύγει

Κ του λέω ΕΧΩ ΚΙ ΈΝΑ ΠΑΙΔΊ,ΠPEΠEI ΝΑ ΦΎΓΩ!ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΡΆΨΕΤΕ ΓΡΑΨ'ΤΕ ΜΕ ΝΑ ΦΎΓΩ.

Να περιμένεις μου λέει κ πάει πάλι στους άλλους.έρχετε πίσω κ αρχίζει το κυριγμα κ μου ΞΑΝΑΛΈΕΙ ότι θα με πάνε μέσα κ μετά μου λέει να φύγω.

Με λίγα λόγια ο άχρηστος με κράτησε μέσα στην μέση του δρόμου με ένα μωρό στην αγκαλιά να κλαίει για 20 Ολόκληρα λεπτά!!!

Διαφημίσεις

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Παντου υπαρχουν και ''βλακες''..

Εμεις ενα βραδυ (τι βραδυ πρωι στις 3.30 γυρναγαμε) ειχαν μπλοκο σ ενα σημειο.Ειχαμε τα παιδια μικρα (πρεπει να ηταν 4-5 η μεγαλη και οι μικρες 2-3)...Με το που μας εκαναν σημα να σταματησουμε ο αντρας μου ανοιξε τα φωτα..οπου και φανηκαν οπου πλησιαζαμε τα μικρα που κοιμοντουσαν πισω στα καρεκλακια τους...

Εεε λοιπον ουτε που σταματησαμε καθως με το που ειδαν τα μικρα...μας εκανε σημα να φυγουμε...

Βεβαια...καλο ειναι να ελεγχουν τους παντες..καθως εδω στην περιοχη μας καποια στιγμη επιασαν στην τροχαια ενα ζευγαρι με μωρο παιδι..και εκαναν εμποριο καναβης...

Απλα αυτοι απ την στιγμη που ειχες μωρο..επρεπε να κοιταξουν να δουν γιατι δεν ειχες πινακιδες ...να σου ζηταγαν τελος παντων μια ταυτοτητα οτι δεν εισαι καμια που αναζητουν και να σε διωξουν...και οχι να περιμενεις...ετσι

Η αισθηση εξουσιας του Ελληνα! Ο Πριγκιπας της ασφαλτου που σας ειχε στο ενα ποδι! Ε, δεν ντραπηκε λιγο; Αποκλειεται να ειχε παιδια αυτος...

Συνηθως παντως ειναι ευγενικοι...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Διαφημίσεις

Αποκλειεται να ειχε παιδια αυτος...

Eγω παλι πιστευω οτι ειναι στον χαρακτηρα του ανθρωπου..δλδ αυτος μπορει να εχει και οικογενεια-παιδια (και σαφως ετσι θα τους φερεται) αλλα σ οποιο επαγγελμα και να ηταν ..θα ηταν το ιδιο αναγωγος

Απαραδεκτοι που δεν εδωσαν προτεραιοτητα σε μια μανα με ενα παιδι.. Αλλα τι να πεις, παντου υπαρχουν ανευθυνοι και αναξιοι "επαγγελματιες"...

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Για να ευθυμήσουμε θα κάνω τον συνήγορο "του έξω απο δω" :lol:

και θα σου πω οτι εμ κλήση δεν σου έβαλε έμ γκρινιάζεις και απο πάνω.. Άλήθεια καλή μου συμφορουμίτισσα γιατί κυκλοφορείς χωρίς πινακίδες.. οεο? :mrgreen:

Μαρακι νομιζω πως την κληση στη γλιτωσε ο Ντινακος ε? Κι εμενα ο αντρας μου ειναι του ιδιου επαγγελματος με τον Ντινο και με εχει σωσει πολλες φορες!!! :lol: :lol:

Παντως οπως και να 'χει, οταν ενα μωρο κλαιει, πρεπει να προηγηθει..

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Από κλήσεις εχω μαζέψει κάπου 1000 ευρώ για παράνομα παρκαρίσματα.αλλά δεν πληρώνω τίποτα γιατί το αυτοκ είναι στο όνομα του μπαμπά μου.ο μπαμπάς μου δεν ζει όμως...απλά για 2 χρόνια δεν μπορώ να πουλήσω το αυτοκίνητο.δηλαδή ας πάνε να με γράψουν όσο θέλουν.

Από κλήσεις εχω μαζέψει κάπου 1000 ευρώ για παράνομα παρκαρίσματα.αλλά δεν πληρώνω τίποτα γιατί το αυτοκ είναι στο όνομα του μπαμπά μου.ο μπαμπάς μου δεν ζει όμως...απλά για 2 χρόνια δεν μπορώ να πουλήσω το αυτοκίνητο.δηλαδή ας πάνε να με γράψουν όσο θέλουν.

Μπράβο και εις ανώτερα :rolleyes:

αίσχος βρε παλιοελάς και εσύ..

Μπράβο και εις ανώτερα :rolleyes:

αίσχος βρε παλιοελάς και εσύ..

Δεν κατάλαβα τι εννοείς...πάντως τέτοια τους χρειάζονται.γιατί όταν είναι 2 αυτοκ παρκαρισμένα παράνομα δίπλα δίπλα κ το ένα είναι γνωστού γιατρού της πόλης κ το άλλο δικό μου κ γράφουν ΜΌΝΟ ΕΜΈΝΑ...ε τότε τέτοια τους χρειάζονται!

Ε, και που σε γράφουν, στις σβήνει ο φίλος σου επομένως που είναι το πρόβλημα? Μπορεί να έπεσες σε ζώον, δεν το αμφισβητώ (έχω πετύχει πολλούς τέτοιους σε διάφορα επαγγέλματα) αλλά προς τι η επίθεση στην ΕΛ.ΑΣ? Τέλος πάντων, αυτόν τον ενδιέφερε ότι είσαι κατα συρροήν παράνομη και όχι ότι το μωρό σου κλαίει. Θα μπορούσες να ζητήσεις να πάρεις προτεραιότητα και να τελειώνει το θέμα.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

εμένα πάντως με σταμάτησαν πάααααααααααααρα πολλές φορές και έγκυος και με τα μωρά πίσω και πρέπει να καταθέσω ότι ήταν πάρα πολύ ευγενικοί, δε με καθυστέρησαν καθόλου, τη μία μάλιστα δεν είχα και δίπλωμα μαζί γιατί η μικρή το έβγαλε από την τσάντα μου και δεν κόλλησαν πουθενά!!! κανένα π΄ροστιμο ποτέ, παντού προτεραιότητα και γενικώς πάρα πολύ ευχαριστημένη. και σε αντίθεση με κάποιες άλλες υπηρεσίες που κάνουν ότι δε βλέπουν ότι η κοιλιά φτάνει απέναντι (ιδίως κάτι τύπισσες περί τα 40 σε αγνοούν προκλητικά), οφείλω να παραδεχτώ ότι αστυνομία, λιμενικο το καλοκαίρι στο καράβι και ΚΕΠ, με τις έγκυες είναι άπαιχτοι!!!

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Διαφημίσεις

μαλλον δεν εχεις κατανοησει οτι αυτα που καταγγελεις εδω, εκθετουν εσενα, και οχι την ελληνικη αστυνομια..

παρανομεις εν γνωση σου, και κατ εξακολουθηση, διαπρατεις ενα σοβαρο αδικημα, και ενω σου τη χαριζουν διαμαρτυρεσαι εντονα...

ο αστυνομικος που σε αφησε τελικα, αν εσυ λιγο παρακατω χτυπαγες εναν αλλο ανθρωπο και την κοπαναγες, ή αν εκλεβες μια τραπεζα, αυτος ο αστυνομικος θα εβρισκε ασχημα το μπελα του!!

κατ εμε, καλα εκανε και σε αφησε να φυγεις, (μαλλον το παλευε με τον εαυτο του εκεινη την ωρα... ζυγιζε απο τη μια εσενα με το μωρο σου, κι απο την αλλη την δικη του οικογενεια και το δικο του μωρο)

απλα, εχε υποψην σου οτι το να εισαι μητερα δε σε απαλλασει απο τις υποχρεωσεις σου ως πολιτης και δεν σε κανει υπερανω νομου (αυτο το τελευταιο, πιστεψε με, το εχω νιωσει στο πετσι μου, δεν στα λεω κακοπροαιρετα ολα αυτα, εχω εμπειρια)

θα σου προτινα να αλλαζες τον τιτλο του ποστ σου... δεν μπορει να λεμε 'αισχος στην ελλας' που δεν σ αφηνει να κυκλοφορεις με ενα αμαξι φαντασμα!!!

(μπορουμε ομως, να λεμε 'αισχος' στην ελλας, οταν ενας αστυνομικος παραβαινει το οριο ταχυτητας με το ιδιωτικο του οχημα, να τον σταματανε και να του την χαριζουν ολγω συναδελφικοτητας... και η γυναικα του απο μεσα (εγω!) να ουρλιαζει "ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΠΑΕΙ ΜΕ 200!!!'

)

μαλλον δεν εχεις κατανοησει οτι αυτα που καταγγελεις εδω, εκθετουν εσενα, και οχι την ελληνικη αστυνομια..

παρανομεις εν γνωση σου, και κατ εξακολουθηση, διαπρατεις ενα σοβαρο αδικημα, και ενω σου τη χαριζουν διαμαρτυρεσαι εντονα...

ο αστυνομικος που σε αφησε τελικα, αν εσυ λιγο παρακατω χτυπαγες εναν αλλο ανθρωπο και την κοπαναγες, ή αν εκλεβες μια τραπεζα, αυτος ο αστυνομικος θα εβρισκε ασχημα το μπελα του!!

κατ εμε, καλα εκανε και σε αφησε να φυγεις, (μαλλον το παλευε με τον εαυτο του εκεινη την ωρα... ζυγιζε απο τη μια εσενα με το μωρο σου, κι απο την αλλη την δικη του οικογενεια και το δικο του μωρο)

απλα, εχε υποψην σου οτι το να εισαι μητερα δε σε απαλλασει απο τις υποχρεωσεις σου ως πολιτης και δεν σε κανει υπερανω νομου (αυτο το τελευταιο, πιστεψε με, το εχω νιωσει στο πετσι μου, δεν στα λεω κακοπροαιρετα ολα αυτα, εχω εμπειρια)

θα σου προτινα να αλλαζες τον τιτλο του ποστ σου... δεν μπορει να λεμε 'αισχος στην ελλας' που δεν σ αφηνει να κυκλοφορεις με ενα αμαξι φαντασμα!!!

(μπορουμε ομως, να λεμε 'αισχος' στην ελλας, οταν ενας αστυνομικος παραβαινει το οριο ταχυτητας με το ιδιωτικο του οχημα, να τον σταματανε και να του την χαριζουν ολγω συναδελφικοτητας... και η γυναικα του απο μεσα (εγω!) να ουρλιαζει "ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΠΑΕΙ ΜΕ 200!!!'

)

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!Το έχω βιώσει και εγώ!!!!Όχι, με 200 αλλά με 160 σίγουρα.

Πάντως η ταπεινή γνώμη μου, έχοντας ιδία πείρα και γνώση επί του θέματος( μιας και εγώ είμαι αστυνομικός) είναι ότι τα πράγματα στην ΕΛ.ΑΣ είναι πολύ καλύτερα από ότι ήταν χρόνια πριν.Εξαιρέσεις θα υπάρχουν παντού και πάντα σε όλα τα επαγγέλματα!!!!Και να μην ξεχνάμε ότι αυτός που σε σταματάει να σε ελέγξει πιο πέρα ελέγχεται και αυτός από έναν ανώτερο του και έχει ήδη σταματήσει και άλλους, οπότε δεν μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια πάντα!!!!

Και εμένα με έχουν σταματήσει για απλό έλεγχο( με το μηχανάκι) , περίμενα και όταν τους έβγαλα τα χαρτιά μου και είδαν ταυτότητα μου είπαν γιατί δεν έλεγα τόση ώρα ότι είμαι συνάδελφος.Απλά δεν ήθελα να τους φέρω σε δύσκολη θέση.Έγινε ο έλεγχος και έφυγα.

Mariantinos δεν φτανει που τη γλιτωσες τους κατηγορεις και απο πανω?

Να μην κυκλοφορεις με αυτοκινητο χωρις πινακιδες..

Να μην παρκαρεις παρανομα..

Εγω αν ημουν στη θεση τους θα σε εβαζα να ειδοποιησεις καποιον να παρει το μωρο και οντως θα σε πηγαινα μεσα..

Γιατι εγω πρεπει να ψαχνω με τις ωρες να βρω να παρκαρω και στην τελικη να πληρωνω για παρκινγκ 8 ευρω για να παω το παιδι μου για μιση ωρα στον παιδιατρο κ εσυ να παρατας οπου γουσταρεις το αυτοκινητο σου και να κυκλοφορεις χωρις πινακιδες?

Γιατι εγω πρεπει να πληρωνω προστιμο επειδη μου καηκε το ενα λαμπακι απ΄τη μικρη σκαρα την ωρα που γυρνουσα απ΄τη δουλεια κ για κακη μου τυχη εκεινη την μερα με σταματησανε? Επειδη δεν ειμαι γυναικα αστυνομικου?

Αυτο ειναι το αισχος της ΕΛΑΣ.. οι εξαιρεσεις..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Mariantinos δεν φτανει που τη γλιτωσες τους κατηγορεις και απο πανω?

Να μην κυκλοφορεις με αυτοκινητο χωρις πινακιδες..

Να μην παρκαρεις παρανομα..

Εγω αν ημουν στη θεση τους θα σε εβαζα να ειδοποιησεις καποιον να παρει το μωρο και οντως θα σε πηγαινα μεσα..

Γιατι εγω πρεπει να ψαχνω με τις ωρες να βρω να παρκαρω και στην τελικη να πληρωνω για παρκινγκ 8 ευρω για να παω το παιδι μου για μιση ωρα στον παιδιατρο κ εσυ να παρατας οπου γουσταρεις το αυτοκινητο σου και να κυκλοφορεις χωρις πινακιδες?

Γιατι εγω πρεπει να πληρωνω προστιμο επειδη μου καηκε το ενα λαμπακι απ΄τη μικρη σκαρα την ωρα που γυρνουσα απ΄τη δουλεια κ για κακη μου τυχη εκεινη την μερα με σταματησανε? Επειδη δεν ειμαι γυναικα αστυνομικου?

Αυτο ειναι το αισχος της ΕΛΑΣ.. οι εξαιρεσεις..

:roll:Συμφωνω απολυτα.

Η ζωη ειναι χαμογελο:P

νομιζεις οτι θα γλιτωσεις τις κλήσεις

το αυτοκινητο του μπαμπα σου ανηκει στους νομιμους

κληρονομους του, οι οποιοι φαινονται σαν κατοχοι του αυτ/του

θα παρει λιγο καιρο η διαδικασια αλλα θα τα πληρωσετε

και προσεξε γιατι μερικες κλησεις ειναι πλημ/τα και μπορει

ναχετε δικαστει και ερημην και μετα να τρεχετε και να μην φτανετε

για ψαξτο λιγο

Ε, και που σε γράφουν, στις σβήνει ο φίλος σου επομένως που είναι το πρόβλημα? Μπορεί να έπεσες σε ζώον, δεν το αμφισβητώ (έχω πετύχει πολλούς τέτοιους σε διάφορα επαγγέλματα) αλλά προς τι η επίθεση στην ΕΛ.ΑΣ? Τέλος πάντων, αυτόν τον ενδιέφερε ότι είσαι κατα συρροήν παράνομη και όχι ότι το μωρό σου κλαίει. Θα μπορούσες να ζητήσεις να πάρεις προτεραιότητα και να τελειώνει το θέμα.

Αν ήθελα να το παίξω αγγελούδι δεν θα έγραφα ότι δεν εχω πινακίδες!το θέμα δεν είναι οι πινακίδες ούτε το ότι με σταμάτησαν.αλλά τα 20 λεπτά αναμονής.

εμένα πάντως με σταμάτησαν πάααααααααααααρα πολλές φορές και έγκυος και με τα μωρά πίσω και πρέπει να καταθέσω ότι ήταν πάρα πολύ ευγενικοί, δε με καθυστέρησαν καθόλου, τη μία μάλιστα δεν είχα και δίπλωμα μαζί γιατί η μικρή το έβγαλε από την τσάντα μου και δεν κόλλησαν πουθενά!!! κανένα π΄ροστιμο ποτέ, παντού προτεραιότητα και γενικώς πάρα πολύ ευχαριστημένη. και σε αντίθεση με κάποιες άλλες υπηρεσίες που κάνουν ότι δε βλέπουν ότι η κοιλιά φτάνει απέναντι (ιδίως κάτι τύπισσες περί τα 40 σε αγνοούν προκλητικά), οφείλω να παραδεχτώ ότι αστυνομία, λιμενικο το καλοκαίρι στο καράβι και ΚΕΠ, με τις έγκυες είναι άπαιχτοι!!!

Εχω αναφέρει κ αλλού διάφορα σκηνικα.είναι που θα πέσεις.

)

Εγώ άνοιξα το ποστ ΛΈΩ Κ ΞΑΝΆΛΈΩ για τον χρόνο αναμονής!αλλιώς τα άλλα δεν θα τα έγραφα!