Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

playgroup βορείων προαστείων

Recommended Posts

Γεια σας,

Σκεφτόμουν να φτιαξουμε ενα playgroup για τα βόρεια προάστεια.

Το έχω σκεφτεί κάπως αλλά θα ήθελα και τις γνώμες σας.

Το αναλύω.

Να είναι πρωινές ώρες, να συναντιώμαστε 1-2 φορές εβδομαδιαίως, να πηγαίνουμε σε κάποιον παιδότοπο ή καιρού επιτρέποντως να διοργανώνουμε πικ-νικ σε ανοιχτους χώρους.

Αυτο το κόνσεπτ θα εξυπηρετήσει βασικά τις μαμάδες που δεν δουλεύουν πρωί και θέλουν να βρούν απασχόληση για τα παιδιά τους αλλά δεν θέλουν και να είναι μακρια από τα μικρά τους αγγελούδια.

Από την πλευρά των παιδιών εκτός όλων αυτών που έχει αναφέρει η Μαρία όταν άνοιξε αυτήν την ενότητα, πιστεύω είναι ακόμα ότι θα έχουν ένα είδος προγράμματος. Θα ξέρουν ότι την Δευτέρα για παράδειγμα θα ξυπνήσουν και θα ετοιμαστούν για να πάνε να παίξουνε.

Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις και αν σας ενδιαφέρει και τις συμμετοχές σας!

Διαφημίσεις

θα ήθελα πάρα πολύ να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτή μου η σκέψη, αλλά δεν βλέπω ενδιαφέρον...

Βέβαια έχω αρχίσει και το ψάχνω αρκετά στο διαδίκτυο ώστε να δω τι παίζει γενικά σε σχέση με αυτό το θέμα.

• 1 year later...

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να μάθω εάν έχει γίνει τίποτα με το Playgroup στα βόρεια προάστεια. Μένω Μαρούσι και υπάρχουν αρκετές παιδικές χαρές που μπορούμε να οργανώσουμε κάτι για τα μικρά μας αγγελούδια. Εάν υπάρχει κάτι νεότερο παρακαλώ να με ενημερώσετε.

Δυστυχώς δεν εχει γίνει τιποτα με αυτό το θέμα...

Θα μπορουσαμε να το ξεκινησουμε ομως, αν ενδιαφερεσαι.

Εμένα με βολευουν πρωινα καθημερινες, εσένα?

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Επιτέλους!!!! σας βρήκα!!! εχω ένα κοριτσάκι 26 μηνών και ψάχνω ακριβώς αυτό. Μια παρρείτσα. Μένω Ανω Κηφισιά. Λοιπόν κορίτσια? πότε θέλετε να συναντηθούμε?????

:lol:

κορίτσια την Παρασκευή το πρωι στις 11+30 θα συναντηθούμε στον ανοιχτό παιδότοπο δίπλα απο το gucci στην Κηφισιά. Οποια μπορεί ας έρθει να γνωριστούμε.. μέχρι στιγμής είμαστε 2 μαμάδες με τα μικρά μας και θέλουμε κι άλλες.. ελάτε!!!! pigi, mel, vicky222, srarlight που είστε?????

Διαφημίσεις

καλημέρα vicky222!! είναι στην οδο Κολοκοτρώνη στην Κηφισιά στο εμπορικό κέντρο "κερασιές'. είναι βασικά μίνι παιδική χαρά με λίγα παιχνίδια αλλά είναι ασφαλή για μικρά παιδάκια. έχει και starbucks δίπλα. το κακό είναι οτι δεν έχει υπόστεγο και αμα βρέχει δεν μπορείς να πάς...

• 1 month later...

Γειά σας!

Μένω Αγ. Στέφανο και με ενδιαφέρει η ιδέα των playgroups που μόλις σήμερα ανακάλυψα οτι υπάρχει. Έχω μια κορούλα 13 μηνών και είμαι τα πρωινά ελέυθερα έως

τη 1μ.μ. Εσείς τα καταφέρατε τελικά να δημηουργήσετε το playgroup?

• 2 weeks later...

Καλησπέρα

Τελικά είναι πιο δύσκολο από όσο ακούγεται το να δημιουργηθεί το playgroup παρόλαυτα λέω να μην το βάλουμε κάτω! Γιατί είναι χειμώνας και όλοι θέλουμε απασχόληση για τα παιδάκια μας ! Εγώ έχω ένα κοριτσάκι 18 μηνών μένουμε Κηφισσιά , έχω τα απογέυματα μετά τις 5,00 ελευθερα και τις Παρασκεύες είμαι όλη μέρα σπίτι !!

Τι λέτε ?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑΣ ΜΟΥ!!!!!

• 1 year later...

Διαφημίσεις

τι εγινε τελικα με το playgroup?

εγω μενω γερακα κ εχω 2 κορες 2,5ετων κ 6μηνων.

με βολευουν τα πρωινα, τι λετε?

Ρένα απ'ότι βλέπω τα μηνύματα των κοριτσιών είναι παλιά και δεν ξερω τι γίνεται.

Εμείς μενουμε Χολαργό, η μικρή μου ειναι 2 ετών παρά κατι. Δεν είμαστε και δίπλα βέβαια αλλά άμα θες και μπορείς -και όποια άλλη θέλει βέβαια- να κανονίσουμε κατι. Μπορώ και πρωινά!